סחטן אחי.. קניתה בזול.. אבל אתה יודע שרוב הסיכויים שיהיה לך Potneital מעפאן על זה כי זה לרמה 10
maplestory | מייפל סטורי | henesys | codemaple -VisualStory-
נכתב במקור על ידי FrozeNick סחטן אחי.. קניתה בזול.. אבל אתה יודע שרוב הסיכויים שיהיה לך Potneital מעפאן על זה כי זה לרמה 10 מה קשור Potneital? זה 17 Att Un Hammered ד"א אתה חושב ששווה לי להשקיע גם בכפפות עם SE?
נערך לאחרונה על ידי Fight4DeLoVe; 04-10-2010 בשעה 04:40.
(=
נכתב במקור על ידי Shoko4Man חרא תקנה אחת עם 23 זה מעפנה אשש חחחח חרא עלק....הייתי רוצה לראות את שלך
נערך לאחרונה על ידי Fight4DeLoVe; 04-10-2010 בשעה 08:47.
נכתב במקור על ידי Shoko4Man מחר אני מעלה מחר למה לא היום????
נכתב במקור על ידי Shoko4Man אולי ב15:00 אני לא כל היום בבית כמוך ..........-_- מה קשור כול היום בבית אני עוד שעה הולך לבית ספר(מתחילים היום בתשע ) עריכה: ואתה אומר שאני כול היום בבית אתה בן 18 ומשחק מייפל -_-
נערך לאחרונה על ידי Fight4DeLoVe; 04-10-2010 בשעה 08:55.
נכתב במקור על ידי Fight4DeLoVe מה קשור Potneital? זה 17 Att Un Hammered ד"א אתה חושב ששווה לי להשקיע גם בכפפות עם SE? כי אתה מבין שנגיד ה4% האלה שיש לי על הSCG מביאים לי בסביבות ה6 אטק.. וBWG זה לרמה 10 אז רוב הסיכויים שהPotential שלו יהיה מעפאן.. ואעממ, אם יש לך כסף אז שווה להשקיע.. אם קצת מזל תנסה להכין בעצמך וזה יעלה לך בסביבות הביל..
נכתב במקור על ידי Shoko4Man חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בן 15 אמרתי את זה בצחוק !! אני מדבר אל השמן בתגובה מס 24 חחחח שמן עלק אני מניאק אם אתה לא איזה ילד כאפות בן שבע
נערך לאחרונה על ידי Fight4DeLoVe; 04-10-2010 בשעה 15:47.
נכתב במקור על ידי Shoko4Man לך תזדיין יבן שרמוטה מזדיין יאללה פרוש לדוקים אתה והמנהלים פה. אני שם 100m בפוקר אם אתה לא יודע מה זה "** ***** ****" חחחחח שב שב בשקט עבריין מקלדת מסכן
חוקי הפורום