קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] פרסום בסרטון ביוטיוב!! | דולרים ב PP
    על ידי L0L בפורום החלפות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-01-2012, 17:48
  2. פרסום|ערוץ ביוטיוב מאוד טוב שמסביר הכל אבל הכל !
    על ידי TheB0sS בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-01-2011, 08:23
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-06-2010, 22:13
  4. [פרסום] אנדרגראונד ביוטיוב
    על ידי Durden בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-10-2009, 14:47
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-11-2008, 22:00
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

פרסום|אתאיסט ביוטיוב , קוטל רבנים על ימין ושמאל..-גאון ,והכל בעברית! - עמוד 2

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

וואו כזאת בורות ביהדות ברצף הודעות מדהים!
    ונתחיל מהראשון בתור (אופיר)
    א. לגבי הניסוי עם המים בורות או לא בורות מבחינת מה שפורסם זה נכון, ואם זה לא נכון למה לא יצא מחקר סותר?
    ב. חצי מהדברים שהבאת לא כפשוטם וחצי האחר מדבר על איך עניין האזהרות שיהודי צריך להיזהר בענייני גוי כדי שלא יתבולל או שהגוי יגרום לו להיכשל בעבירה! מעניין שפסוקים לא הבאת עכשיו אבל בכל זאת נפלת בפח של חוסר הידע ביהדות. (אני לא אטרח להסביר לך את מה שהבאת כי זה סתם יהיה בזבוז זמן מבחינתי אם תרצה תלך תלמד אל תטריח אותי להסביר כשאין לך רצון בכלל ללמוד יהדות.)

הבא בתור הרי הוא DUCER שקצת טייל לו להנאתו במרחבי היהדות ושוב פעם מחוסר הבנה ביהדות הוא טוען דברים מסולפים שמראים כאילו על הבנה.
    אני אסביר לך את השתלשלות העניינים:
    משה קיבל תורה מסיני תורה שבכתב ותורה שבעלפה שהיא ההלכות מקורן, ביאורן וסיבתן! וכמובן כל הדברים הנלווים לכך שזה כולל קבלה מדרשים אגדות (ולא, אגדות אינן כפירוש אגדות האחים גרים לדוגמא כמו ששאר הטיפשים שחושבים שמבינים יהדות טוענים אגדות אלו דברים אמיתיים שהובאו להסבר דברים עמוקים יותר) וכו' לאחר מכן התורה שבעלפה הועברה בעל פה מאב לבנו מרב לתלמיד עד שראה רבי יהודה הנשיא שיש הדלדלות הדורות ביכולת הזיכרון ולכן הוא החליט לכתוב אותה למרות שהיה אסור אבל מכיוון ש "עת לעשות הפרו תורתך" הוא כתב וסיכם בתימצות אדיר את כל התורה שבעלפה בתקופת התנאים לסדרים שהיו בסיכום כ600 סדרי משנה (יש דעה אחרת שאומרת 700) לאחר מכן הגיעו האמוראים והיו מנתחים (על פי 13 מידות שהתורה נדרשת בהם כן?) על מה דיברו התנאים בכל משנה וכך למדו אותך אך ראו שגם שם יש הדלדלות הדורות ושיכחה אז מסדרי המשנה האחרונים שהם אביי ורבא כתבו את הגמרא בסיכום רק על הסדרים המתאימים לדורות כלומר שלא תישכח מהדורות שום הלכה וכיצד לנהוג ואז סוכם הכל על 6 סידרי משנה במקום כל ה 600 (700) וגם שם אין על כל משנה גמרא שמבארת אותה.
    עכשיו השאלה לאן הלכו כל הסדרים האחרים? הם נגנזו מכיוון שלא דיברו על הלכה אלא על שאר התחומים המדעיים שנחקרים עד היום הזה וזה ידע שגם נתקבל מסיני אך מכיוון שהדורות הבאים הדלדלו אז היה עדיף שיזכרו וילמדו את הסדרי הלכה וגנזו את השאר.
    ולכן כל הגמרא עם קושיות ותירוצים לכל אורך הדרך ואין משפט אחד בגמרא שהוא סתם לכל דבר יש לימוד וכל דבר יש לו תכלית אז לחשוב שיש שם ויכוחים או לא מיושבים על הלכה אחת זאת טעות חמורה!

וכשהגמרא טוענת שכינים נוצרו מזעה או ועכבר מסוג כזה או אחר שלא נדבר על דימום האישה בהריון הם מדויקים רק אתה מחפש הוכחות במקום ללמוד מה אומרים שם ואולי אותו עכבר נכחד ואינו קיים היום אולי אתה לא מכיר עכבר כזה כי הרי יש לנו עוד הרבה מקומות לא חקורים בעולם! אתה ישר מכפיש כאילו אתה יודע הכל והמדע חקר הכל אז למה לקפוץ עם דעות והבנות לא נכונות? למה לחשוב שחז"ל גם דיברו על האישה כיום? עם כל ההורמונים והחרא שאנחנו מכניסים לגוף שמשנים לנו את המבנה וגורמים לגדילה והתבגרות מואצת ובעיות כאלו ואחרות עם מחזור לא סדיר וכו' חז"ל דיברו על דברים כהוויתם בתקופתם משמע נשים שהיו מניקות כל עוד שהניקו לא היה דימום מה שאין כן היום שהיא גם מניקה וגם מדממת בו זמנית.
    ואל תגיד שבתורה יש אנטישמיות גזענות וכו' כי זה ממש לא נכון אתה לא מכיר כלום בתורה ואתה מעז להכפיש ולטעון כאילו זה נכון כל מה שאתה אומר! זה ממש מעצבן לשמוע את זה אתה רוצה לטעון תלך תלמד אל תבוא לי עם טיעוני ילדים בני ארבע זה ממש לא במקום!
    אני לא מורה יהדות כאן אני חשבתי שאתם רוצים לטעון באמת אבל אתם לא טוענים כלום אתם סתם מגבבים שטויות ומסלפים עובדות שלא נדבר שפשטים ברורים בתנ"ך אתם לא מבינים אז מה אתם באים בטענות כאילו משהו שאתם אומרים הוא נכון!

חלאס לכו תלמדו ואז תבואו לטעון! מכאן והלאה אם לא יהיו פה טיעונים מלומדים עם פסוקים ופירושים במקום שיש להם מקור יהודי אותנטי ולא כופר יהיה על מה לדבר!

נ.ב.
    יוסי אתה בכלל לא שווה תשובה עם הפסוקים שאתה מביא רק מדגישים פעם אחר פעם על חוסר ידע והבנה אני מציע לך לשחרר את הלסת חבל על השיני חלב שלך.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 02-11-2010 בשעה 23:32.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

אמיר אמיר אמיר אמיר כמה נוח כמה נוח, אין לך הסבר בלי לצאת פסיכי לחלוטין (כמו הפסוק הזה) אז אתה שוב מתגונן בכך שאתה תוקף.

זה רק מראה כמה אתה לא יכול באמת להסביר פסוק כזה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

יוסי אם היית קצת מבין היית יודע שלא מדובר על 42 ילדים כמו שאתה חושב.
    יש חוק בתורה שאומר שילד אינו חייב בדיני שמיים עד שלא מגיע לגיל 20 משמע שילדים אלו לא היו ילדים, הם כונו ילדים מכיוון שהם היו חסרי דעת כמו ילדים ולא בגלל שהם היו ילדים באמת אחרת אין להם דין להענש!
    דבר נוסף שאתה צריך להבין אדם המגדף תלמיד חכם דינו נידוי ואם לא התירו את נידוי סופו למות ומכיוון שכאן הם לא גידפו תלמיד חכם אלא את גדול הדור של אותה תקופה לכן דינם נחרץ על המקום.
    אין כאן לא סדיסטיות ולא טירוף ולא כלום יש כאן חוקי תורה פשוטים וברורים זה שאתה מחליט להתעלם ולא לקרוא מפרשים ולא להבין ולנתח את הדברים בעצמך ולחשוב שאתה חכם זאת בעיה שלך.
    התורה לא צריכה להתנצל בפני אף אחד הכל ברור והכל אמת!

ולא אני לא אמור לעשות את העבודה שלך ביהדות תתחיל ללמוד בעצמך או שתפנה למי שילמד אותך ואז כשתהיה לך קושיה אמיתית תבוא ותטען לא לפני!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

"לגבי הניסוי עם המים בורות או לא בורות מבחינת מה שפורסם זה נכון, ואם זה לא נכון למה לא יצא מחקר סותר?"

תגיד לי אתה רציני איתי עכשיו? אתה מסתלבט עלי? דוגרי אתה חושב שהניסוי נכון? אתה אשכרה מאמין לדבר הזה?

לא לא אתה מסתלבט עליי חחח אין מצב. תגיד לי שאני הוזה ואתה לא באמת רשמת את זה עכשיו.

טוב בוא נתחיל, EMOTO MASARU...

בחור, אשר קיבל את הדוקטורט שלו מאוניברסיטה לא ידועה בהודו, בשביל 500 דולר. בלי מבחנים ובלי שיעורים. הוא מעולם לא פירסם לו מחקר אחד העוסק בכימיה או ביולוגיה או פיזיקה בכתביי-עת מדעיים. קרן מיוחדת בארה"ב, שפועלת למען חינוך מדעי והעשרת המוח, הציעו למאסארו מיליון דולר במזומן אם יציג את מחקריו לפניי מדענים, כמובן שהוא סירב, מעניין מאוד למה...

טוען, שדיבור 'רע' ו'טוב' יכול להשפיע על המבנה המולקולרי של המיים.

תגיד לי אתה רציני?! אתה לא רואה שזה משהו שחור?! איך המיים צלולים אם זה שחור?!?! איך אני רואה דרכים, אבלהם שחורים?!?! תגיד לי זה נראה לך הגיוני?

One Shot - One Kill

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    הבן אדם לא גאון הוא פשוט עלוב ביותר הוא עושה לכם את אותו הדבר כמו שהוא טוען שעושים הרבנים...
    הוא מסלף פסוקים עם פירוש אישי משלו אין לו מושג מה הוא אומר ועל מה מדברים אותם פסוקים שהוא מוכיח מהם... מילא היה מביא את הפרושים המקוריים אבל סתם כך להביא פשטים בלי להבין מה הם? זה ממש עלוב ועצוב גם יחד.
    שיהיה בריא אבל אין לו חצי מושג ביהדות שלא נדבר על המקורות שהוא מנסה להוכיח מהם אני בספק אם הוא יכול ללמוד דף גמרא בכלל...
    איזה סילופים קשים זה מזעזע ממש!

ויוסי אתה לא מחכים כאן אתה רק מעוות יותר ויותר את ההבנה שלך ביהדות אתה כל כך מנסה לדחות.
    עזוב אמיר הם מדברים כמו ילדים, זה ישתנה תהיה בטוח.
    בין אם אתם מאמינים או לא אתם לא אמורים להתייחס לזה כמו שאתם מתייחסים ובכלל כול הגישה שלכם שגויה...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אתה לא מבין לא איכפת לי כמה הוכחות "מדעיות" הם יביאו המטרה שלי כאן היא שלא יסלפו את היהדות! אני לא נכנס בכלל לעניין של מה רבנים אחרים אומרים כל אחד ומה שהוא חושב לטעון לנכון עזוב שלפי הבנתי בכלל אין מה לרבנים לחפש בעולם המדע כי כבר המדע עצמו מוכיח שוב ושוב את פניו הנלעגות ולא נותן כלום חוץ מלהגיד לי איך דברים עובדים וכשאין יכולת אז אין לנו את הכלים או את הטכנולוגיה ועוד אומרים שאנחנו באים עם תירוצים של "נסתרות דרכי ה'" כאילו אנחנו נוצרים חס ושלום ושמישהו אחד כאן יבוא ויגיד שאמרתי לו את התירוץ העלוב הזה! לנו יש תורה שמבוססת על חוקים ידועים וקבועים והכל מתנהל על פיהם אפילו התנהלותו של הקב"ה היא על פי חוקים אלו! אין סתירות ואין דברים שלא מתיישבים הכל מגיע למקומו עם הסבר מנומק ומדוייק!
    אבל מבחינת היהדות לא תמצא סתירה ולא תמצא שום דבר שנוגד את עצמו בלי הסבר ובלי פירוט שלא משנה כלום ממה שכתוב ויש איסור גמור לשנות פסיק ממה שכתוב.
    אז לבוא ולהוכיח שהתורה לא נכונה אין יכולת כי הכל מתיישב והכל מסודר בצורה מופלאה הם לא מכירים יהדות וחושבים שהם חכמים גדולים ומנסים להוכיח שהיהדות סותרת את עצמה או טוענת לדברים לא נכונים.
    ואין הוכחות כאלו ולא יהיו ועובדה שהבורות שלהם ביהדות מעידה כאלף עדים שאין להם מושג מול מה הם נלחמים מילא היה פה מישהו תלמיד ישיבה לשעבר ואז אולי היה מה לדון אבל סתם כך לבוא ולהיות דון קישוט זה עצוב (והכי עצוב זה הטיפש הזה שחושב שהוא חכם עם הסירטונים העלובים שלו שמצא איזה רב שאמר ככה והחליט שזהו זאת פניה של היהדות ועוד אין לו מושג עלוב ביהדות או בחז"ל)
    עליבות של אדם כזה בחיי שלא ראיתי ועוד קורא לעצמו (או לערוץ שלו יותר נכון) "נו באמת" זה באמת השם הכי מתאים לו צריך רק להוסיף שם "נו באמת תראו כמה אני טיפש ואני מפרסם זאת ברבים!"

חוץ מזה אופיר זה עניין של זמן שנדע מי צודק ומי לא, יש דבר ידוע כבר שמילים משפיעות על צמיחה של צמחים אז למה שמים לא יהיו שונים? או שכן? ולא איכפת כאן אם הניסוי שלו הוא נכון או לא ואם הוא תמהוני או מדען רציני.
    אני לא מבין עם כל הכבוד לכל החוקרים האחרים למה אף אחד לא עושה את אותו ניסוי ומוכיח שהוא טועה? שהוא סתם בלפן? הרי חוץ מלטעון כנגדו שהוא לא מוכן לעשות את הניסוי שלו במעבדה לא נטען כאן כלום בעצם.
    אז מה בעצם קורה כאן?
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 05-11-2010 בשעה 12:49.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

הוא לא טיפש, הוא בן אדם יותר מבוגר ממך אמיר, עם כמה תוארים בפיזיקה.

והוא הבן אדם הכי טוב שראיתי בחיים שלי, הייתי לוקח כדור בשביל הבחור הזה, שככה נלחם כה קשות בחוסר הגיון וחוסר שכל.

כל העניין הוא שהוא מתקן את הרבנים שמדברים שטויות לגביי המדע.

אמנון יצחק, זמיר כהן, ועוד איזה 4 רבנים. שפשוט משקרים במצח נחושה, על עובדות מדעיות! והוא בא ומסביר את זה, ואתה עוד מגונן על אותם רבנים שקרנים ?
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 05-11-2010 בשעה 12:45.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    וואו כזאת בורות ביהדות ברצף הודעות מדהים!
    ונתחיל מהראשון בתור (אופיר)
    א. לגבי הניסוי עם המים בורות או לא בורות מבחינת מה שפורסם זה נכון, ואם זה לא נכון למה לא יצא מחקר סותר?
    ב. חצי מהדברים שהבאת לא כפשוטם וחצי האחר מדבר על איך עניין האזהרות שיהודי צריך להיזהר בענייני גוי כדי שלא יתבולל או שהגוי יגרום לו להיכשל בעבירה! מעניין שפסוקים לא הבאת עכשיו אבל בכל זאת נפלת בפח של חוסר הידע ביהדות. (אני לא אטרח להסביר לך את מה שהבאת כי זה סתם יהיה בזבוז זמן מבחינתי אם תרצה תלך תלמד אל תטריח אותי להסביר כשאין לך רצון בכלל ללמוד יהדות.)

הבא בתור הרי הוא DUCER שקצת טייל לו להנאתו במרחבי היהדות ושוב פעם מחוסר הבנה ביהדות הוא טוען דברים מסולפים שמראים כאילו על הבנה.
    אני אסביר לך את השתלשלות העניינים:
    משה קיבל תורה מסיני תורה שבכתב ותורה שבעלפה שהיא ההלכות מקורן, ביאורן וסיבתן! וכמובן כל הדברים הנלווים לכך שזה כולל קבלה מדרשים אגדות (ולא, אגדות אינן כפירוש אגדות האחים גרים לדוגמא כמו ששאר הטיפשים שחושבים שמבינים יהדות טוענים אגדות אלו דברים אמיתיים שהובאו להסבר דברים עמוקים יותר) וכו' לאחר מכן התורה שבעלפה הועברה בעל פה מאב לבנו מרב לתלמיד עד שראה רבי יהודה הנשיא שיש הדלדלות הדורות ביכולת הזיכרון ולכן הוא החליט לכתוב אותה למרות שהיה אסור אבל מכיוון ש "עת לעשות הפרו תורתך" הוא כתב וסיכם בתימצות אדיר את כל התורה שבעלפה בתקופת התנאים לסדרים שהיו בסיכום כ600 סדרי משנה (יש דעה אחרת שאומרת 700) לאחר מכן הגיעו האמוראים והיו מנתחים (על פי 13 מידות שהתורה נדרשת בהם כן?) על מה דיברו התנאים בכל משנה וכך למדו אותך אך ראו שגם שם יש הדלדלות הדורות ושיכחה אז מסדרי המשנה האחרונים שהם אביי ורבא כתבו את הגמרא בסיכום רק על הסדרים המתאימים לדורות כלומר שלא תישכח מהדורות שום הלכה וכיצד לנהוג ואז סוכם הכל על 6 סידרי משנה במקום כל ה 600 (700) וגם שם אין על כל משנה גמרא שמבארת אותה.
    עכשיו השאלה לאן הלכו כל הסדרים האחרים? הם נגנזו מכיוון שלא דיברו על הלכה אלא על שאר התחומים המדעיים שנחקרים עד היום הזה וזה ידע שגם נתקבל מסיני אך מכיוון שהדורות הבאים הדלדלו אז היה עדיף שיזכרו וילמדו את הסדרי הלכה וגנזו את השאר.
    ולכן כל הגמרא עם קושיות ותירוצים לכל אורך הדרך ואין משפט אחד בגמרא שהוא סתם לכל דבר יש לימוד וכל דבר יש לו תכלית אז לחשוב שיש שם ויכוחים או לא מיושבים על הלכה אחת זאת טעות חמורה!

וכשהגמרא טוענת שכינים נוצרו מזעה או ועכבר מסוג כזה או אחר שלא נדבר על דימום האישה בהריון הם מדויקים רק אתה מחפש הוכחות במקום ללמוד מה אומרים שם ואולי אותו עכבר נכחד ואינו קיים היום אולי אתה לא מכיר עכבר כזה כי הרי יש לנו עוד הרבה מקומות לא חקורים בעולם! אתה ישר מכפיש כאילו אתה יודע הכל והמדע חקר הכל אז למה לקפוץ עם דעות והבנות לא נכונות? למה לחשוב שחז"ל גם דיברו על האישה כיום? עם כל ההורמונים והחרא שאנחנו מכניסים לגוף שמשנים לנו את המבנה וגורמים לגדילה והתבגרות מואצת ובעיות כאלו ואחרות עם מחזור לא סדיר וכו' חז"ל דיברו על דברים כהוויתם בתקופתם משמע נשים שהיו מניקות כל עוד שהניקו לא היה דימום מה שאין כן היום שהיא גם מניקה וגם מדממת בו זמנית.
    ואל תגיד שבתורה יש אנטישמיות גזענות וכו' כי זה ממש לא נכון אתה לא מכיר כלום בתורה ואתה מעז להכפיש ולטעון כאילו זה נכון כל מה שאתה אומר! זה ממש מעצבן לשמוע את זה אתה רוצה לטעון תלך תלמד אל תבוא לי עם טיעוני ילדים בני ארבע זה ממש לא במקום!
    אני לא מורה יהדות כאן אני חשבתי שאתם רוצים לטעון באמת אבל אתם לא טוענים כלום אתם סתם מגבבים שטויות ומסלפים עובדות שלא נדבר שפשטים ברורים בתנ"ך אתם לא מבינים אז מה אתם באים בטענות כאילו משהו שאתם אומרים הוא נכון!

חלאס לכו תלמדו ואז תבואו לטעון! מכאן והלאה אם לא יהיו פה טיעונים מלומדים עם פסוקים ופירושים במקום שיש להם מקור יהודי אותנטי ולא כופר יהיה על מה לדבר!

נ.ב.
    יוסי אתה בכלל לא שווה תשובה עם הפסוקים שאתה מביא רק מדגישים פעם אחר פעם על חוסר ידע והבנה אני מציע לך לשחרר את הלסת חבל על השיני חלב שלך.
    אוקיי, בעניין המים אני חושב שאופיר הנה לך , ואם אתה לא מוכן מלקבל את המציאות כמו שהיא ,תהנה לך בארץ הפנטזיה עם שלגיה ושבעת הגמדים.
    דבר שני אני לא "טיילתי" במרחבי היהדות, ואם תגיד לי מה הידע שלך, מאיפה רחשת אותו אני יוכל להשוות למי יש יותר ידע ביהדות טוב?
    ולפי מה שאני רואה-לפי התגובות שלך אז אני חושב שאני בעל הידע הגדול יותר, אבל זה לא הנושא הנידון.
    התורה בעל פה לא עוברה מאב לבן ממעמד הר סיני, עובדה יש לך חלקים שלמים בתנ"ך שבנ"י שכחו את ה' לגמרי.
    ספר שופטים: "ואיש כול הישר בעיניו יעשה".
    בספר מלכים כול הסיפור של אישיהו איך שבהוא מצא את ספר התורה שמאמינים שהוא ספר דברים(או במדבר ,זה לא חשוב).
    ואחר כך הוא עושה רפורמות של עשיית הפסח.
    כמו כן עשיית הסוכה שלא נעשתה מימי יהושע בן נון. שהדבר נשכח מישראל.
    אז תגיד לי, איך כול המצוות של השלושה טפחים, ושל הארעי או לא, או של גודל הסוכה עברו מדור לדור מאב לבן ממעמד הר סיני
    אם היו תקופות שבהם כול הדבר שנקרא סוכות ופסח בכלל נעלמו מבנ"י?.

חוץ מזה יש את הצדוקים שהם כוהנים שחיו בתקופת בית שני שכפרו בכול התורה שבעל פה, ויש עדיין כאלה בימנו.
    אז אליהם לא הועבר מאב לבן התורה שבעל פה?.
    הם לא קיבלו את זה מאבותיהם מהר סיני? הרי התורה עברה לכול בנ"י ישראל.

אתה אומר שכול דברי הגמרא נכונים?
    לא, לא יכול להיווצר עבר שהוא חצי אדמה חצי בשר, כול הקטע של יצור חי הוא שהוא יכול להשתכפל (להוליד צאציאם)
    ושהוא בנוי מחומר אורגני ,ואני לא רואה איך הדנ"א יכול לקודד ליצירת חלבון שעשוי מאדמה. זה לא אפשרי.
    גוש אדמה לא יכול לקיים תאים ,לקבל פקודות מהמוח או לעשות נשימה תאית, אז העבר יתפקד רק חצי, הוא לא יוכל לברוח מטורפים
    והוא ימות.
    אתה אומר שהאישה של היום היא לא כמו של פעם.
    אני צריך להסביר לך למה דם לא יכול להפוך לחלב של יניקה?
    תלמד איך החלב נותר בד ואיך כול מערכת הווסת של האישה עובדת.
    גם לפני 5000 שנה זה לא היה שונה.
    ובכלל כול התירוצים של מה שכתוב בתנ"ך זה לא כמו מה שיש היום.

למשל בסיפור של השפן והארנבת שכתוב בתורה שהם מעלים גירה וידעו לכול שהם לא מעלים גרה כלל וכלל.
    אז בין שאר התירוצים (שבכולם יש סתירות ולכן מעדיפים את התירוץ הזה) יש את התירוץ של:
    מאיפה אתה יודע לאיזה שפן וארנבת מתכוונים?
    השפן והארנבת של היום הם לא כמו של פעם.
    סבבה, אז מאיפה אתה יודע ךמה מתכוונים במילה "יום" של פעם, בכלל לא צריך לעשות שבת אחרי שבעה ימים.
    ובכלל מה הכוונה בעבודה זרה? זה לא כמו של היום.
    ומה הכוונה במפריס פרסה? זה לא כמו היום.
    אפשר להגיד את זה על כול דבר!.
    התורה הועברה גם בעל פה לא?, ואם היה שינוי הם היו יודעים עליו לא?
    אז היו צריכים לכתוב בגמרא של שזה לא אותו דבר.
    כמו כן בגמרא מביאים אפילו פירוט על השפן והארנבת איך הם נראות וכדומה.
    וחוץ מזה מה עם שבגמרא מובא הזמן הריון של חיות שונות, וכתוב שם שהאריה והפיל ועוד שני חיות אז זמן הלידה שלהם הוא 3 שנים.
    אז גם בכול זה עם גם טעו?.
    ותביא לי מאובן אחד של ארנבת מלפני 3300 שנה שהיא מעלה גירה.

וכינה לא יכולה להיווצר מזיעה!!.
    שום חיה מתוחכמת ומפותחת כדוגמת כינה לא יכולה להיווצר מחומר דומם!
    ובהחלט לא במציאות שיש לנו בכדור הארץ כיום.

בתורה יש אנטישמיות וגזענות מה לעשות.
    למחות את זכר עמלק, להרוג כול מאובי שני.
    שמעון ולוי שחטו את כול בני עירו של שכם, העבדים הכנענים בתורה הם משולים לחפצים ומותר לעשות להם מה שרוצים חוץ מנזק קבוע.
    מותר למכור את הבת שלך לעבדות ואחר כך לחתן אותה בגיל 12 עם גבר סוטה שבגיל הזה הילדה בכלל לא צריכה לדעת מה זה סקס.

יש לך המופוביה, אלימות כלפי אנשים שלא מאמינים במה שאתה מאמין.
    לפי התורה, אם אתה רואה איש מקושש(אוסף) עצים בשבת אפילו לצורך ימי חול אז אתה צריך לסקולו באבנים.
    לפי התורה צריך להרוג בין סורר כדי לגאול אותו מחטאים שהוא עתיד לבצע, והייתי חושב שיש בחירה חופשית.

להרוג ילדים על חטאי אבות- סיפור דוד ובת שבע.
    המבול שהרג גם ילדים קטנים על לא עוול בכפם.
    ויש עוד הרבה שאין לי כוח לכתוב אותם.

"חלאס לכו תלמדו ואז תבואו לטעון! מכאן והלאה אם לא יהיו פה טיעונים מלומדים עם פסוקים ופירושים במקום שיש להם מקור יהודי אותנטי ולא כופר יהיה על מה לדבר!"

אותנטי הכוונה לצד שלך לא?
    פירושים יש משני הצדדים, ויש פסוקים שאין אפשרות לפרש אותם בשום דרך אחרת.

אה, ומילים עוזרות לצמיחה של צמחים כמו שאני סנטה קלאוס ואני תקוע בארובה של הבית שלך.

"אנשים טובים עושים מעשים טובים, אנשים רעים עושים מעשים רעים. אבל בשביל שאנשים טובים יעשו מעשים רעים צריך דת"
    נערך לאחרונה על ידי crazyseducer; 05-11-2010 בשעה 13:28.

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

אמיר- אתה רוצה לדעת למה באמת אני לא יכול להתווכח עם התורה? (אני מודה שאני לא יכול), לא כי אין לי ידע בה (שוב מודה שאין לי ידע כמו שלך יש), אלא כי פשוט יש כל כך הרבה טיוחים וכיסויים, הם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה עם הפירושים הללו, התורה לעולם לא תטעה אם תמיד יפרשו אותה אנשים כמו שבא להם, יש אי מוסר- בא רש"י\רמב"ם\WHATEVER, מפרש את זה אחרת, יש רצח עם- מפרשים את זה אחרת, מה השטויות האלה? אז כל פסוק כמעט שנכתב בתורה הוא טעות (כי יש לו תיקונים), אתה מאמין בתורה? תאמין בכל מה שכתוב בה! התורה זה דבר שהולך ומתקן את עצמו (וגם היו שינויים- 5000 שנה? שינו חביבי שינו), לעומת האבולוציה שרק מגלים דברים חדשים מבלי לסתור את מה שכבר מצאו, אז חביבי כל הפירושים האלו לא שווים כלום- כי אם זה לא כתוב בתורה- למה שזה יהיה נכון? הרי זה לא דבר האל, ואם אתה תגיד שהתורה חכמה וגדולה מדי מכדי שאני אבין אותה- אז זה עוד יותר לבלבל את המוח, אם אלוהים ברא אותי אני אמור להבין את מה שהוא כתב גם ללא רב שיפרש מה שבא לו! בקשר לנו באמת- הבן אדם יותר מבוגר ממך עם כמה תארים כמו שנאמר כבר ואף מחזיר בתשובה (שמתיימר להבין משהו כדי להראות שדת ומדע לא סותרים) לא יכל להתמודד איתו עד עכשיו, אימטו מסארו- ליצן יפני שקנה את התואר שלו ומרצה לעקרות בית ונשים קשות יום- בדיוק כמו אמנון יצחק שמדבר על אבולוציה בפני אנשים שמעולם לא שמעו את המילה ואומר להם "עשו פיצוץ נהיה עולם!", תעשה לי טובה אמיר אתה מגן פה על אנשים שלא ראויים למאמץ שלך של כתיבת ההודעות- האנשים הללו מתעשרים על חשבון האל, ובקשר למיכאל לייטמן שאמרת לי שאין לו קשר לקבלה- אז למה יש לו תוכנית בערוץ הקבלה? אף אחד לא שם לב שאין לבחור מושג על מה הוא מדבר?
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אמיר- אתה רוצה לדעת למה באמת אני לא יכול להתווכח עם התורה? (אני מודה שאני לא יכול), לא כי אין לי ידע בה (שוב מודה שאין לי ידע כמו שלך יש), אלא כי פשוט יש כל כך הרבה טיוחים וכיסויים, הם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה עם הפירושים הללו, התורה לעולם לא תטעה אם תמיד יפרשו אותה אנשים כמו שבא להם, יש אי מוסר- בא רש"י\רמב"ם\WHATEVER, מפרש את זה אחרת, יש רצח עם- מפרשים את זה אחרת, מה השטויות האלה? אז כל פסוק כמעט שנכתב בתורה הוא טעות (כי יש לו תיקונים), אתה מאמין בתורה? תאמין בכל מה שכתוב בה! התורה זה דבר שהולך ומתקן את עצמו (וגם היו שינויים- 5000 שנה? שינו חביבי שינו), לעומת האבולוציה שרק מגלים דברים חדשים מבלי לסתור את מה שכבר מצאו, אז חביבי כל הפירושים האלו לא שווים כלום- כי אם זה לא כתוב בתורה- למה שזה יהיה נכון? הרי זה לא דבר האל, ואם אתה תגיד שהתורה חכמה וגדולה מדי מכדי שאני אבין אותה- אז זה עוד יותר לבלבל את המוח, אם אלוהים ברא אותי אני אמור להבין את מה שהוא כתב גם ללא רב שיפרש מה שבא לו! בקשר לנו באמת- הבן אדם יותר מבוגר ממך עם כמה תארים כמו שנאמר כבר ואף מחזיר בתשובה (שמתיימר להבין משהו כדי להראות שדת ומדע לא סותרים) לא יכל להתמודד איתו עד עכשיו, אימטו מסארו- ליצן יפני שקנה את התואר שלו ומרצה לעקרות בית ונשים קשות יום- בדיוק כמו אמנון יצחק שמדבר על אבולוציה בפני אנשים שמעולם לא שמעו את המילה ואומר להם "עשו פיצוץ נהיה עולם!", תעשה לי טובה אמיר אתה מגן פה על אנשים שלא ראויים למאמץ שלך של כתיבת ההודעות- האנשים הללו מתעשרים על חשבון האל, ובקשר למיכאל לייטמן שאמרת לי שאין לו קשר לקבלה- אז למה יש לו תוכנית בערוץ הקבלה? אף אחד לא שם לב שאין לבחור מושג על מה הוא מדבר?
    "עשו פיצוץ נהיה עולם"-
    אתה באמת רוצה שהוא עכשיו יתחיל לדבר איתם על כל התהליכים?
    רציני?
    בהרצאה של שעה שזה בכלל לא העניין בה?
    עשה לי טובה.
    חרדים.אתה יודע שיש אנשים שחיים עליהם?
    עמותות חסד!,גמח"ים!,תפסיקו להוציא את זה שהם יושבים רגל על רגל ואוכלים על חשבון המדינה.
    ואם ככה אתה חושב על התורה אז אין לך הבנה במהותה.
    היא גדולה עליך.אני אסביר לך איך זה הולך:
    יש סתירה,
    יש תירוץ,מישהו מעלה תירוץ אחר,
    מישהו א מביא מקור,ומישהו ב' סותר את המקור,ומביא מקור אחר,
    הלכה כמישהו ב'.
    הסתירה יושבה.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

"עשו פיצוץ נהיה עולם"-

חחחח טוב שמע, לבוא ולהגיד שזה לא נכוןמבלי לדעת את הדברים הבסיסים הקשורים לזה זה קל מאוד וזה בדיוק מהשהרב עושה

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    "עשו פיצוץ נהיה עולם"-

חחחח טוב שמע, לבוא ולהגיד שזה לא נכוןמבלי לדעת את הדברים הבסיסים הקשורים לזה זה קל מאוד וזה בדיוק מהשהרב עושה
    סה"כ זה תמצות של כל העניין.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

ראיתי את כל הפרקים, הבן אדם הזה גאון!

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

ציטוט נכתב במקור על ידי Apollo צפיה בהודעה

"עשו פיצוץ נהיה עולם"-
    רציני?
    בהרצאה של שעה שזה בכלל לא העניין בה?
    עשה לי טובה.
    חרדים.אתה יודע שיש אנשים שחיים עליהם?
    עמותות חסד!,גמח"ים!,תפסיקו להוציא את זה שהם יושבים רגל על רגל ואוכלים על חשבון המדינה.
    ואם ככה אתה חושב על התורה אז אין לך הבנה במהותה.
    היא גדולה עליך.אני אסביר לך איך זה הולך:
    יש סתירה,
    יש תירוץ,מישהו מעלה תירוץ אחר,
    מישהו א מביא מקור,ומישהו ב' סותר את המקור,ומביא מקור אחר,
    הלכה כמישהו ב'.
    הסתירה יושבה.
    אתה רציני?!?!
    אז למה יש לנו 5 חומשי תורה???
    בוא פשוט ניכתוב "בראשית ברא אלוהים את האדם ועד היום הוא חי"
    אבל לא , כי זה התורה שלך , אז אסור לזלזל בה , נכון?!
    ואין קשר להרצאה , הוא פשוט עושה את ההרצאה שלו הומוריסטית בשביל שבאמת יגידו "האא איזה טיפשים האתאיסטים"
    אבל הוא הדפוק פה!

ומה הקשר דווקא על חרדים? גאידמק? נוצרי , חילק כסף לכל המדינה!!!
    תראה לי חרדים שעשה את מה שהוא עשה!!אז כן הם מביאים להם בגדים ואולי קצת אוכל..
    אבל סבור להניח שגאידמק הביא חיים למלא משפחות משדרות!

אתה מדבר כמו ילד קטן..
    נערך לאחרונה על ידי False; 07-11-2010 בשעה 19:41.
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אחד לאחד. DUCER
    התורה בעל פה לא עוברה מאב לבן ממעמד הר סיני, עובדה יש לך חלקים שלמים בתנ"ך שבנ"י שכחו את ה' לגמרי.
    ספר שופטים: "ואיש כול הישר בעיניו יעשה".
    בספר מלכים כול הסיפור של אישיהו איך שבהוא מצא את ספר התורה שמאמינים שהוא ספר דברים(או במדבר ,זה לא חשוב).
    ואחר כך הוא עושה רפורמות של עשיית הפסח.
    כמו כן עשיית הסוכה שלא נעשתה מימי יהושע בן נון. שהדבר נשכח מישראל.
    אז תגיד לי, איך כול המצוות של השלושה טפחים, ושל הארעי או לא, או של גודל הסוכה עברו מדור לדור מאב לבן ממעמד הר סיני
    אם היו תקופות שבהם כול הדבר שנקרא סוכות ופסח בכלל נעלמו מבנ"י?.

חוץ מזה יש את הצדוקים שהם כוהנים שחיו בתקופת בית שני שכפרו בכול התורה שבעל פה, ויש עדיין כאלה בימנו.
    אז אליהם לא הועבר מאב לבן התורה שבעל פה?.
    הם לא קיבלו את זה מאבותיהם מהר סיני? הרי התורה עברה לכול בנ"י ישראל
    "בימים ההם אין מלך בישראל איש כל הישר בעיניו יעשה" זה לא מה שאתה חושב שוב! זה ביטוי שמסביר שבגלל שאין מלך בישראל אין מי שישליט סדר מכאן שאין קשר לקיום מצוות או להעברת התורה מדור לדור.
    אתה טועה בספר מלכים ושוב מחוסר ידע.
    מלכות יהודה חטאה עם המלך מנשה שהיה חוטא גדול (חזר בתשובה בסוף ימיו) שבימיו שרפו את ספרי התורה ועוד הרבה חטאים כגון זה כדי להעלים את תורת ישראל ומי שבא אחריו היה המלך יאשיהו שהחזיר את כל העם בתשובה ותיקן את כל העוולות ונמצא הספר תורה של משה רבינו והוקמה עבודת ה' מחדש ברוב עם שלא כמו אז שהיו קבוצות קבוצות שקיימו את החגים ואת המנהגים ולכן נאמר "כי לא נעשה כפסח הזה מימי השופטים". כך שלא הופסק מעולם לא חג הפסח ולא חג הסוכות ולא כל הבילבולי ביצים שאמרת קודם. קצת להתעמק במקרא יכול להיות מועיל לפני שחושבים שצודקים.

אתה יודע מי זה ירבעם? אתה יודע איזה רשע הוא היה? ואתה יודע שהוא ידע את כל התורה כולה יותר מדוד המלך עצמו? תבין כל מה שאתה חושב שאתה מבין שהיו רשעים והיו כאלה שלא עבדו את ה' זה לא סתר את העובדה שהם היו אנשים שידעו את התורה כולה אך מה לעשות והעבודה זרה פעם היתה חזקה מאוד יותר מיצר העריות ולכן הדברים נראו כך.
    וזה שהצדוקים עשו מה שהם עשו זה היה פשוט זה בגלל שהם היו כת שפרשה מהתורה ובאותה תקופה היה עלינו שילטון רומי (עד כמה שזכור לי) והם קנו את הכהונה והיה בעייתי מאוד לשנות את פני הדברים מעצם קרבתם למלכות.
    אבל חוץ מאותם כופרים (רק שתדע שכהן גדול מחייב שהוא חכם בתורה הוא יכול להיות עם הארץ גם וכבר זה נושא שנידון די בהרחבה בגמרא) לא היתה לנו הפסקה בהעברה של התורה מדור לדור מאב לבנו ולא תמיד כל ישראל ידעו את הכל חלק ידעו יותר וחלק פחות ולכן החכמים החליטו לכתוב אותה לפני 2500 שנה.

אתה אומר שכול דברי הגמרא נכונים?
    לא, לא יכול להיווצר עבר שהוא חצי אדמה חצי בשר, כול הקטע של יצור חי הוא שהוא יכול להשתכפל (להוליד צאציאם)
    ושהוא בנוי מחומר אורגני ,ואני לא רואה איך הדנ"א יכול לקודד ליצירת חלבון שעשוי מאדמה. זה לא אפשרי.
    גוש אדמה לא יכול לקיים תאים ,לקבל פקודות מהמוח או לעשות נשימה תאית, אז העבר יתפקד רק חצי, הוא לא יוכל לברוח מטורפים
    והוא ימות.
    אתה אומר שהאישה של היום היא לא כמו של פעם.
    אני צריך להסביר לך למה דם לא יכול להפוך לחלב של יניקה?
    תלמד איך החלב נותר בד ואיך כול מערכת הווסת של האישה עובדת.
    גם לפני 5000 שנה זה לא היה שונה.
    ובכלל כול התירוצים של מה שכתוב בתנ"ך זה לא כמו מה שיש היום.
    http://akadamya.fav.co.il/index.php?...=item&id=36851 זה לגבי החוסר הבנה הבסיסי במושגי חז"ל ממליץ לך בחום לקרוא.
    וכנ"ל על אותו דרך של מאמר ידוע שמערכת היצור החלב באישה הינו חלק ממערכת הדם של האישה אז ככה שאין סתירה יש רק חוסר רצון לישב את הסתירה ולחשוב שחז"ל לא יודעים או טועים.
    ולא התירוצים בתנ"ך הם ממש לא כך חלק מהם כן כי עברנו הרבה שינויים במהלך המאה שנים האחרונות עם תעשייה מזהמת אוכל מתועש והורמונים סינטטיים והרבה חרא שנכנס למערכת ואתה משווה אדם מהתקופה שלנו לאדם מהתקופה שלפני 2500 שנה? אתה חייב להודות שיש הבדל עצום גם לפי המדע מבחינת בריאותו וחוסנו של האדם וכן על התופעות שבו.

למשל בסיפור של השפן והארנבת שכתוב בתורה שהם מעלים גירה וידעו לכול שהם לא מעלים גרה כלל וכלל.
    אז בין שאר התירוצים (שבכולם יש סתירות ולכן מעדיפים את התירוץ הזה) יש את התירוץ של:
    מאיפה אתה יודע לאיזה שפן וארנבת מתכוונים?
    השפן והארנבת של היום הם לא כמו של פעם.
    סבבה, אז מאיפה אתה יודע ךמה מתכוונים במילה "יום" של פעם, בכלל לא צריך לעשות שבת אחרי שבעה ימים.
    ובכלל מה הכוונה בעבודה זרה? זה לא כמו של היום.
    ומה הכוונה במפריס פרסה? זה לא כמו היום.
    אפשר להגיד את זה על כול דבר!.
    התורה הועברה גם בעל פה לא?, ואם היה שינוי הם היו יודעים עליו לא?
    אז היו צריכים לכתוב בגמרא של שזה לא אותו דבר.
    כמו כן בגמרא מביאים אפילו פירוט על השפן והארנבת איך הם נראות וכדומה.
    וחוץ מזה מה עם שבגמרא מובא הזמן הריון של חיות שונות, וכתוב שם שהאריה והפיל ועוד שני חיות אז זמן הלידה שלהם הוא 3 שנים.
    אז גם בכול זה עם גם טעו?.
    ותביא לי מאובן אחד של ארנבת מלפני 3300 שנה שהיא מעלה גירה.
    לגבי העלאת הגירה כבר ענו על זה ממזמן אז תרשה לי לצטט מהמקור רק כדי שלא אצטרך להביא לך מאובנים...
    לענין השפן יש לציין עוד שאף שאינו מעלה גרה לכאו`, מ``מ מצאו שיש לו שלשה מעיים עוורים, [אחד גדול במקום הרגיל, ועוד שניים נוספים באמצע המעי הגס), והמזון כשהוא עובר ממעי למעי יש בכך מעין העלאת גרה, ויש חכמי טבע כיום הטוענים שגם מה שהשפן מניע פיו כהעלאת גרה שייך לזה, ראה ספר שיחת חולין (עמוד 410).
    כמו כן לענין הארנבת, מלבד הדעה הנ``ל, מצאו בקיבתה מחיצות שבהן היא הודפת את האוכל המוקשה לטחינה חוזרת, וכן גילו החוקרים לאחרונה [וידוע כיום לכל זיאולוג], שהארנבת אינה מסוגלת לעכל את מזונה כראוי בפעם אחת, ולכן מתחלקת צואתה לשני סוגים, המזון המתעכל יפה עובר במעי העוור ויוצא בגללים ארוכים ורכים מבית הרעי, אבל המזון שאינו מתעכל יפה אינו נכנס למעי העוור אלא נפלט בגללים עגולים וקשים שמכילים ויטמין B, שאותם הארנבת חוזרת ואוכלת ולועסת אותם שוב לעיכול נוסף, [וככתוב בספר `הפיזוליגיה של בעלי החיים` עמוד 20].
    ואם כך, הרי יש בארנבת ממש ענין של העלאת גרה.

לגבי האריה והפיל (ואולי יש לך עוד טענות לא מקוריות של מר ירון ידען) ובטח גם הנחש על אותו הדרך כן?
    אני לא מוצא כרגע את המקור לתשובה של האריה והפיל אולי מחר יהיה לי זמן.
    לגבי הנחש ראה ב''החי והצומח של ארץ ישראל כרך 5 עמ' 30 לגבי הנחשים: ''במינים רבים של זוחלים קיימת אגירת-זרע אצל הנקבות, המאפשרת הפריה לאחר שחלפו חודשים, ואף שנים, מעת הזיווג וכו' ואצל הנקבה של אחד ממיני הזעמניים נמצא זרע בן שש שנים''! הנה הוסף לשש שנים אלו עוד שנה לעיבור, והרי לך שבע שנים מהזיווג ללידה!

וכינה לא יכולה להיווצר מזיעה!!.
    שום חיה מתוחכמת ומפותחת כדוגמת כינה לא יכולה להיווצר מחומר דומם!
    ובהחלט לא במציאות שיש לנו בכדור הארץ כיום.
    בזה אתה צודק מאה אחוז אני באמת לא יודע איך העליתי על דעתי דבר כזה... אבל בנאדם כן יכול להיווצר כן? כאילו כמה טיפשות יכולה להיות בטענה אחת?! מצד אחד בנאדם נוצר במקרה מצד שני כינה שזה יצור כזה עלוב לעומת האדם לא יכול להיווצר במקרה?! אתה שומע מה אתה אומר?!
    אבל גם לא הבנת את מאמר חז"ל בנושא שבכלל מדבר על הריגת כינה בשבת והדיון היה שמותר מכיוון שהיא נוצרת מרביה בתולית ולא מרביה של זכר ונקבה ומכיוון שהיא צריכה את הזיעה והליכלוך בשביל מצע הגדילה לביצים שלה לכן אמרו חז"ל שהיא נוצרת מעצמה
    את העניין של זיעה הוסיפו הראשונים כהסבר למצע הגידול ולא שכאילו נוצרו מזה.

בתורה יש אנטישמיות וגזענות מה לעשות.
    למחות את זכר עמלק, להרוג כול מאובי שני.
    שמעון ולוי שחטו את כול בני עירו של שכם, העבדים הכנענים בתורה הם משולים לחפצים ומותר לעשות להם מה שרוצים חוץ מנזק קבוע.
    מותר למכור את הבת שלך לעבדות ואחר כך לחתן אותה בגיל 12 עם גבר סוטה שבגיל הזה הילדה בכלל לא צריכה לדעת מה זה סקס.

יש לך המופוביה, אלימות כלפי אנשים שלא מאמינים במה שאתה מאמין.
    לפי התורה, אם אתה רואה איש מקושש(אוסף) עצים בשבת אפילו לצורך ימי חול אז אתה צריך לסקולו באבנים.
    לפי התורה צריך להרוג בין סורר כדי לגאול אותו מחטאים שהוא עתיד לבצע, והייתי חושב שיש בחירה חופשית.

להרוג ילדים על חטאי אבות- סיפור דוד ובת שבע.
    המבול שהרג גם ילדים קטנים על לא עוול בכפם.
    ויש עוד הרבה שאין לי כוח לכתוב אותם.
    האמת יכלתי לשבת איתך עוד הרבה אבל רמת השאלות שלך ממש נמוכות וזה גורם לי לחשוב שאולי אתה בכלל לא באמת יודע מה היא יהדות ומעולם לא פתחת ספר ומפרשים ולמדת לעומק את הנושאים שאתה כאילו בא בטענות עליהן מה שכתבת כאן זה אפילו לא טענה ואין לי כוח באמת שאין לכתוב תשובות של ילד בכיתה א' (זה הזמן בערך שילדים בתלמוד תורה יכולים כבר לענות על השאלות האלו) ולא באמת יצא לך לקרוא את התשובות לכל טענות מר ידען וחבריו.
    אל תהיה מעתיקן תהיה מקורי ותשאל לעניין מתוך לימוד ואל תשאל שאלות שכבר נענו במליון ווריאציות והוכיחו שהוא טיפש ברמות!

וכמעט שכחתי http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1... med_RVDocSum זה לגבי זה שאתה סנטה קלאוס שתקוע בארובה שאין לי בבית למזלך

ולגבי כל המצדדים במר "נו באמת" איזו טענה אמיתית אחת היתה לו? שום טענה! בכמה דמגוגיה הוא השתמש? יותר מידי! על מה היו טענותיו? על כלום כל טענה שלו נדחתה! אז מה אתם תופסים ממנו? חוץ מלהראות כמה הוא טיפש והוא הוכיח זאת שוב ושוב ואם לא שמתם לב אני מוכן שוב להדגיש זאת לא יצא ממנו משהו.
    תבינו אי אפשר על יהדות! לא מנצחים את היהדות שמבוססת על 3500 שנה של מסורת ואלפי חז"ל עם טענות "מדעיות" כביכול!
    ככל שתבינו את זה מהר יותר כך תצאו פחות טמבלים בויכוחים כי כל טענה שלכם מדגישה כמה אתם פחות ופחות מבינים בחז"ל ובתורת ישראל!
    יום טוב ולילה טוב.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 08-11-2010 בשעה 05:12.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,203 | הודעות: 8,151,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect