בהאקינג אין דבר כזה משהו קבוע תמיד אפשר להוסיף דברים חדשים לגלות דברים חדשים ולשנות עם אתה כזה מבין לפחות את זה אתה אמור לדעת
בהאקינג אין דבר כזה משהו קבוע תמיד אפשר להוסיף דברים חדשים לגלות דברים חדשים ולשנות עם אתה כזה מבין לפחות את זה אתה אמור לדעת
|
|
אתה יודע למה אומרים XSS למרות שזה: Cross Site Scripting כי CSS כבר תפוס ולא יכלו לשים שני שמות עם אותו מונח, אם כבר יש הגדרה לא משנים אותה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 27-08-2010 בשעה 02:28.
עשה טובה ים, כנס לויקיפדיה כתוב: דלת אחורית או בגוגל ותראה מה זה מוצא לך, מה שזה אומר ב CK שלכם לא אומר כלום.
סטפן רוברטס
Come Out
סטפן רוברטס
Come Out
קיצר יוסי אתה מביך את עצמך פה עם השטויות שלך וכל הפורום יחזק אותי בקשר ל BACKDOOR ואתה סתם מוציא את עצמך בשם רע
וחפרת עם הויקפדיה בויקפדיה כתוב הרבה דברים אבל מה שאני אומר זה מוכח באינטרנט יכולים לכתוב הרבה שטויות ומה שכתוב בויקפדיה זה בכלל בקשר לנושא אחר
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 27-08-2010 בשעה 02:46.
סטפן רוברטס
Come Out
חחחחח אתה חושב שכל החיים זה גוגל וויקפדיה בוויקפדיה אנשים יכולים סתם להוסיף דברים עם לא ידעת ועם יכתבו בויקפדיה שאנשים יכולים לעוף אתה גם תאמין?
אין קשר למה שאמרת, בויקיפדיה בודקים ומעדכנים הכול, מה שנוסף סתםנמחק ו: GOOGLE IS THE BEST HACKING TOOL זה ידוע.
סטפן רוברטס
Come Out
חחחחח אני מדבר על ויקפדיה לא אומר שמה שהבאת לא נכון אבל יש דברים שלא כתובים בויקפדיה
נכון להיום 99.99 % ממה שכתוב בויקיפדיה הוא אמת לאמיתה ואתה גם מוזמן לבדוק, הם דואגים להסיר כל תוכן לא נכון משם.
סטפן רוברטס
Come Out
מה קשור אני אומר לך שלא הכול כתוב שם כמו שנגיד תחפש לי את אטרף שם ולא תמצא יש עוד הרבה דברים שלא כתובים שם ועם הדלת אחורית לא כתוב גם מה זה בכלל בעוד מושגים בקיצור סתם יש פה ספאם באשכול אני נועל
נעול