קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו ראה אתהסרט "המיתוס" - ג'אקי צ'אן 2005
    על ידי TheCollector בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 02:12
  2. [סיפורים האמיתיים] מאחורי האגדות
    על ידי PKDragon בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 16:26
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 14:59
  4. איך מורידים את הרקע מאחורי הטקסט בדסקטופ?
    על ידי La Bamba בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 18:19
  5. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 18:41
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

מאחורי המיתוס של הגינוס היהודי - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

ציטוט נכתב במקור על ידי hamarmir צפיה בהודעה
    יש לי הוכחה חותכת!!!!!!
    קראתי במאמרים באינטרנט דוחות מדעיים וקבליים שמעידים על כך שהיהודים מקורם בעצם מבבל העתיקה או האיזור שנקרא מסופוטמיה, היכן שהתפתחה כל הציביליזציה האנושית, באותו זמן "היהודים" לא היו יהודים אלא היו ככל השבטים בבבל העתיקה של אותם ימים, בדואים נודדי מדבר ככולם, הם היו ככולם עובדי אלילים ופסלים שחיו כדרך הטבע באותם זמנים, כך היה גם אברהם אבינו, האיש שעשה את המפנה ליהודים, הוא היה בעצם בדואי עובד אלילים, ככולם, שהתפרנס יחד עם אביו טרח במכירת פסלים וככוהן שבט ככתוב בכל הכתבים העתיקים. באותם זמנים בהם חיו כל אותם שבטים בהרמוניה טבעית כמשפחה אחת מאוחדת, התחיל להתגבר האגו בכל אחד ואחד, כדרך הטבע, השנאה התחילה לשלוט בין כולם ומלחמות התחילו לפרוץ בינם, כך גם כתוב בתורה, התחילו לא להבין אחד את דיבורו של השני והתחילו לא להסכים על כלום, מגדל בבל של אגו ושנאה החל להתגלות בין כולם. רק אחד מאותם בדואים לא הסכים למה שמתרחש והחל לחקור את המציאות, למה הדברים קורים כך? למה השנאה בין כולם מתגברת והולכת? מי מנהל את כל זה? שאל שאלות, ואז התגלה לו דבר מדהים, הוא גילה את כח הטבע הכללי ששולט בכל המציאות, הוא גילה מה מטרתה של השנאה בין בני האדם , ולמה האגו הוא שמתגבר ולאיזה צורך הדבר קורה, הוא גילה כי רק בהתגברות למעלה מהאגו, באמונה למעלה מהדעת כלפי החוק של הטבע שנקרא "ואהבת לרעך כמוך" ניתן לגלות את הכוח העליון שבטבע, ושיצר את כל המציאות ולחיות עמו בהרמוניה, חיים שלמים ונצחיים. לאחר שגילה את החוק הנ"ל החליט ליצור קבוצה וללמדם את השיטה שגילה, גם כתב ספר בחכמת הקבלה שנקרא "ספר יצירה" שהיא החכמה איך להשיג את חוק "ואהבת לרעך כמוך" ולגלות את הכח העליון, כתוב כי ישב בפתח אוהלו והזמין הולכים ושבים להיות אורחים באוהלו לאכול ולשתות ובזמן זה הפיץ להם את חכמת האלוקות, ולימד אותם את חוקי הטבע העליונים שגילה, מאותם אנשים אשר הסכימו לשיטתו, התגברות על האגו והשנאה, והפיכתה לאהבה ע"י האור המחזיר למוטב, שהוא כח טבע שניתן להשתמש בו, מאותם אנשים בדיוק נוצרה קבוצה שנקראת יהודים = אלו שמשתוקקים לייחוד, יהודי מלשון ייחוד, שמגלים את הכוח האחד ששולט בכל המציאות שהוא כוח האהבה.
    אותם יהודים המשיכו בשיטתם של אהבת הזולת וחיו בגילוי פנים עם הכוח העליון, תקופות מסויימות יצאו למצריים לגלות, שהיתה גם גלות פיזית חיצונית וגם גלות פנימית מהשיטה שגילו ונפילה שוב לשנאת חינם כמו שאר הגויים , ולכן חיו תחת המצרים ששלטו עליהם, לאחר יציאת מצריים ובהנהגתו של משה רבנו, קיבלו התעלות נוספת בשיטת התיקון וקיבלו את התורה, בחיצוניות ובפנימיות, התגברו שוב על האגו והשנאה וקיבלו עליהם שנית את תנאי הערבות והאהבה לזולת, התעלו מעל הר סיני = הרהורי השנאה וקיבלו כח תיקון חזר ביותר שנקרא תורה. שוב המשיכו ככתוב , בעליות וירידות, פעם בשנאה יוקדת ופעם בהתגברות עליה באהבה, פעם בגילוי הכוח העליון ופעם בגלות ממנו, כך פסעו על המדרגות הרוחניות, לאחר הגילויים המדהימים של בתי המקדש, נפלו גם כן , ובמיוחד אחרי בית שני , לאחר שמנהיגם רבי עקיבא שהנהיג את הכלל " ואהבת לרעך כמוך"  , שוב נפלו לשנאת חינם והפעם לגלות בת 2000 שנה כידוע, גלות חיצונית שמושפעת כמו תמיד מגלות פנימית מהקשר בין הנשמות, קשר של אהבה בין כולם, מאז ועד היום אנחנו עדיין באותה גלות, בשנאה אחד לזולתו, באי קיום חוק הטבע העליון, חוק האהבה וההשפעה לזולתו ובכך חיים גם כעת בגלות , ובחסר גילוי הכוח העליון. בשום כך, אותם יהודים, שכבר היו חיים ברמה כזו של גילויי הכח העליון, וחיו בדבקות עם כח הטבע=אלוקים (זה לא משנה איך קוראים לו) . נמצאים היום בגלות, אך בתוך כל אחד ואחד מהם מסתתר רשימו, גן רוחני, שנשאר בו ומחכה שיתעלה שוב לדרגות גילוי הרוחניות, ומשום כך העם היהודי הוא גם בגרוע ביותר מבין כל האומות, ( משום שכל מי שהיה גבוהה יותר נופל נמוך יותר) וגם חכם וזוכה בפרסים ובולט מאד, משום שיש לו ניצוץ רוחני נחבא, שמחכה לפרוץ אחוצה.
    זה מה שקראתי במאמר, זה נשמע מאד הגיוני, וגם הכל כתוב בכתובים העתיקים, ובתורה. זה ממש מדהים לאן אנחנו יכולים להגיע בתור עם יהודי, יש לנו פוטנציאל אדיר!!!!
    מה אתם חושבים?
    כתוב מאוד יפה ובמילים גבוהות.
    אבל זה לא אומר שהיהודים יותר חכמים.
    זה רק אומר שאברהם היה יחסית יותר חכם מהאנשים בתקופתו,והוא לימד את מה שגילה לאנשים שנקרו בדרכו.
    בתורה לא כתוב שום דבר על ספר היצירה.
    אולי את יכולה לפרש פסוקים ככה שזה יראה שזה כן נכתב. אבל את יכולה לפרש את הפסוקים איך שאת רוצה
    ככה שזה לא ממש נחשב.

אין שום הוכחה שאכן אברהם כתב את ספר היצירה.
    "זמן חיבורו אינו ידוע; המסורת מייחסת אותו לאברהם, ויש כאלו המייחסים אותו לאדם הראשון". המסורת מייחסת הרבה דברים.

לכול בן אדם יש פוטנציאל. לא משנה אם הוא יהודי או לא.
    כול המחקרים שהיו עד היום הראו שאין הבדל בין המוח ו של יהודים לבין מוח של גויים.
    כולנו בני אדם. ההתפתחות האבולציונית של הגזע שלנו ההומו-ספאניס נעצרה לפני 59 אלף שנה.

ואם אברהם היה כול כך חכם הוא היה צריך ללמד את התורה הזאת לכולם.
    ולא ליצור קבוצה שונה. לא להפריד את היהודים משאר העולם.
    כי אז נוצרת הבדלה, ואי הכרה של קבוצה אחת בשניה. פחד של קבוצה אחת מין השנייה.
    ולבסוף למלחמות.
    וכמו שההיסטוריה מלמדת, לרצח עם.

ואם אלוקים באמת היה קיים, אני הייתי חושב שהוא היה מגלה את עצמו לכול בני האדם ולא רק לאברהם.
    כי יש כאלה שלא יכולים לחקור.
    ויש כאלה שנולדו בחברה שבה הם לא יכולים לפתח דעות אישיות אמתיות ולחקור את האמת.
    זה לא ממש בעיה לעשות שטיפת מוח לאנשים.

כול הזמן, רוחני, רוחני. הנשמה, הנפש. הניצוץ.
    אין נשמה אין נפש ואין ניצוץ.

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה שאתה אומר פשוט מתפרץ לחלון פתוח, כל מה שכתוב רק מעיד שבאמת אין הבדל בין יהודים לגויים, אלא היהודים בעצמם הם בדואים גויים ככולם, אלא שפשוט מימשו על עצמם שיטה של אהבת הזולת, ולא שהם שונים מוחית, שכלית, או בכל צורה אחרת אלא הם אותם אנשים ככולם שמימשו שיטה, אברהם לא בידל, ולא בחר אותם, הוא ישב באוהלו וקרא לכולם, (שוב, אף אחד לא היה יהודי אלא בדואים) ופשוט אלו שהסכימו לנסות את שיטת ההתעלות מעל האגו הם שהפכו לקבוצה. שהמשיכה את הדרך, ונפלה ממנה.
    ברור שלכל בן אדם יש פוטנציאל, וכמו שכתוב במאמר שקראתי כל אדם בעולם יצטרך לוותר על האגו שלו ושנאת החינם ולהפוך לאלטרואיסט אוהב כל אדם בלי הבדל דת ,גזע ומין , השיטה לא מבדלת, היא מחברת, יהודי= ייחוד מהמילה אחד , מאוחד עם כולם.

"לכול בן אדם יש פוטנציאל. לא משנה אם הוא יהודי או לא." = ברור, כל אדם חייב להשתוות לתכונות הטבע קרי השפעה ואהבה כל אחד ואחד.

"כול המחקרים שהיו עד היום הראו שאין הבדל בין המוח ו של יהודים לבין מוח של גויים." = זה בדיוק מה שהמאמר אומר...

"כולנו בני אדם. ההתפתחות האבולציונית של הגזע שלנו ההומו-ספאניס נעצרה לפני 59 אלף שנה"= כתוב שם, האדם לאומת בעל חיים מתפתח כל הזמן עוד ועוד, ההתפתחות לא נעצרת להיפך היא מתרחשת כל הזמן, קשה לומר שמהמאה ה19 למאה ה-20 לא הייתה התפתחות.....

ולא ליצור קבוצה שונה. לא להפריד את היהודים משאר העולם
    . = זה בדיוק מה שהוא קיווה לעשות, לאחד את כולם למשפחה אחת שוב, אלו שהסכימו לשיטתו, נהפכו לקבוצה, אלו שלא , פשוט לא רצו להתאחד. אך כיום גם הם מתחילים לשמוע ולרצות את שיטת התיקון (ראה כמה חכמת הקבלה פורחת בכל העולם...) ובכך להגיע לאיחוד שלם עם כוח הטבע, שהוא כח האהבה , לא יצור כל שהו כמו שאולי מישהו מדמיין ובאמת לא קיים כלל, אלא כח האהבה,

יש בך אהבה כלפי הכל = יש אלוקים.
    אין בך אהבה כלפי כולם= אין אלוקים

"ואם אלוקים באמת היה קיים, אני הייתי חושב שהוא היה מגלה את עצמו לכול בני האדם ולא רק לאברהם"
    זה לא סבא זקן שיושב בשמיים וצריך לחשוב אם קיים או לא, זה אהבה, כח. ששולט בכל המציאות.

בהצלחה לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לגבי ספר יצירה , אולי הוא לא כתב את זה, בכל מקרה זה לא ממש משנה את כל שאר הטענות, שנשמעות לי מאד הגיונית,

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה שאתה אומר פשוט מתפרץ לחלון פתוח, כל מה שכתוב רק מעיד שבאמת אין הבדל בין יהודים לגויים, אלא היהודים בעצמם הם בדואים גויים ככולם, אלא שפשוט מימשו על עצמם שיטה של אהבת הזולת, ולא שהם שונים מוחית, שכלית, או בכל צורה אחרת אלא הם אותם אנשים ככולם שמימשו שיטה, אברהם לא בידל, ולא בחר אותם, הוא ישב באוהלו וקרא לכולם, (שוב, אף אחד לא היה יהודי אלא בדואים) ופשוט אלו שהסכימו לנסות את שיטת ההתעלות מעל האגו הם שהפכו לקבוצה. שהמשיכה את הדרך, ונפלה ממנה.
    ברור שלכל בן אדם יש פוטנציאל, וכמו שכתוב במאמר שקראתי כל אדם בעולם יצטרך לוותר על האגו שלו ושנאת החינם ולהפוך לאלטרואיסט אוהב כל אדם בלי הבדל דת ,גזע ומין , השיטה לא מבדלת, היא מחברת, יהודי= ייחוד מהמילה אחד , מאוחד עם כולם.

"לכול בן אדם יש פוטנציאל. לא משנה אם הוא יהודי או לא." = ברור, כל אדם חייב להשתוות לתכונות הטבע קרי השפעה ואהבה כל אחד ואחד.

"כול המחקרים שהיו עד היום הראו שאין הבדל בין המוח ו של יהודים לבין מוח של גויים." = זה בדיוק מה שהמאמר אומר...

"כולנו בני אדם. ההתפתחות האבולציונית של הגזע שלנו ההומו-ספאניס נעצרה לפני 59 אלף שנה"= כתוב שם, האדם לאומת בעל חיים מתפתח כל הזמן עוד ועוד, ההתפתחות לא נעצרת להיפך היא מתרחשת כל הזמן, קשה לומר שמהמאה ה19 למאה ה-20 לא הייתה התפתחות.....

ולא ליצור קבוצה שונה. לא להפריד את היהודים משאר העולם
    . = זה בדיוק מה שהוא קיווה לעשות, לאחד את כולם למשפחה אחת שוב, אלו שהסכימו לשיטתו, נהפכו לקבוצה, אלו שלא , פשוט לא רצו להתאחד. אך כיום גם הם מתחילים לשמוע ולרצות את שיטת התיקון (ראה כמה חכמת הקבלה פורחת בכל העולם...) ובכך להגיע לאיחוד שלם עם כוח הטבע, שהוא כח האהבה , לא יצור כל שהו כמו שאולי מישהו מדמיין ובאמת לא קיים כלל, אלא כח האהבה,

יש בך אהבה כלפי הכל = יש אלוקים.
    אין בך אהבה כלפי כולם= אין אלוקים

"ואם אלוקים באמת היה קיים, אני הייתי חושב שהוא היה מגלה את עצמו לכול בני האדם ולא רק לאברהם"
    זה לא סבא זקן שיושב בשמיים וצריך לחשוב אם קיים או לא, זה אהבה, כח. ששולט בכל המציאות.

בהצלחה לך.
    זה יפה התאוריה שלך.
    אבל לצערי זה לא מה שהמסורת היהודית אומרת.
    ריה"ל: ביהודים יש מדרגה חמישית שהיא יותר מין המדרגה הרביעית של המדבר שהיא המדרגה של "העניין האלוקי".
    מהגר לא יוכל להשתוות לחלוטין ליהודי.
    אני אמרתי שאין התפתחות אבולציונית מבחינת הגוף ,אכן היתה התפתחות תרבותית.
    האידיאלוגיה הזאת של לאהוב את כלום היא אידיאולוגיה, לא דת.
    היא אומרת ו"אהבת לרעך כמוך", אבל לא אומרת. שרעך הכוונה זה רק ליהודי ,ואין גוי נקרא רעך ולכן
    אין לאהוב אותו.זה מה שהגמרא אומרת.
    אני מסכים עם האדיאלוגיה הזאת לחלוטין, כול בני האדם שווים, ואין שום סיבה לשנוא בן אדם אחר בגלל הגזע,המין או הלאום שלו.
    גם לא את העמלקים, ובטח לא להשחית את זרעם.
    אין לאף אחד זכות להרוג בן אדם אחר, אלא אם האחר מאיים עליו או על קרוביו פיזית.
    ואם אלוקים מבקש ממך להרוג מישהו, אתה לא צריך לציית כמו בובה על חוטים.
    כי אתה לא בובה.
    האידאולוגיה הזאת, היא נכונה, יפה, אבל לא מחייבת אלוקים.
    למה כול כך קשה להבין את זה שבני אדם יכולים להיות מוסרים מטבעם, ללא קשר לאלוקים כזה או אחר.
    נכון, אלוקים הוא לא סבא זקן שיושב בשמים, והוא לא סבא זקן שרוצה שתניח עכשיו תפילין
    ותכתוב על המזוזה שלך את הסיפור שבו הוא היכה את המצרים 10 מכות והרג כול בכור מבכוריהם.
    כי זה, זה לא אהבה כלפי כול בן אדם, זה מה שבטוח.

יש בך אהבה כלפי הכול=אצה בן אדם טוב.
    אין בך אהבה כלפי הכול= אתה בן אדם רע.
    אני לא רואה שום סיבה להכניס את אלוקים למשוואה.

אלוקים את אומרת זה כוח, אז אני שואל למה בכלל צריך כוח כזה.
    המציאות יכולה ליצור את עצמה. אנחנו יודעים איך נוצרו החיים ואיך הם התפתחו.
    אנחנו יודעים איך היקום נוצר ועכשיו רק נשאר לגלות מה גרם להיווצרותו.
    לא צריך להתעצל ולהגיד אלוקים יצר אותו, צריך לחפש את התשובה, זה כול המהות של המדע.
    כי אם המדע היה מתעצל, היינו עדין חושבים שהעולם הוא עגול.
    ואם אנחנו נתפלל אז ירד לנו גשם.
    בהצלחה גם לך.

וכשאלוקים ציווה את אברהם להקריב את בנו יצחק, הוא היה צריך להגיד לא!
    הוא היה צריך ללמד את אלוקים מה טוב ורע.
    ואם הוא באמת התכוון להרוג את בנו, אז הוא בהחלט לא "ותאהב את כולם".
    אומרים שאנחנו צריכים להתפלל לאלוקים בגלל שהוא יצר אותנו.
    שאנחנו צריכים להיות אסירי תודה ולהודות לו בשלוש תפילות ביום וב 613 מצוות.
    אני אומר שאכן אנחנו צריכים להגיד תודה, אבל לא יותר מזה.
    אנחנו לא צריכים להגיד או לעשות שום דבר חוץ מלהגיד תודה.
    נערך לאחרונה על ידי crazyseducer; 17-10-2010 בשעה 22:18.

רק חבר שהדת היהודית היא הדת הכי גזענית שקיימת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יסמין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה שואל למה יהודים חכמים או משהו? יכול ליהיות שה' עשה שניזכה ביותר פרסי נובל גם בשביל שתישאל את השאלה הזאת ואני אענה לך את התשובה שאתאיסטים הכי אוהבים לשמוע "ניסתרות דרכי האל D:"

ציטוט נכתב במקור על ידי yasminx צפיה בהודעה
    אתה שואל למה יהודים חכמים או משהו? יכול ליהיות שה' עשה שניזכה ביותר פרסי נובל גם בשביל שתישאל את השאלה הזאת ואני אענה לך את התשובה שאתאיסטים הכי אוהבים לשמוע "ניסתרות דרכי האל D:"
    את באמת מאמינה שאת יותר חכמה כי את יהודיה? למה? הגוף שלך בנוי אחרת? המוח שלך פועל יותר טוב? יש גויים יותר חכמים\טובים ממך במגוון תחומים.

ו"נסתרות דרכי השם"- שלדתיים פשוט אין איך להסביר והם מבינים שזה לא הגיוני ולא רוצים להודות- הם אומרים את זה.

מעניין למה אין "ונסתרות דרכי האבולוציה"- אה נזכרתי סביר להניח שזה באמת קרה
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא תעשה לך פסל

כל מה שכתוב בתורה, כל השמות, כל הסיפורים, עקידת יצחק, יציאת מצריים, הר סיני, אדם וחווה, וכו' וכו',,, אינם חס ושלום סיפורים היסטוריים וסיפורי מעשיות למיניהם, ולכן האיסור החמור "לא תעשה לך פסל וכל תמונה", אסור לדמיין אותם ככאלה אלא כל התורה וכל הכתבים הקדושים וביניהם הגמרא, הזוהר ושאר הכתובים הקדושים, אינם אלא תיאורים של הנפש הרוחנית של האדם, החל מתחילת התפתחות הנמוכה ביותר בהתעוררות האדם לגלות את הכוח העליון שהוא כוח האהבה ועד לדרגה הסופית הגבוהה ביותר בהרגשת אותו כוח, סיפורים אלו מספרים לנו על תהליך ההתפתחות הנפשית רוחנית שבכל אדם שהולך בדרך התיקון, קרי דרך חכמת הקבלה ופנימיות התורה ואינם באים לספר מעשיות למיניהם על חמור, שור, ועוד דימיונות,
    למשל-
    הר סיני - הר מלשון הרהורים, סיני מלשון שנאה - הרהורי שנאה = האדם לפני שמתעלה מעל השנאה שבו כלפי כולם צריך לעלות מעל האגו שבו בעזרת משה, מלשון משיכה= הכוח המושך שעוזר לאדם להתעלות משנאה לאהבה, כל זאת בעזרת הכוח העליון שהוא שמשנה את האדם.

עקדת יצחק- אברהם= תכונת החסד, האהבה, הרצון לתת, יצחק= תכונת הקבלה, הרצון לקבל רק לעצמי., התכונה שנוטה יותר לצד אברהם, החסד, צריכה לעקוד, לחסל את תכונת השנאה והרצון לקבל, אך ברגע האחרון, הכוח העליון מורה לאדם לא לחסל את תכונת היצחק, הקבלה לעצמו, מפני שיש בו צורך ושום דבר לא נברא לחינם.

הדברים גבוהים ועמוקים מיני ים, וכך כל סיפור וסיפור בתורה, אלו הם ספר הדרכה רוחנית, ר ו ח נ י ת , נפשית פסיכולוגית עמוקה בנפשו של האדם החפץ לתקן את עצמו ולעלות לדרגת צדיק, שמצדיק את כל הבריאה וחי באהבה אין סופית.

האדם מתחיל מיצור רע ואכזר שכולו שנאה לזולת, וכך כל אחד ואחד, ואם חושב שלא ,אז פשוט חסר הכרת הרע, ועדיין לא גילה את האמת, אך "יצר לב האדם רע מנעוריו" ותיקון על כל אחד ואחד באנושות לעשות.

הדברים לא פשוטים אך מתגלים כיום לכל מי שחפץ בכך.

שיהיה לך בהצלחה, אני את הדרך שאני רוצה ללכת בה מצאתי. כל התשובות נמצאות שם, בחכמת הקבלה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יסמין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    את באמת מאמינה שאת יותר חכמה כי את יהודיה? למה? הגוף שלך בנוי אחרת? המוח שלך פועל יותר טוב? יש גויים יותר חכמים\טובים ממך במגוון תחומים.

ו"נסתרות דרכי השם"- שלדתיים פשוט אין איך להסביר והם מבינים שזה לא הגיוני ולא רוצים להודות- הם אומרים את זה.

מעניין למה אין "ונסתרות דרכי האבולוציה"- אה נזכרתי סביר להניח שזה באמת קרה
    לא..אני אמרתי שאני מאמינה בזה שיהודים יותר חכמים?
    אתה שאלת למה זכינו ביותר פרסי נובל..אני עניתי שלא ניראלי שיש לזה סיבה מיוחדת,זה פשוט היה צריך לקרות...

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

אין קשר , זה תלוי אם כל המקרים של היהדות היא באמת ככה היום ואז באמת אפשר להגיד שהכל נכון
    צירוף מקרים..
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כל מה שכתוב בתורה, כל השמות, כל הסיפורים, עקידת יצחק, יציאת מצריים, הר סיני, אדם וחווה, וכו' וכו',,, אינם חס ושלום סיפורים היסטוריים וסיפורי מעשיות למיניהם, ולכן האיסור החמור "לא תעשה לך פסל וכל תמונה", אסור לדמיין אותם ככאלה אלא כל התורה וכל הכתבים הקדושים וביניהם הגמרא, הזוהר ושאר הכתובים הקדושים, אינם אלא תיאורים של הנפש הרוחנית של האדם, החל מתחילת התפתחות הנמוכה ביותר בהתעוררות האדם לגלות את הכוח העליון שהוא כוח האהבה ועד לדרגה הסופית הגבוהה ביותר בהרגשת אותו כוח, סיפורים אלו מספרים לנו על תהליך ההתפתחות הנפשית רוחנית שבכל אדם שהולך בדרך התיקון, קרי דרך חכמת הקבלה ופנימיות התורה ואינם באים לספר מעשיות למיניהם על חמור, שור, ועוד דימיונות,
    למשל-
    הר סיני - הר מלשון הרהורים, סיני מלשון שנאה - הרהורי שנאה = האדם לפני שמתעלה מעל השנאה שבו כלפי כולם צריך לעלות מעל האגו שבו בעזרת משה, מלשון משיכה= הכוח המושך שעוזר לאדם להתעלות משנאה לאהבה, כל זאת בעזרת הכוח העליון שהוא שמשנה את האדם.

עקדת יצחק- אברהם= תכונת החסד, האהבה, הרצון לתת, יצחק= תכונת הקבלה, הרצון לקבל רק לעצמי., התכונה שנוטה יותר לצד אברהם, החסד, צריכה לעקוד, לחסל את תכונת השנאה והרצון לקבל, אך ברגע האחרון, הכוח העליון מורה לאדם לא לחסל את תכונת היצחק, הקבלה לעצמו, מפני שיש בו צורך ושום דבר לא נברא לחינם.

הדברים גבוהים ועמוקים מיני ים, וכך כל סיפור וסיפור בתורה, אלו הם ספר הדרכה רוחנית, ר ו ח נ י ת , נפשית פסיכולוגית עמוקה בנפשו של האדם החפץ לתקן את עצמו ולעלות לדרגת צדיק, שמצדיק את כל הבריאה וחי באהבה אין סופית.

האדם מתחיל מיצור רע ואכזר שכולו שנאה לזולת, וכך כל אחד ואחד, ואם חושב שלא ,אז פשוט חסר הכרת הרע, ועדיין לא גילה את האמת, אך "יצר לב האדם רע מנעוריו" ותיקון על כל אחד ואחד באנושות לעשות.

הדברים לא פשוטים אך מתגלים כיום לכל מי שחפץ בכך.

שיהיה לך בהצלחה, אני את הדרך שאני רוצה ללכת בה מצאתי. כל התשובות נמצאות שם, בחכמת הקבלה.
    אז, כול הסיפורים בתנ"ך לא קראו באמת, הכול מטאפורת שנועדו לנפש האדם.
    (אני מדבר על חמשת חומשי תורה).
    אז זה אומר דעם כול הכבוד לנפש, אין לנו שום הסבר על איך נוצרנו, לא מהתורה לפחות.
    חוכמת הקבלה-הזוהר נכתב החל מהמאה ה-11 לספירה. על ידי סופרים רבים ושונים,
    שכול אחד מהם הוסיף על קודמו, שינה מה שלא נראה לו. וככה קיבלנו את מה שיש לנו קיום.
    אלפי מאמרים וכתבים שרובם סותר אחד את השני, מסביר על נפש בצורה שונה.
    מביא השקפות שונות, כול אחד על פי הבנתו.
    אולי הקבלה היא יצירה מדהימה, והושקע בה מלאכת מחשבת של מאות שנים.
    אבל מאלוקים לצערי היא לא הגיע.

ומה לעשות שבתורה כתוב דברים שונים ממה שאת אומרת.
    את יכולה לפרש אותם כרצונך, כמו שאת אכן עושה.
    אפילו להגיד שהם מדריכים רוחניים, ולהגיד שזה שאברהם רצה להרוג את בנו זה
    "עקדת יצחק- אברהם= תכונת החסד, האהבה"
    ויצחק שאפילו לא ידע שהוא הולך להירצח( לפי הפשט,וזה ברור מאוד את יכולה לבדוק אני כבר לא זוכר.)
    זה מידת :
    "צחק= תכונת הקבלה, הרצון לקבל רק לעצמי".
    המידות האלה מאוד נעלות, אבל הם לא קשורות לאברהם וליצחק או לתנ"ך.
    היית באותה מידה יכול להדביק אותם לכול אישיות אחרת בתנ"ך.
    אז..

" כל התשובות נמצאות שם, בחכמת הקבלה"
    את רואה את מה שאת רוצה לראות. כמו כולנו.
    אז שיהיה לך בכיף.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect