קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] נשים ומכוניות , לא הולכים ביחד D:
    על ידי FunnyXD בפורום סרטונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-05-2010, 19:28
  2. [סרטון]חזיר ושירותים-הולכים ביחד?!
    על ידי DarkDevil בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-12-2009, 21:53
  3. [סרטון]חזיר בשרותים הולכים ביחד?
    על ידי NikeMoR בפורום סרטונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-12-2009, 22:20
  4. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 21-10-2007, 14:13
  5. מדריך להפעיל כמה מסנג'ר ביחד
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 02:17
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 7 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 105

מדע ואמונה - הולכים ביחד? - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    מה שאתה אומר אכן נשמע הגיוני אבל בדבר אחד אתה טועה,אין דבר כזה נברא באופן ספונטני לכל דבר יש סיבה,והעולם לא יכול להיברא מעצמו כך שחייב להיות כוח עליון.
    .
    זהו ש......לא חייב להיות כח עליון, ולא הוכחת כלום עם המשפט הזה...ולא סיימת שום דיון.

כל העניין במוטציה הוא הספונטניות, אתה יכול לנסות לגרום למוטציה ע"י קרינה וכו, אבל זה עדיין אקראי לגמריי. יש בערך 200 מיליארד נוקליאוטידים, מה הסיכוי שאחד מהם יעבור מוטציה? כנראה שלא כל כך קטן כי יש דיי הרבה מפגרים בעולם ואוטיסטים.

עכשיו תוסיף את מרכיב הברירה הטבעית, ו-וואלה יש לך אבולוציה טהורה.

ולכל האלה שלא מאמינים באבולוציה, ישנה דרך להוכיח את האבולוציה בצורה הכי פשוטה שיש שכל טמבל יוכל להבין ולא יוכלו בכלל להיות מתנגדים.

איך?
    קחו אנס סדרתי...הכניסו אותו לתוך חדר סגור, עם קוף, ואחריי שהקופיפה תאנוס אותו, תראו שהיא תיכנס להריון ותלד זכר\נקבה. כן כן רבותיי, זה אפשרי. וזה מוכיח את האבולוציה.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    זהו ש......לא חייב להיות כח עליון, ולא הוכחת כלום עם המשפט הזה...ולא סיימת שום דיון.

כל העניין במוטציה הוא הספונטניות, אתה יכול לנסות לגרום למוטציה ע"י קרינה וכו, אבל זה עדיין אקראי לגמריי. יש בערך 200 מיליארד נוקליאוטידים, מה הסיכוי שאחד מהם יעבור מוטציה? כנראה שלא כל כך קטן כי יש דיי הרבה מפגרים בעולם ואוטיסטים.

עכשיו תוסיף את מרכיב הברירה הטבעית, ו-וואלה יש לך אבולוציה טהורה.

ולכל האלה שלא מאמינים באבולוציה, ישנה דרך להוכיח את האבולוציה בצורה הכי פשוטה שיש שכל טמבל יוכל להבין ולא יוכלו בכלל להיות מתנגדים.

איך?
    קחו אנס סדרתי...הכניסו אותו לתוך חדר סגור, עם קוף, ואחריי שהקופיפה תאנוס אותו, תראו שהיא תיכנס להריון ותלד זכר\נקבה. כן כן רבותיי, זה אפשרי. וזה מוכיח את האבולוציה.
    אם אתה אומר אתה בטוח צודק!

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

"כל העניין במוטציה הוא הספונטניות, אתה יכול לנסות לגרום למוטציה ע"י קרינה וכו, אבל זה עדיין אקראי לגמריי. יש בערך 200 מיליארד נוקליאוטידים, מה הסיכוי שאחד מהם יעבור מוטציה?"

--
    נוקלאוטידים (Nucleotide) הם קבוצה של תרכובות אורגניות. הנוקלאוטידים מופיעים בכל היצורים החיים ומרכיבים, בין השאר, את החומר התורשתי.
    מקור המילה נוקלאוטיד הוא במילה הלטינית Nucleus, שפירושה "גרעין". בכל היצורים האיקריוטיים החומר התורשתי, המורכב מנוקלאוטידים, מצוי בגרעין התא.

"עכשיו תוסיף את מרכיב הברירה הטבעית, ו-וואלה יש לך אבולוציה טהורה."

--הברירה הטבעית (באנגלית: Natural Selection) היא מנגנון בתהליך האבולוציה, ובו תכונות תורשתיות של יצורים (אורגניזמים) נעשות לנפוצות יותר באוכלוסייה מדור לדור ככל שהן תורמות להתרבות הפרט ולשרידתו בסביבתו (בנישה שלו). את רעיון הברירה הטבעית הגו צ'ארלס דרווין ועמיתו אלפרד ראסל וואלאס ב-1859, והבנתו הייתה שלב חשוב בהתפתחות הביולוגיה המודרנית.

"קחו אנס סדרתי...הכניסו אותו לתוך חדר סגור, עם קוף, ואחריי שהקופיפה תאנוס אותו, תראו שהיא תיכנס להריון ותלד זכר\נקבה. כן כן רבותיי, זה אפשרי. וזה מוכיח את האבולוציה."

טוב יצטרכו לנסות את זה בשביל שיהיה לי מאיפה לעתיק

והאמת היא שכן, אני בטוח צודק. כי לא כמו הדתיים, אני חוקר ולומד לפני שאני זורק דברים לאוויר ומבסס את כל החיים שלי על אותם דברים.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 28-10-2010 בשעה 23:09.

One Shot - One Kill

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

את האמת שמדע ודת לא ממש הולך יחד.
    אני כאדם שלא מאמין בשום ישות אלוקית, יד מכוונת, אלים או איך שלא תקרא לזה.
    הכנסתי לעניין כמה חברים והצלחתי לערער ע"י עובדות.
    החליטו לקחת אותי לשיעורי תורה עם רבנים מצפת.
    וכל שיעור נגמר בוויכוח ובריב ענקי.
    אני פשוט לא יכול לסבול שהם מדברים שטויות כאלו.
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

YOSKE

אם לא ראית עדיין את הסרטונים של nubemet ב YOUTUBE, אז תחפש : למה אנשים צוחקים על הדתיים, יש שם משהו כמו 25 סרטונים, רוב הסיכויים שהתווכחת עם רבנים כאלה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoske צפיה בהודעה
    את האמת שמדע ודת לא ממש הולך יחד.
    אני כאדם שלא מאמין בשום ישות אלוקית, יד מכוונת, אלים או איך שלא תקרא לזה.
    הכנסתי לעניין כמה חברים והצלחתי לערער ע"י עובדות.
    החליטו לקחת אותי לשיעורי תורה עם רבנים מצפת.
    וכל שיעור נגמר בוויכוח ובריב ענקי.
    אני פשוט לא יכול לסבול שהם מדברים שטויות כאלו.
    גם אותי שלחו, אבל אני לא מתווכח, כי פעם אחרונה שהתווכחתי דקרו אותי @:
    אבל כיף לבאס אותם XD

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ממתי להתווכח עם דתי זה אפשרי בכלל?

אין להם הבנה בשום תחום שהוא חוץ מתורה, אז לך תתווכח איתו שאבולוציה קיימת. ואם הוא כן שמע על אבולוציה, אז כנראה שמאיזה רב.

One Shot - One Kill

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ממתי להתווכח עם דתי זה אפשרי בכלל?

אין להם הבנה בשום תחום שהוא חוץ מתורה, אז לך תתווכח איתו שאבולוציה קיימת. ואם הוא כן שמע על אבולוציה, אז כנראה שמאיזה רב.
    אתה ממשיך לזלזל באנשים למרות שהתרעתי בפניך,שים לב שאף אחד כאן לא הכפיש שום דת אלא טוען שהתורה והאלוהים לא אמיתיים ולא הכפיש וזלזל באף אחד,אז שוב זאת אזהרה אחרונה,אל תגיד לא ידעתי לא שמעתי לא ראיתי...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל בראש

מדע ואמונה לא הלכו ולא ילכו ביחד. מדע זה שכל ישר אמונה זה אמונה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מדע ואמונה הלכו תמיד ביחד... מעניין שאף אחד באמת לא בדק את זה.
    הרי מה זה בעצם מדע? מישהו כאן בכלל מבין מה זה? אתם נשענים על המדע כאילו הוא מחזיק תשובות ומתברר שיש לו את אותן השאלות כמו תמיד.
    אם תישאל פיסיקאי מה היה לפני הזמן או איך נוצר כוח המשיכה או מה גורם לכדור הארץ להסתובב על צירו אתה תשמע הרבה תשובות של אלו עובדות קיימות ואין הסבר לזה וגם אם תשמע הסבר הוא לא יענה על השאלה עצמה למה בעצם הכוחות האלו פועלים כפי שהם פועלים.
    מדע יכול להסביר יפה ואני לא שולל אותו וגם הדת לא שוללת אותו אך המדע לעולם לא יכול לתת תשובה של למה הוא יכול לתת רק תשובות של איך.
    כשתצליחו להבין את זה אתם תבינו שהדת נתנה את הלמה והמדע נותן את האיך ואין בעיה עם זה למה לכם יש בעיה עם זה?

כי הרי בואו ניקח למשל את המפץ הגדול אתם טוענים שכך נברא העולם? (הזוהר אומר משהו דומה דרך אגב) אין בעיה נגיד וכך נברא העולם אבל אם תשאל את המדען למה הפיצוץ קרה ומאיפה הגיע אותו חומר מסוים לשם ואיך נוצרו הדברים הוא יגיד ששם אין למדע נגיעה כי זה לפני שנוצרו החוקים שעל פיהם המדע עובד וכאן נכנסת האמונה בפשטות. הרי כל המדע זה השענות על אקסיומות ברורות או עובדות מוגמרות שאין עליהם עוררין כמו כח המשיכה לדוגמא או זמן אבל אף אחד לא יכול לענות על איך הוא נוצר ולמה דווקא הכח הזה מתנהג כך ולא אחרת.
    ועל זה הדרך כל בריאת העולם והיצורים שבו אתם יכולים לטעון לדעות ומדע מכאן עד ההודעה החדשה אתם לא מפריכים את התורה לעולם אתם רק מחזקים אותה כי הרי אתם מוכיחים את התיחכום והגדולה שיש בבריאה עם כל גילוי וגילוי מה שאתם אולי יכולים לטעון וכבר טען כאן מישהו שאולי היה בורא אבל הוא נטש משום מה אני לא יודע מאיפה הוא הגריל את הטענה הזאת אבל שיהיה אבל מעבר לזה? אתם פשוט סתם טוחנים מים כי אתם לעולם לא תצליחו לתת תשובות של למה אלא רק של איך ועם זה אין לאף דתי בעיה.
    רק את עניין הקופים אני חושב שתשמרו אותו לעצמכם כי יש יותר חורים בתיאוריה הזאת מברשת דייגים והמון שאלות שנשארו ללא מענה כגון: למה דווקא הקוף מהסוג הזה ולא אחר? למה דווקא הוא זה שלא שרד וסוגים אחרים כן? למה לא נמצאו מהסוג שלו בתהליך התפתחותי מתקדם? מי אמר שהוא לא היה אדם רק קצת משונה? בקיצור אשמח לתשובות חברים.
    וכן מי שחושב שיש לו תשובות של למה לפי המדע אני אשמח לשמוע.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    מדע ואמונה הלכו תמיד ביחד... מעניין שאף אחד באמת לא בדק את זה.
    הרי מה זה בעצם מדע? מישהו כאן בכלל מבין מה זה? אתם נשענים על המדע כאילו הוא מחזיק תשובות ומתברר שיש לו את אותן השאלות כמו תמיד.
    אם תישאל פיסיקאי מה היה לפני הזמן או איך נוצר כוח המשיכה או מה גורם לכדור הארץ להסתובב על צירו אתה תשמע הרבה תשובות של אלו עובדות קיימות ואין הסבר לזה וגם אם תשמע הסבר הוא לא יענה על השאלה עצמה למה בעצם הכוחות האלו פועלים כפי שהם פועלים.
    מדע יכול להסביר יפה ואני לא שולל אותו וגם הדת לא שוללת אותו אך המדע לעולם לא יכול לתת תשובה של למה הוא יכול לתת רק תשובות של איך.
    כשתצליחו להבין את זה אתם תבינו שהדת נתנה את הלמה והמדע נותן את האיך ואין בעיה עם זה למה לכם יש בעיה עם זה?

כי הרי בואו ניקח למשל את המפץ הגדול אתם טוענים שכך נברא העולם? (הזוהר אומר משהו דומה דרך אגב) אין בעיה נגיד וכך נברא העולם אבל אם תשאל את המדען למה הפיצוץ קרה ומאיפה הגיע אותו חומר מסוים לשם ואיך נוצרו הדברים הוא יגיד ששם אין למדע נגיעה כי זה לפני שנוצרו החוקים שעל פיהם המדע עובד וכאן נכנסת האמונה בפשטות. הרי כל המדע זה השענות על אקסיומות ברורות או עובדות מוגמרות שאין עליהם עוררין כמו כח המשיכה לדוגמא או זמן אבל אף אחד לא יכול לענות על איך הוא נוצר ולמה דווקא הכח הזה מתנהג כך ולא אחרת.
    ועל זה הדרך כל בריאת העולם והיצורים שבו אתם יכולים לטעון לדעות ומדע מכאן עד ההודעה החדשה אתם לא מפריכים את התורה לעולם אתם רק מחזקים אותה כי הרי אתם מוכיחים את התיחכום והגדולה שיש בבריאה עם כל גילוי וגילוי מה שאתם אולי יכולים לטעון וכבר טען כאן מישהו שאולי היה בורא אבל הוא נטש משום מה אני לא יודע מאיפה הוא הגריל את הטענה הזאת אבל שיהיה אבל מעבר לזה? אתם פשוט סתם טוחנים מים כי אתם לעולם לא תצליחו לתת תשובות של למה אלא רק של איך ועם זה אין לאף דתי בעיה.
    רק את עניין הקופים אני חושב שתשמרו אותו לעצמכם כי יש יותר חורים בתיאוריה הזאת מברשת דייגים והמון שאלות שנשארו ללא מענה כגון: למה דווקא הקוף מהסוג הזה ולא אחר? למה דווקא הוא זה שלא שרד וסוגים אחרים כן? למה לא נמצאו מהסוג שלו בתהליך התפתחותי מתקדם? מי אמר שהוא לא היה אדם רק קצת משונה? בקיצור אשמח לתשובות חברים.
    וכן מי שחושב שיש לו תשובות של למה לפי המדע אני אשמח לשמוע.
    אתה יודע מה ההבדל ידידי? שהדת נותנת לך את ההסבר הכי לא הגיוני של איך ואתה בוחר לקבל אותו- אנחנו לא, אני מאמין שבסוף יגלו למה ואיך ומאיפה- רק צריך זמן ולהמתין בסבלנות, להגיע לפתרונות לא רציונליים כמו הדת ואל קסום שעשה את הכול- אישית אני לא יכול לקבל את זה, בלי להעליב אותך: אתה אומר שאני לא קראתי את התורה? אתה יודע בכלל כמה סתירות יש בתורה? ואיך מתרצים את זה? רש"י ורמב"ם מפרשים את זה כדי שלא יראו את האי מוסר ואת הגזענות, אתה אמיר משווה בשר של גוי לבשר של בהמה ובכלל אל תעשה עסקים עם גויים הרי הם תמיד משקרים!- אחרי שהעם היהודי עבר שואה ופרעות אני לא הולך להיות גזען כלפי מישהו אחר- אני לא הולך לחשוב שיש מי שברא אותי והוא אומר לי לעשות את זה (אמיר אתה יודע טוב מאוד שיש אפליה גזענות ושנאת זרים טהורה בתורה), אז אתה אומר שזה דרך חיים? בבקשה תבצע את כולם צא לרחוב ותטבח בהומוסקסואלים ובגויים, לא יעבור הרבה זמן עד שתגמור בכלא\מוסד לחולי נפש

עכשיו בקשר לשאלות אחרות:

.למה דווקא קוף מהסוג הזה ולא אחר? איזה סוג?

למה דווקא הוא זה ששרד? מי זה "הוא"?

למה לא נמצאו מהסוג שלו בתהליך התפתחותי מתקדם? מהסוג שלו? של מי?

אולי זה היה אדם משונה? - שוב חוזרת השאלה מי "זה"?.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 01-11-2010 בשעה 08:59.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

"מדע ואמונה הלכו תמיד ביחד... מעניין שאף אחד באמת לא בדק את זה."

אתה צודק, אף אחד באמת לא בדק את זה ובטח שלא מישהו מהפורום פה. אבל אני כן.

ניקולאוס קופרניקוס

ניקולאוס קוֹפֶּרניקוּסלטינית: Nicolaus Copernicus), המוכר גם בשמו הפולני המקורי מיקוֹלאי קוֹפֶּרנִיק (Mikołaj Kopernik;‏ 19 בפברואר 147324 במאי 1543) היה אסטרונום, מתמטיקאי וכלכלן פולני, שפיתח את המודל ההליוצנטרי (שלפיו כוכבי הלכת סובבים את השמש), באופן מפורט מספיק כדי שיהיה שימושי מבחינה מדעית. תפקידיו הרשמיים היו בפרוסיה המלכותית כאיש כנסייה, מושל, משפטן, אסטרולוג ורופא.

יוהנס קפלר

יוהנס קפלרגרמנית: Johannes Kepler‏; 27 בדצמבר 1571 - 15 בנובמבר 1630), היה אסטרונום, מתמטיקאי ואסטרולוג גרמני, נחשב לדמות מפתח בהתפתחות האסטרונומיה והמדע המודרני במאה ה-17. קפלר תמך במודל ההליוצנטרי של קופרניקוס, לפיו מרכז היקום אינו כדור הארץ אלא השמש ונודע בעיקר בזכות החוקים שניסח לגבי התנועה הפלנטרית של כוכבי הלכת סביב השמש, הידועים בשם חוקי קפלר, אשר היוו את אחד מהיסודות עליהם בנה ניוטון את חוק המשיכה האוניברסלי.

גלילאו גליליי

גלילאו גלילייאיטלקית: Galileo Galilei) (‏15 בפברואר 15648 בינואר 1642) היה איש אשכולות, פיזיקאי, אסטרונום ופילוסוף איטלקי. גלילאו הניח את היסודות למדע המודרני בתרבות המערב, אשר מבוסס כיום על ניסויים ותצפיות ועל בניית תאוריות המסבירות אותם.
    אייזק ניוטון

סר אייזק ניוטוןאנגלית: Isaac Newton;‏ 4 בינואר 1643 - 31 במרץ 1727 [1]) היה פיזיקאי ומתמטיקאי אנגלי, אשר נחשב לאחד המדענים הגדולים בכל הזמנים.
    חיבורו "העקרונות המתמטיים של פילוסופיית הטבע" שפורסם ב-1687 הכיל תיאור של כוח הכבידה ושלושת חוקי התנועה והניח את הבסיס למכניקה הקלאסית, ששלטה בראייה המדעית של היקום הפיזיקלי במשך שלוש המאות הבאות ויצרה את הבסיס להנדסה המודרנית.

אנשים אלה הביאו נוסחאות וטיעונים לעולם המדע, שפשוט שינו אותו מצד לצד. והם היו מאמינים. אבל הם גם חיו בתקופות שחיו במקומות מזוהמים, הם חיו בתקופה שטיפלו באנשים ע"י הוצאת כל הדם שלהם. ושריפת מכשפות על הסף.

איזיק ניוטון היה כימאי, האם המוסחאות המדהימות שלו ששינו את עולם המדע גם הוכיחו ששלמתכות יש תכונות אלוהיות שניתנו ע"י האל ושאפשר לשלב אותם כדי ליצור זה~ב? מה שנקרא Cherry Pick All You Want' .

(ואם אתה מתייחס לתגובה הזאת שלי אז תתיחס באשכול הדיון שלנו בבקשה, תודה.)
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 01-11-2010 בשעה 10:24.

One Shot - One Kill

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

המדע לא יכול לסתור את הדת.
    אם המדענים מאמינים באלוהים או לא, זה בחירה שלהם והיא לא קשורה למדע.

פיזיקאי יכול לגלות חוקים ולהגיד שחוקי הפיזיקה הם נוצרו מעצמם, ואני יכול להגיד באותה מידה שאלוהים קבע את הפיזיקה בעולם.

אגב, אם כבר מדע, הסיכוי מבחינה מתמטית להיווצרות עולם ללא התערבות אלוקית הוא שואף ל0.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    המדע לא יכול לסתור את הדת.
    אם המדענים מאמינים באלוהים או לא, זה בחירה שלהם והיא לא קשורה למדע.

פיזיקאי יכול לגלות חוקים ולהגיד שחוקי הפיזיקה הם נוצרו מעצמם, ואני יכול להגיד באותה מידה שאלוהים קבע את הפיזיקה בעולם.

אגב, אם כבר מדע, הסיכוי מבחינה מתמטית להיווצרות עולם ללא התערבות אלוקית הוא שואף ל0.
    וואלה צודק, אויש לא. נכון אנו חיים במאה ה-21, אנחנו כן יכולים להבין דברים שגדולים מאיתנו. ואין שום צורך בהתערבות אלוהית.

המדע יכול להסביר טוב מאוד את היווצרות הכוכבים, ע"י חוק פיזיקה הנקרא כח כבידה. וכידוע לך, חוקי הפיזיקה נוסדו ברגע המפץ הגדול. מה יצר את המפץ הגדול? מצידי? מפלצת הספגטי המעופפת.

אף מדען לעולם לא טען שחוקיי הפיזיקה 'סתם' צצו להם, ואם כן אז הוא לא מדען. חוקיי פהיזיקה נוצרו בעת הפיצוץ הגדול. הייתי ממליץ קריאת ספר על המפץ הגדול מדיי פעם. לפעמים ראש פתוח יכול להוביל למקומות שלא תיארת בכלל.

One Shot - One Kill

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

וואלה צודק, אויש לא. נכון אנו חיים במאה ה-21, אנחנו כן יכולים להבין דברים שגדולים מאיתנו. ואין שום צורך בהתערבות אלוהית.

המדע יכול להסביר טוב מאוד את היווצרות הכוכבים, ע"י חוק פיזיקה הנקרא כח כבידה. וכידוע לך, חוקי הפיזיקה נוסדו ברגע המפץ הגדול. מה יצר את המפץ הגדול? מצידי? מפלצת הספגטי המעופפת.

אף מדען לעולם לא טען שחוקיי הפיזיקה 'סתם' צצו להם, ואם כן אז הוא לא מדען. חוקיי פהיזיקה נוצרו בעת הפיצוץ הגדול. הייתי ממליץ קריאת ספר על המפץ הגדול מדיי פעם. לפעמים ראש פתוח יכול להוביל למקומות שלא תיארת בכלל.
    תראו מי שמדבר על ראש פתוח.
    אתה מאוד נאיבי, מי יצר ואיך זה קרה? לא אכפת לי, מצידי המפלצת.
    זאת בידיוק הנקודה שהמדע לא יכול להסביר.
    חוקי הפיזיקה נוצרו ברגע שנוצר המפץ הגדול, עדיין, לא ברור איך הם נוצרו.
    אם יש פה מישהו עם ראש סגור זה אתה.
    מה גם שאתה מדבר בצורה מתנשאית וגאוותנית כאילו אתה איש העולם הגדול ואתה מדען דגול ויש לך תואר שני בפיזיקה, מי ישמע מה אתה בכלל בטח ילד בן 16 שחושב תצמו איזה מבין גדול.
    לא שאני משהו יותר טוב, אבל אני לא מתיימר להיות אחד כזה.
    מה שכן, אני יכול להעיד על עצמי שאני אדם ריאלי במובן די גדול, אני אמנם דתי לאומי ולומד בישיבה תיכונית, אבל אני אוהב מאוד פיזיקה, ואני התחלתי תואר ראשון במתמטיקה, שהיא האמא של המדעים המדוייקים, ואני לא חושב שיש משהו שאפשר ללמוד כך שישלול את קיומו של האל או הדת.
    תמיד המדע בנקודה מסויימת יתקע כשתשאל מאיפה הוא יודע.
    חוק גורר חוק גורר חוק אבל בסופו של דבר תגיע לאקסיומה שאתה מניח שהיא נכונה, אתה רואה שהיא נכונה אבל אתה לא יכול להוכיח, אתה לא יודע להגיד למה זה נכון.
    אלוהים ימלא את החלל הזה של המקור לכל הדברים, אתה יכול להאמין בקיומו של האל, ואתה יכול לדחות אותו להגיד שנאי המצאתי את האל על מנת למלאות את החלל הזה באופן מלאכותי.
    אוקיי, אז אתה אומר ככה, ואני אומר ככה, ולאף אחד מאיתנו אין שום אפשרות להוכיח האם האל קיים או לא, איש איש באמונתו יחייה, לא צריך לזלזל באף אחד, לא צריך לדבר בצורה מתנשאת, קצת כבוד, באמת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,092 | הודעות: 8,173,679 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect