אני 0 download 0 uplooad חח אני פוחד להוריד משהו ואז לפגוע ברטיו שלי,ניסיתי לעשות reseed אבל לא כל כך הצלחתי ........אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי במדוייק איך לעשות את זה,כי עבדתי פה לפי מדריכים ולא הלך ..
אני 0 download 0 uplooad חח אני פוחד להוריד משהו ואז לפגוע ברטיו שלי,ניסיתי לעשות reseed אבל לא כל כך הצלחתי ........אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי במדוייק איך לעשות את זה,כי עבדתי פה לפי מדריכים ולא הלך ..
נערך לאחרונה על ידי CrackerZ; 03-02-2011 בשעה 23:22.
|
|
זוהי עבירה על חוקי הפורום. נאי ממליץ לך לקרוא אותה פה.
למרות שהעבירה חמורה יחסית אתה תקבל רק אזהרה. שים לב לפעמים הבאות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הרטיו שלי עומד כרגע על 50, 8 מגה הורדה 400 מגה העלאה ,מחכה כבר ליום שאני יהפוך ל powerUser אבל זה יכול לקחת חודשים...
ותגידו מה הקטע של ה buffer? למה הוא תורם בכלל?
buffer הוא סך העלאה פחות סך ההורדה.
ככה אתה יודע עוד כמה נשאר לך להוריד.
רטיו לפעמים יכול לשקר. אם נגיד הורדת רק 100MB והעלת 1GB, יש לך רטיו מצוין. אבל למעשה זאת אשליה כי אתה לא באמת יכול להוריד הרבה בלי לדאוג לכמות ההעלאה שאתה צריך לעשות.
לעומת זאת buffer גבוהה מעיד ישירות שאין לך מה לדאוג בקשר לכמות העלאה, גם אם הרטיו קרוב לאחד.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 05-02-2011 בשעה 22:06.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין