יצחק שמיר, יצחק רבין ואהוד ברק
נכתב במקור על ידי דניאל21 יצחק שמיר, יצחק רבין ואהוד ברק אתה צודק +1 אנו מתחילים את החלק השני של האתגר. מילים מבולבלות פשוט מאוד! אני מביא לכם קובץ של אותיות ואתם תצטרכו לסדר את האותיות ולהגיד לי מה רשום בבלבול. נתחיל: עמדי רהבחה
One Shot - One Kill
מדעי החברה
נכתב במקור על ידי דניאל21 מדעי החברה אתה צודק +1 מס' 2 היגולביונוכט
ביוטכנולוגיה , אולי תרשום את כולם ביחד ?
נכתב במקור על ידי דניאל21 ביוטכנולוגיה , אולי תרשום את כולם ביחד ? אתה צודק, אבל להגיד לי מה עשות זה עבירה על חוקיי הפורום. אל תתן לזה לקרות שוב בבקשה. +1 מס' 3 - רש החינוך יצחק רבין - שר ךינוחה קצחי ינרב
שר החינוך יצחק רבין
נכתב במקור על ידי HitBen שר החינוך יצחק רבין אתה צודק +1 שאלה מס' 4 - תנדסה רהחבמ
הנדסת המרחב
נכתב במקור על ידי HitBen הנדסת המרחב אתה צודק +1 שאלה זו היא השאלה האחרונה במילים מבולבלות, היא קשה במיוחד. מי שיצליח לפתור אותה יקבל 2 נק'! שאלה מס' 5 - עוזר שילד - רוזע ילדש
אתה יכול לתת רמז או משהו?
נכתב במקור על ידי HitBen אתה יכול לתת רמז או משהו? רמז - מבין הראשונים בתחום המדע במערכת החינוך בישראל.
זה עוזר שילד המדען?
נכתב במקור על ידי HitBen זה עוזר שילד המדען? אתה שואל אותי? בטוח בתשובה?
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אתה שואל אותי? בטוח בתשובה? נראה לי טיפה מוזר, כי אתה כתבת ככה: עוזר שילד - רוזע ילדש. כלומר כתבת כבר את השם שלו והוא היה מדען ראשי במשרד החינוך או משהו כזה. אז כתבת את זה בטעות או שזה לא הוא?
חוקי הפורום