אם אתה היית עובר כמו שצריך ולא רק בשביל לעשות V על זה ש"עברת" היית מבין ויודע הכל ולא היית מבקש עזרה, תאמין לי.
אם אתה היית עובר כמו שצריך ולא רק בשביל לעשות V על זה ש"עברת" היית מבין ויודע הכל ולא היית מבקש עזרה, תאמין לי.
|
|
כי אני בערך הבנתי שצריך פרוקסי וקומבו משהו כזה ושבhits זה כל הססמאות משהו כזה ידע קטנטן אבל אני עדין לא יודע טוב... אז אתה יכול להסביק לי בבקשה...
טוב תודה אחי אבל מזה קשור לפורום סיסמאות סקס?
לא מצאתי שום דבר על התוכנה ck הם משתמשים ב c-force...
נערך לאחרונה על ידי ~Ariel~; 27-10-2010 בשעה 21:05.
נו מה הבעיה אבל כולה להפעיל תוכנה פשוטה אפילו יש שם הסבר על כל דבר |:
התוכנה לוקח קומבו(1) ומתחברת משתמש משתמש לאתר. אם המשתמש לא נכון, היא מזהה FAIL KEY (2)x , ואם לא, היא מכניסה תמשתמש לרשימת HITS (3) x , ואת כל התהליך היא עושה דרך פרוקסי (4) שאתה מביא לה רק אחרי שסיננת תרשימה.
1. רשימת טקסט עם שמות משתמשים וסיסמאות בהתאמה. לדוגמא, הנה קומבו עם המשתמשים x1, x2, x3 והסיסמאות שלהן בהתאמה:
x1:123456
x2:999777
x3:919191
2. משפט כלשהוא שהאתר פולט במידה והשם משתמש שניסית להתחבר דרכו (למעשה זה מה שהתוכנה עושה בשבילך) הוא לא נכון. *לפעמים הוא מוסתר, צריך למצוא אותו בקוד מקור.
3. רשימת משתמשים וסיסמאות מתוך הקומבו שאחרי שהתוכנה התחברה דרכן לא קיבלה FAIL KEY (זאת אומרת שהיא מזהה כמשתמש נכון.) עכשיו ממה באים FAKES? אם יש לך רשימת פרוקסי מצומצת האתר מזהה הרבה נסיונות התחברות מהפרוקסי ונותן לה CAPTCHA. כשהוא נותן CAPTCHA זה לא אומר שהמשתמש נכון בהכרח, אבל ה FAILKEY לא מוצג ולכן התוכנה שומרת כHIT.
4. שרתים שמשמשים כתחנת מעבר בינך לבין האתר שאתה רוצה להכנס אליו. במקום שהאתר יזהה התחברות מהאייפי שלך, הוא יזהה את האייפי של הפרוקסי. הרשימת פרוקסי שלך תיהיה פרוקסי תחת פרוקסי. לדוגמא:
22.145.51.1:25541
63.881.51.91:9301
בזבזתי על ההסבר הזה בערך עשר דקות ואם אחרי ההסבר הזה אתה תמשיך לשאול שאלות אני כבר אהיה מיואש ממך סופית, והדבר היחיד שיישאר לך זה לשבור תראש עד שתבין.
קח אחי
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=613797
עכשיו זה על האתרי סקס אז תקשיב מה אתה עושה בלשונית Main
תסמן from only בלשונית input תעשה איך שם אמרו אבל בusername לא יופיע לך כלום אז תרשום
email וזהו עכשיו לשוניןת img וCaptcha את לא צריך אותם ובלשונית Brute Force תשים את הקומבו והפרוקסי וב Failure key תשים את זה Incorrect EmailPassword CombinationPlease re-enter your passwordIncorrect EmailIncorrect usernameTrouble Logging In
וזהו אחי עכשיו תלחץ על start וחכה עד שיהיה hits....
טוב תודה לשניכם ומאפה אני יודע מה הFailure key של כל אתר?
ואתה יכול בבקשה להביא לי תוכנה להכנת קומבו ואם אפשר שיהיה עם זה מדריך תודה....
נ.ב
אם אני רוצה לפרוץ לאיימיל ספציפי מה אני עושה?
תודה וסליחה שאני חופר![]()
נערך לאחרונה על ידי ~Ariel~; 28-10-2010 בשעה 06:58.
תגיד לי אתה מטומטם?!
אני כתבתי לך הסבר מלא ומפורט פה אפילו שאתה אמור ללמוד ולהבין לבן ואתה עוד בא עכשיו ושואל אותי איך אתה מוצא FAIL KEY???
לא כתבת איך אני מוצא את הפייל קיי ..... אני יודע כאילו אפה הוא נמצא אבל איך אני מוצא נגיד של פייסבוק\וואלה או כל דבר...
פייסבוק:
איזה משפט האתר פולט כשאתה כותב לו שם משתמש וסיסמא לא נכונים?
לא צריך לחשוב אפילו פשוט לגשת ולבדוק! אני יכול ללמוד את אחות שלי לעשות את זה שלא יודעת לעשות COPY PASTE |: