אתה צריך אתגרים
הייתי אומר לצאת לשטח ולנסות לפתוח סטים רק! עם HB10, גם אם לא מצאת כל היום אחת כזאת..
סתם יכול להיות מעניין![]()
אתה צריך אתגרים
הייתי אומר לצאת לשטח ולנסות לפתוח סטים רק! עם HB10, גם אם לא מצאת כל היום אחת כזאת..
סתם יכול להיות מעניין![]()
|
|
אם תתתחיל עם מספיק בחורות אתה תפסיק לחשוב על למה לגשת ולתת לעצמך סיבות תומכות ולא יהיה חשש יותר מידי.
זה כמו שתעשה תרגיל במתמטיקה,בפעם הראשונה לא יהיה לך מושג מה לעשות,אתה כנראה תנסה ותיכשל....ככה אחרי הרבה פעמים שבהם אתה תשתפר לאט לאט ואתה תסתכל על התרגיל ותחשוב טיפה מה לעשות,תהסס לגבי זה ולא תיהיה בטוח שזה הדבר הכי טוב או למה בדיוק אתה עושה את זה,אבל אתה תעשה את זה ובחלק מהפעמים אתה תצליח.
אתה תעשה את זה ועוד ועוד עד שתגיד למצב שאתה תוכל פשוט לראות תרגיל וישר להתחיל לפתור אותו,אתה תראה את המספרים ולא תחשוב יותר מידי אלא ישר תתחיל לעשות את מה שצריך וזה יבוא לך בצורה יותר...טבעית.
עכשיו תקח את זה לפיקאפ ותבין מה אתה צריך לעשות,לא סתם אנחנו אומרים כל הזמן לצאת לשטח.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:27.
אחלה דו"ח.
וחבר'ה אני בכלל לא מבין אתכם, למה למדתם פיקאפ? כדי לעבוד קשה וכל פעם לסגור ולא לעשות כלום? או למצוא חברה\ יזיזה משהו?
אני אומר שתתחיל לפתח קשר רציני עם מישהי, עם עדיין לא עשית דבר כזה, כנראה שאתה לא 100% בפיקאפ
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:27.
cheers to that!
מסכים לגמרי. צריך לוותר על התלות בתוצאה (מריצים גיים על בחורה בשביל שהתוצאה תהיה סקס, ולא נהנים מהתהליך). ופשוט להשתחרר ולהינות מהתהליך. אני יכול להעיד על עצמי שכשאני יוצא בשביל לנסות דברים חדשים פשוט לשם שיפור עצמי ולא אכפת לי מהתוצאה, אני הרבה יותר נהנה, ובד"כ גם סוגר יותר.
?What have you been up to lately