בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
|
|
תראה, שרון (סימנתי באדום) -
קישור למקור -התגבשות הנטייה המינית
רוב חוקרי המיניות סבורים כי נטייתו המינית של אדם מתגבשת כבר בשלב מוקדם מאוד של חייו, בעת הלידה או אפילו לפניה,[דרוש מקור] ולכל המאוחר בגילאי הינקות המוקדמת, אם מונח כי קיימים גורמים סביבתיים המשפיעים על התגבשות הנטייה המינית.[דרוש מקור] הסברה הרווחת ביותר היא כי אף שרוב בני האדם הופכים מודעים לנטייתם המינית רק בגיל ההתבגרות, הנטייה המינית מקובעת וקשה מאוד לשנותה כבר בסוף תקופת הילדות המוקדמת.[דרוש מקור] מרגע שהתגבשה נטייתו המינית של אדם, קשה או אפילו בלתי אפשרי לשנותה, אף כי כל אדם יכול לבחור אם לממש את נטייתו בפועל.[דרוש מקור]
לאורך השנים הועלו תאוריות שונות אשר לאופן בו מתגבשת נטייתו המינית של אדם. ניתן לחלק את התאוריות בכללן לשלושה ענפים עיקריים: גורמים גנטים, גורמים סביבתיים ביולוגים, וגורמים פסיכולוגים. המחקרים כיום מצביעים על כך שנטייה מינית היא ברובה שילוב של השפעה סביבתית וחברתית עם גורמים ביולוגיים וקוגניטיביים. מחקרים שפורסמו לאחרונה מראים כי מבחינה ביולוגית ישנם מרכיבים גנטיים והורמונליים היכולים להשפיע גם הם על הנטייה המינית של אדם, דהיינו, ישנם גורמים רבים המשפיעים על נטייתו המינית של אדם והם עשויים להשתנות בין אדם לאדם.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%...A0%D7%99%D7%AA
נערך לאחרונה על ידי AngryBirds; 23-01-2011 בשעה 21:37.
אז אתה צריך להסביר את עצמך יותר טוב, כי כתבת שככה נולדים, אבל כמו מה שכתוב שם, "המחקרים כיום מצביעים על כך שנטייה מינית היא ברובה שילוב של השפעה סביבתית וחברתית עם גורמים ביולוגיים וקוגניטיביים." שהגורמים הביולוגים זה מה שאתה אמרת. זה גורם אחד קטן מתוך מלא גורמים אחרים שבינהם השפעת הסביבה וכ'ו.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
לא, למה שזה יפריע?
ואגב, לא נולדים הומואים\לסביות.
זה הורמונים שמשתנים בגיל ההתבגרות(גיל 16 בערך)
כל אחד והנטיעה שלו... אז אני אישית לא בדברים האלה אבל מי שכזה שיהנה
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
ממש לא.
אכפת לי למי החברים שלי נמשכים? שיעשו מה שבא להם, החיים שלהם.
העיקר שיהיו חברים טובים ואנשים טובים...
ממש לא אכפת.
אם זה מה שהם אוהבים, מי אני שאגיד להם לא?
אין לי בעיה איתם.
יכול להיות שאם יהיה לי ידיד שאוהב בנים זו תהיה קצת בעיה.
כן, למה לא?
מה הם לא בני אדם?
שמחתי לעזור,
אבירן
לא היה מפריע אלא אם כן הוא היה נמשך אליי ולא מדבר איתי על דברים כאלה.