קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פירסום] רשימת פרוקסי למי שצריך מעודכן ל8.2 שעה 18:02
    על ידי Classic בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-02-2010, 19:02
  2. [מוכר] שתי אתרי טורנט | נק' תציעו
    על ידי Haim בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-01-2007, 16:51
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

שתי אתרי פרוקסי מעולים למי שצריך ל CK ועוד - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    חחחח REGG-MAN אתה מתווכח בדברים שמחוץ לתחום שלך, PROVIRUS מתעסק בזה יותר זמן ממך אז מן הסתם שהוא גם ידע יותר ממך לא? זה כמו אז שניסית להסביר מה זה באקדור, ועוד תיקנת אותי ואמרת שאני טועה.................
    טוב באמת השפלת את עצמך בשטויות שאמרת פה אני התעסקתי בזה עוד הרבה לפני ש PROVIRUS התעסק בדברים האלו עם התוכנת RS שלו שאז זה כל מה שהוא ידע ו MEIDAN יצדיק אותי שיש לי הרבה יותר ידע ממנו ומיידן לימד את PROVIRUS כל מה שהוא יודע והוא בעצמו סיפר לי את זה אז בקיצור דני על תתווכח על דברים שאתה לא מבין או לא מספיק מבין L3 זה הכי טוב ל CK וזאת עובדה כי זה הכי מהיר למה להתווכח ורוב פה אני מדבר על דני בוי שלנו חח
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 12-09-2010 בשעה 18:02.

2. קישורים ממומנים

אני השפלתי את עצמי? עשה לי טובה אתה זרקת כאן שטויות שלא שמעתי כבר שנים............
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

ציטוט נכתב במקור על ידי Reggae-Man צפיה בהודעה
    טוב באמת השפלת את עצמך בשטויות שאמרת פה אני התעסקתי בזה עוד הרבה לפני ש PROVIRUS התעסק בדברים האלו עם התוכנת RS שלו שאז זה כל מה שהוא ידע ו MEIDAN יצדיק אותי שיש לי הרבה יותר ידע ממנו ומיידן לימד את PROVIRUS כל מה שהוא יודע והוא בעצמו סיפר לי את זה אז בקיצור דני על תתווכח על דברים שאתה לא מבין או לא מספיק מבין L3 זה הכי טוב ל CK וזאת עובדה כי זה הכי מהיר למה להתווכח ורוב פה אני מדבר על דני בוי שלנו חח
    יואו תעשה לי טובה כל אחד בפורום יגיד שמידן הכי מניאק כולל מידן ודיברתי איתו על זה והוא הסכים
    ודבר שני איך אתה אוכל כל דבר שאומרים לך מידן לימד אותי לפני שהיתקבלתי לסיסמאות סקס שזה לפני המון המון זמן ומאז לא עזר לי בשיט
    רק אמר לי את המישפט הידוע שלו פורצים "בנחישות" וסליחה זה שאני לא מודיע לכולם יש לי עוד משהו ועוד משהו זה לא אומר שאין לי
    ולא היה זמן שהיתסעקתי עם RS CRACKER כי BUDAHH לא הוציא עוד גירסאות שתומכות בHTTPS
    וכדאי לך ובכללי לכולם להפסיק להקשיב לכל מילה שמישהו אומר ובמיוחד ממידן כי לא ראיתי ממנו גדולות בנתיים הוא לא הוכיח שהוא דובר אמת וכדאי לכם להוריד את האף קצת ולנסות לילמוד
    וכן הוא לימד אותי ליפרוץ רק עם C-FORCE טכנית הוא לא לימד אותי כלום והוא טיפה עזר לי היחדי שבאמת עזר לי זה יארדן הראשי אולי הוא ראה פוטנציאל

L3 זה הכי טוב ל CK וזאת עובדה כי זה הכי מהיר למה להתווכח ורוב פה אני מדבר על דני בוי שלנו חח
    זה רק מוכיח את מה שאמרתי שזה הכי מהיר אבל בעצם אתה ניכנס דרך הIP שלך
    ויש סיבה אחת שמישתמשים בL3 רוב האתרים אחרי כמות מסויימת של ניסיונות נחסם הIP
    ציפתי קצת יותר ממנהל של אבטחת מידע אני עוד פרשתי מניהול בפורום הזה מהסיבה הפשוטה שאין לי ידע בתיכנות C# וכל זה וצריך עוד הרבה ניסיון בגלל שהפורום כאן אוהב רק SQLI

לייקים
    11
    נקודות
    1

אתה באמת לא מבין כלום אני משתמש ב L3 לכל דבר סטים ומה שאתה רוצה שסטים במיוחד אמור לחסום אחרי 3-4 נסיונות ואז משתמש בפרוקסי של L3 וזה בחיים לא נתקע לי או נדפק אז תעשה לי טובה על תלמד אותי על פרוקסי ומה אני יודע ומה לא לפחות אני לא הייתי קורא למיידן המלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    265

חברה אתם אמורים להיות מנהלים, הויכוחים "למי יש יותר גדול" רק מורידים מהערך שלכם.
    שכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם הוא מעדיף פרוקסי שקוף או אנונימי..

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

אתה באמת לא מבין כלום אני משתמש ב L3 לכל דבר סטים ומה שאתה רוצה שסטים במיוחד אמור לחסום אחרי 3-4 נסיונות ואז משתמש בפרוקסי של L3 וזה בחיים לא נתקע לי או נדפק אז תעשה לי טובה על תלמד אותי על פרוקסי ומה אני יודע ומה לא לפחות אני לא הייתי קורא למיידן המלך
    רק מוכיח שלא קראת את מה שאמרתי אתה מישתמש בL3 לצורך שלא תיהיה חסימה אבל זה לא מסווה אותך בניך לשרת
    ושוב כמו שאמרתי אתם אוכלים כל דבר שמידן אומר אם זה מעניין אותך הוא חסם ואתה יודע למה כי אני לא כמוכם מלקק ומלקק
    נכון בהתחלה הוא עזר לי והתנהגתי אליו יפה אבל אחרי זה הוא מיתנהג אליי כאילו אני זונה שלו אז לא סורי ושיוכיח בהיסטוריה שקראתי לו ככה
    ולא שהוא הביא לי או עזר לי טיפה אז אמרתי יואו מלך!

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי tararam צפיה בהודעה
    חברה אתם אמורים להיות מנהלים, הויכוחים "למי יש יותר גדול" רק מורידים מהערך שלכם.

זה מה שאני אומר ואני אף פעם לא מנסה להתווכח איתם או מחפש וויכוח הם פשוט כל פעם מחפשים איפה אני טועה ואני טועה לפעמים אבל מה שאני מפרסם זה דברים שאני יודע טוב מאוד לא שסתם אז זה מעצבן אותי שלא יגיבו וזהו גם אני יכול להתווכח בפורומים שאתם מנהלים נראה עם תהנו

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

ציטוט נכתב במקור על ידי tararam צפיה בהודעה
    הוא פשוט אומר שזה הכי טוב L3 לCK נכון זה הכי טוב להיתאבדות והכי מהיר ויש כאלה שלא מבינים וראיתי לנכון להזהיר אותם

זה מה שאני אומר ואני אף פעם לא מנסה להתווכח איתם או מחפש וויכוח הם פשוט כל פעם מחפשים איפה אני טועה ואני טועה לפעמים אבל מה שאני מפרסם זה דברים שאני יודע טוב מאוד לא שסתם אז זה מעצבן אותי שלא יגיבו וזהו גם אני יכול להתווכח בפורומים שאתם מנהלים נראה עם תהנו
    לא קשור, אתה אומר דברים לא נכונים ומטעה אחרים אתה ועוד כמה פה.......
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    לא קשור, אתה אומר דברים לא נכונים ומטעה אחרים אתה ועוד כמה פה.......
    וזה לא להגיד WELCOME TO STEAM שזה הHIT שלהם ואתה אומר WELCOME STEAM
    אתה אומר כבר משהו מסוכן

לייקים
    11
    נקודות
    1

זה לא ה HIT קודם כל ואני לא אמרתי פה שום דבר לא נכון זה שאתם לא מבינים בנושאים שאני מפרסם זה עניין שלכם תלמדו קצת ו L3 זה לא מסוכן ולא כלום פרצתי עם זה 300 משתמשי סטים ועוד מלא דברים ולא קרה כלום וזה גם הכי מהיר אז חלאס לחפור ואף אחד לא מלקק למידן כלום ולא ביקשתי ממנו בחיים שלי שום דבר פשוט אני בקשר איתו באייסי והוא סיפר לי שדווקא אתה ליקקת לו עד שנמאס לו מזה
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 12-09-2010 בשעה 19:39.

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

זה לא ה HIT קודם כל ואני לא אמרתי פה שום דבר לא נכון זה שאתם לא מבינים בנושאים שאני מפרסם זה עניין שלכם תלמדו קצת ו L3 זה לא מסוכן ולא כלום פרצתי עם זה 300 משתמשי סטים ועוד מלא דברים ולא קרה כלום וזה גם הכי מהיר אז חלאס לחפור ואף אחד לא מלקק למידן כלום ולא ביקשתי ממנו בחיים שלי שום דבר פשוט אני בקשר איתו באייסי והוא סיפר לי שדווקא אתה ליקקת לו עד שנמאס לו מזה
    חחח הוא אוהב שמלקקים לו עד שקללתי אותו ואז הוא חסם אותי שאל את יארדן מצידי הוא היה בצט ושזה לא קשור לשיחה
    פרוש לדוקים אם אתה חושב ככה זה הדבר היחיד שאני יכול להגיד וחבל שיוסקה לא כאן כדאי לעשות סדר
    אני סיימתי להגיב כאן אפילו מנהלים לא יודעים ליבחור ידעתי שאמרתי שאני רוצה לרדת

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ProVirus צפיה בהודעה
    חחח הוא אוהב שמלקקים לו עד שקללתי אותו ואז הוא חסם אותי שאל את יארדן מצידי הוא היה בצט ושזה לא קשור לשיחה
    פרוש לדוקים אם אתה חושב ככה זה הדבר היחיד שאני יכול להגיד וחבל שיוסקה לא כאן כדאי לעשות סדר
    אני סיימתי להגיב כאן אפילו מנהלים לא יודעים ליבחור ידעתי שאמרתי שאני רוצה לרדת
    יופי תרד גם ככה ילד בן 14 לא מתאים לפה שחושב שהוא פרו עלק חחחחחח

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

יופי תרד גם ככה ילד בן 14 לא מתאים לפה שחושב שהוא פרו עלק חחחחחח
    מה שתגיד אבל אתה באמת תת רמה של ניהול
    אם פעם עבדת עם CHRON ההיתה רואה שזה אפעם לא שומר את L3 רק רת L1 וL2
    ודרך אגב אני רואה אתה כל כך חכם שאתה לא יודע להבדיל בין אם לבין עם שזה אלף בית שזה רק אומר שהכל אתה עושה הכל לפי הספר ולא יכול להתאים אותך למישפט או לסיטואציה המסויימת
    ודבר שני לא ניגמר לך המעצר בית?
    כי לפי מה שזכור לי אמרת "תאמינו לי אני במעצר בית ושאני ישוחרר אתם לא תיראו אותי דקה פה מה יש לי לחפש פה"
    וליש יש זיכרון טוב ורוב הפעמיים הוא לא מטעה אותי

לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ProVirus צפיה בהודעה
    מה שתגיד אבל אתה באמת תת רמה של ניהול
    אם פעם עבדת עם CHRON ההיתה רואה שזה אפעם לא שומר את L3 רק רת L1 וL2
    ודרך אגב אני רואה אתה כל כך חכם שאתה לא יודע להבדיל בין אם לבין עם שזה אלף בית שזה רק אומר שהכל אתה עושה הכל לפי הספר ולא יכול להתאים אותך למישפט או לסיטואציה המסויימת
    ודבר שני לא ניגמר לך המעצר בית?
    כי לפי מה שזכור לי אמרת "תאמינו לי אני במעצר בית ושאני ישוחרר אתם לא תיראו אותי דקה פה מה יש לי לחפש פה"
    וליש יש זיכרון טוב ורוב הפעמיים הוא לא מטעה אותי
    קודם כל אין שום ספר הכול אני לומד לבד שלא כמוך ממידן ולדיעתך לא נגמר לי המעצר בית על כתב אישום שעשו עליי לא יוצאים אחרי חצי שנה ותשתוק בכלל לפני שאתה מדבר על המעצר בית אני הייתי מת שהיית טועם תחרא הזה בעצמך ואז נראה עם היית מדבר לשבת בבית מתחילת אפריל עד עכשיו אז סתום תפה כי עכשיו באמת הגזמת

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,826 | הודעות: 8,173,413 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect