|
|
תפסיקו לחיות בסרט שהם עוזרים, הם לוקחים ליהודים פה תעבודה, אז עם כל הצער שבדבר אני מעדיף ליראות סיני מובטל ולא יהודי מובטל.
לדעתי צריך לגרש אותם.
את צוחקת נכון ? o.O
כאילו את אשכרה רוצה לעשות "שואה" לעובדים זרים ?
מדינה יהודית משמע מדינה שיהודים יוכלו לחיות בה בשקט ללא מלחמות פנימיות.
אם זה מה שאת חושבת, צר לי לאמר לך אבל את פשוט ילדה גזענית, ונועה צודקת ביגלל אנשים כמוך יכולה לחזור שואה שנייה רק לעם אחר..
ולתגובה של יהונתן, לא צריך לגרש אותם..
אם כבר לגרש עובדים לא חוקיים.
לפני ניראלי זה היה שבוע משהו כזה, הביאו לבצפר שלנו נערה בת 19 חיילת בצה"ל, מתנדבת בעמותות לילדים חולי סרטן, עוזרת לכל נפש חיה שרק צריך.
היא מועמדת לגירוש, מכיוון שההורים שלה לא רשאיים לחיות בארץ ישראל.
כאילו למה ?
מה שאני אומר זה לא להביא יותר, פשוט אל תיתנו אישור כניסה, אבל לאלה שכבר כאן, שכבר בנו את החיים שלהם, את המשפחה, להעיף כאילו הם חיות ?
כאילו הם כבר פה, תנו להם לחיות ת'חיים שלהם!
נערך לאחרונה על ידי זוהר; 30-10-2012 בשעה 19:57.
לשעבר 'Like
מי שמעסיק אותם יודע שרק איתם הוא יוכל לשרוד
הם לא פרופסורים הם עושים את העבודה המלוכלכת
רק חבל שרוב היהודים שגודלים בארץ לא אוהבים לעבוד כמו שצריך
ומה זה יתן להם אם יעלו את כל המחירים במשק?
הם יצטרכו עוד עבודה
יהודי שבאמת רוצה להצליח בחיים צריך להבין את זה מגיל קטן וללמוד כמו שצריך
לגרש
אבל לשמור כמה בצד למקרי הצורך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
העובדים הזרים הם גם בני אדם ! חשבתם על זה פעם ?!
אז הם לא יהודים So What ?!
ההבדל בין היהודים אליהם, זה שלהם יש מקום לחזור אליו, לנו לא היה. חוץ מזה הם לא חוקיים פה, מה קרה לכם?!?! במצרים יורים בהם, בארה"ב מעיפים אותם כוסאומו, רק פה הכל בסדר? צפונים.
כולם חארות תאמינו לי
צריך איזה מלחמת עולם אחושרמוטה מלחמה שתנקה את כל הבררה והאוכלוסייה המעופשת שקיימת על כדור הארץ
אין הרמוניה אין אחווה אין כבוד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח