קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך לגרום למישהי לקחת ברצינות...(14)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 23-10-2008, 18:40
  2. צריך עצה בקשר למישהי שנפרדה מחבר שלה
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-05-2008, 07:01
  3. [עזרה]האם יש דרך לגרום לסמסונג 900 לתמוך בJava?
    על ידי FixBoy בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-05-2007, 16:21
  4. לגרום למישהי להבין שאני מעוניין בה!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 14:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

יש דרך לגרום למישהי להיפרד מחבר שלה? - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    צודק במאה אחוז!
    אבל בימינו, אם לילדה רע עם הבחור והיא בוכה כל לילה בגללו - כנראה שאומן פיתוי זה החבר שלה (עוד סיבה ללמה אני נגד התחום, זה יכול להימשך בלי סוף).
    הרי אומני פיתוי שבאמת אפשר לקרוא להם "אומנים", הם אותם גברים שמסוגלים לגרום לבחורה לבכות כל לילה.. ואל תתחיל להתייפייף ולומר "מה פתאום, זה לא נכון, אומן פיתוי אמיתי מכבד את הבחורה", תהיה מציאותי.
    אבל בגדול, הבאת לי עוד נקודת מבט להסתכל על העניין, אהבתי :]
    אני לא כל כך מסכימה עם זה... מאחורי כל התחום של אומנות הפיתוי יש מקום של כבוד לבחורות, ככה אני רואה את זה בכל אופן.
    זה לא שאומן פיתוי אמיתי (אני מאוד מקווה) ישתמש באומנות שלו בשביל להתחיל לצאת עם בחורה, ואז לזרוק אותה ברגע שהוא יראה מישהי יותר כוסית. להפך, הוא ילמד, ישיג את הבחורה, וידע להפוך את הקשר למעניין גם בשבילו וגם בשבילה- היא תרצה את הקשר הזה!
    עוד דבר, אמני פיתוי הם אלפא. מצפייה בחברות שלי לאחרונה- הן מרוצות עם החבר שלהן רק כשהוא אלפא. חברה מאוד טובה שלי נפרדה מחבר שלה לא מזמן בגלל שהוא היה אליה חמוד ואדיב מדי ולא ידע לספק את הצרכים שלה- עניין, אתגר (מעבר למין שהוא לא קשור פה אבל הוא גם נקודה)... דברים שאמני פיתוי יודעים לתת בניגוד לAFC'S. הAFC'S הם אלה שיגרמו לבחורה לבכות ולא לרצות בקשר, לא האמני פיתוי.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני לא כל כך מסכימה עם זה... מאחורי כל התחום של אומנות הפיתוי יש מקום של כבוד לבחורות, ככה אני רואה את זה בכל אופן.
    זה לא שאומן פיתוי אמיתי (אני מאוד מקווה) ישתמש באומנות שלו בשביל להתחיל לצאת עם בחורה, ואז לזרוק אותה ברגע שהוא יראה מישהי יותר כוסית. להפך, הוא ילמד, ישיג את הבחורה, וידע להפוך את הקשר למעניין גם בשבילו וגם בשבילה- היא תרצה את הקשר הזה!
    בפיסקה זו הראת לקוראים למה התכוונתי כשאמרתי "אל תתייפייף".

עוד דבר, אמני פיתוי הם אלפא. מצפייה בחברות שלי לאחרונה- הן מרוצות עם החבר שלהן רק כשהוא אלפא. חברה מאוד טובה שלי נפרדה מחבר שלה לא מזמן בגלל שהוא היה אליה חמוד ואדיב מדי ולא ידע לספק את הצרכים שלה- עניין, אתגר (מעבר למין שהוא לא קשור פה אבל הוא גם נקודה)... דברים שאמני פיתוי יודעים לתת בניגוד לAFC'S. הAFC'S הם אלה שיגרמו לבחורה לבכות ולא לרצות בקשר, לא האמני פיתוי.
    מוזר, מצפייה שלי בבחורות ובבחורים, שמתי לב שליד AFC הבחורות תמיד חשות גאווה, צוחקות ונהנות מכל העניין אבל זורקות את ה - AFC.
    לעומת זאת, כשהן נמצאות בידיו של אומן פיתוי (הייתי מוסיף את המילה "מרושע" אבל בואו לא נגזים), הן בוכות המון, מתוסכלות לא מעט, משקיעות ומתאמצות אבל בסופו של דבר - נשארות איתו!
    זהו ההבדל המכוער והלא הוגן בין AFC לאומן פיתוי, עם AFC הן מרגישות ממש טוב אבל לא נשארות איתו או שבכלל לא נכנסות איתו לקשר, עם אומן פיתוי הן סובלות לא מעט, אבל נשארות איתו! (אפקט החתול והשק אם מישהו מכיר).
    ושוב פעם, תפסיקו לעשות מזה דבר יפה כי ברוב המקרים זה לא (כמובן שתמיד יש "יוצאים מן הכלל").

אם אני הייתי אישה, הייתי מעדיפה AFC! כי אפס ישקיע בי, יתייחס אלי, יעריך אותי.. לעומת אומן פיתוי שתמיד דואג למלא את המאגר שלו בבחורות שהיו מהוות לי תחרות בלי מנוח, היה עוקץ אותי רוב הזמן, היה גורם לי להתבלבל ולא להבין האם הוא באמת רוצה אותי או לא - זה סבל לבחורה! אני ממש מרחם עליכן אם להודות באמת... עד כמה שהבחור אלפא... מעטים הם אלה שיכולים להיות "גברים מקסימים" ולהצליח בפיתוי.

אגב, לדעתי יש להיות אומן פיתוי, ויש להיות אלפא - אלה הם שני דברים שונים.
    אם אתה אומן פיתוי זה לא בהכרח אומר שאתה אלפא ואם אתה אלפא זה לא בהכרח אומר שאתה אומן פיתוי!
    חבר אמר לי שזהו עקב אכילס שלי, הוא מגדיר אותי כאלפא חזק מאוד ובגלל זה בחורות נמשכות אלי, אבל לדעתו אני לא אומן פיתוי, אני לא יודע לעשות 1, 2, 3 והופה - לפתות את הבחורה, זה לא אני וזה לא בגנים שלי! אצלי הכל בא והולך בטבעיות.
    ושוב אגב (כמה אגבים חח), להיות אלפא לא תמיד יעזור לך, אותי למשל, בצבא דופקים מפעם לפעם בגלל שאני אסטיריב ולא מתעצבן או עושה מהפכות, ככה שלהיות אלפא זה לא תמיד טוב.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-11-2010 בשעה 20:09.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

מצטער לאכזב אותך, זה החיים.
    דייויד דיאנגלו אמר את אחד הדברים הנכונים ביותר attraction is not a choise.
    בנות לא בוחרות אל מי להימשך. הן נמשכות ל alpha type man. כל עוד גבר מדגים את התכונות האלו הן לא בוחרות את זה.
    אם המשיחה חזקה מספיק בנות יעשו דברים שהן לא כל כך יחשבו עליו. הן לא ייפרדו מחבר שלהן אבל הן כן יבגדו בו. ואם זה יקרה
    מספיק פעמים ולאורך מספיק זמן היא תיפרד ממנו. אבל זה לא אומר שהגבר השני יישאר איתה.
    והפוך. כמה אפסים יקנו לבנות דברים ויזרקו עליהן כסף בסביל הסיכוי שהם יהיו איתו בסוף (מה שקורה או בפעמים נדירות או בסרטים).
    זו דרכו של עולם. אחרי שאתם מבינים את זה יש לכם 2 אפשרויות. לזרום עם העדר ולא לחשוב על זה יותר מידי ולראות לאן תגיעו,
    או יש לכם אפשרות ללמוד ולעשות את הדברים שישימו אתכם איפה שאתם רוצים להיות. חלק מזה זה ללמוד ולהיות PUA. אלו סך
    הכל כלים שיתנו לכם את מה שהטבע לא נתן או לשפץ את אלו שכן. (רוב האנשים לא יודעים את זה ולכן מעדיפים לשפץ את האלמנטיים
    החיצוניים כו ניתוחים פלסטיים, עיצובי גוף, סטרואידים. אנחנו עצם היותנו כאן, בוחרים ללמוד את מה שכל השאר לא יודעים.)
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אנחנו עצם היותנו כאן, בוחרים ללמוד את מה שכל השאר לא יודעים.
    אבל זאת כל הבעיה, שהיום - כולם יודעים!!!
    ממשהו סודי ויעיל שרק מעטים ידעו פתאום כל שמוק מדבר על זה, כל הפייסבוק והפרסומות מפוצצות בזה.
    זה משהו שפעם היה טוב, יפה וידידותי לסביבה והיום הפך לטריינד שיהפוך את התחום הרומנטי בחיינו לתחום מאוד מאוד "פוליטי", תחום שבו תהיה חייב לעמוד על המשמר לפני שיבוא גבר "אלפא" אחר ויגנוב לך את הבחורה, תחום שאותו גם הבחורה תכיר ותשחק איתך משחקי כוחות בשביל לא להיות הליידי שלך אלא להיות המלכה שכבשה אותך, תחום שיהפוך נשיקה שהייתה פעם כלכך תמימה לנשיקה שמהווה "כלי לפיתוי", "סימן לקידום עניינים", "מבחן שיש לעבור אותו בדרך למיטה" וכל שאר השמות קודים המבצעיים שנתנו למשהו שפעם היה כלכך פשוט, תמים ויפה.

לגבי דיאנגלו, הוא מאוד צודק לדעתי ובגלל זה אני לא מבין למה לא מגבילים את התחום הזה בכל העולם!
    למשל, בדקו ומצאו שע"י היפנוזה אני יכול לגרום לך לעשות את כל מה שאני רוצה ובגלל זה מצאו לנכון שהיפנוזה ללא רישיון היא עבירה על החוק, בגלל שהבינו מהיא עוצמתה ומה יקרה אם כל טמבל ידע להשתמש בה.
    לדעתי צריך לעשות אותו הדבר לגבי פיתוי, הבעיה שאם יעשו את זה יפחידו עוד יותר את האנשים וכמות ה-AFC תזנק מעלה (מה שיגרום לירידה של זוגות כי הגברים לא יעזו להתחיל עם בחורות, זה יצור מיעוט בחתונות, מיעוט בילדים, מיעוט בתושבי מדינת ישראל, ואז הערבים יכבשו את האדמות שלנו בגלל מיעוט מספרי xDDD איזה כיף לפנטז ולהגזים חחחח).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-11-2010 בשעה 21:22.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אם אתה מספיק מושך זה לא אמור לעניין אותך שיש לה חבר... אתה מושך אותה נותן בנשיקה ובקרוב רחוק והיא כבר תחליט מה לעשות...
    אני חושב שיש חברות טובות שיגנו על החבר ולא יבגדו בו... אבל אין דבר העומד בפני הרצון :]
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 17-11-2010 בשעה 22:01.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם אני הייתי אישה, הייתי מעדיפה AFC! כי אפס ישקיע בי, יתייחס אלי, יעריך אותי.. לעומת אומן פיתוי שתמיד דואג למלא את המאגר שלו בבחורות שהיו מהוות לי תחרות בלי מנוח, היה עוקץ אותי רוב הזמן, היה גורם לי להתבלבל ולא להבין האם הוא באמת רוצה אותי או לא - זה סבל לבחורה! אני ממש מרחם עליכן אם להודות באמת... עד כמה שהבחור אלפא... מעטים הם אלה שיכולים להיות "גברים מקסימים" ולהצליח בפיתוי.
    אבל אתה לא אישה, אני כן, ואני הייתי עם כמה גברים בחיי, ואני צופה בחיים של החברות שלי, כל הבחורות שמסביבי... כולן מעדיפות את האלפא, או לצורך הדיון הזה, את האמן פיתוי.
    לי אישית יצא לדבר כבר עם כמה וכמה חברה מהפורום וממסגרות אחרות, ובעיקר בגלל שהם יודעים שאני לומדת פיקאפ ומבינה בנושא- הם מסירים את כל מה שהם למדו ובשיחות איתי (במיוחד בשיחות שמדברות על סיטואציה מינית שאולי עתידה לקרות בינינו) ומתנהגים כמו AFC'S מוחלטים. זה מוריד לי מהם לגמרי. בחורות לא אוהבות לצאת עם גברים כאלה. מצד שני, בשיחות עם אנשים שאני רואה בהם אלפא (כולל גם אנשים מהפורום וממסגרות אחרות שקשורות לפיקאפ) מנהגים גם מולי כאלפא. זה בעיני הבדל משמעותי שראוי להתייחסות- איך הוא מתנהג אל מול בחורות שהן לא מטרות או חלק מסט.
    ובקשר ללצאת עם גברים כאלה... ממה שאני ראיתי, בחורות שעברו משהו בחיים שלהן, מעדיפות את זה שיגרום להן לרדוף אחריו גם אם זה נראה ממבט ראשון שהן יבכו עליו. הן משתעממות נורא בקלות ובוכות כשקשה להן לפגוע בו כי הוא כל כך חמוד ורגיש.
    אנשים, בכל קשר יש שואף ומתפשר. בחורה, ובמיוחד HB8 ומעלה (למרות שזה לא קשור רק למראה), שמוצאת את עצמה כמתפשר בקשר היא מתוסכלת ממנו.
    אז אולי הבחורות שתיהיה איתן לא יהיו מרוצות ממך לגמרי אם תדע להקריא את כל אמנות הפיתוי הפוך מתוך שינה, אבל הן כן יהיו אם תיהיה מסוגל ליישם אותה עליהן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Hallo
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ƒxp = iAtraf X 2

אתה מביא את בר רפאלי אליו הביתה בלבוש מינימלי ואומר לה לפתות אותו.

(אל תדאג זה לא יקר..... אתה מביא הולך לאיזה שוק וקונה בגדים בכמה שקלים)
    נערך לאחרונה על ידי Hallo; 18-11-2010 בשעה 00:18.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    מצטער לאכזב אותך, זה החיים.
    דייויד דיאנגלו אמר את אחד הדברים הנכונים ביותר attraction is not a choise.
    דייויד דיאנגלו דיבר שטויות כשהוא אמר את המשפט הזה. זה נועד למכירות בלבד.
    משיכה זה עקומת גאוס - 20 אחוז שנמשכות אליך, 20 אחוז שלא נמשכות אליך, 60 אחוז שלא החליטו עדיין.
    "אלפא" זה מושג שנועד לעזור לדימוי עצמי - אין דבר כזה "אלפא" אצל בני אדם, זה מושג מהמשפחה הקיינטית וגם אז הנקבות לא נמשכות לזכר אלפא, הן "מחוייבות" לו או שהוא יגרש אותן מהלהקה.

תנו קצת קרדיט לבחורות, הן לא איזה ברזל שאם יהיה לכם מגנט מספיק חזק הן ימשכו אליכם. אולי נחמד לחשוב על זה ככה, אבל
    Attraction IS VERY MUCH a choice.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

פשוט מאוד, אתה צריך לספק לה רגשות שחבר שלה לא מספק לה. ולעשות דברים שחבר שלה לא עושה.
    למה מחליפים כל מוצר? כי מוצאים מוצר טוב ממנו.
    אני זיינתי מישהי בדיוק דקה אחרי שהיא נפרדה מחבר שלה בטלפון בצרחות ובכי, ושאלתי אותה למה הם רבו (ככה אוספים מידע חברים)
    היא ענתה שהוא לא מעריך אותה ולא מכבד אותה ובלה בלה, אז כמובן שאמרתי לה כמה היא יפה ומדהימה וכו' וכו' וזה היה אחד הזיונים היותר קלים שהיו לי...
    תחשבו שאני מניאק, תחשבו שאני חרא, אבל בסופו של יום אני מזיין ואתם ... לא ;]

וזה שיש לה חבר זה מעניין לי ת'קצה. אם היא כל כך אוהבת אותו וכל כך טוב להם היא לא תזרום איתי גם אם אני האמן הכי טוב בעולם.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 18-11-2010 בשעה 09:25.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    וזה שיש לה חבר זה מעניין לי ת'קצה. אם היא כל כך אוהבת אותו וכל כך טוב להם היא לא תזרום איתי גם אם אני האמן הכי טוב בעולם.
    בדיוק!! אני אגיד את זה שוב, אתם לא לוחמי ג'די שיכולים לשלוט במוחות של אנשים, אם בחורה בוגדת בחבר שלה איתך זה לא בגלל שאתם כאלה אלפות מושכים, סיכוי גבוהה מאד שזה לא קשור עליכם ואם היא לא הייתה בוגדת איתכם היא הייתה בוגדת עם מישהו אחר.

מצד שני לא -כל- הבנות שיראו בחור חמוד ילכו לשכב איתו, ובכלל אתם מתיחסים לבנות כמו לבובות על חוטים...

ובקשר לפוסט המקורי, אפשר לגרום לחלק מהבחורות להפרד מחבר שלהם, ויש כאלו שבחיים לא תצליח...

ה"סוד" לגרום לנישים לבגוד הוא לא "להלחם" על מקום החבר, יש להם אחד כזה, הוא לנסות להגיע לסטוץ, הרבה יותר קל לגרום למישהי לבגוד מאשר להפרד

אבל... מה אכפת לך

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

והכי חשוב זה שחבר שלה = זיון בטוח, ואתם מגמגמים עוד בפתיח...
    למה לה להיות איתכם?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וזה שיש לה חבר זה מעניין לי ת'קצה.
    אמרת דברים נכונים (לא במאה אחוז) חוץ משורה הזאת.
    אם להודות באמת, אני רעב לפגוש גברים כמוך, לגנוב להם את החברות ואז לראות האם הם ימשיכו לקשקש "לא מעניין אותי שיש לה חבר", קל לדבר ולדפוק משפטי מחץ, עד ש"מה שלא מעניין אותך" קורה לך.
    זה מצחיק שאני אומר את זה כי אני בעצמי התנהגתי ככה לפעמים, אבל הכרתי בגבול, היו לי מספר שיחות שנראות בערך ככה:

היא - "אתה חמוד, אבל יש לי חבר, וחבר זה לא קיר!".
    אני - "את צודקת, חבר זה לא קיר - זה אוויר!".

(מעניין מתי אחד כאן ידקלם את המשפט הזה שאילתרתי ויפרסם דיווח?..).

אבל אצלי כל הדברים האלה התחילו והסתיימו בדיבורים, לא גרמתי לאף אחת לבגוד (אני מקווה לפחות..).

לדעתי הפורום כאן צריך לתפח תרבות ראויה, שחבר'הן לא ילמדו פיקאפ בשביל סקס או לגנוב בחורות אלא בשביל להתפתח, להתקדם או לעשות טוב לעולם הנשי. כשאני נחשפתי בפעם הראשונה לפיקאפ זה לא היה ע"י מאמר שמסביר "כיצד להשכיב אותה תוך חצי שעה" או איזו "מיסטרי מתוד" מסויים, המאמר ההוא, דיבר על החיים, על התנהגות האדם, על סביבה תומכת וכו'.
    מאמרים מהסוג הזה הם אלה שדירבנו אותי להתקדם בתחום, מאמרים שמסבירים לך כיצד התחום יעזור לך בשלל תחומי החיים, עם שלל סוגי אנשים, בשלל סיטואציות, לא בהכרח בשביל להצליח עם נשים.
    בכל מקרה, שכל אחד באמונתו יחיה, אהבתי את הדיון אגב.. רשמו כאן דברים נכונים ובמיוחד אהבתי לשמוע את דעתה של הפיווט הנועזת ההיא, תמיד כיף לשמוע את הצד הנשי לגבי התחום (כל עוד הוא בא מתוך כנות ולא מתוך התנגדות או דחף להראות מיוחדת ע"י כך שאת אוהבת פיקאפ לעומת אחרות).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-11-2010 בשעה 19:45.

אתה צריך לתת לה רגשות שחבר שלה לא נותן לה, מניסיון, כשאתה נותן למישהי הרגשה שהחבר שלה לא נותן לה היא שלך, אתה הופך ליהיות יותר טוב ממנו, אלפא.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect