קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 111
    הודעה אחרונה: 27-04-2012, 13:09
  2. תגובות: 106
    הודעה אחרונה: 08-11-2011, 16:23
  3. הוכחות שישו היה קיים
    על ידי Avi Rikan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 22:09
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 01:53
  5. האם השטן קיים?
    על ידי Ran בפורום יהדות
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 17:11
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49

הוכחות שאלוהים קיים - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

כמו שחשבתי הקטע עם הציור לא כזה סוד.
    אבל S.P.Q.R צודק. כשאתם מסתכלים על הציור אתם אומרים ''איזה ציור יפה בטח השקיעו עליו הרבה זמן עם גוון של צבעים ועשו עבודה רבה'' ואז אני (המאמין) אומר ''לא בטח חתול רץ והתנגש בדלי מלא צבע שנפל על נייר שעל הרצפה'' מה? איך יכול להיות! אין סיכוי שכל הציור היפה הזה נהיה במקרה! זה כמו העולם שלנו, זה לא יכול להיות שבמקרה כל העולם נברא על ידי המפץ הגדול. ויש בו חיות, צמחים, בני אדם! שחושבים, מרגישים ומדברים! לא יכול להיות שכל זה במקרה!

בדרך כלל לפי מה שראיתי בפורום, כל מי שחזר בשאלה זה מהסיבות שהם לא מבינים למה אלוהים כל כך מניאק אליהם! אז הם החליטו שאין אלוהים! זאת אומרת שאם אין לך קשר חברתי טוב, או שאתה קיבלת 0 בכל המקצועות בתעודה, אז אין לך את מי להאשים אז אתה מאשים את אלוהים!! תקשיבו אתם לא מבינים איך ה' עוזר לנו בחוקים שהוא מצווה אותנו. אני לוקח עכשיו משהו פשוט: מי שלא יודע אסור לגלח את הזיפים עם הקצף הלבן הזה.. עם סכינים... ואפשר עם מכונת גילוח (שזה פחות טוב כי הלחיים פחות חלקות), אני לא רוצה להסביר מדוע צריך. אבל עשו חקר וגילו שלגלח עם הקצף והסכינים זה יכול לסרטן, ושאתה מגלח עם מכונת גילוח זה מפתח את שרירי המלעס בלחיים (קיצור יותר בריא). וזה עוד דבר קטן אני לא מדבר על דברים גדולים יותר כמו ברית מילה וכו'...

עכשיו אני אתן לכם דוגמה על שני ילדים: רון העשיר ורון העני
    אני עשיתי את זה

רון העני

רון גר בשכונת עוני בישראל, יש לו את כל הסיבות להאשים את אלוהים, הוא נולד להורים עניים, אבא שלו מקשה עליו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים לא נותנים לו אפילו שיש ילדים שקונים כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לשחק כדורסל. אבא שלו הביא לו כדור במקום PS כמו שביקש. רון מאוד כעס ושהתלונן אבא שלו צעק עליו ורון יצא החוצה לשחק. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום שעה בכדור במגרש עם חברים. הוא העביר את הזמן טוב ושיפר את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומהיר אחר כך ללכת למגרש אבא שלו אמר לו שהיום הוא לא הולך כי המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ורצה לגשת אל הדלת. ''אחר כך?!'' צעק אביו של רון ''לאן אתה רוצה להגיע לחיים בלי לימודים? עכשיו אתה לא יוצא מהבית עד שאתה מכין שיעורים ושמעכשיו הציון הכי נמוך שלך במבחן הוא תשעים ומעלה!''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו לא למד ולכן הוא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה ממשיך כך. רון כעס אבל הלך ללמוד, כל יום היה חוזר הביתה ומשקיע בלימודים ואז הולך להפגש עם חברים במגרש הוא במקום אחר. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הכושר הרב שלו שהשיג במשך השנים התקבל לשייטת. אביו התגאה בו מאוד ורון שירת בצבא למשך 4 שנים. כשגמר צבא רון התחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הידע הרב שלו בלמידה הקשה שהשקיע רון התקדם וקיבל עבודה מוצלחת. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בזכות קישוריו החברתיים הוא והאישה הכירו והתחתנו.
    עברו 10 שנים ורון נהיה מנהל חברה גדולה ומצליחה והיה נשוי עם 3 ילדים. רון היה מאוד מאושר.

רון העשיר

רון גר בשכונת פאר בישראל, יש לו את כל הסיבות להודות לאלוהים, הוא נולד להורים עשירים, אבא שלו מפנק אותו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים שלו נותנים לו לקנות כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לראות בטלוויזיה משחקי כדורסל. אבא שלו הביא לו PS כמו שביקש. רון מאוד שמח והודה לאביו, אבא שלו חייך אליו ורון ישב ושיחק בPS. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום בPS בבית. הוא העביר את הזמן בדרך והפחית את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומיהר ללכת לPS שכל כך אהב אבא שלו אמר לו שהיום המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ונגש לPS. ''אחר כך?'' שאל אביו של רון ''טוב לא נורא תתחיל מחר להשקיע בלימודים''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו השקיע בלימודים, ולכן הוא לא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה לא ממשיך כך. רון שמח והלך לPS, כל יום היה חוזר הביתה ואומר מחר ללימודים ואז הולך לשחק בPS ולאכול דולנס ודברים טעימים. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הPS והאוכל הלא בריא שאכל שהעלה אותו במשקל שהשיג במשך השנים התקבל לשרות לאומי, אביו התאכזב ממנו מאוד ורון המפונק בזכות קשריו של אביו לא שירת בצבא. אחרי שהשתמט רון רצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הPS והביזבוז הרב שעשה כל השנים האלו רון לא התקבל לאוניברסיטה והיה מובטל. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בגלל שלא היה לו חברים ובגלל המראה שלו לא היה לו ביטחון ללכת לבחורה והמשיך בדרכו.
    עברו 10 שנים ורון נהיה בן 40 לא נשוי ובלי חברים הוא היה תקוע בבית כל היום ועדיין גר עם ההורים. רון היה מאוד עצוב ובדיכאון.

לפי הסיפור שראיתם כאן ניסיתי להסביר שכל מה שה' עושה הכל לטובה. ה' החליט שרון יולד להורים עניים ורון האשים את ה' בכך. עברו השנים ורון כבר לא נהיה עני והיה מאושר ולא הבין את הדרך שה' גרם לכך, זה לא אשמת ה' שאיזה ערס נתן לך כאפה ברחוב וכולם צחקו עליך! תחשוב על הדרך שזה קרה תשימו לכל דבר שאתם עושים וזאת הדרך שלכם. אז אם רון היה יכול לשנות את הגלגל וליולד להורים עשירים אז אתם רואים איך המצב השתנה נכון?

טוב יש לי עוד מלא להסביר ומלא להגיד אבל באמת אין לי כוח עכשיו ושאין לי זמן. אני מודה שגם אני לא צדיק גדול ושאני כל יום מנסה להצליח לעבוד את ה' ואני באמת מרגיש שאני משתפר. פעם הייתי ילד ערס דפוק שכל מי שהיה מתחיל איתי הייתי מפוצץ במכות (אני כל יום מתאמן עם משקולות ואני בקיק בוקסינג אז אני די חזק) ועכשיו אני יותר רגוע ונגמלתי מהקללות והעלבונות ואתם לא צריכים לצטט את זה אבל גם אם יגלו שה' לא קיים אני אמשיך לקיים את מצוותיו וחוקיו כי איתם אני מרגיש יותר מאושר ואדם יותר טוב.

קריאה נעימה!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

"אבל S.P.Q.R צודק. כשאתם מסתכלים על הציור אתם אומרים ''איזה ציור יפה בטח השקיעו עליו הרבה זמן עם גוון של צבעים ועשו עבודה רבה'' ואז אני (המאמין) אומר ''לא בטח חתול רץ והתנגש בדלי מלא צבע שנפל על נייר שעל הרצפה'' מה? איך יכול להיות! אין סיכוי שכל הציור היפה הזה נהיה במקרה! זה כמו העולם שלנו, זה לא יכול להיות שבמקרה כל העולם נברא על ידי המפץ הגדול. ויש בו חיות, צמחים, בני אדם! שחושבים, מרגישים ומדברים! לא יכול להיות שכל זה במקרה!"

מי אמר שזה במקרה?

לא ראיתימדען אחד שטוען שהעולם נוצרבמקרה. הוא נוצר כתוצאה של אירועים מסוימים. וכשהיקום קיים 13.7 מיליארד שנה, אתה אומר לי שאין שום סיכוי שבעולם שמשהו כמוהעולם שלנו יתפתח למה שאנו מכירים היום מתוך כל ה-20 אלף מיליארד מיליארדים כוכבים שקיימים?(10 בחזקת 22)

One Shot - One Kill

]כמו שחשבתי הקטע עם הציור לא כזה סוד.
    אבל S.P.Q.R צודק. כשאתם מסתכלים על הציור אתם אומרים ''איזה ציור יפה בטח השקיעו עליו הרבה זמן עם גוון של צבעים ועשו עבודה רבה'' ואז אני (המאמין) אומר ''לא בטח חתול רץ והתנגש בדלי מלא צבע שנפל על נייר שעל הרצפה'' מה? איך יכול להיות! אין סיכוי שכל הציור היפה הזה נהיה במקרה! זה כמו העולם שלנו, זה לא יכול להיות שבמקרה כל העולם נברא על ידי המפץ הגדול. ויש בו חיות, צמחים, בני אדם! שחושבים, מרגישים ומדברים! לא יכול להיות שכל זה במקרה!

אנלוגיה מגוחכת, אתה משווה ציור לעולם, ואף אחד לא טוען שהעולם נוצר סתם, זה רצף של תהליכים.- נפסל.

בדרך כלל לפי מה שראיתי בפורום, כל מי שחזר בשאלה זה מהסיבות שהם לא מבינים למה אלוהים כל כך מניאק אליהם! אז הם החליטו שאין אלוהים! זאת אומרת שאם אין לך קשר חברתי טוב, או שאתה קיבלת 0 בכל המקצועות בתעודה, אז אין לך את מי להאשים אז אתה מאשים את אלוהים!! תקשיבו אתם לא מבינים איך ה' עוזר לנו בחוקים שהוא מצווה אותנו. אני לוקח עכשיו משהו פשוט: מי שלא יודע אסור לגלח את הזיפים עם הקצף הלבן הזה.. עם סכינים... ואפשר עם מכונת גילוח (שזה פחות טוב כי הלחיים פחות חלקות), אני לא רוצה להסביר מדוע צריך. אבל עשו חקר וגילו שלגלח עם הקצף והסכינים זה יכול לסרטן, ושאתה מגלח עם מכונת גילוח זה מפתח את שרירי המלעס בלחיים (קיצור יותר בריא). וזה עוד דבר קטן אני לא מדבר על דברים גדולים יותר כמו ברית מילה וכו'...

בא לך גם להביא הוכחות לחרטה שאתה אומר? אני לא שמעתי על אף מחקר "מדעי", כמו שטענו שבשר וחלב זה בגלל הבריאות מה שהתברר כלא נכון.

עכשיו אני אתן לכם דוגמה על שני ילדים: רון העשיר ורון העני
    אני עשיתי את זה

רון העני

רון גר בשכונת עוני בישראל, יש לו את כל הסיבות להאשים את אלוהים, הוא נולד להורים עניים, אבא שלו מקשה עליו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים לא נותנים לו אפילו שיש ילדים שקונים כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לשחק כדורסל. אבא שלו הביא לו כדור במקום PS כמו שביקש. רון מאוד כעס ושהתלונן אבא שלו צעק עליו ורון יצא החוצה לשחק. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום שעה בכדור במגרש עם חברים. הוא העביר את הזמן טוב ושיפר את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומהיר אחר כך ללכת למגרש אבא שלו אמר לו שהיום הוא לא הולך כי המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ורצה לגשת אל הדלת. ''אחר כך?!'' צעק אביו של רון ''לאן אתה רוצה להגיע לחיים בלי לימודים? עכשיו אתה לא יוצא מהבית עד שאתה מכין שיעורים ושמעכשיו הציון הכי נמוך שלך במבחן הוא תשעים ומעלה!''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו לא למד ולכן הוא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה ממשיך כך. רון כעס אבל הלך ללמוד, כל יום היה חוזר הביתה ומשקיע בלימודים ואז הולך להפגש עם חברים במגרש הוא במקום אחר. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הכושר הרב שלו שהשיג במשך השנים התקבל לשייטת. אביו התגאה בו מאוד ורון שירת בצבא למשך 4 שנים. כשגמר צבא רון התחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הידע הרב שלו בלמידה הקשה שהשקיע רון התקדם וקיבל עבודה מוצלחת. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בזכות קישוריו החברתיים הוא והאישה הכירו והתחתנו.
    עברו 10 שנים ורון נהיה מנהל חברה גדולה ומצליחה והיה נשוי עם 3 ילדים. רון היה מאוד מאושר.

רון העשיר

רון גר בשכונת פאר בישראל, יש לו את כל הסיבות להודות לאלוהים, הוא נולד להורים עשירים, אבא שלו מפנק אותו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים שלו נותנים לו לקנות כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לראות בטלוויזיה משחקי כדורסל. אבא שלו הביא לו PS כמו שביקש. רון מאוד שמח והודה לאביו, אבא שלו חייך אליו ורון ישב ושיחק בPS. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום בPS בבית. הוא העביר את הזמן בדרך והפחית את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומיהר ללכת לPS שכל כך אהב אבא שלו אמר לו שהיום המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ונגש לPS. ''אחר כך?'' שאל אביו של רון ''טוב לא נורא תתחיל מחר להשקיע בלימודים''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו השקיע בלימודים, ולכן הוא לא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה לא ממשיך כך. רון שמח והלך לPS, כל יום היה חוזר הביתה ואומר מחר ללימודים ואז הולך לשחק בPS ולאכול דולנס ודברים טעימים. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הPS והאוכל הלא בריא שאכל שהעלה אותו במשקל שהשיג במשך השנים התקבל לשרות לאומי, אביו התאכזב ממנו מאוד ורון המפונק בזכות קשריו של אביו לא שירת בצבא. אחרי שהשתמט רון רצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הPS והביזבוז הרב שעשה כל השנים האלו רון לא התקבל לאוניברסיטה והיה מובטל. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בגלל שלא היה לו חברים ובגלל המראה שלו לא היה לו ביטחון ללכת לבחורה והמשיך בדרכו.
    עברו 10 שנים ורון נהיה בן 40 לא נשוי ובלי חברים הוא היה תקוע בבית כל היום ועדיין גר עם ההורים. רון היה מאוד עצוב ובדיכאון.

לפי הסיפור שראיתם כאן ניסיתי להסביר שכל מה שה' עושה הכל לטובה. ה' החליט שרון יולד להורים עניים ורון האשים את ה' בכך. עברו השנים ורון כבר לא נהיה עני והיה מאושר ולא הבין את הדרך שה' גרם לכך, זה לא אשמת ה' שאיזה ערס נתן לך כאפה ברחוב וכולם צחקו עליך! תחשוב על הדרך שזה קרה תשימו לכל דבר שאתם עושים וזאת הדרך שלכם. אז אם רון היה יכול לשנות את הגלגל וליולד להורים עשירים אז אתם רואים איך המצב השתנה נכון?

שוב אתה מביא דברים לא קשורים, ואם לא היו מקבלים את רון לשייטת? אז מה לאלוהים לא בא? ומה הקשר לזה שהוא לא הקפיד על אכילה נכונה לבין אלוהים, לעזאזל איזה שטויות, ואם רון העני לא היה נהיה מנהל חברה והיה נשאר הומלס במקום? זה כבר לא קשור לאלוהים? נפסל!

טוב יש לי עוד מלא להסביר ומלא להגיד אבל באמת אין לי כוח עכשיו ושאין לי זמן. אני מודה שגם אני לא צדיק גדול ושאני כל יום מנסה להצליח לעבוד את ה' ואני באמת מרגיש שאני משתפר. פעם הייתי ילד ערס דפוק שכל מי שהיה מתחיל איתי הייתי מפוצץ במכות (אני כל יום מתאמן עם משקולות ואני בקיק בוקסינג אז אני די חזק) ועכשיו אני יותר רגוע ונגמלתי מהקללות והעלבונות ואתם לא צריכים לצטט את זה אבל גם אם יגלו שה' לא קיים אני אמשיך לקיים את מצוותיו וחוקיו כי איתם אני מרגיש יותר מאושר ואדם יותר טוב.

זה שהתבגרת ואתה מבין שאם אתה מרביץ אתה לא יוצא גבר גם לא בדיוק קשור לאלוהים- נפסל!.

קריאה נעימה![/QUOTE]

באדום...........
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 14-11-2010 בשעה 21:44.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אנלוגיה מגוחכת, אתה משווה ציור לעולם, ואף אחד לא טוען שהעולם נוצר סתם, זה רצף של תהליכים.- נפסל.

איך ה''תהליכים'' התחילו אתה יכול להסביר לי??

בא לך גם להביא הוכחות לחרטה שאתה אומר? אני לא שמעתי על אף מחקר "מדעי", כמו שטענו שבשר וחלב זה בגלל הבריאות מה שהתברר כלא נכון.

כאן אתה צודק התבלבלתי בקשר למשהו אחר שהרב שלי אמר. זה עושה פצעים שמובילים לאיזה משהו שאני לא זוכר. אני אשאל אותו ואגיד לך מחר

שוב אתה מביא דברים לא קשורים, ואם לא היו מקבלים את רון לשייטת? אז מה לאלוהים לא בא? ומה הקשר לזה שהוא לא הקפיד על אכילה נכונה לבין אלוהים, לעזאזל איזה שטויות, ואם רון העני לא היה נהיה מנהל חברה והיה נשאר הומלס במקום? זה כבר לא קשור לאלוהים? נפסל!

התכוונתי שזה לא משנה איך אתה מתחיל הוא מה קורה בחיים שלך אבל אל תאשים בזה את אלוהים.

זה שהתבגרת ואתה מבין שאם אתה מרביץ אתה לא יוצא גבר גם לא בדיוק קשור לאלוהים- נפסל!.

''לא בדיוק קשור לאלוהים''? כשאתה כותב לא בדיוק קשור אתה מתכוון שזה כן קשור. ואני יכול להביא לך כמה סיבות אבל כמו שאמרתי אין לי
    כח ואביא לך מחר סיבות מפורטות וטובות יותר.

אתה שם לב לתשובות שלך?? לך אין בכלל הוכחות שאלוקים לא קיים. וני לא יודע אם תמיד היית חילוני אבל אם אתה מנהל הפורום הזה אני בטוח שהיה לך שינוי ''רוחני'' אז מה לדעתך הסיבות שאני ועוד מיליוני אנשים טועים??

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריאן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    "ד. התופעה שאתה סובל ממנה נקראת קבעון מחשבתי - אתה בוחר מלכתחילה לצמצם את מרחב המסקנות שניתן להגיע אליהן . "

לא...זה אתה

מה גרם לזה? אה כן, א-לוקים. למהזה קרה? א-לוקים. איך זה קרה? א-לוקים~~~ טוב הסתיים שיעור ביולוגיה
    ברק אתה שוב בוחר להתעלם מן העובדות ולהגיב באופן דיי אינפנטילי הייתי אומר , באופן שמבייש אדם בגילך ועוד שטוען ליכולות שכליות וחשיבה לוגית מעמיקה .

אין לי אלא להסיק מכל התגובות שלך שאתה לא באמת מנסה להבין ולחפש אמת אלא סתם להתווכח ומה הסיבות לכך אני לא יודע, אתה מוכרח לבדוק עם עצמך.
    ייתכן שאתה מחפש תשומת לב שהדרך הקלה עבורך להשיג אותה היא ע"י אמירות פרובוקטביות וויכוחים ילדותיים באינטרנט באופן דומה יכול להיות שאתה מחפש להשקיט את המצפון שלך (אתה יודע את האמת בעניין זה טוב ממני).

אתה נשען לרוב על טיעונים מדעיים שאין לך מושג בהם ואינך מבין אותם כלל ולכן אתה לא יכול לנהל דיון בעל תוכן מעמיק אתה מתכסה תחת ציניות דיי מטופשת לדעתי.
    ניסוח תאוריית המפץ הגדול הרבה יותר מעמיקה ממה שאתה יכול לקרוא בוויקי ולהבין ע"י כלים שרכשת בלימוד פיסיקה 5 יחל בתיכון (אם למדת...) .

מצפה לתגובה בוגרת מצדך לטענות שהובאו לפניך והתעלמת מהםבעמוד זה ולפני.
    אוריאן.
    נערך לאחרונה על ידי orian19; 15-11-2010 בשעה 12:38.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי orian19 צפיה בהודעה
    ברק אתה שוב בוחר להתעלם מן העובדות ולהגיב באופן דיי אינפנטילי הייתי אומר , באופן שמבייש אדם בגילך ועוד שטוען ליכולות שכליות וחשיבה לוגית מעמיקה .

אין לי אלא להסיק מכל התגובות שלך שאתה לא באמת מנסה להבין ולחפש אמת אלא סתם להתווכח ומה הסיבות לכך אני לא יודע, אתה מוכרח לבדוק עם עצמך.
    ייתכן שאתה מחפש תשומת לב שהדרך הקלה עבורך להשיג אותה היא ע"י אמירות פרובוקטביות וויכוחים ילדותיים באינטרנט באופן דומה יכול להיות שאתה מחפש להשקיט את המצפון שלך (אתה יודע את האמת בעניין זה טוב ממני).

אתה נשען לרוב על טיעונים מדעיים שאין לך מושג בהם ואינך מבין אותם כלל ולכן אתה לא יכול לנהל דיון בעל תוכן מעמיק אתה מתכסה תחת ציניות דיי מטופשת לדעתי.
    ניסוח תאוריית המפץ הגדול הרבה יותר מעמיקה ממה שאתה יכול לקרוא בוויקי ולהבין ע"י כלים שרכשת בלימוד פיסיקה 5 יחל בתיכון (אם למדת...) .

מצפה לתגובה בוגרת מצדך לטענות שהובאו לפניך והתעלמת מהםבעמוד זה ולפני.
    אוריאן.
    לי אין חשיבה מעמיקה? אני למדתי שנתיים פיזיקה, אני למדתי שנתיים כימיה אני לומד עכשיו כבר שלוש שנים ביולוגיה והתחלתי לפני שנה ביוטכנולוגיה.

אני סגור? אתה הוא זה שפוסל את הדרך המדעית להיווצרות העולם והאבולוציה, לא אני. אתה הוא זה שאומר שאל קדמוןע שה הוקוס פוקוס והנה נברא אדם, לא אני.

למקריות יש חלק בכל התהליכים, אך אחרייתקופה מסוימת של מיליארדיי שנים הם פשוט יקרו מתישהו באותה תקופה, לכן לפסול כל הסבר מדעי זהו פשוט דבר מטומטם.

אתה לא מאמין באבולוציה למרות שבחיים לא למדת עליה, למה? כי היא נוגדתאתהאמונות הדתיות שלך. אתה פחדן אדוני היקר.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריאן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לי אין חשיבה מעמיקה? אני למדתי שנתיים פיזיקה, אני למדתי שנתיים כימיה אני לומד עכשיו כבר שלוש שנים ביולוגיה והתחלתי לפני שנה ביוטכנולוגיה.

אני סגור? אתה הוא זה שפוסל את הדרך המדעית להיווצרות העולם והאבולוציה, לא אני. אתה הוא זה שאומר שאל קדמוןע שה הוקוס פוקוס והנה נברא אדם, לא אני.

למקריות יש חלק בכל התהליכים, אך אחרייתקופה מסוימת של מיליארדיי שנים הם פשוט יקרו מתישהו באותה תקופה, לכן לפסול כל הסבר מדעי זהו פשוט דבר מטומטם.

אתה לא מאמין באבולוציה למרות שבחיים לא למדת עליה, למה? כי היא נוגדתאתהאמונות הדתיות שלך. אתה פחדן אדוני היקר.
    זו שוב תגובה אפיינית לילד שלא יודע להפסיד במשחק הגולות .

"אתה הוא זה שאומר שא-ל קדמוןע שה הוקוס פוקוס והנה נברא אדם, לא אני" בשיא הכנות אין זו תגובה ילדותית בעיניך ?

"אני סגור? אתה הוא זה שפוסל את הדרך המדעית להיווצרות העולם והאבולוציה"
    אתה חייב לעבוד על התחביר אני מקווה שאתה לא באמת התכוונתה לזה .

אני מבקש ממך לבדוק את ההגדרה הלשונית של "מדע" תפתח אבן שושן .

ולענייננו :
    ! לא דיברנו על אבולוציה עדיין איך זה קשור בכלל לנושא ?
    ! למה אתה טוען שאני פוסל הסברים מדעיים איפה פסלתי ??
    ! אני עדיין מחכה לתשובות כל השאלות בעמוד זה והקודמים נותרו בעינם (מדע אמרנו לא ?) .
    נערך לאחרונה על ידי orian19; 16-11-2010 בשעה 13:38.

אוריאן:

כשהאדם רוצה להתגונן הוא מתקיף זה פשוט מאוד- אתה מתגונן- אתה אומר לאופיר שהוא ילד קטן ושאתה לא מאמין שהוא כתב את זה ואתה מקווה שהוא לא רציני- אתה בעצם מנסה להוריד לו מהאגו, אולי הוא יחשוב שהוא פחות חכם ממך וזה יגרום לו להקשיב לך ואולי לעשות את מה שהוא אומר, פגיעה באגו- הורדת ההערכה העצמית של מי שהורדת לו את האגו- הערכת יתר שלך.

ואופיר הוא כמו כמעט כל האתאיסטים הוא מתבסס על עובדות ועל דברים שהוא יכול להוכיח! אתה אומר שיש אלוהים ושהיה מעמד הר סיני ותיבת נוח וקריעת ים סוף- אני אמור להאמין כי אתה ועוד ספר אומרים את זה? לא, ממש לא. אנחנו לא אומרים היה מפץ גדול ויש אבולוציה סתם ככה- אנשים באמת חוקרים את זה אתה יודע.
    סטפן רוברטס

Come Out

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אוריאן:

כשהאדם רוצה להתגונן הוא מתקיף זה פשוט מאוד- אתה מתגונן- אתה אומר לאופיר שהוא ילד קטן ושאתה לא מאמין שהוא כתב את זה ואתה מקווה שהוא לא רציני- אתה בעצם מנסה להוריד לו מהאגו, אולי הוא יחשוב שהוא פחות חכם ממך וזה יגרום לו להקשיב לך ואולי לעשות את מה שהוא אומר, פגיעה באגו- הורדת ההערכה העצמית של מי שהורדת לו את האגו- הערכת יתר שלך.

ואופיר הוא כמו כמעט כל האתאיסטים הוא מתבסס על עובדות ועל דברים שהוא יכול להוכיח! אתה אומר שיש אלוהים ושהיה מעמד הר סיני ותיבת נוח וקריעת ים סוף- אני אמור להאמין כי אתה ועוד ספר אומרים את זה? לא, ממש לא. אנחנו לא אומרים היה מפץ גדול ויש אבולוציה סתם ככה- אנשים באמת חוקרים את זה אתה יודע.
    יוסי נישבע לך מיום ליום שאני רואה את התגובות שלך אני מרגיש שיש לך ירידה ברמה השכלית
    תגובות ילדותיות ומפגרות שיותר מתעסקות בתפל מאשר בעיקר
    נו אז עכשיו תוכל להגיד גם עליי את השטויות שלך
    "כשאדם... הערכת יתר שלך"
    פחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    יוסי נישבע לך מיום ליום שאני רואה את התגובות שלך אני מרגיש שיש לך ירידה ברמה השכלית
    תגובות ילדותיות ומפגרות שיותר מתעסקות בתפל מאשר בעיקר
    נו אז עכשיו תוכל להגיד גם עליי את השטויות שלך
    "כשאדם... הערכת יתר שלך"
    פחחח
    רועי, יש לי שתי מילים: אוי ואבוי.

מה העיקר? אתה מוזמן להגיד לי.

ומה שאמרתי- רוב בני האדם עושים אז.................
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

זו שוב תגובה אפיינית לילד שלא יודע להפסיד במשחק הגולות .

"אתה הוא זה שאומר שא-ל קדמוןע שה הוקוס פוקוס והנה נברא אדם, לא אני" בשיא הכנות אין זו תגובה ילדותית בעיניך ?

"אני סגור? אתה הוא זה שפוסל את הדרך המדעית להיווצרות העולם והאבולוציה"
    אתה חייב לעבוד על התחביר אני מקווה שאתה לא באמת התכוונתה לזה .

אני מבקש ממך לבדוק את ההגדרה הלשונית של "מדע" תפתח אבן שושן .

ולענייננו :
    ! לא דיברנו על אבולוציה עדיין איך זה קשור בכלל לנושא ?
    ! למה אתה טוען שאני פוסל הסברים מדעיים איפה פסלתי ??
    ! אני עדיין מחכה לתשובות כל השאלות בעמוד זה והקודמים נותרו בעינם (מדע אמרנו לא ?) .
    בוא נראה איך אבולוציה קשורה לנושא:

מה אתה אומר? קמנו מן העפר ע"י קסם של אל קדום שלא שמענו ממנו אלפיי שנים? אה כן יש לי הסבר מדעי פשוט לאיך שאנו בניי האדם באנו לעולם הזה- אבולוציה.

איפה אתה פוסל הסברים מדעיים? לא יודע...אולי בגלל שאתה מאמין באלוהים?

One Shot - One Kill

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    רועי, יש לי שתי מילים: אוי ואבוי.

מה העיקר? אתה מוזמן להגיד לי.

ומה שאמרתי- רוב בני האדם עושים אז.................
    עזוב פשוט תיראה את בליפ...
    אולי ייכנס לך לראש שיכול להיות שהמודעות שלך בעצם שווה לתחת ואותו דבר כול מה שאתה יודע על המדע וכול החרא האחר...

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    עזוב פשוט תיראה את בליפ...
    אולי ייכנס לך לראש שיכול להיות שהמודעות שלך בעצם שווה לתחת ואותו דבר כול מה שאתה יודע על המדע וכול החרא האחר...
    הידע שלו במדע לא שווה לתחת כי אני מלמד אותו

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריאן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בוא נראה איך אבולוציה קשורה לנושא:

מה אתה אומר? קמנו מן העפר ע"י קסם של א-ל קדום שלא שמענו ממנו אלפיי שנים? אה כן יש לי הסבר מדעי פשוט לאיך שאנו בניי האדם באנו לעולם הזה- אבולוציה.

איפה אתה פוסל הסברים מדעיים? לא יודע...אולי בגלל שאתה מאמין בא-לוקים?
    שוב אתה לא מעוניין להתמודד עם השאלות ולהגיב באופן ראוי ובוגר .
    אתה בוחר לא להבין מה שמסבירים לך או שאולי אתה באמת לא מבין , אינני יודע .
    אני אנסה להסביר את עצמי בצורה פשוטה אולי זה יכנס :
    לא זכור לי שהוזכר מצדי דבר בעניין תאורית האבולוציה בדיון זה או קודמים לו כמו כן שאר השטויות שאתה מייחס לי.
    בתגובותי סה"כ שאלתי אותך שאלות בהקשר לטיעונים שהבאת אתה בעצמך ועד כה לא הצלחת להשיב ולו על אחת אפילו.
    אני ממליץ לך לעבור ולקרוא לאט לאט ובעיון מה שכתבתי קודם .
    אין לי בעיה לדון איתך בכל נושא אבל אתה חייב לשלוט בעצמך ! , זה בלתי אפשר לנהל איתך "דיון" כאשר כל פעם אתה מתחמק מטיעונים ושאלות ומנסה להטות את השיחה לכיוונים אחרים לגמרי .
    נערך לאחרונה על ידי orian19; 17-11-2010 בשעה 18:04.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

שוב אתה לא מעוניין להתמודד עם השאלות ולהגיב באופן ראוי ובוגר .
    אתה בוחר לא להבין מה שמסבירים לך או שאולי אתה באמת לא מבין , אינני יודע .
    אני אנסה להסביר את עצמי בצורה פשוטה אולי זה יכנס :
    לא זכור לי שהוזכר מצדי דבר בעניין תאורית האבולוציה בדיון זה או קודמים לו כמו כן שאר השטויות שאתה מייחס לי.
    בתגובותי סה"כ שאלתי אותך שאלות בהקשר לטיעונים שהבאת אתה בעצמך ועד כה לא הצלחת להשיב ולו על אחת אפילו.
    אני ממליץ לך לעבור ולקרוא לאט לאט ובעיון מה שכתבתי קודם .
    אין לי בעיה לדון איתך בכל נושא אבל אתה חייב לשלוט בעצמך ! , זה בלתי אפשר לנהל איתך "דיון" כאשר כל פעם אתה מתחמק מטיעונים ושאלות ומנסה להטות את השיחה לכיוונים אחרים לגמרי .
    חחח אתה מצחיק אותי. אניבא אליך בשיא התמימות ויאללה בוא נדבר כמו בוגרים.ואני מגלה שאתה מגיב שאני ילדותי, ואני לא מבין בכלל איך הגעת לזה. לא היה שום דבר ילדותי ולא בוגר באיך שאני הגבתי.

אולי תגיד לי איזה טיעונים אתה רוצה שאני אתיחס אליהם, כי קראתי ו...לא היה שום דבר.

ואני מבין שעברת שטיפות מוח בחיים שלך ושנולדת לחיים הללו אבל תנסה שלא להגיד לי שאני ילדותי כי אני לא. זה פשוט דרך התגוננות מהצד שלך כי טיעונים מדעיים אמיתיים אין לך, אז אתה בוחר את הצד הזה.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,884 | הודעות: 8,151,466 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect