ב-ו-ל-ש-י-ט
אני חושב שכל השעון חורף/קיץ זה בזבוז של זמן..
|
|
יושנים שעה יותר בדיוק יום אחד, שכבר מאחורינו
רק מחשיך יותר מוגדם.
איך רואים שכולכם מושפעים מהתקשורת השמלאנית והאנטי דתית המסריחה שיש היום.
דבר ראשון, מי שלא יודע למה עושים את זה "כל-כך" מוקדם או כמו שהתקשורת אוהבת להגיד "שעון חורף - באמצע הקיץ"
זה שבשביל שלחלק גדול מהציבור, יהיויו תר קל בצום גדליה ויום כיפור בעיקר.
עכשיו נתחיל לנתח את הזיוני מח שנאמרו כאן.
אנשים לא יראו את הילדים כי הם מסיימים לעבוד ב6 - תעשו לי טובה, כשאתם הייתם ילדים קטנים הייתם הולכים לישון מתי שהשמש שוקעת? תגידו אנחנו חיים לפי שנת 2010 או לפי שנת 1020?
עניין החשמל והאורות וההפסדים במשק - אני לא יודע מי בידיוק חישב את החישובים האלה, כמה מפסידים על חודש שיש שעה מחשיכה קודם.
מה שבטוח יחתיכת ילד מפגר, זה לא 2 מילארד שקל, צא מהסרט.
כתוב במאקו שזה 40 מיליון (1\50 ממה שאמרת).
אז גם אתה כמו שכבר הבחנתי, שמלאני ואנטי דתי, וכל פעם שיש משהו נגד דתיים אתה שש ושמח לצאת נגדם, זה פעם שניה תוך שבוע שאני נתקל בזה.
עכשיו, מה זה 40 מיליון במשק הישראלים?
בחישוב פשוט, אם יש 7 מיליון אזרחים בארץ, ואנחנו "מקדימים" את שעון החורף בחודשיים.
אז כל אזרח מוסיף 3 שקל לחודש במשך חודשיים לחשבון החשמל שלו, והנה לך 40 מיליון שקלים.
זה במקום לכעוס על הדתיים, את ה40 מיליון האלה נביא מזה שנוריד את התנאים של המחבלים שיושבים בבתי המלון, שנקראים בפי העם "בתי סוהר"
אבל כרגיל, למה לעשות רע לערבים אם אפשר לרדת על הדתיים במקום?
בכל מקרה, מה שבטוח זה ככה, מי שמפריע לו הכמה שקלים בחודש של להדליק אורת שעה יותר, מפריע לו להדליק מזגן.
אז ברכותיי, צריך להדליק מזגן שעה אחת פחות, כי השמש שוקעת מוקדם, ובמקום להדליק מזגן עד 7.30 בערב, צריך רק עד 6.30 בערב.
אם תשאלו כל אידיוט, הוא יגיד לכם שלהדליק מזגן שעה ולהדליק אורות שעה זה הבדלים עצומים בחשמל, ברור שהמזגן לוקח יותר אנרגייה.
עוד דבר מסריח שהתקשורת עושה זה "כל שנה הדתיים מעבירים לנו את השעון באמצע הקיץ"
סליחה? מתי בפעם האחרונה יצא שב8 לספטמבר זה כבר ראש השנה?
לפעמים לוקח חודש שלם של לימודים עד שמגיעים לתקופת החגים, אבל יוצאים כל ההומואים כמו ניצן הורביץ, וכל השונאי ישראל ו"אוהבי ערבים והומואים", ומלכלכים על הדתיים, מסיתים את כולם נגד הדת, פשוט גועל נפש.
זו שנה ראשונה שככה הם מתלבשים על העניין הזה ובוכים, כאילו ש60 שנה לא עושים את זה, פשוט עכשיו חיפשו משהו להתלבש על הדתיים ומצאו את זה.
יכול להיות שבאמת יש נקודות חסרון ויתרון לדבר הזה, אני לא אומר שהכל יפה ומושלם, אבל להתחשב באינטרסים גם של הדתיים, להזיז עוד טיפה לפני, באמת שהנזק לא גדול כמו שהוא נראה, זה ניפוח מסריח.
וגם, זה לא עוזר רק לדתיים, יש ציבור גדול של אנשים מסורתיים ואפילו אנשים חילוניים שרק בכיפור צמים, וזה מקל מאוד.
היום למי שלא יודע, יש צום גדליה, אני צם.
במקום לצום עד 7.30, אני צם עד 6.30.
וזה לא רק אני, זה עוד עשרות או אפילו מאות אלפי אנשים שזה מקל עליהם.
שורה תחתונה - אתם סתם מושפעים מהתקשורת, זה לא כזה משנה.
אני גם לא מבין אילו הפסדים ומה כל המהומה אם בכל מקרה ביממה יהיו 24 שעות, מה זה משנה אם חושך או אור בחוץ?
ישראל רק מוכיחה את עצמה כמדינה כושלת פעם אחר פעם, עם כל כך הרבה דתות וכל כך הרבה קונפליקטים בין האנשים שזה נהייה ביזיוני. אני מביא למדינה עד סוף המאה (אני אופטימי) לקבל מהפכה אם זה במלחמה כוללת או במלחמת אזרחים, זה קרוב מתמיד וזה יקרה תרצו או לא.
דרך אגב, זה ברור שלתקשורת אין יותר מה לדווח ונגמרו כל האייטימים ושעון חורף זה משהו נורא אטרקטיבי, מעניין וגם "הגיוני".
ת'אמת? לא כל כך משנה לי שעה לפה שעה לשם.
לא טוב...
מחשיך יותר מוקדם, פחות שעות אור.. מיותר
חגיגה לערפדים!
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
ת'כלס..
זה מבאס שמחשיך יותר מוקדם ..
ה"שעה לישון" נו באמת .. זה לא באמת עוד שעה לישון, זה אולי ככה לאיזה יום יומיים ואז זה פשוט נשכח.
אתה כל כך עלוב שאין לי צורך לצחוק עלייך בכלל. אתה פרודיה על עצמך.
אתה לא מבין שאין שום הבדל בין צום בשעון חורף לבין צום בשעון קיץ?! הרי היהדות הולכת לפי נץ החמה ושקיעת השמש. וזה לא ישתנה לא משנה כמה שעות תזיז את השעון הצום עדין יהיה 25 שעות בקירוב.
שלא לדבר על זה שאתם (וסלח לי שאני מכליל) ציבור אגואיסט שהאינטרס שלו הוא בעיניו הערך העליון, לא משנה כמה אחרים יפגעו מכך.
דוס פונדומטליסט שכמוך. אתה עוד קורא לי ילד מפגר.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 12-09-2010 בשעה 14:21.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
האמת לא ממש מפריחע לי הרע זה שהיום מתקצר![]()
שמת לב מה אתה בכלל עשית?
תפקתי אותך מ20 כיוונים, החזרת ב"אתה עלוב אני לא עונה לך" שבעצם במילים אחרות זה"וואלה אין לי מה להגיד"
ובמקום להגן על עצמך, תקפת מ2 כיוונים אחרים.
אז רק בשביל להראות לך כמה אתה כן מפגר, הנה התשובות לטענות המפגרות שהעלת.
ביום כיפור כשאוכלים סעודת מפסקת, אתה נשאר שבע עד שאתה הולך לישון, בלי שום קשר לשעון חורף או קיץ.
כשאתה קם בבוקר, אתה שוב רעב, ושוב בלי שום קשר לשעון חורף או קיץ.
מה שכן יש הבדל, הוא מרגע שאתה מתעורר, עד רגע שיוצא הצום.
ופה כמובן, יש הבדל אם הצום יוצא ב6.30 או ב7.30, אבל כמובן שבגלל שאתה אנטי דתי, בגלל שבחיים לא צמת, לא היה לך מושג, והעיקר להגיד שאין הבדל ופארודיה על עצמי ובלה בלה.
לגבי זה ש"אנחנו" שמים את טובתינו האישית לפני טובת הכלל אתה טועה בכל המובנים.
דבר ראשון, טובתינו האישית היא טובת הכלל, משום שבניגוד אליך, רוב העם (52%) מגדיר את עצמו כמסורתי ומעלה, לפי נתונים של 2004 או 2006, כמובן שבעיקבות זה שהדתיים מביאים ילדים בקצב יותר מהיר מהחילונים, יש לנו אפילו יותר מ52%, ככה שיוצא שאתה זה שמתעלם מטובת הכלל.
דבר שני, ה"אנחנו", דוגלים בטובת עם ישראל לאורך כל חיינו, ובזמן שאתה וחביריך האנטי דתיים, השמאל הרדיקלי, משתמטים מצהל, "אנחנו" נמצאים ב50% מהתפקידים הבכירים של צהל, למרות שאנחנו מהווים רק כ-9% מהאוכלוסייה.
מה גם, שמו שכבר הצגתי בפנייך את החישוב, הנכון שלי, והקלוקל שלך, עולה לאזרח 3 שקל למשך חודשיים שעון החורף.
ה"אתם" שלך, דוגל ביציירת מריבות וסכסוכים, דוגל בלהיות עוכרי ישראל, דוגל בלהיות נחמד לערבים אבל מניאק לדתיים ולחרדים, להסתכל עליהם בהיבט שלילי בלבד למרות ש"אתם", גרועים מ"איתנו" בכל המובנים.
דבר שלישי, התורה מחנכת אותנו תמיד, שאם יש באמת צורך רבים הולכים אחרי הרוב, הבעיה שהצורך שלך אין בו ממש, יש בו חארטה שנועדה להסית נגד הדת ולצאת נגד הדת.
ההבדל בינינו זה שאצלנו, יש אהבת ישראל, אף אחד לא צועק, אף אחד לא מתחיל מריבות, רק אצלכם כל היום העניין של האנטי דתי, זה נהיה ממש קול להיות אנטי דתי היום.
האברך הדורס, האם המרעיבה ממאה שערים.
למה לא אומרים "האמא הכופרת שהטביעה את ביתה באמבטיה" "צעיר אוכל חזירים מבאר שבע נמצא נוהג שיכור"?
זה כל התקשורת האנטי דתית, השמלאנית והמסריחה שקיימת היום, שגם אתה נפלת כקורבן אליה.
אני עוד מתלבט.
רע , מפסידים על זה מלא כסף כי אם מחשיך יותר מוקדם צורכים יותר חשמל ..