קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 13-12-2007, 14:09
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-05-2007, 16:58
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-01-2007, 20:49
  4. 9 באב ולא ידעתי , כנסו..
    על ידי אור בפורום יהדות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 30-07-2006, 05:59
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

כמה דברי ם שקראו לי ולא ידעתי איך לצאת מהם - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    "ביישנות" זה מושג שלא באמת קיים וזאת המצאה של המוח האנושי. זה לא באמת אנחנו. אין דבר כזה גבר ביישן.

אתה רואה "ביישנים" בטבע?
    דבר ראשון, זו הייתה רק דוגמה אחת מתוך רבות שאני יכול לתת...
    דבר שני, ביישן זו פשוט הגדרה נוחה וקלילה יותר לאדם, שהפחד מההשלכות גובר על הרצון שלו. אדם רואה בחורה כוסית, רוצה לגשת אליה, אבל הוא יותר מפחד מדחייה מאשר רוצה להשיג אותה = אדם בטבע שהוא "ביישן"

אל תיתפס פה לקטנות אחי... ביישן, פחדן, עצור, לא אימפולסיבי - זה לא ממש משנה לדיון העיקרי כאן, וחבל להתעכב על דברים שטותיים כאלו
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 29-08-2010 בשעה 02:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Rooney10 צפיה בהודעה
    פיקאפ זה לא ללמוד לבנות לעצמך חיים טובים יותר? לשפר את עצמך? להגשים את השאיפות שלך?
    קח לדוגמה את משה, ונגיד שמשה הוא אדם ביישן. הביישנות הזו טובה ועזורת לו בחיים? לא רק בקטע של בנות, אפילו בקטע של לבקש מחבר עזרה, או מהבוס העלאה במשכורת. משה מתחיל ללמוד פיקאפ, ומבין שכדי להשיג את הבנות שהוא רוצה הוא חייב להיות פחות ביישן. הוא לאט לאט מתגבר על הביישנות, ומעז יותר יותר מפעם לפעם. יום אחד הוא מתגבר על הפחד של לשאול בחורה מה השעה ועושה את זה. יום אח"כ הוא גם שואל אותה איפה הוא יכול לקחת קו 66. אח"כ הוא גם משתף אותה במה הוא צריך לעשות בדיוק עוד שעה ולמה הוא צריך דווקא את קו 66. ככל שהוא מתגבר יותר על ביישנות וחששות, ככה הוא הופך לפחות ביישן ופחדן. בסופו של דבר, למשה יהיו ביצים לבקש מהבוס העלאה במשכורת. אז מה, הוא לא שינה את החיים שלו דרך הפיקאפ? הפיקאפ דורש ממך לשנות אספקטים באישיות שלך כדי להצליח עם בנות (אלא אם כן אתה מסוגל לעשות את הדברים בצורה מזוייפת, ולהתחלק ל2 אנשים - משה של הפיקאפ, ומשה הרגיל). וא' להיות כ"כ מזוייף יקשה על הסיכויים שלך להצליח עם בנות, ככה שסביר להניח שאנשים יבחרו בדרך עם הסיכויים הגבוהים יותר.
    ב' להיות כ"כ מזוייף דורש הרבה יותר מאמץ מאשר לשנות אספקטים באישיות שלך - שוב אנשים יעדיפו לבחור לשנות אישיות.

נכון, לא צריך לשנות את כל החיים בשביל לזיין. אבל זה בהחלט רצוי, זה קל יותר, וזה ייתן לך אחוזי הצלחה גבוהים יותר. לכן רוב האנשים ההגיוניים יבחרו בלשנות אישיות. וזה מן הסתם מביא אותי למסקנה שרוב האנשים שלמדו פיקאפ, שיפרו גם את חייהם באופן כללי.
    האאאא, אתה רואה יותר מידי סרטים.
    באמת. הצלחתי עם בנות לא רע לפני הפיקאפ, הצלחתי הרבה יותר טוב אחרי הפיקאפ,
    אני עדיין אותו הבחור, לא השיג לי עבודה מיוחדת, אני לא מרוויח 30 אלף שקל לחודש, לא שכבתי עם הקצינה שלי בצבא,
    לא גרמתי לאף שוטרת לא לתת לי דוח, זה לא יעלה לי את הפסיכומטרי ל760, וכו.. וכו...

נסחפת, פיקאפ זה רק פיקאפ. אם תחליט לשפר עוד תחומים בחיים - אחלה, פאנן, פשוט לא קשור ישירות לפיקאפ..

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    חחח אתה חושב שלגשת ל30 בחורות ולשאול אותן מה השעה, ואז מה השעה עם שעון על היד, ואז אם הן רוצות לצאת לקפה משנה את האמונות שלך?

אם בכלל, אובר גיימינג זה לשנות את כל החיים שלך כשאתה יכול באמת לשנות כמה תחומים קטנים בהם מאוד בקלות ולהצליח עם בנות.
    יש לי חבר שפחד לדבר עם בנות וכשהצעתי לו לצאת אתי לסארג'ים הוא קפא... לעומת זאת אחרי שהוא התחיל עם התרגילים האלה הוא השתפר לאט לאט ויש לו היום חברה O_O
    זה תרגיל לבניית בטחון לדבר עם בנות, להבהיר לגברים שאין ממה לפחד והם לא מפלצות ובסך הכל זה כיף לדבר עם נשים, להתחיל איתן וכו'...

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    יש לי חבר שפחד לדבר עם בנות וכשהצעתי לו לצאת אתי לסארג'ים הוא קפא... לעומת זאת אחרי שהוא התחיל עם התרגילים האלה הוא השתפר לאט לאט ויש לו היום חברה O_O
    זה תרגיל לבניית בטחון לדבר עם בנות, להבהיר לגברים שאין ממה לפחד והם לא מפלצות ובסך הכל זה כיף לדבר עם נשים, להתחיל איתן וכו'...
    וואו יש לו חברה שלמה?
    מספיק עם השטויות, לשאול אנשים מה השעה זה מציק. ללכת ולפתוח 120 בנות ב4 ימים, זה בעיקרון להפריע ל120 בנות.
    אם אתה יכול לגשת לשאול שאלה, אתה יכול לגשת ולהמשיך לדבר. מזה משנה אם אני אומר לך לברר 30 פעם איפה יש פה ארומה, או
    ללכת למישהי ולשאול אותה "איפה יש פה ארומה?" ואז אחרי שהיא עונה להגיד "וואי תודה, אני איציק".

התוכנית הזאת היא אשלייה, אתם גם ככה ניגשים ל30 בחורות. אתה מבין שב21 יום אתה ניגש ל600 בחורות בערך אומר משהו והולך?
    אתה יודע כמה סגירות היו יכולות להיות לך ב600 סטים?!?!

מה התלהבתם מהתוכנית הזאת, בסכ"ה מעודדת להציק לבחורות. לפי חודש הלכתי להשתחרר, אשכרה שאלתי מישהי בעזריאלי מה השעה והיא דפקה לי "מה לאף אחד ממכם אין שעון?!"

נו ברצינות, תתאפסו על עצמכם. לגשת זה החלק הכי קל בפיקאפ, תפסיקו לעשות מזה יותר ממה שזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אגוז, אני תומך ברעיון שלך נגד התוכנית של ה DC.
    וזו לא בעיה לנטרל בחורה ש"התחילו" איתה מקודם " וואי איזה אנשים מוזרים יש פה, כל שניה שואלים אותי מה השעה/מי משקר יותר/כל דבר אחר".
    אבל מה לעשות, השלב הראשון בתחום הוא לשבור את כל הפחדים, השלב השני, הוא למתן את עצמך ולהעלות אחוזי הצלחה לאט לאט

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי songoku צפיה בהודעה
    אגוז, אני תומך ברעיון שלך נגד התוכנית של ה DC.
    וזו לא בעיה לנטרל בחורה ש"התחילו" איתה מקודם " וואי איזה אנשים מוזרים יש פה, כל שניה שואלים אותי מה השעה/מי משקר יותר/כל דבר אחר".
    אבל מה לעשות, השלב הראשון בתחום הוא לשבור את כל הפחדים, השלב השני, הוא למתן את עצמך ולהעלות אחוזי הצלחה לאט לאט
    באמת התכוונתי לשאול אותה מה השעה, זו הבעיה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אז מה לעשות, הבחורה סתם פרחה במחזור =]

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect