|
|
אתה רושם את הטעות שלו ועוד אומר שזה fail שלי?
כל היום יש שירים של slipknot וmetallica בMTV (לדוגמה)הוא מכיר שתי הלהקות הטובות
איך הוא בכלל פותח את הפה שלו על להקות שאף אחד לא מכיר? אם הוא מכיר רק את שתי הלהקות הטובות?
נו בטח הוא שומע כל היום metallica ויש לו פוני אז הוא חושב שהוא מבין משהו ברוק ומטאל
כנראה שגם אתה
נערך לאחרונה על ידי xPerfect; 03-08-2010 בשעה 21:00.
Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it
...The question is
?Are you willing to pay the price to obtain it
אתה הבן אדם הזה אם אני לא טוע הלא יתקרב ללהקות כמו סליפנקנוט הוא בעצמו אמר מספיק לפרסם להקות כמו גרין דיי בסדר?!
והחבר שלך כל "חובבי המטאל" שאני מכיר חושבים כמוני סליפנוט זה להקת אימואים (זה לא טוב...) והיא לא ראויה להיות באותו משפט אם מטאליקה אלא אם כן אתה משווה גורמה לחרא (ואגב אני לא מעריץ גדול של מטאליקה שונא את גיימס הטפילד).
אני מוריד בפניך את הכובע*
אתה אידיוט גמור
כמה ציטוטים:
שלי
לא שומע לא את ולא את זה.מזה אתה מבין שאני אומר זה טוב?סבבה אחי לך תשמע slipknot וmetallica
שלך:
שתי להקות במילים אחרות צר אופקים ששומע את הלהקות הטובותמה שבטוח זה שלך יש זיכרון ממש קצראני אומר שסליפנוט זה חרא
חרא-טוב-חרא-טוב? תחליט?
בבקשה תפסיק!!
הטיפשות שלך לא מצחיקה יותר!!!!
לא נמאס לכם עדין...
חוץ מזה דויד חאלס לריב אם ילד שלא מבין מה שאומרים לו, אמרת פעם אחת פעמיים מספיק.
כל אחד יכול לתפוס פה תחת כמה שהוא רוצה, בסופו של יום הכול נשאר אותו דבר, אני עושה 4 אשכולות שירים ביום, עד שאני לא רואה חוק חדש שאומר אחרת, ואינבלאק יכול להמשיך לאהוב את סטורמי.
ואנפורגיון שאירונית קרוי על שם של שיר של מטאליקה יכול להמשיך להגיד שהוא שונא את מטאליקה ואת סליפקנוט.
נערך לאחרונה על ידי xPerfect; 03-08-2010 בשעה 23:59.
Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it
...The question is
?Are you willing to pay the price to obtain it
זה לא סכסוך פשוט אני לא מצליח לקשר בין השורות שכתבת פה
..ובאמת.. אני אוהב אותך דוד
"להקות שאף אחד לא מכיר ולא צריך להכיר או כמו GREEN GAY."
אני מכיר את גרין דיי.. ברור.
אבל מה שהתכוונתי זה שלא צריך להכיר כמו גרין דיי
תקרא טוב תמשפט :\
..תעשה לי טובה.. אנחנו צריכים פה אנשים שמפרסמים גרין דיי? לא.
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 04-08-2010 בשעה 00:35.