עכשיו זה מגמות מיני כאלה של כיף.. אני במוזיקה, מנגן כבר 5 שנים על גיטרה ובכדורסל.
אבל שנה הבאה מתחיל הפאן, אני הולך לביולוגיה ורפואה.
עכשיו זה מגמות מיני כאלה של כיף.. אני במוזיקה, מנגן כבר 5 שנים על גיטרה ובכדורסל.
אבל שנה הבאה מתחיל הפאן, אני הולך לביולוגיה ורפואה.
לשעבר 'Like
|
|
שלום שמי בר,
אני מביה"ס "מקסים לוי" מלוד וחשבתי אם תוכלו לייעץ לי קצט בבחירת המגמות.
שנה הבאה יש לי מגמות והשנה אני צריך לבחור היכן להשתבץ.
אני ילד וחרוץ ורב אשכולות גם בתחום הראלי (מתמטיקה 4-5) וגם בתחום האומני (שאר המקצועות כמו הסטוריה וכד' יש לי טוב מאוד ולציין את זה שאני מוכשר בציור - כשרון משפחתי).
תחילה יש לנו שני מגמות יוקרתית בביה"ס והם מדעי החברה וביורפואה (מדעי ההנדסה). מדעי החברה 5 יחידות לימוד ובתוכו מכיל צוציולוגיה ופסיכולוגיה. ביורפואה 15 יחידות לימוד - מכיל 5 יחידות של לימוד חומר הנלמד (מחשבים אלקטרוניקה ועוד), 5 יחידות לבחירת מגמה מדעית (פיזיקה, ביולוגיה וכמיה) ו- 5 יחידות נותרות הם לעבודת החקר (עבודת גמר, סיום).
בנוסף לזה יש את המתלווים והם מגמת תקשורת, מגמת חנ"ג, מגמת מדעי המחשב והמגמות המדעיות (הנ"ל).
1. אני רוצה לבחור במגמת ביורפואה ולה לשלב את כמיה או פיזיקה (אם הגיע ל- 5 יחידות מתמטיקה).
2. ומצד שני, גם החלום שלי לפתח את האומנות שלי (הציור).
3. שאר המקצועות כמו הסטוריה וספרות וכד' יש לי טוב מאוד אני גם יכול להשתלב טוב מאוד במדעי החברה.
4. האם לבחור בנוסף שפה? כמו ערבית צרפתית. אפילו מנסים להכניס לבית סיפרנו את השפה הסינית.
לאן כדי לפנות?
אני רוצה ייעוץ מקצועי (אין לנו אתר או פורום בית ספר ורציתי קצט עזרה)
תודה מראש לכל המגיבים!