חרא חג אסור לחגוג אותו..
חרא חג אסור לחגוג אותו..
|
|
תגידו לי מה זה קשור הסילבסטר הזה באמת רק בישראל קוראים לו ככה חוגגים תשנה החדשה או נובי גוד והתאריך מסמן את תחילת שנה וגם הולדתו של ישו שבאה ביחד עם זה זה לא קשור בשום אופן לשום סילבסטר או טוויטי חח וכל אחד חוגג תחג אחרת הנוצרים חוגגים תחג מולד הרוסים חוגגים נובי גוד המוסלמים חוגגים את חג הקורבן והסילבסטר לא קשור לשום דבר מזה
אף אחד לא חוגג את הסילבסטר, כולם חוגגים את תחילת השנה החדשה בלוח השנה האזרחי, שבמקרה נופל על אותו היום.
טיפש!
לא חוגגים את הסילבסטר !
כולם יודעים מי הוא היה...אנשים חוגגים את היום הזה בגלל שהם חרמנים אז הם רוצים להתחרמן קצת ביום הזה...אף אחד לא באמת אכפת לו שהתחלפה שנה ..
אתה חוגג את ראש השנה? כן נכון? אז למה לא צריך לחגוג את השנה החדשה?
חלק מהפורום כבר נהפך לF X P.. איפה הימים שלא היו ספאמרים, ריבים והנהלה מעולה :/
נגיד אני הולך לבית של ידידה שלי עושים כולם מסיבה. רק כדי לחגוג את השנה החדשה? מה אתה אדיוט אתה חושב שכולם נאצים שמחים שמישהו הרג בני אדם?
נערך לאחרונה על ידי SmexyWriter; 29-12-2010 בשעה 17:35.
תודה על המידע אני לא חוגג סילבסטר אני חוגג את השנה החדשה..
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
[*] הידעת שחג הסילבסטר מעניין לי את התחת[*]הידעת שהאפיפיור סילבסטר הראשון גם מעניין לי את התחת[*]הידעת שבליל הסילבסטר 1941 ,רצחו חיילים גרמנים בוורשה יותר מ-600 יהודים כי הייתה שואה \.. ורצחו אותם בכל יום![*]הידעת שמכונות ההשמדה באושוויץ עבדו בקצב מטורף כל ימות השנה כי פאקינג הייתה שואה!?
[*]הידעת שאתה דוס מניפולטור וצבוע שמנסה למנוע מאנשים סיבה למסיבה בארץ הקטנה וחסרת השמחות שלנו?[*]הידעת שאנשים חוגגים את השנה האזרחית החדשה כי זה שרובנו (למעט הדוסים) פועלים לפיו ומנהלים את החיים שלנו לפיו.
נראה לך שמעסיק בחברת הייטק יקבע איתך ראיון עבודה בכ"ז בכסלו התשנ"ו?!
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 30-12-2010 בשעה 20:29.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
ידעתי הכל.
אני הרי חוגג כל שנה.
הידעתם שסילבסטר ונובי גוד או ליל השנה החדשה אינם קשורים בעליל?
הידעתם שכותב האשכול אין לו מושג מה ההבדל בינהם?
הידעתם שפשוט אפשר היה להיכנס לויקיפדיה![]()
תכתבו בגוגל סילבסטר וכנסו לערך של הויקיפדיה![]()
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אחח כמה חיכיתי לזה שירשום על האפיפיור האנטישמי..
חלאס עם זה כבר כל דבר היום קשור לשואה של יהודים זה כבר לא מרגש אף אחד