קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 19:46
  2. הצעה לפינה.. מילים לטראקים..
    על ידי Sunz בפורום אלקטרונית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 15:36
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 15:53
  4. שנה טובה לכל אטרף + כמה מילים...
    על ידי Abu בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 01:20
  5. [קונה] מילים לשיר , 200-500 נקודות
    על ידי Alonh בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 01:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

[העשרה] מילים - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    רק אדם חלש וחסר אופי ייפגע ממילים...
    וואלה כמה שמועות היו עלי ואיזה זיוני שכל זיינו עלי לאנשים..את חושבת שזה הזיז לי?לא..1)כי אני אדיש לסביבה החיצונית
    2)מעניין לי את את יודעת מה מה אנשים חושבים עלי..
    זאת לא הנקודה שלי, ברור שהרבה פעמים אנשים מספרים שקרים על אדם מסויים והכל, גם אם היית אדיש לזה ולא מעניין אותך זה לא משנה את העובדה שהשקר חי וקיים, עובר מפה לאוזן ואנשים מאמינים לו.
    השאלה שלי זה איך אתה מתמודד עם זה?
    איך אתם, שאר חברי הפורום, מתמודדים עם השקרים שאומרים עלייכם?
    הרי השקר הזה כמו שאמרתי יש לו רגליים, והוא תמיד רץ אל האמת...אלייך, כי אתה יודע את האמת, אז מה אתה עושה כשזה סוף סוף מגיע אלייך?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

מברר מי הפיץ את הדבר והולך לדבר איתו..או שלא עושה כלום ופשוט נותן לזה לחלוף.אם אני לא אתייחס לדבר[ומה שאני עושה בדרכ] לאנשים פשוט יימאס לדבר על זה.

דרור,יש אנשים רגישים יותר ויש אנשים רגישים פחות וכאלה שלא רגישים בכלל למילים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

מברר מי הפיץ את הדבר והולך לדבר איתו..או שלא עושה כלום ופשוט נותן לזה לחלוף.אם אני לא אתייחס לדבר[ומה שאני עושה בדרכ] לאנשים פשוט יימאס לדבר על זה.

אם במידה וקבעת דייט עם מישהיא ממש יפיפייה
    היא התקרבה אליך נתנה לך נשיקה חייכה כל הערב ו"התנהגה" למופת ..
    התחלת לפתח רגשות בדייט השלישי ..

בדייט הרביעי אתה כבר רוצה שהיא תגדיר את מערכת היחסים הזאת שיש בינכם . .
    ואז היא אומרת ..
    "אתה הזונה שלי ..
    כמו כלב ובעלים - ככה אני ואתה - אני מרגישה שאיתך אני יכולה לתת פקודות ושהן יבוצעו"

איך היית מגיב ?
    לא עזוב אל תענה ..

איך שלא היית מגיב - - - - זה היה נובע מפגיעה ישירה ברגשות שלך ...
    קרי - פגיעה (כביכול) ממילים

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

לאנשים לא נמאס מלדבר על זה, הם פשוט ימשיכו לדבר על זה, ואם רואים שאתה לא עושה שום דבר על מנת לעצור את זה הם יסיקו מסקנה שזה נכון.
    ובמידה והלכת לבן אדם שבא אלייך ואמר לך שככה וככה אומרים לך, אבל הוא מסרב לומר לך, מי התחיל את כל השקר, כלומר מסרב להסגיר את הבן אדם שהתחיל את הכל, מה אתה עושה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

למה שיספרו עליי שקרים? לאנשים אין במה להתעסק בחיים?

נשים............

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה
    למה שיספרו עליי שקרים? לאנשים אין במה להתעסק בחיים?

נשים............
    סליחה? מה הקשר לנשים!??! מה זה השוביניסטיות שהכנסת לכאן עכשיו!?!??!
    קורה שאנשים מספרים שקרים, גם עלייך ועל כל אחד ועל זה כתבתי כאן.
    וואלה יופי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה
    לאנשים לא נמאס מלדבר על זה, הם פשוט ימשיכו לדבר על זה, ואם רואים שאתה לא עושה שום דבר על מנת לעצור את זה הם יסיקו מסקנה שזה נכון.
    ובמידה והלכת לבן אדם שבא אלייך ואמר לך שככה וככה אומרים לך, אבל הוא מסרב לומר לך, מי התחיל את כל השקר, כלומר מסרב להסגיר את הבן אדם שהתחיל את הכל, מה אתה עושה?
    זה מה שאת לא מבינה, אנשים אוהבים את הבאזז, הם אוהבים לדבר שיש על מה ושיש תגובה, סתם ככה? זה די חסר טעם לא?

ונגיד נגיד נגיד שהם יסיקו מסקנה שזה נכון, אז כמה חסרי חיים שעיסוקם היחיד הוא אנשים אנשים יחשבו משהו עלייך- באמת זה כל כך משנה? לי לפחות לא.

תתחברי עם אנשים שיש להם דבר או שניים יותר חשובים מלרכל כל היום חחחח וזהו- זה הפיתרון.

אנשים תמיד יחשבו דברים- ואין שום דבר שאת יכולה לעשות כדי לשנות את זה, אם מישהו חושב שאת לא נחמדה למשל, לא משנה כמה נחמדה תהיי אליו הוא עדיין יחשוב שאת לא נחמדה למרות שהוא לא יגיד לך את זה.

להילחץ ולהתעצבן בגלל שמועות זה לא דבר טוב:\ דיבורים תמיד יהיו- התגובה שלך תקבע כמה זמן.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    זה מה שאת לא מבינה, אנשים אוהבים את הבאזז, הם אוהבים לדבר שיש על מה ושיש תגובה, סתם ככה? זה די חסר טעם לא?

ונגיד נגיד נגיד שהם יסיקו מסקנה שזה נכון, אז כמה חסרי חיים שעיסוקם היחיד הוא אנשים אנשים יחשבו משהו עלייך- באמת זה כל כך משנה? לי לפחות לא.

תתחברי עם אנשים שיש להם דבר או שניים יותר חשובים מלרכל כל היום חחחח וזהו- זה הפיתרון.

אנשים תמיד יחשבו דברים- ואין שום דבר שאת יכולה לעשות כדי לשנות את זה, אם מישהו חושב שאת לא נחמדה למשל, לא משנה כמה נחמדה תהיי אליו הוא עדיין יחשוב שאת לא נחמדה למרות שהוא לא יגיד לך את זה.

להילחץ ולהתעצבן בגלל שמועות זה לא דבר טוב:\ דיבורים תמיד יהיו- התגובה שלך תקבע כמה זמן.
    אתה מגיב לי כאילו אני לא מסכימה עם מה שאתה כותב, אני מסכימה.
    אבל אתה לא מבין שעצם העובדה שאתה תתעלם ממה שאומרים לך לא בהכרח אומר שזה יעלם.

וכן תאמין או לא יש אנשים שהחיים שלהם עד כדי כך אומלליים שהם מעדיפים להתמקד בחיים של בן אדם אחר, לרוב אדם שהם שונאים - הנס אתה נכנס.
    ולמה דווקא שונאים? כי אולי מקנאים בך, אולי עיצבנת אותם אבל זה לא משנה את העובדה שזה קיים.
    אני לא מנסה ללכת איתכם ראש בראש גאד אנשים צ'ילקס כולה נתתי לכם קצת משהו לחיים לחשוב עליו, אי אפשר לעשות שום דבר בפורום הזה מבלי שינסו לאכול אותי...

אתה מגיב לי כאילו אני לא מסכימה עם מה שאתה כותב, אני מסכימה.
    אבל אתה לא מבין שעצם העובדה שאתה תתעלם ממה שאומרים לך לא בהכרח אומר שזה יעלם.

וכן תאמין או לא יש אנשים שהחיים שלהם עד כדי כך אומלליים שהם מעדיפים להתמקד בחיים של בן אדם אחר, לרוב אדם שהם שונאים - הנס אתה נכנס.
    ולמה דווקא שונאים? כי אולי מקנאים בך, אולי עיצבנת אותם אבל זה לא משנה את העובדה שזה קיים.
    אני לא מנסה ללכת איתכם ראש בראש גאד אנשים צ'ילקס כולה נתתי לכם קצת משהו לחיים לחשוב עליו, אי אפשר לעשות שום דבר בפורום הזה מבלי שינסו לאכול אותי...
    חח לאכול אותך? אל תדאגי אני אמנם רעב אבל עדיין לא קניבליזם.

ולמה? זו דווקא מחמאה- בכל זאת את כל כך מעניינת שמישהו באמת יבזבז את זמנו כדי להפיץ עלייך שמועה, קחי את זה כמחמאה.

צאי מהנחה שלאו דווקא הוא שונא אותך- אולי מנסה למשוך את תשומת ליבך ולא יודע איך? (חרוז ) וכו'.

ובקשר למה שאמרת שזה עדיין יהיה קיים- SO WHAT? אז זה יהיה קיים ו.........? עד היום יש את טענת "קונספירציית הבנקאי היהודי"- לכי לכל אתר אנטישמי\ ניאו נאצי ותראי שזו טענת הדגל שלהם- מתייחסים לזה כאל עובדה אבסולוטית, האם זה משפיע? אולי על רפי שכל כן- אבל האם את רוצה להיות מוקפת ברפי שכל? האם אכפת לך מה רפי שכל טוענים\חושבים?

דברים (גם הבלי הבלים) תמיד יהיו קיימים- האם זה אומר שעצם הקיום שלהם צריכה להשפיע עלינו (גם אם זה נוגע אלינו ישירות)?- לא, ממש לא.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 04-01-2011 בשעה 14:06.
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ

חח לאכול אותך? אל תדאגי אני אמנם רעב אבל עדיין לא קניבליזם.

ולמה? זו דווקא מחמאה- בכל זאת את כל כך מעניינת שמישהו באמת יבזבז את זמנו כדי להפיץ עלייך שמועה, קחי את זה כמחמאה.

צאי מהנחה שלאו דווקא הוא שונא אותך- אולי מנסה למשוך את תשומת ליבך ולא יודע איך? (חרוז ) וכו'.

ובקשר למה שאמרת שזה עדיין יהיה קיים- SO WHAT? אז זה יהיה קיים ו.........? עד היום יש את טענת "קונספירציית הבנקאי היהודי"- לכי לכל אתר אנטישמי\ ניאו נאצי ותראי שזו טענת הדגל שלהם- מתייחסים לזה כאל עובדה אבסולוטית, האם זה משפיע? אולי על רפי שכל כן- אבל האם את רוצה להיות מוקפת ברפי שכל? האם אכפת לך מה רפי שכל טוענים\חושבים?

דברים (גם הבלי הבלים) תמיד יהיו קיימים- האם זה אומר שעצם הקיום שלהם צריכה להשפיע עלינו (גם אם זה נוגע אלינו ישירות)?- לא, ממש לא.
    שקרים ישפיעו על אורח החיים שלך בין אם תתייחס אלייהם ובין אם לא.
    לדוגמא, אתה רוצה לעבוד במקום מסויים ונגיד שהבעלים של המקום שמע עלייך שקר כלשהו, לכן הוא לא שוכר אותך.
    עוד יותר ארחיב ואומר שזו עבודת חלומותייך, אתה יודע שזה שקר...אבל הוא חושב שזו האמת כי זה מה שאמרו.
    הדבר משפיע על הקריירה שלך, לא תרצה שידעו את האמת.

וכן, החיים שלי באמת מעניינים שהם מעסיקים אנשים אחרים ואני בטוחה שגם לך לפעמים זה קורה שמדברים עלייך וגם החיים שלך יותר מעניינים והם מעסיקים אנשים אחרים.

משפט חכם ששמעתי:
    הדבר שיותר גרועה מהעובדה שמדברים עלייך - זו העובדה שלא מדברים עלייך.

אז...לאור המשפט הזה...האם עליי בכלל לנסות לגלות את האמת?
    ולא כתבתי דרך אגב את הנושא עליי, אז אתה יכול להפסיק להניח ככה ולכתוב את תגובתך בהתאם לכך.

שקרים ישפיעו על אורח החיים שלך בין אם תתייחס אלייהם ובין אם לא.
    לדוגמא, אתה רוצה לעבוד במקום מסויים ונגיד שהבעלים של המקום שמע עלייך שקר כלשהו, לכן הוא לא שוכר אותך.
    עוד יותר ארחיב ואומר שזו עבודת חלומותייך, אתה יודע שזה שקר...אבל הוא חושב שזו האמת כי זה מה שאמרו.
    הדבר משפיע על הקריירה שלך, לא תרצה שידעו את האמת.

וכן, החיים שלי באמת מעניינים שהם מעסיקים אנשים אחרים ואני בטוחה שגם לך לפעמים זה קורה שמדברים עלייך וגם החיים שלך יותר מעניינים והם מעסיקים אנשים אחרים.

משפט חכם ששמעתי:
    הדבר שיותר גרועה מהעובדה שמדברים עלייך - זו העובדה שלא מדברים עלייך.

אז...לאור המשפט הזה...האם עליי בכלל לנסות לגלות את האמת?
    ולא כתבתי דרך אגב את הנושא עליי, אז אתה יכול להפסיק להניח ככה ולכתוב את תגובתך בהתאם לכך.

אני די מודע לעובדה שלא כתבת עלייך- פשוט נראה לי מוזר לדבר בלשון זכר אל בחורה אבל אם את מעדיפה אז אין לי בעיה חח.

והנה משפט חכם שגם אני שמעתי, נפוליאון אמר אותו: "יש לחשוש מארבעה עיתונים עוינים יותר מאלף רימונים."- כן, המילים של אנשים זה דבר שמשפיע אני יותר ממודע לזה, אני לא אשקר- אם יפיצו עליי שמועה כזו או אחרת יכול להיות שזה יציק לי לזמן קצר- אבל אחרי שאני אבין שהשמועה עצמה היא לא נכונה ומטומטמת אני פשוט אצחק ואמשיך הלאה, כן השמועה הזו תמיד תהיה קיימת ותמיד יהיו המטומטמים שיאמינו לה- למה לתת יחס לאותם מטומטמים? מי שבאמת לא מכיר אותך וכבר מגבש דעה על סמך דבר שהוא שמע- הוא טמבל ולא יותר מזה שלא ראוי להתייחסות, ומי שבאמת מכיר אותך- יצחק גם הוא וימשיך.

בקשר למה שאמרת עם העבודה, את חושבת על עבודת חלומותייך אבל מתעלמת ממשהו אחר- אותו המעסיק שמאמין לשמועה עלייך, הרי בסופו של דבר גם אם תשכנעי אותו שהשקר הוא לא האמת עדיין תצטרכי לעבוד איתו ואף להיות כפופה לו, האם את באמת רוצה לקבל הוראות מאדם שמגבש דעה על סמך....שמועה? אני לא.

אני לא סובל אנשים כאלה- אז בטח ובטח שלא אעבוד בשבילם ואתאמץ לשנות את דעתם המטומטמת עליי.
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ

אני די מודע לעובדה שלא כתבת עלייך- פשוט נראה לי מוזר לדבר בלשון זכר אל בחורה אבל אם את מעדיפה אז אין לי בעיה חח.

והנה משפט חכם שגם אני שמעתי, נפוליאון אמר אותו: "יש לחשוש מארבעה עיתונים עוינים יותר מאלף רימונים."- כן, המילים של אנשים זה דבר שמשפיע אני יותר ממודע לזה, אני לא אשקר- אם יפיצו עליי שמועה כזו או אחרת יכול להיות שזה יציק לי לזמן קצר- אבל אחרי שאני אבין שהשמועה עצמה היא לא נכונה ומטומטמת אני פשוט אצחק ואמשיך הלאה, כן השמועה הזו תמיד תהיה קיימת ותמיד יהיו המטומטמים שיאמינו לה- למה לתת יחס לאותם מטומטמים? מי שבאמת לא מכיר אותך וכבר מגבש דעה על סמך דבר שהוא שמע- הוא טמבל ולא יותר מזה שלא ראוי להתייחסות, ומי שבאמת מכיר אותך- יצחק גם הוא וימשיך.

בקשר למה שאמרת עם העבודה, את חושבת על עבודת חלומותייך אבל מתעלמת ממשהו אחר- אותו המעסיק שמאמין לשמועה עלייך, הרי בסופו של דבר גם אם תשכנעי אותו שהשקר הוא לא האמת עדיין תצטרכי לעבוד איתו ואף להיות כפופה לו, האם את באמת רוצה לקבל הוראות מאדם שמגבש דעה על סמך....שמועה? אני לא.

אני לא סובל אנשים כאלה- אז בטח ובטח שלא אעבוד בשבילם ואתאמץ לשנות את דעתם המטומטמת עליי.
    אוקיי נחליף צד.
    אתה עכשיו בעל עסק גדול, חברה ענקית.
    מגיע אלייך בן אדם שרוצה לעבוד אצלך באחת מהמחלקות, אתה עושה לו ראיון עבודה ולפני הראיון אמרו לך משהו בנוגע לאותו בן אדם, זה שקר, אבל אתה לא יודע שזה שקר.
    ואז אתה בראיון עם אותו אדם ואומר לו את השקר והוא עונה לך שזה לא נכון, תאמין לו?

אוקיי נחליף צד.
    אתה עכשיו בעל עסק גדול, חברה ענקית.
    מגיע אלייך בן אדם שרוצה לעבוד אצלך באחת מהמחלקות, אתה עושה לו ראיון עבודה ולפני הראיון אמרו לך משהו בנוגע לאותו בן אדם, זה שקר, אבל אתה לא יודע שזה שקר.
    ואז אתה בראיון עם אותו אדם ואומר לו את השקר והוא עונה לך שזה לא נכון, תאמין לו?

זה תלוי מאוד, אפשר תמיד לבחון את השפת גוף שלו, את הטון של הקול שלו, כמו שאת יודעת יש סימנים לכך שאדם משקר.

ואפילו נגדיל ראש- נגיד והוא יודע להסתיר טוב מאוד ולשקר כמו כלום, ובכל זאת קיבלתי אותו לעבודה- אני לא מבין מה הבעיה לפטר אותו אחר כך? נגיד ואמרו לי שהוא קלפטומן והוא אמר שלא ויש לו אחלה כישורים אז בחרתי להאמין לו- ומסתבר אחר כך שהוא כן (תופסים אותו במצלמה גונב אפילו), זה מותיר לי כמה ברירות:

א) לפטר את הבחור ולשלוח אותו לדרכו.

ב) נגיד והוא עובד מעולה, כישורים מצוינים שלא מצאתי אצל אף אחד אחר, אז מנסה לסדר לבחור עזרה, טיפול שיעזור לו להתגבר (בכל זאת אני בעל חברה יש קשרים.)

למרות שיש לי עוד אופציה- לבדוק את הרקע של מי שאמר לי את זה ואת ההיסטוריה שלו עם זה שהוא אמר עליו- אם אני רואה שקרה ביניהם משהו אז יש סיכוי שהבחור משקר לי כדי לדפוק אותו- גם דרך.

בכל מקרה סיטואציה קשה- אם אפשר לשאול, מה את היית עושה במצב כזה? מעסיקה אותו או לא?
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 04-01-2011 בשעה 14:46.
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ

למרות שיש לי עוד אופציה- לבדוק את הרקע של מי שאמר לי את זה ואת ההיסטוריה שלו עם זה שהוא אמר עליו- אם אני רואה שקרה ביניהם משהו אז יש סיכוי שהבחור משקר לי כדי לדפוק אותו- גם דרך.

בכל מקרה סיטואציה קשה- אם אפשר לשאול, מה את היית עושה במצב כזה? מעסיקה אותו או לא?
    אמת, אבל יכול להיות שאותו בן אדם שרוצה לדפוק אותו עדיין אומר את האמת, גם שקרנים אומרים את האמת לפעמים, אז איך תדע מי אומר את האמת ומי לא?
    ועזוב קלפטומן, נגיד מישהו מספר לך על דברים שהוא עשה, אין לך דרך לגלות את זה. לא מתכוונת על דברים שנגיד הגיעו למשטרה וכאלה.
    דברים שהוא עשה.

ואני?
    הייתי שוכרת אותו ורודפת אחרי האמת עד שאגיע אלייה, כי אין לי מה להפסיד, לו יש מה להפסיד - אותו תמיד אוכל להחליף. [גאד אני כלבה...>_>]

אמת, אבל יכול להיות שאותו בן אדם שרוצה לדפוק אותו עדיין אומר את האמת, גם שקרנים אומרים את האמת לפעמים, אז איך תדע מי אומר את האמת ומי לא?
    ועזוב קלפטומן, נגיד מישהו מספר לך על דברים שהוא עשה, אין לך דרך לגלות את זה. לא מתכוונת על דברים שנגיד הגיעו למשטרה וכאלה.
    דברים שהוא עשה.

ואני?
    הייתי שוכרת אותו ורודפת אחרי האמת עד שאגיע אלייה, כי אין לי מה להפסיד, לו יש מה להפסיד - אותו תמיד אוכל להחליף. [גאד אני כלבה...>_>]
    אז למה לך לשכור אותו מלכתחילה? לא עדיף לך לא להסתבך עם זה ופשוט לשכור מישהו אחר?

ואולי זה ישמע קיצוני אבל- מה רע בפוליגרף? אם הוא רוצה את העבודה ולי יש ספק והוא באמת לא משקר- למה שלא יעבור את הבדיקה? כמובן שזה גם מקנה אמינות לעתיד אם הוא יוצא דובר אמת.
    סטפן רוברטס

Come Out

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,501 | הודעות: 8,174,088 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect