נכתב במקור על ידי ProVirus 4000 על הראשון בשבילי? יותר אחי
מוכר משתמשי Steam/Origin ומשתמשי Premium לכל האתרים, רוצים לקנות?, שלחו ה"פ
זין של משתמש
נערך לאחרונה על ידי raraw999; 14-11-2010 בשעה 15:11.
נכתב במקור על ידי raraw999 משתמש אמין קניתי סטים ו הכל טוב שווה לקנות ממנו תודה רבה לך
על המשתמש TF2 1000 נק' ויש לי נק' אל תדאג
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
נכתב במקור על ידי KoniMelMel על המשתמש TF2 1000 נק' ויש לי נק' אל תדאג יותר...
נו אחי אני חייב את הקאונטר... 1300 עכשיו מיידי תפתח תיווך ותשלח קישור בפרטי
http://itamarbenhur.ravpage.co.il/fa...p_id=superkumi
2000 מיידי אם אתה רוצה פתח תיווך
נערך לאחרונה על ידי W8Baby; 14-11-2010 בשעה 14:44.
לא אחי לא עולה מ1300
נכתב במקור על ידי yuvalbt לא אחי לא עולה מ1300 אז חפש איזה אחד שימכור לך ב-1300 שזה יוצא דולר...
לא לקנות ממנו הוא סתם ילד בן 14 שלא מבין כלום
נכתב במקור על ידי raraw999 לא לקנות ממנו הוא סתם ילד בן 14 שלא מבין כלום נכתב במקור על ידי raraw999 זין של משתמש אתה מקבל אזהרה על הריסת עסקה. ובגלל שזאת לא פעם ראשונה שלך, גם קנס. שים לב. יש לך בעיות? פנה לתלונות, לא כאן. פעם הבאה חמור יותר.
נערך לאחרונה על ידי Gaya; 14-11-2010 בשעה 15:27.
נכתב במקור על ידי TalMalka אז חפש איזה אחד שימכור לך ב-1300 שזה יוצא דולר... אני ??
נכתב במקור על ידי - Yaniv - אני ?? אתה ממש לא מבין חוקים? פעם אחת וויתרתי לך עכשיו אתה הולך לקבל קנס בגלל שזה קנס הראשון שאתה זה יקח רק 5% מהנקודות שלך
נכתב במקור על ידי ProVirus אתה ממש לא מבין חוקים? פעם אחת וויתרתי לך עכשיו אתה הולך לקבל קנס בגלל שזה קנס הראשון שאתה זה יקח רק 5% מהנקודות שלך מה אתה רציני ? מה עשיתי? מה יש לך מה אתה רציני????????????????. הוא רצה לקנות ממני ואז עבר אליו ועכשיו חשבתי שהוא יורד עלי נו מה יש לך על כל שטות אתה רוצה לקחת לי נ'ק?
נכתב במקור על ידי - Yaniv - מה אתה רציני ? מה עשיתי? מה יש לך מה אתה רציני????????????????. הוא רצה לקנות ממני ואז עבר אליו ועכשיו חשבתי שהוא יורד עלי נו מה יש לך על כל שטות אתה רוצה לקחת לי נ'ק? תירגע לפני שאני ייתן לך עוד קנס ואז אתה בטוח תירגע.
חוקי הפורום