|
|
הכי מרגיז אותי זה שלכל המורים שלנו היה הרבה יותר קל כי החיים פשוט היו יותר זולים והיה הרבה פחות בעיות בכלכלה אבל עכשיו בגלל הכלכלה צריך להשקיע X10 בשביל להגיע למשהו טוב.
See a person like me smoke weed till i hallucinate
זה לא מדוייק בכלל, דברים כמו חשמל אלקארוניקה והנדסת תוכנה הם דברים ממשיים שאפשר להמחיש אותם בצורה ברורה. מתמטיקה תיאורטית או פיזיקה תיאורטית הם תחומים הרבה יותר מופשטים, זה דברים שקשה לך להדגים בצורה מוחשית, בשונה מהנדסת תוכנה שאתה פשוט מריץ ורואה הכל בעיניים. אגב, המשכורת של המתמטיקאים והפיזיקים לא בשמיים עד כמה שידוע לי, כנראה שזה יותר עניין של היצע וביקוש מאשר מי לומד קשה יותר.
דוסלה (דניאל )
אתה יודע מה זה שנשרף לך המוח
אתה יושב בכיתה אתה מבין הכל הכל הכל ובום
אין לך קליתה אתה נהיה דפוק בא לך לקום וללכת
אתה כבר כותב הכל אוטומתית ורק אחרי שאתה נרגע ואתה קורה את מה שכתבתה או שיש הרצעה מוקלתת אתה מבין את זה
היום נשרף לי המוח
שנה שניה זה צחוק
יש עוד כמה שנים בדרך
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מאיפה אתה יודע מה יותר חומר ומה יותר קשה? גם מי שלומד מתמטיקה עיונית לומד 3 שנים של חומר ועושה לא פחות קורסים, רק שאצלו אי אפשר להמחיש כלום הכל זה בתיאוריה, תאמין לי שזה הרבה יותר קשה.
מתמטיקה למתכנתים זה ברמה הרבה יותר שטחית, לומדים שם רק מה שצריך לצורכי המחשב, שזה שוב דברים יותר מוחשיים ופחות תיאורטים.
חח יצעיר נשרף לי המח הרבה לפניך
תעשה כמוני, אל תכתוב בהרצאות, רק תנסה להבין. אחרי זה תצלם ממישהי עם כתב יפה, זה עולה רק 15 אגורות ושווה כל אגורה!
הרבה בהצלחה!
צעיר?
אני אחרי התיכון עשיתי צבא הכל הלך מהראש .
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
ומי שלומד הנדסה לומד 4 שנים והחומר שלו יותר קשה, אפילו יש לנו מרצה שעשתה תואר שלישי בפיזיקה (גם תיאורטית) ומנהל שעשתה תואר שלישי במתמטיקה והם טוענים שלימודי הנדסה יותר קשים מזה.
תודה על הPUSH ללמידה.