המס על האייפון בארץ כמו על מוצרים רבים ממש גבוהה ביחס לשאר המדינות בעולם!
המס על האייפון בארץ כמו על מוצרים רבים ממש גבוהה ביחס לשאר המדינות בעולם!
|
|
איפה אפשר לקנות בהונג קונג?
לכל בעלי מכשירי אייפון 4 יש לדעת שהמכשירים לא נתמכים במלואה בווינדוס 7 כאשר לדוגמא רוצים לעשות restor למכשיר מגיבוי שנשמר על המחשב לא ניתן יהיה לעשות restor בגלל הגדרות האבטחה של ווינדוס 7 לאחר השימוש בריסטור התוכנה אייטונס תעלה לכם הודעה כי המע' לא יכלה לבצע שיחזור עקב תקלה (9808-) שזה אומר לפי האתר תמיכה של apple כי יש לשנות את הגדרות האבטחה של המע' ההפעלה
בווינדוס 7 אין אפשרות לשנות את הגדרת האבטחה לכן יש לדעת כי הפעלה במצב תאימות של ווינדוס xp לא יפתור את התקלה פשוט המכשיר יושבת לחלוטין כולל נעילה של הסים עד שתחברו את המכשיר למע' הפעלה של ווינדוס xp שעליו יש את הגיבוי של המכשיר אחרת תצטרכו לשלם לטכנאי פלאפון את עלות התיקון בערך 150 ש"ח וכל המידע שיש על המכשיר פשוט יימחק כולל מס' אנשי קשר וכל מידע אחר שהיה עליו תקבלו את המכשיר כמו חדש. ראו לפי חברת פלא' חזרו כ1200 מכשירים מתיקון על אותה תקלה חברת אפל יודעת על התקלה והיא מאמינה שהיא תוכל לתקן את התקלה עד אמצע חודש מרץ עד אז לא לבצע ריסטור בווינדוס 7
iPhone 4 קטלני..
שווה את הכסף
תודה!
http://www.housenet.co.il
יש לי אייפון 4 קטלני ביותר פלאפון רעיל תשמור עליו
אני מבקש בבקשה עזרה להסיר תוכנה בשם igoty יש לזה אייקון עם עין ופון אני לא מצליח להסיר מהגדרות רק שם היא נימצאת תודה רבה חבר יקר
תודה