למה לעשות את כול הטרחה הזאתי שאפשר לפתוח פשוט בפתיח דעה ?
למה לעשות את כול הטרחה הזאתי שאפשר לפתוח פשוט בפתיח דעה ?
|
|
מישהי פעם באה אלי ועשתה לי כמעט אותו דבר רק באמת שאלה אותי אם אני רוצה להתחתן איתה(מישהי שאני לא מכיר).
ולא יודע, תנסו את זה, תעשו מה שבא לכם, אם אתם מצליחים לעשות את זה, למה לא.
בסדר, התכוונתי מישהי בסגנון HB8 ומעלה. מניסיוני האישי, לעשות על מישהי שהיא HB 8+ פתיח מוזר ומצחיק כזה, במקום שאין בו אנרגיות גבוהות והיא גם יכולה לעזוב וללכת, פחות סיכויי הצלחה.
מצד שני עכשיו שאני חושב על זה יצאתי טונה - הרי זה מיועד לשפר פחד גישה, ומישהו עם פחד גישה לא ייגש ליותר מHB8 ברוב הפעמים, ככה שהוא לא יקבל דחיות
ROONEY את האמת שזה לא מדויק מה שאתה אומר, אני גם כשהיה לי פחד גישה (ועדיין הוא קיים אצלי רק פחות) ניגשתי לשלוש בלונדיניות תשיעיות (HB9) יש מצב אחת אפילו 9.5 ממש דוגמנית ולפחות בפתיחה שלי אני די בטוח שהראיתי ביטחון ממש טוב, הייתה בעיה קצת עם ההמשך אבל בכל זאת.
כל הפתיחים שלי היו פתיחים שקשורים למצב למישהי באוטובוס שאלתי אותה סך הכל מה זה התיק הענקי הזה אז היא ענתה שהיא חזרה משנת שירות, מישהי אחרת הייתה כנראה ממש נחמדה יחסית לזה שהיא נראית ביצ'ית כי ניסיתי כמו AFC לדבר איתה תוך כדי שהיא רוקדת חח אבל עדיין זה זרם אמרתי לה שטיפה משעמם וריק ברחבה היא עשתה מבט כזה של מה לעשות וחייכה, והפתיחה הכי טובה שלי אני חושב שגם עליה דיברתי (עם ה9.5) זה היה במועדון, היא ישבה על הבר שאלתי אותה באת לפה לרקוד או לשבת בצד? פתיחה שמשלבת מעין נג בקטנה חח והיא באמת התחילה להסביר את עצמה לי, לא אני פשוט לא רגילה למסיבות כאלה בלה בלה בלה. ואגב כל זה שאני עדיין צריך לעבוד בטונות על שפת גוף ועל כישורי שיחה, ככה שאין ממש פתיח מוחלט שאתה צריך להשתמש בו פשוט תעשה מה שיזרום לך ותנסה להעביר את זה בצורה טובה חח, יותר חשוב איך אתה אומר ממה שאתה אומר, בהצלחה![]()