תראה את כל ההפניות שהבאתי פשוט בושה הכל מהרצאה אחת בלבד ואני אביא עוד ברגע שאני אגיע
תראה את כל ההפניות שהבאתי פשוט בושה הכל מהרצאה אחת בלבד ואני אביא עוד ברגע שאני אגיע
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
סלח לי? מה הם מוכרים בדיוק? ברכות ממי? מישו? מאלוהי התנ"ך, מאלוהי ישראל האגדי! הם במודע משתמשים בשמו כדי להרוויח כסף, הרי הם "רבנים" גדולים לא? עובדי השם לא? אז הם מציגים את זה כאילו יש להם דיבור איתו, מינימום הם עושים איתו שיחות ועידה ב SKYPE כל שני וחמישי, אבל האמת היא שהם שרלטנים שמציגים מצג שווא של כוחות, ברכות, תפילות, "השם יעזור לך".
זה הדת, חד משמעית! אדון אמנון יצחק נוהג על AUDI- מאיפה בא הכסף בדיוק? מעדר הפתיים שתורמים לו, ולמה הם תורמים לו? בשביל מקום בעולם הבא, איזה עולם הבא? אותו אחד שהוא מבטיח בשמו של אלוהי התנ"ך.
אז אל תגיד לי שאין קשר לדת.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
95:49 וואלה סתם כי זה הצחיק אותי
99:40 אחלה כבוד האדם יש לו היא מדברת והוא ממשיך הלאה בלי לזרוק זין
טוב התייאשתי מי שרוצה להמשיך מוזמן הגעתי לדקה 100 בערך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-01-2011 בשעה 01:22.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
http://beta1.shofar-tv.com/player.php?id=513
דקה 164:22 תצפו עד הסוף הנה התרבות החסידית במלוא הדרה (הבחור שמתרעם על איזה בחורה שאמרה שלא הכל נכון)
ותראו איזה הפתעה יש בסוף, אנשים הם כמו נייר טואלט
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-01-2011 בשעה 15:48.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 07-01-2011 בשעה 15:58.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
חחחח אחי הבעל של המסכנה הזאת הוציא 4,000 שקל על ספרי תורה בתקליטור שבכולל עולים אולי 500 שקל XD