|
|
שמע אחי, מיסטרי ופיקאפ בכללי מדבר על לצאת מהנורמה של החברה ואומר שצריך להיות שונים ולעשות מה שבראש גם אם זה לא מקובל, אם אתה חושב שאתה יכול, תנסה:]
אני חושב שזה אפשרי אם יש זרימה טוב אתה מצליח לרקוד לקחת לצד לדבר לנשק יכול לקחת חצי שעה אתה לוקח אותה לשירותים או משו עוד איזה חצי שעה יש סיכוי שתזרום יש שלא, בכ"ז אתה יודע איך להגיב בLMR אז תשתמש בזה
מה שמיסטרי אומר בסדנאות (יש לי סרטון של מישהו שהיה בסדנה שלו.) זה שמרגע הפגישה ועד הרגע של הסקס צריך שיהיה בממוצע
6 שעות מצטברות. זאת לא שאי אפשר לפני, אלא שכדי לבנות קשר שיחזיק לאורך זמן הבחורה צריכה להרגיש שזה לא סטוץ. את ההרגשה
הזאת מנטרלים באותן 6 שעות. מיסטרי מדגיש שהזמן הזה הוא ליצירת קשר מתמשך, כמובן שאפשרי להגיע לFOOLS MATE אבל
סביר להניח שאחר כך היא פשוט תתעלם מקיומך, ואם היו חילופים של מספרי טלפון סביר מאוד להניח שהיא לא תענה להם. מה גם
שאם אלכוהול לא היה חלק מההכרות שלכם, סביר להניח שיהיה לה LMR עצבני (כמובן שאפשר להתמודד עם זה, אבל זה סתם מעיק).
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
הגבלת הזמן שמיסטרי מציב לנו 7 שעות, זה בשביל להראות שאפשרי לכולם לעשות זאת לפחות לאחר 7 שעות.
בנוסף, לאחר שעברו 7 שעות הבחורה מכירה אותך יותר ואתה מכיר אותה, כך שאתה נותן לה להרגיש נוחות איתך והיחס אליך משתנה לחיוב.
בכך תוכל להמשיך איתה לקשר " רציני " מאשר " סטוץ ".
לפי דעתי הקטע של ה7 שעות הוא רובו פרסומי ...הרי אם הוא "מבטיח" שאפשר לזיין מישהי תוך 7 שעות ,אנשים יתחילו לדבר.
בטכלס,אתה יכול לזיין אותה גם אחרי שבוע וגם אחרי חצי שעה....זה הכול תלוי בנסיבות ובך.
כשמיסטרי מדבר על 7 שעות בממוצע זה לא אומר שאי אפשר לפני או אחרי... מכאן המילה בממוצע...
הכוונה היא שאם תשכיב אותה לפני ה7 שעות הבחורה תקבל מה שנקרא:"חרטה לאחר הקניה",
או במילים אחרות זה יגרום לה להרגיש זולה בכל פעם שהיא תחשוב עליך מה שיגרום לה לסלוד ממך בכל דרך אפשרית!!
נערך לאחרונה על ידי minimax; 11-09-2010 בשעה 12:46.
לפי דעתי מה שמיסטרי אומר זה בולשיט אחד גדול
אני מספיק פעמים עשיתי את זה בפחות בשעה ופעמים תוך פחות מחצי שעה!
ועדין עם רציתי היה לי איתן קשר ארוך
7791a126-d7d9-4bfe-bf22-0d6ab846acb0
1.03.01
חלק מהפואנטה של מיסטרי בסדנאות שלו זה למשוך אנשים ולהרוויח כסף.
ובעייני AFC 7שעות לזיין מישהי זה מהירות האור.