קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה קורה אנשים? זקוק להמלצות (:
    על ידי TACT בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-07-2014, 10:27
  2. אני זקוק למתנדבים בשביל לנסות שרת WOW גרסא1.7 ו 1.8
    על ידי major בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-11-2005, 17:44
  3. זקוק להמלצה!
    על ידי dna בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:04
  4. [בעיה] זקוק בדחיפות לדרייבר של הארד דיסק
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:33
  5. זקוק לעזרתכם
    על ידי gyuval13 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

לא זקוק לקשר? - עמוד 2

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי devoutionSource צפיה בהודעה
    ואו... קודם כל.. אני לא כזה נמר כן? עוד לא הספקתי לדגול בשיטה
    ודבר שני סטוץ לדעתי זה דבר מדהים! אם אני בא אל בחורה שרצתה קשר ואני מציע לה סטוץ ומסביר את הכוונות שלי, והיא אחרי הרבה מחשבה מסכימה וכשעושים את זה יש ניצוץ של אהבה ואכפתיות, זה כן משנה לי, לזה אני כן מתייחס, אני לא במטרה להשפיל את הבחורה [אלא אם כן זה מדליק אותה D:]
    יש פה ניצול הדדי אם תקרא לזה, כמו בכל קיום יחסי מין, ולא ניצול של צד אחד בלבד .. זה נקרא סקס בכפייה אם אני לא טועה..
    חבל שלסטוצים יצא שם כלכך רע =\
    מספיק המנטליות כדי להגיד על בן אדם שהוא מעדיף דרך כזאת או אחרת של קשרים..
    בכל מקרה תשמע אני באמת רוצה להבאיר את הנקודה הזאת כי זה חשוב, יש לך בעיה קלה עם אינטימיות אתה מפחד לחשוף צדדים אישיים על עצמך בפני הצד השני וזה מה שמביא אותך להיכשל בהחזקת קשר יציב או לחילופין לשמור על עיניין בקשרים האלו..
    לכן עצה שלי תנסה להיות יותר פתוח עם הבחורות שאתה יוצא איתן אולי מי יודע הבחורה הבאה תהיה זאת שתמצא את עצמך בנוח איתה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דניאלTM
    לייקים
    0
    נקודות
    551
    משפט מחץ
    COME TOGETHER!! RIGHT NOW!

צודק מאה אחוז אני לא אוהב לחשוף שום צד אינטימי שלי
    גם הקטע הוא שאני אוהב את זה שאני לא מחויב ,אתה מבין..לא מוגבל.. אני יודע שאתה יכול להגיד עלי הרבה דברים עכשיו, לא בוגר וכל זה
    אבל מי יודע אולי הבאה באמת תהיה האחת.. אני אופטימי
    *
    The Division Bell

מבחינת הטבע\אבולוציה הגבר לא זקוק לשום קשר אמוציונלי של טווח ארוך עם אישה ולא זקוק ל"אהבה". אפילו הההפך, אתה מעדיף קשרים קצרים הכוללים יחסי מין בלי תלות אמוציונלית או חלוקה במשאבים (כסף) עם כמה שיותר נשים בכדי להעלות את הסיכויים שהגנים שלך ימשיכו בלי שתצטרך להשקיע בכך יותר מידי אנרגיה (תלות אמוציונלית). החברה והמדיה הכניסו לך לראש שאתה צריך לחיות עם אותה אישה 30 שנה ולאהוב אותה ושיהיו לכם ילדים ביחד וזאת "משפחה בריאה", למרות שאת האמת הדבר הזה לא בריא בכלל מבחינה אבולוציונית. אם נחשוב לרגע למה זה לא בריא זה הולך ככה:הישרדות של החזקים, הגנום הבריא והחזק ביותר ישרוד וימשיך=יותר סיכויים לשרוד בעולם. מה שאומר שבימים עברו ובמשך כל מאות אלפי השנים (עד שהדת והחברה התחילו להשתלט על אנשים ולנסות לגרום להם לחשוב בצורה מסויימת) הרביה הייתה הולכת ככה-אנשים חיו בקבוצות של 100 איש בערך בשבטים. וכל פעם כשאישה הייתה רוצה להרות הרבה גברים היו מקיימים איתה יחסי מין באותו הזמן (אורגיה של הרבה גברים על אישה אחת), אם נסתכל לרגע על ההגיון של זה:הרבה גנים שונים מתחרים על ביצית אחת מה שאומר שהבריא והחזק ביותר ישרוד=גנים חזקים יותר ישרדו והחלשים יעלמו=יותר סיכויים לשרוד לדור הבא וכך הלאה. אם תסתכלו על קופים (שהיה לנו אב קדמון איתם) כייצד הם מקיימים יחסי מין, הרבה קופים על קופה אחת דופקים עליה אורגיה וככה הגנום החזק ביותר ישרוד. שפיך יכול לשרוד בגוף של אישה בסביבות 10 (לא מדוייק) ימים מה שאומר שכשאישה מתקרבת למחזור היא רוצה לקיים יחסי מין עם כמה שיותר גברים בכדי שהגנום החזק ביותר ימשיך (הכל הגיוני כי כך מתרבים הסיכויים שהחזק ביותר ימשיך להתקיים בלבד כשיש הרבה מתחרים ורק המקום הראשון זוכה) לעומת המשפחה המודרנית ששם אין תחרות וגם אם הגנום לא בריא וחלש ופגום הוא ימשיך לשרוד בעולם, וזה רע. זה גם מסביר את הסיבה למהירות האורגזמה של גברים ונשים ומראה עד כמה זה נכון ובריא שהרבה גברים מקיימים יחסי מין עם אישה אחת, הגבר מגיע לאורגזמה דיי מהר לעומת האישה שלה לוקח זמן וכשהיא מגיעה לאחת היא יכולה להמשיך ואפילו עוד יותר חרמנית, לעומת הגבר שהוא גומר והולך. מה שאומר שאנחנו לא בנויים שגבר אחד יקיים יחסי מין עם אישה אחת כי אם כן הכיצד שמהירויות האורגזמה של נשים וגברים כל כך שונות ולא הסתדרו למהירות שווה במשך מליוני שנים? מה שגם אישה גונחת בזמן קיום יחסי מין בכדי למשוך ולקרוא עוד גברים פוטנציאלים בכדי שגם הם ישפיכו לתוכה(ככל שרמת ההפקרות שאישה מרגישה גדולה יותר כך היא תגנח יותר) וככה תיווצר תחרות והחזק ביותר ישרוד, לעומת הגבר שאולי מוציא נשימה או שתיים וגם זה בסרט פורנו מטורף. זאת גם הסיבה שגברים יכולים להתחרמן רק מלשמוע אישה גונחת וזה מגרה אותם. אפילו עם הסיכון שהגניחות יכולות לגרום לטורפים לשמוע איפה היא, אפילו עם הסיכון הזה יצר הרצון שהגנום החזק ביותר ישרוד עלה על הסיכון שכרוך בכך שטורפים ישמעו את האישה גונחת ויבואו לאכול אותה. הידעתם ש-99% מהשפיך מכיל חומר\חיידקים שילחמו בשפיך של גבר אחר? אם 99% ממנו מכיל את זה ויחסי מין בריאים זה אישה אחת עם גבר אחד למה 99% ממנו הוא בכדי להילחם ולהרוג תאי שפיך של גבר אחר? הרי אין במי להילחם. מה שמאמת את העובדה שיחסי מין בריאים=הרבה גברים על אישה אחת (בין אם אתם רוצים בכך או לא, ובין אם המדיה והסביבה חינכו אותכם לכך). יכולתי לכתוב עוד הרבה אבל אני עצלן.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 21-01-2011 בשעה 16:52.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    מבחינת הטבע\אבולוציה הגבר לא זקוק לשום קשר אמוציונלי של טווח ארוך עם אישה ולא זקוק ל"אהבה". אפילו הההפך, אתה מעדיף קשרים קצרים הכוללים יחסי מין בלי תלות אמוציונלית או חלוקה במשאבים (כסף) עם כמה שיותר נשים בכדי להעלות את הסיכויים שהגנים שלך ימשיכו בלי שתצטרך להשקיע בכך יותר מידי אנרגיה (תלות אמוציונלית). החברה והמדיה הכניסו לך לראש שאתה צריך לחיות עם אותה אישה 30 שנה ולאהוב אותה ושיהיו לכם ילדים ביחד וזאת "משפחה בריאה", למרות שאת האמת הדבר הזה לא בריא בכלל מבחינה אבולוציונית. אם נחשוב לרגע למה זה לא בריא זה הולך ככה:הישרדות של החזקים, הגנום הבריא והחזק ביותר ישרוד וימשיך=יותר סיכויים לשרוד בעולם. מה שאומר שבימים עברו ובמשך כל מאות אלפי השנים (עד שהדת והחברה התחילו להשתלט על אנשים ולנסות לגרום להם לחשוב בצורה מסויימת) הרביה הייתה הולכת ככה-אנשים חיו בקבוצות של 100 איש בערך בשבטים. וכל פעם כשאישה הייתה רוצה להרות הרבה גברים היו מקיימים איתה יחסי מין באותו הזמן (אורגיה של הרבה גברים על אישה אחת), אם נסתכל לרגע על ההגיון של זה:הרבה גנים שונים מתחרים על ביצית אחת מה שאומר שהבריא והחזק ביותר ישרוד=גנים חזקים יותר ישרדו והחלשים יעלמו=יותר סיכויים לשרוד לדור הבא וכך הלאה. אם תסתכלו על קופים (שהיה לנו אב קדמון איתם) כייצד הם מקיימים יחסי מין, הרבה קופים על קופה אחת דופקים עליה אורגיה וככה הגנום החזק ביותר ישרוד. שפיך יכול לשרוד בגוף של אישה בסביבות 10 (לא מדוייק) ימים מה שאומר שכשאישה מתקרבת למחזור היא רוצה לקיים יחסי מין עם כמה שיותר גברים בכדי שהגנום החזק ביותר ימשיך (הכל הגיוני כי כך מתרבים הסיכויים שהחזק ביותר ימשיך להתקיים בלבד כשיש הרבה מתחרים ורק המקום הראשון זוכה) לעומת המשפחה המודרנית ששם אין תחרות וגם אם הגנום לא בריא וחלש ופגום הוא ימשיך לשרוד בעולם, וזה רע. זה גם מסביר את הסיבה למהירות האורגזמה של גברים ונשים ומראה עד כמה זה נכון ובריא שהרבה גברים מקיימים יחסי מין עם אישה אחת, הגבר מגיע לאורגזמה דיי מהר לעומת האישה שלה לוקח זמן וכשהיא מגיעה לאחת היא יכולה להמשיך ואפילו עוד יותר חרמנית, לעומת הגבר שהוא גומר והולך. מה שאומר שאנחנו לא בנויים שגבר אחד יקיים יחסי מין עם אישה אחת כי אם כן הכיצד שמהירויות האורגזמה של נשים וגברים כל כך שונות ולא הסתדרו למהירות שווה במשך מליוני שנים? מה שגם אישה גונחת בזמן קיום יחסי מין בכדי למשוך ולקרוא עוד גברים פוטנציאלים בכדי שגם הם ישפיכו לתוכה(ככל שרמת ההפקרות שאישה מרגישה גדולה יותר כך היא תגנח יותר) וככה תיווצר תחרות והחזק ביותר ישרוד, לעומת הגבר שאולי מוציא נשימה או שתיים וגם זה בסרט פורנו מטורף. זאת גם הסיבה שגברים יכולים להתחרמן רק מלשמוע אישה גונחת וזה מגרה אותם. אפילו עם הסיכון שהגניחות יכולות לגרום לטורפים לשמוע איפה היא, אפילו עם הסיכון הזה יצר הרצון שהגנום החזק ביותר ישרוד עלה על הסיכון שכרוך בכך שטורפים ישמעו את האישה גונחת ויבואו לאכול אותה. הידעתם ש-99% מהשפיך מכיל חומר\חיידקים שילחמו בשפיך של גבר אחר? אם 99% ממנו מכיל את זה ויחסי מין בריאים זה אישה אחת עם גבר אחד למה 99% ממנו הוא בכדי להילחם ולהרוג תאי שפיך של גבר אחר? הרי אין במי להילחם. מה שמאמת את העובדה שיחסי מין בריאים=הרבה גברים על אישה אחת (בין אם אתם רוצים בכך או לא, ובין אם המדיה והסביבה חינכו אותכם לכך). יכולתי לכתוב עוד הרבה אבל אני עצלן.
    אוקי אין פגם בדברייך, לפחות לא ברמה האבולוציונית (לגבי פרטים אחדים אני לא ממש בטוח אבל אני אתן לך להינות מחמת הספק)
    השאלה פה היא אינה מה נכון מהבחינה של ההשירדות הטבעית השאלה פה היא בנושא הפסיכולוגיה שעומדת מאחורי כל הנושא.
    אני אישית יכול להעיד על עצמי שאני איני אדם דתי כלל וכלל למען האמת ההפך הוא הנכון ובכל זאת יש בי צורך משורש למצוא נחלה יחידה עם נקבה יחידה ולבלות איתה את שאר זמני עלי אדמות ומבחינתי כל העסק של הברירה הטבעית הזאת אינו נוגע כי אני נורא אוהב את בת זוגתי ולא הייתי מחליף אותה בעבור שום אופציה להישרדות הזרע שלי..
    האהבה הזאת נעוצה בצורך שלנו בתור ישויות בנתיות למצוא נחלה בטוחה והבנה מצד המין השני וזה הרבה יותר חזק מרצון להפיץ את הזרע שלנו לכל עבר!
    בכל מקרה זה נושא די רחב שיש הרבה מה לכתוב עליו (למרות שאיני רואה צורך אמיתי להמשיך ולהרחיב).
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-01-2011 בשעה 01:19.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

כשיהיה לך קשר רציני עם בחורה למשך יותר משנה וחצי - נראה אותך אומר את זה.

אני מבין שקשה לשמוע דברים כאלה שהם ניגוד מלא ממה שהמדיה והסביבה הכניסו לכם לראש מגיל 0 (מישהו הזכיר דת?) ועכשיו אחרי כל השנים האלה של שטיפת מוח קשה לצאת מהלך המחשבה הזה (מישהו הזכיר עוד פעם דת?) אבל ככה אנחנו בנויים, בין אם אתם רוצים בכך ובין אם לא. ואם אתם נוגדים את דעתי הכיצד תסבירו את העובדות שציינתי בתגובה? למה לעזאזל לאישה לגנוח כשזה יכול לגרום לטורפים לשמוע אותה ולבוא לאכול אותה? ולמה 99% מהשפיך הוא חומר שנועד להילחם בשפיך של גבר אחר? ולמה מהירויות האורגזמה של גבר ואישה כל כך שונות ונוצר מצב שאחרי מליוני שנים של אבולוציה הגבר לפעמים לא יכול לספק את אשתו.. משהו כאן לא הגיוני.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אני מבין שקשה לשמוע דברים כאלה שהם ניגוד מלא ממה שהמדיה והסביבה הכניסו לכם לראש מגיל 0 (מישהו הזכיר דת?) ועכשיו אחרי כל השנים האלה של שטיפת מוח קשה לצאת מהלך המחשבה הזה (מישהו הזכיר עוד פעם דת?) אבל ככה אנחנו בנויים, בין אם אתם רוצים בכך ובין אם לא. ואם אתם נוגדים את דעתי הכיצד תסבירו את העובדות שציינתי בתגובה? למה לעזאזל לאישה לגנוח כשזה יכול לגרום לטורפים לשמוע אותה ולבוא לאכול אותה? ולמה 99% מהשפיך הוא חומר שנועד להילחם בשפיך של גבר אחר? ולמה מהירויות האורגזמה של גבר ואישה כל כך שונות ונוצר מצב שאחרי מליוני שנים של אבולוציה הגבר לפעמים לא יכול לספק את אשתו.. משהו כאן לא הגיוני.
    אני לא מבין לאן אתה חותר .
    מה הייתה המטרה של האשכול הזה שלך
    והאם הוא באמת שייך לכאן או לתאולוגיה
    לא הבנתי דבר וחצי דבר

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

טוב לא לסטות מהנושא.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect