כל הדוסים נרקומנים חחחחחחחחחחחחחחחחח
כל הדוסים נרקומנים חחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 25-12-2010 בשעה 13:02.
|
|
אם יש משהו שאני שונא יותר מדוסים (חוץ מערבים,אבא שלי,אינטר ולאציו) הם כ"כ מעצבנים ובעיקר שאני ירושלמי אז אני יודע איך זה.
יום אחד היתי אמור להישאר בביה"ס עד 4 אז התקשרתי לבן דוד שלי שיבוא סתם להיות איתי אחרי שהחתמתי את המזכירה ב4 אני יוצא, חיכו 2 דוסים מחוץ לביה"ס וביקשו את המספרי פלאפון בשביל לשלוח הודעות שנניח תפילין.
בן דוד שלי הביא לו הוא ניגש אלי מה המס' שלך? אמרתי לו אין לי פלא' ובדיוק התקשרו אלי >< (כולי פאק).
אז הוא אומר לי נו תביא צדיק, אז אמרתי לו קודם אני לא צדיק ודבר שאני אני בכלל לא מאמין בה' אז הוא עושה לי "לא, אתה חייב להאמין זה האל שלך" והתחיל לחרטט אותי כל מיני תשובות למה כן להאמין. אז הלכתי משם כי לא היה לי כח לז*וני שכל שלו ובן דוד שלי האדיוט הזה הביא לו את המס' שלי.
במשך חודש שלם הם היו שולחים לי כל בוקר ב6 וחצי להניח תפילין עד שיום אחד קיבלתי קריז שלחתי להם שלא יזינו לי את המוח ושיספיקו לשלוח ושוב "למה צדיק אתה צריך להניח תפילין" אז אמרתי להם ביפה כל הכבוד על היוזמה אבל אני לא מאמין בה' אני לא יניח סתם משהו שאני לא מאמין בו, אני מבקש ממכם שלא תשלחו לי יותר הודעות כי זה בזבוז של זמן...ומאז הם לא שלחו
חחחח יש די הרבה כאלה שעושים את זה
העיקר שהיה מצחיק...
גמאני שונא דוסים, למרות שאני לומד בבית ספר דתי ומאמין.
ואוהב את הדת, לא סובל דוסים!!!!!!!! לא סובל! לא סובל!
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
זה כלום עלי קפץ חתול ירוק
חחחח העיקר נהנת![]()
חחחחחחח מוזר