זה תלוי מאוד איך אתה בעצמך מרגיש עם זה. אם אתה אומר את זה בקול אשם, אתה בעצם מראה שמשהו לא בסדר בזה ואתה נותן את עצמך לחסדיה של האמונות המגבילות שלה. אם אתה אומר את זה בביטחון כאילו לא אמרת כלום, כל בחורה שאין לה נסיון רע עם זה לא תעשה לך שום דבר.
אני אומר לתלמידים שלי להגיב על זה בהומור. יש אופציה להגיד:
"טוב קלטת אותי, עכשיו אני חייב לך גלידה"
או
"וואי למה את חושפת אותי ככה לפני כולם זה לא יפה!" (בנימה של צחוק).
זה פשוט מאוד, תלוי בדבר אחד: איך תגיד את זה. לא מה אתה אומר. אתה צריך להרגיש בנוח עם זה שלמדת את זה כי מבחינתך זה היה שיפור עצמי ואין לך בעיה להודות במגרעות שלך. אם אתה בא בגישה כזאת אתה יכול גם להגיד לה: "כן, ואת עכשיו ניסוי חברתי" והיא תצחק ותמשיך לדבר (ניסיתי את זה כמה פעמים רק כדי להוכיח את הטענה הזאת לתלמידים). אגב ברוב המקרים הבחורה דווקא מסתקרנת מזה, אבל היא מעלה הגנות (מה שאפשר להוריד בקלות אם אתה יודע איך להוריד את הגנת ה"מתחילים איתי אני אמורה לשחק אותה קשה להשגה" - הדגמתי בסרטון האחרון עם הנשיקה שהעלאתי שלשום ליוטיוב).
אותי קלטו כמה פעמים בגלל שזיהו אותי או בגלל שזאת היתה מוכרת בדיזינגוף או עזריאלי שישר חשדה. אבל אני תמיד אמרתי לה שאני מדריך ואז השיחה התפתחה על זה. תמיד אפשר לעשות את זה אגב, להגיד שאתה מדריך (כי באיזשהו שלב בטוח הדרכת איזה חבר שלך). זה רק נושא לשיחה טוב שלא נגמר.

ציטוט ההודעה