קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-03-2017, 10:36
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 19:22
  3. [קונה] את המשחק ריימן (Rayman) הראשון למחשב ב80 נקודות
    על ידי MaroKo6 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 16:16
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:14
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

הדיון הראשון שלנו :) - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    PERSEE, בוא נחשוב רגע:

1) ידוע שאתה אוהב פיקאפ.
    2) פיקאפ זה ללמוד הרבה ולא רק אלא גם להתנסות בשטח, לספוג טעויות, להשתפר ולהתקדם קדימה.
    3) כיתה י"א זה נטו לימוד תיאורטי ושפיכתו במבחנים.

מסקנה - אם אפילו ללמוד בבית ספר כמו בן אדם נורמאלי אינך מסוגל, כיצד תלמד פיקאפ? (בפיקאפ הדרישות וההשקעה גדולים יותר!).

תבין שאתה והחיים בכלל זה שרשרת! אם אינך יכול ללמוד כמו שצריך, סביר להניח שלא צפויה לך התקדמות רצינית גם בתחביב שאתה אוהב, בפיקאפ. זה כמו שספורטאי חייב לאכול נכון, לישון נכון, לחשוב נכון לנשום נכון אם הוא רוצה באמת לנצח באולימפידה, כנ"ל לגביך! תתחיל לקחת את הלימודים שלך ברצינות מה שיגרום בהמשך ללקיחת הפיקאפ ברצינות!

לגבי השאר, במידה ואתה רוצה תמיכה יעילה ומעשית אז גם התיאורים שלך חייבים להיות מעשיים, בכל מקרה, תן לי לענות לך על מה שכבר כתבת:

1) פיקאפ מאוד יכול להועיל לך בעניין, כבר ציינתי זאת לאדם אחר כאן (פיקאפ זה לא רק הצלחה עם נשים אלא הצלחה חברתית לפחות! אם לא יותר..).

2) לדעתי יכול להיות נחמד לבצע את כל מה שניסית לבצע עם נשים גם על גברים!
    לא, איני מתכוון שתתחיל לגעת בהם או ללטף אותם (כי אז יש אופציה שאני יכיר לך מישהו שמחבב מאוד גברים..) אלא אם אתה
    למשל ניגש לבחורות, גש גם לגברים רק שזה יהיה בבית ספר שלך, אם למדת שצריך פשוט לפתוח שיחה עם בחורה בלי לחשוב ופשוט לומר לה "היי" עשה זאת גם עם הילדים בכיתה שלך! כל זה יכול לפתוח לך אפיק חדש של היכרויות, חיי חברה סוערים ובקיצור, מגדיל את המעגלים החברתיים שלך!

חשיבה חיובית:

- יש לי "בעיה", אני כל הזמן נוסעה לבית ספר באוטובוס, מה שאומר שיש לי הזדמנויות נפלאות לשחק פיקאפ ולהתחיל עם נשים! ואת זה כל שאר החברים שלי שגרים חמש דקות מהבית ספר לא זכו לקבל! אני יכול להרוויח מכל עניין המרחק!

- אני יכול להכיר חבר'ה מהמרכז ולהיות "בעניינים" בזמן שתמיד יהיו לי החברים הקרובים אלי ללב ואלי לבית
    גם נתון זה יכול לפעול לטובתי! אני רק צריך לנצל אותו כמו שצריך..

תתחיל לפעול, תתחיל לעשות, צא, תכיר אנשים, גם לבחורות, תיזום יציאות עם חברים.. כי ברגע שתתחיל לעשות, בלי לחשוב הרבה.. ה"עזוב" הזה פשוט יצחיק אותך לאחר מכן ואתה באמת תאמין לו ותעזוב אותו!

אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו! זה שמובטח לך מקום למעלה זה נכון השאלה אם אתה מתכוון לקחת אותו?
    כיסא המלך תמיד ימתין לך אבל זה תלוי בך אם תחליט לשבת עליו..

בהצלחה איש
    תודה על התגובה אני שומר אותה
    יש דברים אחרים שאני מלא מוטיבציה ואהבה אליהם, ספורט לדוגמא... ברגע שאני מתחיל אני פשוט לא מפסיק XD ואני מוכן תמיד להתחיל ולעשות.
    הבעיה שלדברים אחרים אני לא מרגיש אותה תחושה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ברגע שאני מתחיל אני פשוט לא מפסיק XD ואני מוכן תמיד להתחיל ולעשות.
    זה היה היעד שלי בתחילת דרכי! לא הבנות, לא הטלפונים ולא חרטא.. אלא להתייחס לכל יציאה שלי לשטח כאל משחק ממכר, כאל משהו כייפי, מאתגר ומעניין שלא אוכל להפסיק אותו ותמיד יהיה לי כיף להתחיל אותו מחדש! תציב לעצמך יעד דומה לזה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-01-2011 בשעה 21:00.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לימודים
    1) בדוק מה ההבדל בין שנה שעברה לשנה זו שגרם לך להורדת החשק ללמוד.
    יכול להיות ששנה שעברה היו לך חברים טובים שבילית איתם והיום הם אינם? אולי שנה שעבר החומר פשוט עניין אותך
    מה שאי-אפשר לומר על החומר הנוכחי? אולי זה בכלל בגלל בעיות בבית? שווה בדיקה!

2) בדוק את צורת הלמידה שלך!
    היית לי תקופה שלמדתי הכל בעל-פה והוצאתי ציונים טובים אבל לאט לאט, כשהחומר גדל ומשני פרקים הוא הפך ל-80 עמודים, הבנתי שללמוד הכל בע"פ לא יעזור לי ושיש להשתמש במשפטי מפתח שרק אותם אני אזכור וכל משפט מכיל בתוכו רעיון שלם שאפשר לפרט עליו (במילים שלך, לא בע"פ!), שים לב, הרבה מבינים את זה בסופו של דבר ומשנים את אופן למידתם!

3) בדוק באינטרנט ואצל חברים האם ישנה דרך ללמוד למבחנים שיותר מתאימה עבורך!
    נסה ללמוד עם חבר למבחן הבא שלך!

חברה
    1) אתה נמצא במקום שוקק ערסים, תשתמש בנתון לזה לטובתך! רוב האנשים הנורמאלים לא סובלים ערסים (בעיקר הבנות),
    אתה לא ערס, מה שאומר שלא מעט אנשים יעדיפו אותך על כל אותם 60 ערסים... תלמד למצא את הפאן החיובי שבעניין!

2) אתה חייב להגיע להשלמה מסויימת עם מצבך החברתי ולהפוך לאדם רגוע יותר! (העלה חומרים בעניין בקרוב).

3) הייתי ממליץ לך בחום ללמוד פיקאפ ממש בפורום מצד שמאל, זה בהחלט ישפר את מצבך החברתי, יהפוך אותך לאדם אלפא (ההפך מילד כאפות לצורך העניין) ובהחלט יפחית את התסכול החברתי שלך ויהפוך אותך לאדם רגוע יותר. שווה לך לנסות!

כלכלה
    1) אם אינך יכול לעבוד (ובצדק לדעתי) עשה מאמצים להקל עליה במה שנמצא במעגל ההשפעה שלך.
    הכוונה שלעבוד אינך מסוגל כרגע אך לחסוך בכסף (לוותר על כמה חטיפים או להפחית מכופסאות הסיגריות לדוגמה) אתה בהחלט יכול וגם אני מניח שאמא שלך תתפקד בהרבה יותר טוב אם תעזור לה במה שאתה יכול (עבודות הבית, עזרה לאח שלך בלימודים וכו'). בדוק אילו דברים נמצאים במעגל ההשפעה שלך ותמוך באמא שלך!

2) תשקיע בתקופת הבגרויות, אני מאמין שזה יעשה לאמא שלך רק טוב ולאחר שתסיים את התקופה הזאת אתה תרגיש בהרבה יותר חופשי לחפש עבודה.

מצבך הפסיכולוגי
    1) נראה שאתה זקוק לאוזן קשבת (לא בהכרח פסיכולוג למרות שהוא יעיל במקרה זה לדעתי) שתוכל לספר לה על העניין ולקבל ממנה תמיכה. זה יכול להיות חבר טוב, אדם מבוגר עם סמכות כלשהי (מדריך שאהבת, מורה.. וכו').

2) תמצא תחום שאתה אוהב לעסוק בו ותשקיע בו! מעבר למוזיקה..
    זה מעלה לך את המוטיבציה ומרחיק דיכאון!

3) אם המוזיקה "מנווטת לך את החיים" צא למסיבות מפעם לפעם! (בהתאם למצב הכלכלי)
    הנאה מרובה ממוזיקה וגם תוכל להתפרק קצת! מה שבהמשך מאוד ירגיע ויעזור לך!

4) את כל הקשור לפאן החברתי הייתי ממליץ לך לשתף ולפרוק בפורום מתבגרים ומתבגרים.
    שמתי לב שהפורום הזה מסוגל להעניק לך המון מוטיבציה. וכבר ציינתי שפיקאפ יכול לתמוך גם כן.

תשתמש בשורה השניה שכתבת בתור סיבה לפתור את השורה הראשונה!
    אם לא טוב לך כפי שאתה במצבך הנוכחי זוהי סיבה מספיק חזקה לפתור את מה שמגביל אותך!
    תתחיל בדברים הקטנים ביותר שאתה יכול שנות (הרגלים מטופשים מהיום-יום), בהמשך תבצע שינויים גדולים.

המון בהצלחה ידידי!
    חברה ולימודים:
    אני נמצא באותו בית ספר עם אותם ילדים אני כבר כיתה י"א..
    הבנות בבית ספר שלי הם פקאצות ערסיות יצורות
    הכמות זו לא הבעיה אצלי בכללל אני יכול ללמוד המון וזה לא יפריע לי ככה אני הדברים האלה לא קשים לי.
    ללמוד אני אוהב לבד אני בן אדם שאוהב שקט!

כלכלה:
    1. אני חוסך המוןןןן כל פעם שאמא שלי רוצה להביא לי כסף לביה"ס אני לא רוצה לקחת אני בכלל לא מעשן.
    2. אני רוצה לעבוד בחופש הזמן היחדיה שאני יכול כמעט.

מצב פסיכולוגי:
    אני לא אוהב לדבר עם אנשים על הבעיות שלי וגם בכללי אני דיי שקט, אוהב לשמור את הדברים לעצמי משום מה אני פשוט אוהב שקטטטט
    אין לי תחום אחר אני אוהב מוזיקה.. בשבילי זה הכל זה עוזר לי למצבי רוח
    יש לי חברים אני לא אומר שלא, הם פשוט בבית ספר אחר אנחנו כל שבוע כמעט יוצאים.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    חברה ולימודים:
    אני נמצא באותו בית ספר עם אותם ילדים אני כבר כיתה י"א..
    הבנות בבית ספר שלי הם פקאצות ערסיות יצורות
    הכמות זו לא הבעיה אצלי בכללל אני יכול ללמוד המון וזה לא יפריע לי ככה אני הדברים האלה לא קשים לי.
    ללמוד אני אוהב לבד אני בן אדם שאוהב שקט!

כלכלה:
    1. אני חוסך המוןןןן כל פעם שאמא שלי רוצה להביא לי כסף לביה"ס אני לא רוצה לקחת אני בכלל לא מעשן.
    2. אני רוצה לעבוד בחופש הזמן היחדיה שאני יכול כמעט.

מצב פסיכולוגי:
    אני לא אוהב לדבר עם אנשים על הבעיות שלי וגם בכללי אני דיי שקט, אוהב לשמור את הדברים לעצמי משום מה אני פשוט אוהב שקטטטט
    אין לי תחום אחר אני אוהב מוזיקה.. בשבילי זה הכל זה עוזר לי למצבי רוח
    יש לי חברים אני לא אומר שלא, הם פשוט בבית ספר אחר אנחנו כל שבוע כמעט יוצאים.
    בחרתי להגיב לך אחרי מחשבה ...

חברה ולימודים:
    סבבה לגמרי
    חוץ מזה שאתה לא צריך לקחת בנות צעקניות ובוטות ברצינות

כלכלה:
    1. אני אישית לא מרגיל את עצמי לקחת מאמא שלי כסף בכלל רק אם אני ממש תקוע !
    2. כל הכבוד לך - הלוואי ותצליח - שים לב שאתה שומר ושומר וחוסך בצד - הכי חשוב .
    למה לחסוך.? שתגיע לסטיאוציה אתה תברך את עצמך על זה

זה שאתה לא אוהב לדבר על עצמך זה בעיה .
    כך אני חושב
    אתה צריך לפרוק מטען מסוים בסופו של יום
    לשמור בבטן זה מאוד לא בריא לנפש שלך .

לאהוב שקט זה אחד - יש אחרים שגם אוהבים שקט
    מצא אותם ותתחבר אליהם

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

שמע אחיי , האמת כשראיתי את הפורום הזה בהתחלה לא הבנתי ממש מה המטרה שלו..
    זתומרת , אם תעשה תמיד מה שגורם לך לשמוח , בטח שיהיו לך חיים טובים , או "העצמה עצמית"..
    לא הבנתי מה יש להרחיב פה יותר מדי..

אבל האמת שאהבתי לקרוא את התשובות שלך לשאלות כאן !
    עושה חשק לשאול גם

אז בשביל הדיון הראשון של הפורום , יאללה , גם אני רושםם

האם ישנן בעיות שמציקות לכם? (חברתיות, כלכליות, בעיות בלימודים.. כל דבר).
    מצב חברתי : המצב החברתי השתפר בצורה ממש משמעותית בחודשיים שלושה האחרונים , הרבה חברים הרבה ידידות !
    שואף להשתפר עוד בנושא של יצירת קשרים חברתיים חדשים
    (זתומרת להכיר עוד ידידות חדשות , "להתחיל" עם בנות יותר - ליזום יותר , לנצל הזדמנויות בצורה טובה יותר)
    מצב כלכלי : כרגע עובד בעבודה מזדמנת , לא משהו קבוע.. כל כמה ימים עובד במקום אחר..
    חוסך כסף למכון כושר.. צריך כבר לחזור
    סך הכל בסדר , צריך למצוא עבודה קבועה - אבל האמת שאין כל כך זמן לזה..

האם יש דבר-מה המגביל אתכם?
    בעיקר זמן , וכוח רצון.
    אבל זה הכל תירוצים ... סך הכל , צריך לקחת החלטה ולבצע אותה.

אתם מרוצים מהמקום בו אתם נמצאים?
    תמיד יש לאן להתקדם , וברור שתמיד שואפים לטוב ביותר.
    אבל כן , עברתי שינוי ענקי.

קבל ח"ח ובהצלחה עם הפורום החדש !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 12-01-2011 בשעה 09:16.
    הייתי פה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    בחרתי להגיב לך אחרי מחשבה ...

חברה ולימודים:
    סבבה לגמרי
    חוץ מזה שאתה לא צריך לקחת בנות צעקניות ובוטות ברצינות

כלכלה:
    1. אני אישית לא מרגיל את עצמי לקחת מאמא שלי כסף בכלל רק אם אני ממש תקוע !
    2. כל הכבוד לך - הלוואי ותצליח - שים לב שאתה שומר ושומר וחוסך בצד - הכי חשוב .
    למה לחסוך.? שתגיע לסטיאוציה אתה תברך את עצמך על זה

זה שאתה לא אוהב לדבר על עצמך זה בעיה .
    כך אני חושב
    אתה צריך לפרוק מטען מסוים בסופו של יום
    לשמור בבטן זה מאוד לא בריא לנפש שלך .

לאהוב שקט זה אחד - יש אחרים שגם אוהבים שקט
    מצא אותם ותתחבר אליהם
    אני כבר יודע למה אני רוצה לחסוך!!!
    אני רוצה לנסוע שנה הבאה לרומא לעשות טיול וללכת למשחק שלה : )
    זה מי שאני ככה "חנכתי" את עצמי וככה אני חושב שצריך לשמור בפנים.
    אני לא בטוח שהאנשים שאוהבים את השקט הם קרובים אליי או באזור שלי.. שזו גם בעיה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מצב חברתי : המצב החברתי השתפר בצורה ממש משמעותית בחודשיים שלושה האחרונים , הרבה חברים הרבה ידידות !
    שואף להשתפר עוד בנושא של יצירת קשרים חברתיים חדשים
    (זתומרת להכיר עוד ידידות חדשות , "להתחיל" עם בנות יותר - ליזום יותר , לנצל הזדמנויות בצורה טובה יותר)
    קודם כל תרשה לי לשבח אותך, אתה סיפור הצלחה שהמון בחורים יכולים ללמוד ממנו (טפו, טפו, טפו...).
    במקומך, בשלב בו אתה נמצא, הייתי עובד יותר על איכות ולא על כמות.
    כפי שאתה מתאר זאת, כבר הפכת להרגל את הגדלת המעגל החברתי שלך, אתה כל הזמן תוכל להכיר עוד בחורה או עוד חבר טוב...
    זאת לא הבעיה. הייתי ממליץ לך להתחיל ולהשקיע בקשרים שכבר יש לך:

1) עשה שימוש במספרי הטלפון שכבר השגת.
    בדוק עם מי אתה יכול לקבוע דייט, עם מי יש לך עוד סיכוי לסקס או לקשר רציני כלשהו ועל הדרך גם תרוקן קצת את הפלאפון שלך ממספרים לא רלוונטים.

2) קח לעצמך בחורה או שתיים שבאמת מצאו חן בעיניך או שלפחות אליהן הכי התחברת מהשאר.
    הצבת לעצמך מטרות בקשר אליהן בין אם זה דייט מוצלח, להיפש בבית של אחד מכם, להיכנס לקשר רציני..

3) בדוק האם יש לך "פמליית" חברים קרובה.
    תהיה הגון עם עצמך לרגע וחשוב - האם באמת יש לך את הארבעה-שישה חברים הבאמת טובים שאתה באמת מתאים להם?
    חברים שבאמת יספקו לך גב, תמיכה, או מקום לפורקן ברגע שתזדקק? פעל בהתאם..

4) ברמה הכללית, תשקיע ושדרג את הקשרים שכבר יש לך!
    אל תחפש בחוץ, תמצא בפנים!

מצב כלכלי : כרגע עובד בעבודה מזדמנת , לא משהו קבוע.. כל כמה ימים עובד במקום אחר..
    חוסך כסף למכון כושר.. צריך כבר לחזור
    פעילות ספורטיבית זה תמיד טוב זה גם יועיל מאוד למצב הרוח שלך, עוד אכתוב על זה.
    הידד לך בקיצור :]

סך הכל בסדר , צריך למצוא עבודה קבועה - אבל האמת שאין כל כך זמן לזה..
    תלוי, אם אין לך זמן בגלל שאתה לומד או משקיע בדבר-מה רציני שקול אם אתה בכלל צריך עבודה בזמן הזה? זה המון פעמים מתנגש ואתה תצטרך לוותר על משהו. אם אין לך זמן כי אתה סתם עסוק בפיקאפ כל היום או שאינך בבית, סדר את אורח החיים שלך והכנס אליו כמה שעות עבודה טובות ביום (והגדל את חשבון הבנק שלך על הדרך).

תמיד יש לאן להתקדם , וברור שתמיד שואפים לטוב ביותר.
    אבל כן , עברתי שינוי ענקי.
    לי אישית יש מה ללמוד ממך! ולכולם פה.

שמע אחיי , האמת כשראיתי את הפורום הזה בהתחלה לא הבנתי ממש מה המטרה שלו..
    זתומרת , אם תעשה תמיד מה שגורם לך לשמוח , בטח שיהיו לך חיים טובים , או "העצמה עצמית"..
    לא הבנתי מה יש להרחיב פה יותר מדי..
    בעיקרון, היעד של הנושא הוא מאוד מאוד פשוט - להיות מאושר!
    אבל משום-מה, לרוב המוחלט של האנשים על פני כדור הארץ ישנו קושי מסויים להשיג יעד כלכך פשוט זה.
    אגב, הפורום הזה נושא בחובו פוטנציאל לא קטן, באמת נראה לך שאבזבז את זמני על פורום שלא יועיל בכלום? גם לי יש חיים לחיות.
    אשמח שאתה, במיוחד אתה, תקדיש איזה מאמר קטן כאן בפורום בנושא שמעניין אותך (לא משנה אם זה תחביב ספורטיבי, רעיון של מצליחנים או סתם שיטה מטופשת להתגבר על הפחד, כל דבר שאתה תכתוב ישא פרי..) אתה בן אדם שאני באמת מעריך ולדעתי אתה יכול להוות מודל להשראה עבור רבים מאיתנו, ככה שלך יש מה לתת בפורום כזה
    תהיה נחמד, תכבד ותחלוק איתנו במעט מהכישרון שלך

בזה סיימנו כאן חברים!
    אני מודה לכם מקרב לב על ההשתתפות והפתיחות בפוסט זה.
    אישית עזרתם לי מאוד להבין מהן אותן ה"נקודות החמות" המעסיקות אתכם כך שהיעד של הפוסט הזה הושלם.
    זה לא אומר שאתם צריכים לעצור, לכל בעיה, שאלה או רצון להתקדם אתם מוזמנים לפתוח פוסט ואני מאמין שיש כאן המון אנשים איכותיים שישמחו לעזור לכם! ואם אתם יכולים, הייתי שמח שתפרסו כאן מדריכים, מאמרים, סרטים או כל דבר שיש לכם בו מושג הקשור להתפתחות והעצמה אישית! זה יועיל עבור כולנו ויכניס אור וחיים לפורום הזה.

עלו והצליחו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-01-2011 בשעה 21:35.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

בנימה זו הייתי רוצה לציין אותך שאתה עושה עבודה טובה.
    בנשימה אחרת אני רוצה לפנות לכל גולשי הפורום ולהגיד לכם שאם יש לכם בעיה כלשהי ואתם צריכים עזרו אנא פתחו נושא בנפרד והמנהל יתמקד בכל בעיה שיש לכם בנפרד ויפנה לכם את מרב תשומת הלב.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,581 | הודעות: 8,174,168 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect