קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] גישה ל TOrrentbytes
    על ידי AvixTz בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:36
  2. זה לא פייר
    על ידי §-Tal-§ בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 16:42
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

זה לא פייר שלכל אפס גמור יש גישה למידע כה עוצמתי. - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    אז מה שבאמת צריך לשים דגש עליו זה להזכיר שלפני הכל צריך להיות בן אדם.
    אתה לא יכול לחסום את הגישה של כל הגברים הקנאים, סכסכנים וכו' לפורום הזה, זה לא הגיוני בכלל...
    או... עכשיו אנחנו מתחילים לדבר והפוסט הזה מתחיל לקבל כיוון.

מה דעתך להמעיט בפוסטים "עשה כך, אמור כך..", "תעקוץ אותה, נטרל אותו, גע בה.." ולהתחיל לכתוב פוסטים בנוסח של:
    "מה אתה לחוץ? ישנם גברים בתולים בני 30+ ככה שאתה יכול להיות רגוע ולא צריך למהר לשום מקום!".
    "לא יוצאים לשטח בשביל לבצע פיקאפ או להשיג סקס, יוצאים לשטח בשביל להינות!".
    "המדריך לתקשורת קלילה ויעילה בין אנשים (ולא רק עם נשים)".
    "המדריך שילמד אותך כיצד להיות גלוי עם הבחורה שאיתך וכיצד לשדר לה את מה שאתה מרגיש".

אני מתכוון שיתחילו פחות לדבר על שיטות או טקטיקות או מונחי פיקאפ וישימו דגש יותר על המשחק הפנימי, שפחות נספק תשובות רובוטיות ונתחיל למשב אחד את השני בצורה חיובית, בצורה שלא תעזור לך במקרה הספציפי הזה אלא יותר בטווח הארוך, בחיים עצמם, בהתנהגות הכללית, עם אנשים בכלל (ועם הנשים הבאות שלך).

ככה, כדרך אגב, אותם בחורים קנאים, סכסכנים או ילדותיים (וכו') שציינתי מעלה.. יתבגרו ויהפכו לידידותיים יותר, לאוהבי אנשים, לאכפתיים! (מטרה בהרבה יותר נעלה מלהיות אומן פיתוי).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 20:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כמובן, מי אני שאקבע למי כן או לא מגיע.. אבל ברגע שאני אפגע מזה אישית, כן יש לי הזכות לקבוע! כי זה פוגע בי..
    "זכות"... מה הקישקוש הזה,
    אתה מראש יכול לקבוע רק דברים שאתה שולט בהם, אתה גם ככה לא שולט על אופי של בן אדם. אתה לא יכול למנוע מאנשים ללמוד אומנות לחימה גם אם חטפת מכות ממישהו שלמד אומנות לחימה. אתה יכול להחליט שאתה באופן אישי לא מלמד אותם אומנויות לחימה...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    "זכות"... מה הקישקוש הזה,
    אתה מראש יכול לקבוע רק דברים שאתה שולט בהם, אתה גם ככה לא שולט על אופי של בן אדם. אתה לא יכול למנוע מאנשים ללמוד אומנות לחימה גם אם חטפת מכות ממישהו שלמד אומנות לחימה. אתה יכול להחליט שאתה באופן אישי לא מלמד אותם אומנויות לחימה...
    ומה עם לגבש קהילה, לגבש הצעת חוק, להפגין ולדרוש שהחוק לא יאפשר ללמד אנשים אומנויות לחימה חוץ מאימונים בצה"ל למטרות הגנת המולדת? (אני מניח שבפיקאפ זה יהיה בהרבה יותר קל להוציא חוק מגביל שכזה) אל תחייה באשליה שאחרים לא יכולים לקבוע בשבילך או לשלוט בך, פורמלית הם לא יכולים.. אבל בתכלס הם יכולים! אם זה היה ככה, אם אף אחד לא היה יכול לקבוע שום דבר עבור אף אחד, הייתה סוררת אנרכייה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 22:14.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תשובה מקסימה, אבל שטות גמורה. אני מבחינתי יכול ללמד מה שאני רוצה, אם אתה רוצה להוציא חוק שאסור להכניס לך מכות - סבבה, אתה לא יכול להוציא חוק נגד זה שאסור ללמוד איך להכניס לך מכות. וכשמדברים על פיקאפ מדובר על נושא כל כך "זכויות אזרח בסיסיות",
    שלהוציא חוק ש"אסור להשתמש בפיתוי כדי לגנוב את החברה שלך" הוא ריאלי בערך כמו ללמוד איך "להשיג כל אחד מתי שתרצה!!".

אתה מבולבל מהרעש התקשורתי שעשו חבורת הפמיניסטיות הממורמרות, גם אם הן מאוד ירצו לא יהיה ניתן להוציא חוק נגד לימודי "פיתוי".

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

תכלס נכון, פיקאפ זהו דבר בסיסי העוסק ביחסים רומנטיים שהיו נפוצים ומקובלים אלפי שנים, אפילו אצל החיות.
    אבל אני לא משלה את עצמי יותר.. אנחנו לא באמת "חיים בחופש פעולה מוחלט", לצידי עומד חופש התנועה אבל ישנם מקומות שרכשו אותם ואסור לי לדרוך בהם, יש לי את חופש הפעולה אבל ישנם חוקים שאוסרים עלי לירות בנשק ללא רשיון או לנהוג במכונית על המדרכה, יש לך את המנדט להתבטא אך בתכלס זה לא ככה כי כל פעם שתפגין על משהו שבא לך להפגין עליו יהיו כאלה שיתנגדו לך ויהפכו אותך ל"עבריין" וישפטו אותך על זה.. ככה שאין באמת חופש ביטוי.

כנ"ל לגבי הפיקאפ! זהו תחום בסיסי אומנם אבל אם יביאו כמה עורכי דין רציניים שגם לא יחבבו את התחום תאמין לי שלא תהיה להם בעיה להפוך את הדבר הכלכך "בסיסי" הזה למשהו לא חוקי שאסור ללמד אותו.
    (לחזר מותר, לפתות אסור.. מה הבעיה? ללמד בחור להביא פרח לבחורה מותר, ללמד בחור להשתמש בטריגרים ריגשיים בשביל להשפיע על הבחורה אסור.. כלכך פשוט לאסור את התחום הזה).

ומה פמיניסטיות עכשיו? מה איתן באמת? לא התעדכנתי.. אני תמיד הייתי ידוע בתור אחד שלוקח את התחום בערבון מוגבל והיה שמח אם הוא יעלם, תאמין לי שהפמיניסטיות הן לא אלו שגרמו לי לדבר ככה!

אגב,
    גם אם הן מאוד ירצו לא יהיה ניתן להוציא חוק נגד לימודי "פיתוי".
    פיתוי: שידול, השאה או הסתה של אדם לבצע דבר מה אסור או לא רצוי. הדבר עשוי להיות אסור או לא רצוי לאדם עצמו או לאנשים אחרים, והאיסור המוטל על ביצוע הדבר קשור בדרך כלל בחוקים, נהגים חברתיים או טעמים רגשיים ונפשיים.
    *מתוך ויקיפדיה.

רק השם מסוגל להפוך את התחום לכלכך לא חוקי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 23:30.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה טועה ומטעה, והעובדות החוקיות שלך לא נכונות (ואפילו לא נכונות מאוד), אבל מילא, אני אזרום.
    את המידע ניתן להשיג בכל מקרה, וברגע שתיתן קונוטציה לא חוקית התופעה תמשוך תשומת לב שהיא לא חיובית, אם היום יש לאנשים
    ספק כזה או אחר בנוגע לאפשרות ללמוד כיצד לפתות בחורה, ברגע שזה יהפוך ל"לא חוקי" זה יקבל קונוטציה "אפלה", ותמשוך קהל אנשים שכרגע אולי לא נמשך לנושא ללמוד אותו גם ככה (היפנוזה למשל, לא חוקית בארץ, והיא קיבלה קונוטציה מאוד שלילית בגלל זה, למרות שבפועל מדובר בתהליך מאוד טבעי ולא מסוכן).

ובקיצור, אתה מדבר על דברים לא פרקטיים מראש. אין לך שום אפשרות למנוע מאנשים היום ללמוד את אומנות הפיתוי, גם אם תיהיה עו"ד ממולח, או סוללה שלמה של עורכי דין. אם היפנוזה הוגבל לרופאים ופסיכולוגים, השימוש בטראנס היפנוטי תו"כ שיחה (שהוא אגב הרבה יותר "שימושי" מהיפנוטרפיה מבחינה של שימושים לא חוקיים) קיבל שם אחר (NLP) והופ, אפשר ללמוד ואפילו מומלץ. אני אפילו לא מדבר על ללמוד דרך האינטרנט וכו..

אולי בראש שלך זה נראה הגיוני - כמו שאמרתי בתחילת התגובה, אתה טועה, וגם אם אתה לא, עדיין לא נתת פיתרון.
    בכל מקרה שלא יהיה, שמוקים יהיו שמוקים תמיד, לי בטוח אין אינטרס כזה או אחר לחנך אנשים, אם אתה מרגיש צורך כזה, אתה מוזמן .

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

היפנוזה למשל, לא חוקית בארץ...

אם היפנוזה הוגבל לרופאים ופסיכולוגים, השימוש בטראנס היפנוטי תו"כ שיחה (שהוא אגב הרבה יותר "שימושי" מהיפנוטרפיה מבחינה של שימושים לא חוקיים) קיבל שם אחר (NLP) והופ, אפשר ללמוד ואפילו מומלץ. אני אפילו לא מדבר על ללמוד דרך האינטרנט וכו..
    חחחחחחחחחחחחחחח כלכך נכון! זה מצחיק.. זה כמו שמגבילים תוכנת מחשב מלפעול אם לא קנית אותה ואז ממציאים לה קראק
    אגב, שמתי לב שאתה אוהב היפנוזה.. אבל צר לי לומר לך שהיא כבר לא באופנה, כיום יש שיטות יותר מתקדמות (ויותר שימושיות, לא צריך פסיכולוג עבורן) לנקות את האדם ולהפוך אותו למשהו מועיל יותר, חפש "דיאנטיקה".. מי שהמציא אותה חקר גם היפנוזה והבין שהיא מיושנת מידי (רק אם אפשר לציין שחלק מחשיבים את התורה שלו לכת ככה שאל תכנס לזה יותר מידי).

ולא, אני לא בא ללמד אנשים ולקחת עליהם אחריות אבל יחד עם זאת אני לא מתכוון להיות צבוע רק בגלל שהתחום עזר לי פה ושם ולומר "התחום הזה הוא מדהים וצריך להפיץ אותו כמה שיותר", לא מאמין בזה.

אני סיימתי , נהנתי מהוויכוח, תודה
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-01-2011 בשעה 23:13.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    מה אתם אומרים שנעשה את הפורום הזה, מין "הסלון של מסטרי" - רק מי שרציני באמת ולוקח אחריות על החיים שלו - יוכל להחשף למידע שבפורום.
    את אותם רציניים נצרף דרך חברים, מכרים, אחים, וכאלו שהוכיחו את עצמם.

אני אומר, בשום פנים ואופן לא לנעול את כל הפורום אלא רק את המידע שבאמת יכל לשנות אנשים.
    וכך בעצם נוכל לגלות מי רציני ורוצה לדעת, ומי לא.
    רק אלה שיחפרו, יתאמצו, יבקשו ויתחננו למידע - יקבלו סיסמא משלהם.
    כך נוכל לשמר את האיכות של הפורום והוא לא יהיה איזו אשליה לכל מני אורחים זמניים זה לא מוזיאון ולא פורום יעוץ זוגי.
    זה פורום אומנות. אומנות החברה. ורק מי שבאמת מגיע לו, יהנה ממנו.

מנהלים, תחשבו על זה ופליז תעזרו לנו לסנן זייוני שכל מיותרים של עוברי אורח
    איך אתה מגדיר "כל 0"? אתה בעצם מונע מאנשים ללא ניסיון חיים לעבור מהפך ולהבין שיש אופציה אחרת ושהם יכולים ללמוד וזה בעצם יביא לשינוי אדיר בחיים שלהם, למה שתמנע את זה מהם? לפי אילו קטגוריות תסנן אנשים בדיוק?

כל אחד מתחיל ממשהו, יש את אלו שקוראים ושוכחים. אלו שקוראים, מנסים, נכשלים ועוזבים את זה, ויש אנשים שימשיכו לקרוא ולקרוא, לאו דווקא יהיו פעילים אבל זה ישנה את תפיסת העולם שלהם, וכמובן יש אנשים שנמצאים כאן כדי ללמוד מתוך תפיסת עולם שונה, הם ממשיכים לנסות וללמוד עד שהם מגיעים לרמה מספיק טובה כדי ללמד את הדור הבא.

המנהלים כאן נועלים פוסטים שלא עומדים בקנה אחד עם הרמה בפורום ומנגד מאפשרים לאנשים חדשים ללמוד, למה שנמנע מאנשים את הגישה לידע? הם יוכלו למצוא את הידע הזה בהרבה מקומות אחרים (יהיה להם קשה יותר, אבל הכל אפשרי), ומה עשינו בזה?

המקום הזה הוא זירת לימוד, וכל אחד יעשה בה כרצונו החופשי, קשה מאוד לנצל את המידע הזה לרעה כי צריך להגיע לרמה מסויימת וכנראה שכשבנאדם יגיע לרמה הזאת התפיסה הכללית שלו כבר תשתנה.

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    מה אתם אומרים שנעשה את הפורום הזה, מין "הסלון של מסטרי" - רק מי שרציני באמת ולוקח אחריות על החיים שלו - יוכל להחשף למידע שבפורום.
    את אותם רציניים נצרף דרך חברים, מכרים, אחים, וכאלו שהוכיחו את עצמם.

אני אומר, בשום פנים ואופן לא לנעול את כל הפורום אלא רק את המידע שבאמת יכל לשנות אנשים.
    וכך בעצם נוכל לגלות מי רציני ורוצה לדעת, ומי לא.
    רק אלה שיחפרו, יתאמצו, יבקשו ויתחננו למידע - יקבלו סיסמא משלהם.
    כך נוכל לשמר את האיכות של הפורום והוא לא יהיה איזו אשליה לכל מני אורחים זמניים זה לא מוזיאון ולא פורום יעוץ זוגי.
    זה פורום אומנות. אומנות החברה. ורק מי שבאמת מגיע לו, יהנה ממנו.

מנהלים, תחשבו על זה ופליז תעזרו לנו לסנן זייוני שכל מיותרים של עוברי אורח

תגיד אתה אמיתי????
    מי אתה חושב שאתה ,שלך או לכל מישהו אחר מגיע יותר ממישהו אחר ?!
    יש אנשים שבאים לפה כדי ללמוד ולקדם את החיים שלהם מבחינה חברתית ותוך כדי זה להעלות את הביטחון העצמי שלהם .
    מי שלא היה צריך את החומר הזה לא היה נכנס לפה בכלל
    ואני די בטוח שאתה לא המאסטר של אומנות הפיתוי (תקן אותי אם אני טועה )
    אני די בטוח שאתהלא יודע הכל, ושלא הכל הלך לך מושלם כי עובדה שאתה כן מפרסם דברים פה בפורום מה שמראה שגם אתה נעזרת פה בפוסטים .
    כמו שאתה מחשיב אנשים שעוד אין להם ניסיון בדברים האלה "אפס גמור" כשאתה התחלת אנשים היו יכולים להגיד עלייך אותו הדבר .

בקיצור בכמה מילים..
    הפוסט הכי חסר חשיבות,הכי דבילי והכי מעצבן שקראתי בחיים שלי ..

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

חבר'ס, וואלה שאתם צודקים אם להגיד תאמת חלק פה ממש לא הבינו אותי נכון אבל אני לא אכנס לזה עכשיו כי זה כבר לא חשוב לי.

באמת שיהיה מה שיהיה - אני לא מתכוון להיות אגואיסט ולכולם מגיע לשאוב מבאר הידע.
    ולכל אלה שמנצלים את התחום לרעה, הם בחיים לא יגיעו לאותה רמה כמו מי שלומד לשם השיפור העצמי שלו.

וכל השאר: על הזין שלי

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect