קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שנות שירות
    על ידי falafel בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 16:31
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 14:53
  3. שאלה בקשר שירות לקוחות של אורנג' [חנות]
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 21:53
  4. [שתי בקשות] שירות שלוקח 20%מהפס רחב.
    על ידי Sunz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:24
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

שירות בצה"ל - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

ציטוט נכתב במקור על ידי AlonMi צפיה בהודעה
    אני לא שופט אותך ולא את השני, בשביל להיות שופט צריך ללמוד הרבה מאוד שנים.
    אני רק אומר, שאם כבר אתה בצבא, לא משנה מה הסיטואציה בבית, כי כשאתה בצבא אז אתה בצבא, תעשה כמיטב יכולתך.
    תאמין לי, גם תרגיש טוב יותר עם עצמך, גם יעריכו אותך יותר וגם תלמד הרבה יותר. אין דרך לברוח מזה, אדם שעושה - מוערך.
    לגבי המצב הכלכלי, אני מבין שהוא לא נוח, ואני יודע שהצבא לא משחרר כל אחד שיש לו מינוס בבנק,
    אבל אתה עושה יומיות, ולמרות שזה יום עבודה לכל דבר ואין לך כח אחרי זה לעשות יותר מדי,
    אתה תצטרך להשקיע מעצמך 120% אם זה כל כך חשוב לך ולצאת ולחפש משהו לעבוד בו אחרי הצבא.
    תחסוך בשק"ם ובמכונות משקר, גם קצת בטלפון אם אפשר, חפש עבודות שאפשר לקבל עליהם תשלום בלי צורך באישור מהצבא (תרגום מסמכים, תיקון מחשבים, לא יודע, משהו שאתה טוב בו) וזה הכל. זה מצב בחיים שאתה צריך לדעת להסתדר ולהתמודד איתו, אף אחד לא מבטיח לך שבאזרחות הכל יהיה מופלא... תאמין לי, ה-350 שקל האלה לפעמים עדיפים מאשר לחוות פיטורים מעבודה + חודש של אי מציאת עבודה חדשה.

כל מה שאני מבקש, תרצה תקיים לא תרצה אל תקיים, זה שתבוא בגישה של "יאללה קדימה מה יש לעשות היום, אל תתנו לי לבזבז את הזמן היקר שלי בואו נתקתק ת'עניינים". לא מצפה ממך להשאר במשרד אחרי שכולם הולכים, ולא אומר לך שאיי פעם תבין מה זה חברים ליחידה כי אין מה לעשות בבסיסים של ג'ובניקים בדר"כ זה לא קיים. תן צ'אנס של חודש למה שאני אומר, במידה והקצינים שלך לא ג'ובניקים כלומניקים שמסתכלים על השעון כל דקה, אז כל הצדדים ירוויחו.
    עוד פעם אתה לא מבין כמה שאתה טועה...
    כי לעבוד אחרי השעות של הבסיס אני יכול ורוצה, הבעיה זה לא השעות זה יותר האישור עבודה, ושלא תחשוב שזה פשוט למצוא עבודה בלי אישור עבודה ניסיתי.
    בקשר למשכורת אני כבר שנתיים חי ככה עם 350 שקל ואני מקצץ כמה שאני יכול ולא ציפיתי לתגובה אחרת...
    אגב, אני כל השירות שלי בחיים לא זלזלתי בעבודה לא שלי ולא של אחרים, תמיד שעשיתי משהו עשיתי אותו כמו שצריך. מוסר עבודה ב"ה יש לי מגיל 15 שהתחלתי לעבוד זה לא קשור.
    ואם קראת את התגובות הקודמות שלי אז כתבתי שעשיתי חצאים תקופה ארוכה מאוד [שנה ו7 בערך] ותאמין לי שאני יכול ללמד אחלה לוחם שבעולם מה זה חברים ליחידה. אוקיי אז אני לא יחטוף כדור בשביל חבר כי אצלינו אין את הסיכון הזה, אבל אין כזה דבר שחבר מבקש משהו ואומרים לו לא. קודם כל אומרים כן, אחרי זה רואים מה אפשר לעשות ונותנים גם 1000% בשביל שחבר יהיה מבסוט. וזה הדדי.
    ששנה וחצי+ אתה ישן בחדר עם עוד 2\3 חברים ורואה אותם יותר מהזמן שאתה רואה את החברים מהאזרחות או המשפחה, ומתקלח איתם, אוכל איתם, מחרבן איתם, בקיצר הכל. תאמין לי שזה לא באמת משנה אם אתה לוחם או ג'ובניק

רק בתקופה האחרונה התחלתי להסתכל על הדברים כמו שהצגתי בתגובות הקודמות כי כמה שנתתי מעצמי וכמה שטחנתי בשנה וחצי האלה, כל המערכת, כל המפקדים, כל מי שבניתי עליו זרק עלי זין בגלל איזה משהו לא נעים שקרה, שגם לא באשמתי, וכל העבודה שעשיתי הלכה לפח ושכחו לי את כל הפלוסים, שעליהם אגב קיבלתי פעמיים תעודת מצטיין בסיס [מתוך 5 אנשים בבסיס של קרוב ל3000 איש] אבל בשנייה אחת שהם צריכים פעם אחת לגבות אותך, לעמוד מאחורי דברים שהם מבטיחים [אני מדבר על המפקדים כן?] אז פתאום אני חייל בלאי...

קיצר אין לי כוח להרחיב יותר מזה ולספר מה באמת קרה... אולי יום אחר

2. קישורים ממומנים

דיברתי על "אחוות יחידה" בבסיס של ג'ובניקים ולא בבסיס שעושים בו 10/4 או חמשושים, באלה בטח שיש, דומה מאוד לקרביים.
    "להצלחה אבות רבים - הכישלון יתום", מנהגו של עולם לצערי, אני מבין אותך, אבל צריך להמשיך הלאה ולהוכיח מחדש.

האזרחות אמנם קורצת, אבל היא קשה פי כמה מהצבא... בה, על טעות שלא במקום, יכולים לשלם הרבה יותר.. ככה שאתה יכול לקחת את מה שעברת כשיעור בחינם לחיים.
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

ציטוט נכתב במקור על ידי Flash צפיה בהודעה
    אחי קבא זה לא השכל
    זה איפה אתה גר מצב בבית וכל זה
    זה שאוטיסט בלי תיק פלילי ועם בגרויות יכול להיות עם קבא 53 זה ברור
    כי בשביל להגיע לקבא 53 אפשר ללחוץ אנטר בתשובות ולהביא מכות למראיינת אישית
    העיקר שהוא גר בכפר שמריהו אמא ואבא בריאים משפחה בריאה יש כסף אין חובות כולם חיים באושר

ה-3 נקודות הנוספות זה כבר עניין של המבחנים בפסיכוטכנים והראיון :|
    ישי אתה מזיין את השכל וכותב שטויות

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתם לוקחים את זה קשה מדי, צבא זה חוויה.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

ציטוט נכתב במקור על ידי MayaYarden צפיה בהודעה
    אתם לוקחים את זה קשה מדי, צבא זה חוויה.
    לא לכל אחד.
    יש הרבה אנשים שיוצאים עם טראומות נפשיות מה"חוויה" הזאת
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תננו חיוווך , הקולהה טובהה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    לא לכל אחד.
    יש הרבה אנשים שיוצאים עם טראומות נפשיות מה"חוויה" הזאת
    קבל לייייקק

ואלוןן-צהל אולי מפותח אבל לא בנושא של יחסי אנוש
    אז יש לנו שלישות -כפיים, כמה חיילים באמת מקבלים תש מתאים?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect