קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 15:25
  2. [סקר] בני כמה אתם באמת?
    על ידי HilelS בפורום סקרים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 19-09-2007, 21:25
  3. כמה כסף באמת עושים עלינו ...
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 15:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

רבנים - עד כמה הם באמת מבינים? - עמוד 2

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לא הבנתי מה אתה רוצה, אתה אומר שנעדיף יהודי על גביי ערבי סבבה. אבל עובדיה יוסף פשוט שונא גויים בין אם זה נוצרי, ערבי או בודהיסטי. וגזענות שכזו שייכת למאה ה-10 ולא למאה ה-21.
    אני לא מאמין שזה נכון,גם אם כן,זכותו לחשוב ככה,כל עוד הוא לא מעודד הסתה ולא מקים איזשהי תנועת נגד כל זה זכותו,גם לי יש דעות קיצוניות אבל אני לא מסית אנשים,הוא רק אמר את דעתו(למרות שאני אומר שזה לא נכון,ומה שהסברתי לך זאת הכוונה שלו.)

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי ModeRator צפיה בהודעה
    אני לא מאמין שזה נכון,גם אם כן,זכותו לחשוב ככה,כל עוד הוא לא מעודד הסתה ולא מקים איזשהי תנועת נגד כל זה זכותו,גם לי יש דעות קיצוניות אבל אני לא מסית אנשים,הוא רק אמר את דעתו(למרות שאני אומר שזה לא נכון,ומה שהסברתי לך זאת הכוונה שלו.)
    מזה לא הכוונה שלו?
    לא נראה לי שהבנת באיזה הקשר הוא דיבר. הוא דיבר על הצונמי שהיה בהאיטי.אתה אומר זכותו? האם זה גם זכותו להשפיע על אנשים כדיי שיחשבו באותה הצורה? לא. הוא עושהאת זה? כן. מה אין אלפיי מאמינים שעוקבים אחריו? מה אין את הכמה מאות הקיצוניים שיעשו כל מה שהוא אומר? בטח שיש. אני מצטער אבל הוא מעודד גזענות.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 06-12-2010 בשעה 13:15.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

מזה לא הכוונה שלו?
    לא נראה לי שהבנת ביזה הקשר הוא דיבר. הוא דיבר על הצונמי שהיה בהאיטי.אתה אומר זכותו? האם זה גם זכותו להשפיע על אנשים כדיי שיחשבו באותה הצורה? לא. הוא עושהאת זה? כן. מה אין אלפיי מאמינים שעוקבים אחריו? מה אין את הכמה מאות הקיצוניים שיעשו כל מה שהוא אומר? בטח שיש. אני מצטער אבל הוא מעודד גזענות.
    הוא לא מעודד שום דבר,אנשים לא טיפשים,הם לא הולכים לדרשות ושיעורים שלו בשביל ההסתה,אלא בשביל להתחזק ,לחזור בתשובה או פשוט סתם לראות את הרב הגדול ולשמוע מפיו שיעור.
    אתה מדבר כאילו הוא איזה מגנט והאנשים שבאים אליו הם זומבים,אז תדע שזה ממש לא.
    כולם בעלי שיקול דעת,ומי שנראה לו לנכון להקשיב לפעולה שהרב עושה(הסתה ועידוד גזענות כדברך) זכותו,ומי שחושב לא לבחור בדרך הזאת מאלף ואחד סיבות עושה זאת.
    נגיד והוא מעודד את זה אז זה לא קיצוני כי אם כן,אני מאמין שהוא יגמור כמו כהנה(חס וחלילה)
    עובדה שאם הוא לא הגיע למצב הזה זה בסדר,ואני לא ראיתי שאף אחד מתח עליו ביקורת בגלל שהוא הסיט(חוץ מהאתאיסטים כמובן)

אתה יודע למה אני חושב שהאתאיזם זה חרטה אחת גדולה?כי הם מחפשים להכחיש את היהדות,את התנ"ך את הכל.אכפת להם להוכיח שאכן אין דבר כזה יהדות או תנ"ך או כל מה שקשור לקדושת העם היהודי.
    אם זה לא היה אכפת להם הם היו חיים את החיים שלהם מבלי להסיט לזלזל ולגדף את היהדות.
    מה כואב להם שאנשים מאמינים?זכותם,למה לחפש אותם ולמתוח עליהם ביקורת,אתם תמיד דוגלים במדע ובמאה 21 ואומרים שהתפחנו אז חלאס,שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון,מדינה חופשית!
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 06-12-2010 בשעה 13:21.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

הוא לא מעודד שום דבר,אנשים לא טיפשים,הם לא הולכים לדרשות ושיעורים שלו בשביל ההסתה,אלא בשביל להתחזק ,לחזור בתשובה או פשוט סתם לראות את הרב הגדול ולשמוע מפיו שיעור.
    אתה מדבר כאילו הוא איזה מגנט והאנשים שבאים אליו הם זומבים,אז תדע שזה ממש לא.
    כולם בעלי שיקול דעת,ומי שנראה לו לנכון להקשיב לפעולה שהרב עושה(הסתה ועידוד גזענות כדברך) זכותו,ומי שחושב לא לבחור בדרך הזאת מאלף ואחד סיבות עושה זאת.
    נגיד והוא מעודד את זה אז זה לא קיצוני כי אם כן,אני מאמין שהוא יגמור כמו כהנה(חס וחלילה)
    עובדה שאם הוא לא הגיע למצב הזה זה בסדר,ואני לא ראיתי שאף אחד מתח עליו ביקורת בגלל שהוא הסיט(חוץ מהאתאיסטים כמובן)
    חחח נו, "חוץ מהאתאיסטים כמובן" חח.
    לא ראית כמה כתבות יש עליו בחדשות? אבל עזוב את זה, נגיד ולא היתה עליו אייפעם כתבה בחדשות על זה שהוא...טוב לא נציין.
    נגי~~ד, אוקיי? עכשיו, למה רק לאתאיסטים יש ביקורת עליו? אולי כי רק אתאיסטים לא חושבים שהוא צדיק גדול? אולי כי רק אתאיסטים יכולים לראות אותו כמשהו אחר חוץ מצדיק? אולי כי הם חושבים מחוץ לקופסא?

אתה אומר לי שמי שעוקב אחריו לא זומבי? ראית איי פעם את הישיבות של יצחק אמנון או זמיר כהן? אנשים יושבים שם, ומקשיבים לבן אדם שלא סיים אף פעם את ביה"ס. אז אל תגיד לי שהם לא זומבים. אולי חלק מהם לא, אבל רובם בהחלט זומבים.
    יושבים שם אנשים קיצוניים חלקם, שרק צריך איזה רטוריקן שידליק להם ת'גפרור במוח וזהו, הם ב'מסע צלב'.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

חחח נו, "חוץ מהאתאיסטים כמובן" חח.
    לא ראית כמה כתבות יש עליו בחדשות? אבל עזוב את זה, נגיד ולא היתה עליו אייפעם כתבה בחדשות על זה שהוא...טוב לא נציין.
    נגי~~ד, אוקיי? עכשיו, למה רק לאתאיסטים יש ביקורת עליו? אולי כי רק אתאיסטים לא חושבים שהוא צדיק גדול? אולי כי רק אתאיסטים יכולים לראות אותו כמשהו אחר חוץ מצדיק? אולי כי הם חושבים מחוץ לקופסא?

אתה אומר לי שמי שעוקב אחריו לא זומבי? ראית איי פעם את הישיבות של יצחק אמנון או זמיר כהן? אנשים יושבים שם, ומקשיבים לבן אדם שלא סיים אף פעם את ביה"ס. אז אל תגיד לי שהם לא זומבים. אולי חלק מהם לא, אבל רובם בהחלט זומבים.
    יושבים שם אנשים קיצוניים חלקם, שרק צריך איזה רטוריקן שידליק להם ת'גפרור במוח וזהו, הם ב'מסע צלב'.
    אז אני שואל ואתה לא עונה לי,מה אכפת לאתאיסטים מה הוא עושה,הוא פוגע בך?כואב לך שאנשים הולכים אחריו ומאמינים לו?אני לא מבין מה זה מפריע לך.
    אם האתאיזם אכן היה נכון לא הייתם כל כך מנסים להוכיח את זה ולשלול את היהדות,זה מזכיר לי מישהו שמכחיש את השואה שעברה עלינו...(שהמבין יבין)

זה שהם לא סיימנו ללמוד(וגם לזה אני לא מאמין כי לא התבססת על שום הוכחה אלא רק על דיבורים) לא אומר שהם אנשים לא חכמים בדעותיהם או בהבנה שלהם.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אז אני שואל ואתה לא עונה לי,מה אכפת לאתאיסטים מה הוא עושה,הוא פוגע בך?כואב לך שאנשים הולכים אחריו ומאמינים לו?אני לא מבין מה זה מפריע לך.
    אם האתאיזם אכן היה נכון לא הייתם כל כך מנסים להוכיח את זה ולשלול את היהדות,זה מזכיר לי מישהו שמכחיש את השואה שעברה עלינו...(שהמבין יבין)

זה שהם לא סיימנו ללמוד(וגם לזה אני לא מאמין כי לא התבססת על שום הוכחה אלא רק על דיבורים) לא אומר שהם אנשים לא חכמים בדעותיהם או בהבנה שלהם.
    זה לא שאתאיסטים מנסים לשלול את היהדות, זה שכל דבר שאתאיסטים חושבים לנכון - סותר את היהדות.
    מזה מפריע לי? חח טוב דבר ראשון אחת מהתוצאות של דברים כמו שהרב עובדיה עושה הם יצחק רבין ז"ל. אתה רוצה לראות מקרה שכזה חוזר על עצמו? לא יודע מה איתך אבל אני לא.

אני לא מבין למה מאמינים חושבים שכל הזמן האתאיזם מנסה לסתוראת האמונה, זה הריי אתם שבאים ואומרים שיש אלוהים ומנסים להחזיר אנשים בתשובה, זה פשוט אנחנו שמתנגדים לאותם עקרונות של גזענות וחוסר פתיחות. התירוץ שלכם הוא פשוט "האתאיזם כל הזמן מנסה לשלול את האמונה" ואז זהו, אתה יותר לא מקשיב לצד השני. זהו רק תירוץ, לפקפוק שקיים.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 06-12-2010 בשעה 15:18.

One Shot - One Kill

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אמה אכפת לאתאיסטים מה הוא עושה,הוא פוגע בך?
    כואב לך שאנשים הולכים אחריו ומאמינים לו?
    אני יכול לשאול אותך אותו הדבר, מה אכפת לרב מהחילונים?
    למה הוא קורא להם כופרים? למה הוא יוצא בתקשורת כנגד האתאיזם?

בדיוק כמו שהרב מדבר ומדבר בגנות ה "כופרים" ועושה שיעורים להחזרה בתשובה,
    ככה לאתאיסתים יש את כל הזכות לדבר בגנות הדתיים ולהסביר את עמדתם שלהם.

מאז ומתמיד בני אדם התנצחו והתווכחו ביניהם בנוגע לדעותיהם השונות, במיוחד בנושא האמונה.
    מכיוון שהאתאיזם רואה בתאיזם כדרך לא נכונה בלשון המעטה, מן הסתם שיהיו התנגחויות בין אנשיהם.

למרות זאת - אני מסכים שעל הכל להיות בדרך נינוחה ורגועה.
    ולא כמו אמנון יצחק, שמבטיח חיים של ייסורים לכופרים.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 06-12-2010 בשעה 16:48.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אני יכול לשאול אותך אותו הדבר, מה אכפת לרב מהחילונים?
    למה הוא קורא להם כופרים? למה הוא יוצא בתקשורת כנגד האתאיזם?

בדיוק כמו שהרב מדבר ומדבר בגנות ה "כופרים" ועושה שיעורים להחזרה בתשובה,
    ככה לאתאיסתים יש את כל הזכות לדבר בגנות הדתיים ולהסביר את עמדתם שלהם.

מאז ומתמיד בני אדם התנצחו והתווכחו ביניהם בנוגע לדעותיהם השונות, במיוחד בנושא האמונה.
    מכיוון שהאתאיזם רואה בתאיזם כדרך לא נכונה בלשון המעטה, מן הסתם שיהיו התנגחויות בין אנשיהם.

למרות זאת - אני מסכים שעל הכל להיות בדרך נינוחה ורגועה.
    ולא כמו אמנון יצחק, שמבטיח חיים של ייסורים לכופרים.
    כן אתה יכול לשאול ואני יכול גם לענות,הסיבה שאכפת כי פה אנחנו מדינה יהודית,היהדות באה לידי ביטוי בשמירת המסורת והמצוות,טבעי שהרבנים ירצו להחזיר בתשובה את אותם האנשים שלא שומרים מסורת\מצוות.
    לכולם יש זכות לעשות הכל,אף אחד לא אסר על מישהו להתטבא איך שהוא רוצה.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

כן אתה יכול לשאול ואני יכול גם לענות,הסיבה שאכפת כי פה אנחנו מדינה יהודית,היהדות באה לידי ביטוי בשמירת המסורת והמצוות,טבעי שהרבנים ירצו להחזיר בתשובה את אותם האנשים שלא שומרים מסורת\מצוות.
    כן האומנם שלא אוסרים, אבל הרבנים הללו מכוונים פגיעה במטרת תחילה בגויים. זה כבר גזעני, ולא מוסרי.

One Shot - One Kill

חרדים אוכלי חינם מנייאקים! אמנון יצחק חלאת המין האנושי!- זה פוגע בך נכון?- אז בי פוגע שהם אומרים שאתאיסטים משוגעים ומסלפים את המפץ הגדול והאבולוציה- הם משקרים במצח נחושה.........

והמדינה הזו היא יהודית דמוקרטית אשר הוקמה על יסודות הצדק, השוויון והחירות ומבטיחה חופש דת וחופש מדת, וסתם שתדע שהחזרה בתשובה במקום כמו בית ספר- היא עבירה על החוק במדינת ישראל.....

ההתבטאויות המגעילות של ימי הביניים- לא שייכים לחברה נאורה בשנת 2010.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ברור שרבנים ירצו להחזיר בתשובה, בדיוק כמו שאתאיסטים ירצו להחזיר בשאלה. (או יותר נכון לתת את התשובה הנכונה לשאלה)
    בדיוק כמו שהנוצרים ירצו להכניס את jesus לליבם של כמה שיותר אנשים והמוסלמים יפיצו את דתו של מוחמד.

ברור שאכפת לאתאיסטים, לדעתכם אנחנו חיים בשקר? זו בדיוק דעתנו עליכם.
    רק שלנו יש יותר הוכחות קונקרטיות לטענות שלנו ולכן גם יותר מה להפריך אצל רבנים כמו אמנון יצחק.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

למה שהוא יתן הוכחות מדעיות אם הוא לא מאמין בזה?
    מה רע בזה שהוא מחזיר אנשים בתשובה,יש לו מצווה גדולו וזו זכותו לעשות מה שהוא רואה לנכון לפי אמונתו.
    מישהו אמר לך לא לקיים כנסים מדעיים ולהפריך את הטענות שלו?
    אני לא מאמין שאתה אומר את מה שאמרת עכשיו
    תפסתי מימך בנאדם מבין..
    וואלה אם אתה שואל "למה שהוא יתן הוכחות מדעיות אם הוא לא מאמין בזה?"
    תיהיה בריא...

זמיר הכהן , אחד הרבנים הגדולים כיום , הוא איש שחושב שהוא במדע והוא מאמין בו בצורה כלשהי..
    מדע , זה לוא דווקא תאוריות זה גם עובדות!

בכל מיקרה , אם הוא גם לא מאמין באבולוציה זה רק סימן גדול מאוד שהוא לא למד עליה שום דבר , וזה ניקרא טיפש גדול..
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    אני לא מאמין שאתה אומר את מה שאמרת עכשיו
    תפסתי מימך בנאדם מבין..
    וואלה אם אתה שואל "למה שהוא יתן הוכחות מדעיות אם הוא לא מאמין בזה?"
    תיהיה בריא...

זמיר הכהן , אחד הרבנים הגדולים כיום , הוא איש שחושב שהוא במדע והוא מאמין בו בצורה כלשהי..
    מדע , זה לוא דווקא תאוריות זה גם עובדות!

בכל מיקרה , אם הוא גם לא מאמין באבולוציה זה רק סימן גדול מאוד שהוא לא למד עליה שום דבר , וזה ניקרא טיפש גדול..
    תודה על הערכה,אני אומר את זה מתוך אמונה ולא מתוך בורות כמו שאתה אומר,לי טוב לחיות באמונה הזאת זה ניתן לי יציבות
    עברתי הרבה דברים בחיים שלי (בין היתר הניתוח לב) אל תביא לי תירוץ שהרפואה מתקדמת היום בבקשה.
    יש עוד הרבה מקרים במשפחה שאני לא כל כך מעוניין להרחיב (שקרו לטובה).
    אם הבן אדם לא למד על האבולוציה זה לאו דווקא מראה שהוא טיפש,שאני הייתי בבית ספר לא לימדו דברים כאלה(לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואני לא חושב שמי שלא למד את זה טיפש.

תודה על הערכה,אני אומר את זה מתוך אמונה ולא מתוך בורות כמו שאתה אומר,לי טוב לחיות באמונה הזאת זה ניתן לי יציבות
    עברתי הרבה דברים בחיים שלי (בין היתר הניתוח לב) אל תביא לי תירוץ שהרפואה מתקדמת היום בבקשה.
    אם הבן אדם לא למד על האבולוציה זה לאו דווקא מראה שהוא טיפש,שאני הייתי בבית ספר לא לימדו דברים כאלה(לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואני לא חושב שמי שלא למד את זה טיפש.
    מי שמתיימר להיות מדען ומעביר דברי הבל נגד אבולוציה בקרב המאמינים כדי להראות שזה מטומטם- ופשוט משנה את הכול כדי שזה יראה מטומטם- הוא אדם טיפש, ואם זמיר כהן מדען? אז אני הייתי הצאר של רוסיה........
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    מי שמתיימר להיות מדען ומעביר דברי הבל נגד אבולוציה בקרב המאמינים כדי להראות שזה מטומטם- ופשוט משנה את הכול כדי שזה יראה מטומטם- הוא אדם טיפש, ואם זמיר כהן מדען? אז אני הייתי הצאר של רוסיה........
    יוסי אני מבקש, בלי מטומטם וטיפש זה לא היה הולך?

אושרי, מה לעשות שישלנו רופאים מצוינים בארץ (מה לעשות, אח שלי אחד מהם). רופאים אצלנו, לא כמו בשאר העולם, עברו צבא. הם יודעים איך להתמודד עם לחץ, ועם בעיות שלא צפו מקודם. הרפואה באמת מתקדמת, רק לפניי שנתייםיתאפשר ניתוח החלפת רשתית בעיין. אתהרוצה להגיד "אלוהים עשה את זה", סבבה. אבל זה לא אלוהים שהציל אותך, זה הרופאים המצוינים שיש לנו, פלוס הרפואה המתקדמת.
    אולי לפני אלפיי שנים שאנשים חיו במערות, ואחד מאנשי הכפר חלה, ושרד! אז אולי קראו לזה נס משמיים. היום אנוקוראים לזה 'תרופה', 'מערכת חיסון'.

זמיר כהן לעולם לא למד על האבווציה בדיוק כמוך, ועדיין בהעדר השכלה בנושא שניכם מתנגדים לה. בוא תראה שניה איך זה נראה מהעיניים שלי...'מישהו שלמד אבולוציה- חושב שהיא נכונה'....'מישהו שלא למד על האבולוציה - חושב שהיא מוטעת'....מעניין מי צודק?

ת'יודע מה?סבבה. זמיר כהן לא למד על האבולוציה, סבבה. איש איש באמונתו יחיה, אבל כשהוא מנסה להכפיש את שמה הטוב, ולהשפיע על אנשים אחרים לא-להאמין בה? זה כברלא חוסר השכלה, זה כבר מראה בדיוק עד כמה הוא "צדיק".

איך אמרת לי? "אם אתאיסטים צודקים, למה הם כל הזמן מנסים לפסול את האמונה?"
    אז יש לי שאלה אליך, אם זמיר כהן צודק והאבולוציה לא נכונה,למה הוא כל הזמן מנסה לפסול אותה?

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect