קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 24-11-2010, 16:27
  2. [פיתרון] לכל אלה שלא מצליחים להוריד מBytes!
    על ידי MuGi בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 16:43
  3. לכל אלה שלא יודעים מאיפה נופל מה....
    על ידי Mr.Black בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-05-2007, 00:27
  4. אשכול לילה לכל אלה שלא הלכו למסיבה....
    על ידי Mr.Black בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 10:45
  5. כמה שיפורים אחרונים לכל אלה שלא ראו...
    על ידי .:2Fast:. בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 21:40
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

[דיון] לכל אלה שחושבים שלא להתגייס זה איזה פשע............... - עמוד 2

משתמש כבוד

שם פרטי
    Tony
    לייקים
    10
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    מילים כמו חול ואין מה לאכול

קרבי זה חרטא , כל השבוע לא בבית ומשלמים להם גרושים,
    תאמת על גוב'ניק :
    אח שלי הוא גו'בניק , הוא טבח 5 שעות מ 9 בבוקר עד 3 בצוהריים הוא בא הבייתה לשעתיים והולך לעבוד באולם אירועים,
    המשכורת של האולם עושה לו כסף ולא תחרא של הצבא - 400 שקל בחודש - לא מספיק אפילו לסיגריות , שלא נדבר על אוכל .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

למה קרבי זה חרטא?
    וזה לא את האמת על ג'ובניק, אח שלך הוא ג'ובניק מסויים, שאני מניח שקיבל גם אישור עבודה...
    יש ויש.

כן.............. הפרות פה מקבלות אחלה תנאים ברפת- בזה אנחנו טובים רפתות.

ואני אתאיסט, אם אני לא אפלה לרעה "גויים" על עצם היותם "גויים" אין שום סיבה שירצחו אותי כי אני נחשב יהודי לפי הדת, בגרמניה עלה מטורף לשלטון היטלר ימח שמו וזכרו היה חולה נפש.

והיטלר ימח שמו וזכרו הצליח לבודד את היהודים בגלל שהם היו שונים, בגלל שהם התלבשו שונה, היו רחוקים מהחברה הגרמנית, סוג של "התבודדו" בגלל הדת- בלי קשר לעבודה וכו', אז היטלר ימח שמו וזכרו הציג אותם כשונים, ככאלה שלא באמת אכפת להם מגרמניה, וזה שהם לא היו די רחוקים מהחברה אז הם חשבו- הנה "הם חושבים שהם יותר טובים ולא נאה להם להתערבב איתנו!!" היטלר ימח שמו ושם זכרו כנראה צודק!! הם חשבו.................... אם לא הייתה דת- בני האדם היו מסתכלים אחד על השני כעל אנשים ולא כעל: יהודי, נוצרי או מוסלמי או כל דבר אחר, זה שלא הייתה לנו מדינה זה כבר לא ממש קשור, היטלר ימח שמו וזכרו בודד את היהודים בגלל שהם היו שונים בגלל הדת.

אתה יודע שבבתי ספר לימדו ילדים לזהות יהודים לפי סממנים? מגן דוד כיפה וכו'? הם הציגו אותם כמוזרים ושונים שחושבים שהם מעל הגרמנים.

אני טוען שללא דת השואה אולי לא הייתה- המדינה פחות קשורה.

ולמה אתה חושב שהצבא לא עושה את זה? יש עכשיו מפקד בדואי או משהו שבעטו אותו החוצה מהבית שלו ואף אחד לא עושה כלום בנידון, הוא ושמונת ילדים גרים באוהל- אז שה לי טובה......................... גם אם לא הצבא זרק אותו- הוא די מגבה את זה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    כן.............. הפרות פה מקבלות אחלה תנאים ברפת- בזה אנחנו טובים רפתות.
    כן, אבל הפרות האלו לא מגינות עלייך ביום ובלילה.
    וזה לא שאפשר לבנות לחיילים וילות בשטחים, אתה מבין שזה קצת...לא הגיוני.
    אז כן אכלתי חרא אבל זה היה שווה את זה כי אני מגן על המדינה שלנו.

ואני אתאיסט, אם אני לא אפלה לרעה "גויים" על עצם היותם "גויים" אין שום סיבה שירצחו אותי כי אני נחשב יהודי לפי הדת, בגרמניה עלה מטורף לשלטון היטלר ימח שמו וזכרו היה חולה נפש.
    אוקיי, גם אני אתאיסט, אבל זה לא קשור, גם אם הם לא היו "מפלים לרעה" גויים זה היה קורה במקודם או במאוחר.
    תאמין לי שאנשים לא סובלים אותנו היהודים לא בגלל שהם באמת לא סובלים אותנו, אלא בגלל מה שהם שמעו עלינו ובגלל כל מה שאמרו עלינו.
    שטיפת מוח בקיצור.
    שזה מה שאפשר לעשות לכל אחד עם קצת כוח תזמון טוב ורצון.

והיטלר ימח שמו וזכרו הצליח לבודד את היהודים בגלל שהם היו שונים, בגלל שהם התלבשו שונה, היו רחוקים מהחברה הגרמנית, סוג של "התבודדו" בגלל הדת- בלי קשר לעבודה וכו', אז היטלר ימח שמו וזכרו הציג אותם כשונים, ככאלה שלא באמת אכפת להם מגרמניה, וזה שהם לא היו די רחוקים מהחברה אז הם חשבו- הנה "הם חושבים שהם יותר טובים ולא נאה להם להתערבב איתנו!!" היטלר ימח שמו ושם זכרו כנראה צודק!! הם חשבו.................... אם לא הייתה דת- בני האדם היו מסתכלים אחד על השני כעל אנשים ולא כעל: יהודי, נוצרי או מוסלמי או כל דבר אחר, זה שלא הייתה לנו מדינה זה כבר לא ממש קשור, היטלר ימח שמו וזכרו בודד את היהודים בגלל שהם היו שונים בגלל הדת.
    זה כי הצלחנו יותר מהם, הציגו אותנו כיהודי העשיר שלוקח מהעניים, כיהודי המצליח, במשרות נחשבות.
    לאו דווקא קשור לזה שהתנשאנו מעליהם.

אתה יודע שבבתי ספר לימדו ילדים לזהות יהודים לפי סממנים? מגן דוד כיפה וכו'? הם הציגו אותם כמוזרים ושונים שחושבים שהם מעל הגרמנים.
    אני טוען שללא דת השואה אולי לא הייתה- המדינה פחות קשורה.
    נכון, זה איך לזהות יהודי...תאמין לי שגם אם לא היינו לובשים את הדברים האלו היו מזהים אותנו לפי המבטא או החוסר בעורלה, שזה גם מה שהם עשו.

ולמה אתה חושב שהצבא לא עושה את זה? יש עכשיו מפקד בדואי או משהו שבעטו אותו החוצה מהבית שלו ואף אחד לא עושה כלום בנידון, הוא ושמונת ילדים גרים באוהל- אז שה לי טובה......................... גם אם לא הצבא זרק אותו- הוא די מגבה את זה.
    אתה יודע למה בעטו אותו החוצה? אני גם לא..אולי יש סיבה מוצדקת?
    ואיך הצבא מגבה את זה בדיוק? הצבא הציב לו מחסום ליד הבית? הפסיק לשלם לו משכורת? מה?

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אז מה אתה בדיוק מציע?שכולנו נשתמט וניתן לאיזה כח עליון[שאתה בכל מקרה לא מאמין בו] לשמור עלינו?
    יוסי,אני מצטער מאוד להגיד לך, אבל אתה ילד טיפש עם דעות עוד יותר טיפשיות.רוב האנשים במדינה הזאת מעל גיל 18 שירתו בצבא ושמרו לי ולך על התחת בזמן שהתבגרנו.אתה לא מוכן לעשות את ההקרבה הזאת בשביל ילדים אחרים?
    יודע מה?אתה רוצה ללמוד?תנסה להתקבל לעתודה או לתלפיות.לפחות תתרום מעצמך משהו לצבא יחתיכת כפוי טובה.
    אני ממש מקווה שאתה תבין שאתה מדבר שטויות.גם אני הייתי כמוך ולא רציתי לשרת,עד שהבנתי שזו אחת המטרות שלי כאזרח במדינה הזאת.
    נערך לאחרונה על ידי Michael.; 24-11-2010 בשעה 17:41.

משתמש מתחיל האוואטר של lidorxd
    שם פרטי
    לידור
    לייקים
    0
    נקודות
    428
    משפט מחץ
    בית"ר ירושלים בנשמה!!!

צה''ל זה הצבא בין החזקים בעולם וגם למה שלא נילך לצבא?
    הגראס הוא ירוק הקוקאין הוא לבן
    סימן שאת חיפה אוהד נרקומן
    לבן זה חולה אדום מזכיר דם
    סימן שאת הפועל אוהד סדאם..
    השמש צהובה והלילות שחורים
    סימן שאת בית"ר אוהד אלוהים =]

קרדיט ל -HAIM- על החתימה הקטלנית שלמעלה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אז מה אתה בדיוק מציע?שכולנו נשתמט וניתן לאיזה כח עליון[שאתה בכל מקרה לא מאמין בו] לשמור עלינו?
    יוסי,אני מצטער מאוד להגיד לך, אבל אתה ילד טיפש עם דעות עוד יותר טיפשיות.רוב האנשים במדינה הזאת מעל גיל 18 שירתו בצבא ושמרו לי ולך על התחת בזמן שהתבגרנו.אתה לא מוכן לעשות את ההקרבה הזאת בשביל ילדים אחרים?
    יודע מה?אתה רוצה ללמוד?תנסה להתקבל לעתודה או לתלפיות.לפחות תתרום מעצמך משהו לצבא יחתיכת כפוי טובה.
    אני ממש מקווה שאתה תבין שאתה מדבר שטויות.גם אני הייתי כמוך ולא רציתי לשרת,עד שהבנתי שזו אחת המטרות שלי כאזרח במדינה הזאת.
    אני כפוי טובה? חתיכת אידיוט אני רוצה לתרום משהו למדינה הזו חוץ מעוד נשק והרוגים! אני בניגוד לאידיוטים כמוך רוצה ללמוד ואולי גם להביא קצת כבוד ולעשות שם טוב לארץ הזו ולא מה שחושבים עכשיו........ אז לא- אני לא טיפש- אתה הטיפש שבוחר בנשקים במקום בהשכלה, מישהו צריך ללכת לקרבי- אבל שייתנו שכר כראוי ותנאים נאותים ולא תת רמה כזו, אני מעריך את הצבא ואת כל מי שמתגייס אבל התנאים שם זה פשוט גועל נפש והיחס עוד יותר גועל נפש כלפי מי שמנסה לתרום להם, זובורים צבאיים, מפקדים סאדיסטים וכולה וכולה- המדינה הזו רקובה וזה גם משפיע על הצבא.

אתה אזרח במדינה הזו? יופי אני לא רואה את עצמי אזרח במדינת ישראל ומוכן כבר עכשיו לוותר על כל ה"זכויות" שיש כאן ולעוף למדינה אחרת, היה שלום.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 24-11-2010 בשעה 18:04.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אה כן?במה תתרום בזה שתלמד?אתה יודע כמה "משכילים" כמוך עוד יש שלומדים באוניברסיטאות ובמכללות בארץ?לא חסר.אז דווקא אתה זה שתתרום למדינה?GIVE ME A BREAK
    וכן אני בטוח שההשכלה תעזור לך יותר מאשר נשק כשאתה נמצא במצב של בחירה בין להרוג ולהשאר בחיים או לההרג.

אז זדיין מפה,אף אחד לא מחזיק אותך פה בכח.
    נערך לאחרונה על ידי Michael.; 24-11-2010 בשעה 18:31.

משתמש משקיע
    לייקים
    8
    נקודות
    3

יש לי שאלה
    אתה או משהו ממשפחתך שירתה?
    אתה ראית את התנאים שם?
    אי פעם ביקרת בבסיס?
    הצבא זה לא רק לתרום למדינה בצבא אתה גם לומד,לומד משהו ששום אוניברסיטה לא תלמד אותך אתה לומד איך לחיות
    זה בושה שככה אתה חושב.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

תחשוב שכולם פה היו עם דעה כמו שלך לרגע .... מי היה שומר עלינו בגבול ? מי היה שומר עליך ממש ברגע זה כשאני יושב בבית על המחשב וכותב את ההודעה ?

אני גם לא מי יודע מה אוהב את הצבא, יש הרבה ימים שאני קם בבוקר ואומר לעצמי "בשביל מה ? יכולת לקום עכשיו לעבודה ולעשות פי 10 ממה שאתה מרוויח, יכולת ללמוד להתקדם והכל.

אני לא סובל אנשים כמוך שישר מראש שוללים את הצבא, אם יבוא אליי אחד ויגיד לי שהוא לא עשה בכלל צבא אני יסתכל עליו כאגואיסט, פחדן וחסר כבוד עצמי.
    אבל (ובכוונה אני מדגיש את זה כי האבל הזה גדול !) אם יבוא אליי מישהו שהתגייס ואחרי חודש/חודשיים/שנה יצא על 21 אני יבין אותו כי לא כל אחד מתאים לכל מסגרת והמסגרת של הצבא היא מסגרת נוקשה, שאין לך הרבה ברירות בחירה ושהיחס הוא לפי הדרגה של האדם.

שיהיה בהצלחה !
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

המשתמש קיבל באן ומיצינו את הדיון,סתם עוד תובנה מטומטמת (של יוסי) שכנראה לא בוגר במיוחד ועד שהוא יגיע לצבא הוא יתבגר (אני מקווה)
    נעול.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,021 | הודעות: 8,151,603 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect