מה אתה רוצה שנספר חבר?
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
לילה טוב.. תשמעו איזה שיר.. שיר יפה.. וגם הקליפ. תראו הכל.
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 04-09-2010 בשעה 22:44.
ספוילר:
איכככככ אנלא סובל מוזיקה לועזית!! מזרחית שליטעעעעעעעעעעעע
נכתב במקור על ידי Asor_Designer איכככככ אנלא סובל מוזיקה לועזית!! מזרחית שליטעעעעעעעעעעעע רוק זה הכי
נערך לאחרונה על ידי Display; 04-09-2010 בשעה 22:49.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
לא מיזרחית
נכתב במקור על ידי -YAN- רוק זה הכי איכככככככ רוק זה הכי מגעיל הם צורחים שם כיאלו מישו מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמו דיאנה ^_^ עכשיו בכוכב נולד
נכתב במקור על ידי Asor_Designer איכככככככ רוק זה הכי מגעיל הם צורחים שם כיאלו מישו מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודע ניראלך אני אוהב את המוזיקה הזאת!....
נכתב במקור על ידי -YAN- אני יודע ניראלך אני אוהב את המוזיקה הזאת!.... חחחחחחחחחח XDD עזוב אותך מזרחית זה שליטעעעעעע
נכתב במקור על ידי Asor_Designer חחחחחחחחחח XDD עזוב אותך מזרחית זה שליטעעעעעע היפ הופ שליטטטעעע XD
חחחחחחחחח...מחליף מוזיקה? מיזרחית וזהו
נכתב במקור על ידי Stain חחחחחחחחח...מחליף מוזיקה? מיזרחית וזהו לא נשאר,רק היפ הופ!
נכתב במקור על ידי -YAN- לא נשאר,רק היפ הופ! ;מזרחיתתתתתתתתתתתתתתתת זה שליטעעעעע תגידו מה שתגידו מזרחית זה מה שמשמח ת'אנשים XDDDDD
נכתב במקור על ידי Asor_Designer איכככככככ רוק זה הכי מגעיל הם צורחים שם כיאלו מישו מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מטאל.. אני גם לא סובל את זה.. אני הכי אוהב רוק קל כזה.. הביטלס גרין דיי וכו'..
לילה טוב
מוכר משתמשי Steam/Origin ומשתמשי Premium לכל האתרים, רוצים לקנות?, שלחו ה"פ
חוקי הפורום