נכתב במקור על ידי WOOOOOOW ואם זה היה מופנה למשתמש רגיל? הוא לא היה אומר תרד או טוב שלא עפת לרגיל כי אין לו ממה לרדת.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir הוא לא היה אומר תרד או טוב שלא עפת לרגיל כי אין לו ממה לרדת. תרד = תרד במחיר אני הבנתי את זה ישר חוץ מזה שההודעה של HOTDUDE היתה עם דגש על "מנהל" כאילו הם יצורים עיליים שצריך לתת להם (לכם) כבוד מיוחד.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW תרד = תרד במחיר אני הבנתי את זה ישר חוץ מזה שההודעה של HOTDUDE היתה עם דגש על "מנהל" כאילו הם יצורים עיליים שצריך לתת להם (לכם) כבוד מיוחד. אם הוא אמר "תרד, טוב שלא עפת התרד מופנה לניהול.
נכתב במקור על ידי Shir אם הוא אמר "תרד, טוב שלא עפת התרד מופנה לניהול. בן כמה אתה?
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW בן כמה אתה? אפשר לדעת מה זה קשור עכשיו?
נכתב במקור על ידי Shir אפשר לדעת מה זה קשור עכשיו? ילד בן 16 צריך לדעת סלנג ועזוב מנהל וכל השטויות האלה כל נער בישראל יודע שהוא לא התכוון לתרד מניהול ואם HOTDUDE יסכים, נשים את הסקר בדיבורים.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW ילד בן 16 צריך לדעת סלנג ועזוב מנהל וכל השטויות האלה כל נער בישראל יודע שהוא לא התכוון לתרד מניהול ואם HOTDUDE יסכים, נשים את הסקר בדיבורים. אוקיי, תשאל אותו.
שלחתי לו הודעה אבל אתה מנהל אתה אדם עילי שאל אותו גם אתה
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW שלחתי לו הודעה אבל אתה מנהל אתה אדם עילי שאל אותו גם אתה מה יש לך?
? אני סה"כ מצודד בHOTDUDE ובתפיסת העולם שלו
איך יודעים אם זה משומש או מחודש???
נכתב במקור על ידי camit181 איך יודעים אם זה משומש או מחודש??? הקפצה, נעול.
חוקי הפורום