עזרה בבקשה
אחרי שעידכנתי ל3.55 ניסיתי להתקין את הCFW ושיניתי לו את השם אבל הPS3 אומר שהעידכון כבר עודכן ואי אפשר לעדכן.
תודה מראש
עזרה בבקשה
אחרי שעידכנתי ל3.55 ניסיתי להתקין את הCFW ושיניתי לו את השם אבל הPS3 אומר שהעידכון כבר עודכן ואי אפשר לעדכן.
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי shooraki; 16-02-2011 בשעה 11:29.
|
|
היי
מופיע לי בסוני שיש לי גרסה 3.56 .
יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?
אתה מחבר דיסק קשיח חיצוני או דיסק-און-קי אשר מחוברים ב-USB ואז אתה מתקין מהאפשרות החדשה שנפתחה - Install Package Files.
ועדכנתי את הלינק להורדה לגרסא הכי חדשה.
אתה צריך להתקין דרך Recovery Mode, הוספתי לכך הסבר.
כרגע לא, אבל ייתכן ובעתיד יצא CFW גם ל-3.56.
תודה רבה!!
רק עוד ניג'וס אחרון - אשמח לדעת יותר לגבי השרת FTP; מה התוכנה בדיוק עושה? איך מתקינים? ואיך מפעילים?
תודה רבה מראש!
שלום "אלכוהוליק",
ראשית סחטיין על ההשקעה.. מפתיע מאוד!
כמה שאלות קטנות:
1) הרוג'רו סרבר: לא יורד כאן אז הורדתי גירסה 8 אם זה בסדר?
2) אם אני לא מפחד על הרשת ולא כזה מפריע לי האם יש עוד איזה שהוא סיכון לפלייסטיישן חוץ ממשחקי הרשת בעתיד?
3) לא לגמרי הבנתי את העניין FTP איך בדיוק משתמשים בו?
מלחיץ אותי הפריצה בכללי. האם כדאי לחכות קצת זמן שיצא משהו אמין יותר או שזה מספיק טוב לדעתכם?
מישהו ניסה באמת?
תודה בכל מקרה.
מתקינים כמו שמתקינים כל Homebrew אחר, דרך Install Package Files
התוכנה בעצם מאפשרת למכשירים אחרים(כמו מחשב) להתחבר ל-PS3 ולנהל את הקבצים שם(בין היתר להעביר משחקים).
על המחשב שדרכו מתחברים צריך להיות מותקן קליינט FTP כלשהו על מנת להתחבר ל-PS3(כדוגמת PFlashFX או FileZilla).
1. בדקתי והלינק שהבאתי דווקא כן עובד, בכל מקרה גרסא 8 זה בסדר.
2. פרט לחסימה ברשת לא ידוע על סיכון כלשהו.
3. תקרא את ההסבר שרשמתי ל-yoavh360.
4. הפריצה הזאת היא דיי מתקדמת ויעילה, אך עם זאת כל יום מתגלים דברים חדשים על ה-PS3, כך שבעתיד ייתכן ויצאו פריצות טובות יותר, האם כדאי להתקין את זאת או לחכות זאת החלטה שלך.
תודה רבה![]()
אני לא מצליח להתקין את ה Backup Manager ... אני לוחץ על Install Package Files אבל אני לא רואה שם את המנג'ר.
אני אמור לשים את הקבצים של המנג'ר במיקום ספציפי בדיסק הנייד ??
נערך לאחרונה על ידי yoavh360; 20-02-2011 בשעה 00:28.
תודה! הצלחתי להתקין את המנג'ר אבל עכשיו צצה בעיה אחרת:
העתקתי דרך ה FTP את המשחק לתוך dev_hdd0/GAMEZ ואני לא רואה את המשחק במנג'ר.
כלומר, עכשיו יש לי בתוך תקיית GAMEZ את תיקיית המשחק (בשם: BLUS30527) ובתוכה עוד תיקייה (בשם: PS3_GAME).
מה אני עושה לא נכון ? מדוע אני לא רואה את המשחק במנג'ר ?
אגב-
יש דרך יותר מהירה להעביר משחק לפלייסטיישן מאשר דרך ה FTP ? כי הFTP נותן לי להעביר רק על 300kb/s וזה לוקח שנים להעביר משחק...
תודה רבה מראש ! (שוב..)
אולי המנג'ר שלך לא תומך או לא מוגדר לטעון משחקים מ-dev_hdd0/GAMEZ.
תנסה לשנות את שם התיקייה GAMEZ ל-GAMES או ל-BDRIPS ותראה אם פועל, או שלחלופין תבדוק את הגדרות המנג'ר.
לגבי העברת המשחקים, אין לי מה להציע לך חוץ מאולי לקנות כבל רשת ארוך ולחבר את ה-PS3 ישירות לראוטר(אני מניח שאתה מחובר אל-חוטי).
הצלחתי להעביר משחק ולראות אותו במנג'ר.
עוד בעיה- (זה תהליך בעייתי הפריצה הזאתי)
אני לוחץ X כדי להפעיל את המשחק, המשחק נטען ואז מוציא אותי ל XMB. לאחר מכן מופיע לי סימן של דיסק עם השם של המשחק (במקרה הזה Test Driver Unlimited2), אני לוחץ עליו ואז הPS3 נתקע.
הבעיה במנג'ר ? במשחק ? או במשהו אחר?
עוד משהו- יש דרך כלשהי להעביר קבצים מדיסק קשיח חיצוני לתיקיה (".../dev_hdd0/GAMES") שנמצאת על הPS3 עצמו ? כלומר שהדיסק הקשיח שעליו הקבצים של המשחק יהיה מחובר ישירות למכשיר ולא דרך מחשב שמחובר ב FTP (כי זה עובד לאט) ?
נערך לאחרונה על ידי yoavh360; 21-02-2011 בשעה 01:15.
חברים משום מה אני לא מצליח להיכנס למצב בטוח אני מחבר את הקונטרולר דרך כבר והוא לא מגיב נטען רק וזהו
מה זה יכול להיות ????
תודה רבה על ההשקעה שלך אחי
פשוט מאוד מדהים
אני הגעתי עד לשלב שהתקנתיאת ה Backup Manager
אבל איך אני מעביר קבצים מדיסק קשיח חיצוני לתיקיה (".../dev_hdd0/GAMES") שנמצאת על הPS3 עצמו.
...סוף סוף הצלחתי לעשות את כל השלבים נכון ואני רואה את המשחק Backup Manager אבל כשאני רוצה להתחל את המשחק מקבל מסך שחור שכתוב בו:
fixing files & folders permission.....time00:00:00
dev_usb001/GAMEZblus-30566/PS3_GAME
please wait.....
ונתקע
מה הבעיה?
נערך לאחרונה על ידי naderalname; 24-02-2011 בשעה 19:04.