אני חייב לציין שהעבודות שלך מאד יפות ..
אני מאמין שאם תצליח למשוך עוד אנשים לרעיון הזה יש מצב שהמנהלים ישקלו את זה ..
בכל אופן אני עדין נגד (עקב זה שלפי דעתי לא תיהיה שם פעילות )
|
|
צודק לגמרי, תודה רבה רבה!!!
נגד ולמה מחקו תתגובה הקודמת שלי -_-
לא משהו אישי, אני נגד.
לדעתי לא תהיה פעילוץ
ה"פימו" עדיין בחיתוליו.
צריך לחכות שתהיה קהילה גדולה יותר.
אתה תשים שם מדריכים לא מועתקים?
מצטער.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נגד..
לא מספיק שפורום יוצרים לא כלכך פעיל אתה רוצה להוסיף פורום פומו ?
תפתח כל אשכול שתרצה ביוצרים על פומו..
תאמר חשבתי לפני שבועה להתחיל עם פימו חח זה יכול להיות אחלה .. ושווה לגוון קצת בפורמים .. תמיד צריך להביא הזדבנות למשהוא חדש
ולא ישר לישלול ולהגיד שהוא לא יהיה פעיל
(בעד)
כן התחלתי אם פימו ג לא מזמן ליפני איזה חודש ואני ממש התאהבתי זה יהיה פורום מעולה גם לאלה שלא מכירים פימו ומחליטים לנסות!
יהיו טיפים נהדרים על שימוש נכון ומדריכים!
תודה רבה לכל הבעדים שהיו עד כה!
עוד?
נ.ב.
Shir- הפימו מזמן לא בחיתוליו! מזה השטות הזאת?! חח =X
נערך לאחרונה על ידי ilansas; 03-02-2011 בשעה 13:02.
תראה, אני אסביר לך בידיוק מה הבעיה בלפתוח פורום פימו ואני מקווה שאחרי שתקרא את התגובה שלי אני אוכל לנעול את האשכול, כי בעיני הוא מעט מיותר (בלי להעליב).
בפורום קים כרגע פורום יוצרים.. והוא מספק מקום פירסום, לכל יוצר שהוא מכל סוג שהוא, לפרסם כל עבודה שלו בכל סוג של אומנות. וזה כולל גם פימו.
פורום יוצרים, הוא לא פורום שוצף פעילות.. לכן הוא אוגד בתוכו יצירכה על שלל גווניה.
לו פימו היה נושא מרכזי בפורום יוצרים, ובמבט ראשוני על הפורום היה נראה כאילו נושא הפימו בולע את משמעות "יוצרים" והופך אותה ל "יוצרים בפימו" אז היה נפתח פורום פימו.. על מנת שיהיה פורום ספציפי לנושא כה מרכזי. ועל מנת שפורום יוצרים ישמור על המשמעות המקורית שלו.. ולא יהפוך לפורום פימו.
עכשיו, אני מבין שאתה מתענין בפימו... אתה מוזמן לפורום יוצרים, לפרסם שם מדריכים לפימו.. לפרסם אשכולות על תחרויות פימו, לפרסם עבודות שלך.. או כל מה שהיית מפרסם בפורום פימו.
אם ההיענות לפימו, תהיה פיתאום גבוהה.. כלומר יגיעו אנשים שמתענינים בפימו גם, ויראו פעילות בנושא פימו בפורום יוצרים, או משתמשים קימים, פיתאום יהפכו לחובבי פימו (גם אם זה נשמע כאילו זה נאמר בזילזול, ממש לא.. לא מצאתי ניסוח אחר שנשמע יותר טוב לצערי.. אעבוד על אוצר המילים שלי) והפעילות בנושא פימו בפורום יוצרים תהיה גדולה מידי עבור פורום "כללי" אזי יהיה צורך בפתיחת פורום ספציפי לנושא.
כידוע לך, אתה המשתמש הראשון שמבקש זאת, או אפילו כותב משהו בנושא של פימו.. לכן אגיד, שלדעתי.. פתיחת פורום פימו, נכון לעכשיו היא מעבר למיותרת והיא עלולה להיראות כליצנית בעיני משתמש חוץ, שרואה לפתע פורום שלם, עבור משתמש יחיד (שוב, בלי להעליב).
אשמח אם תביע דעתך, על מה שכתבתי.
לגבי הזמן הנוכחי שבוא יוחלט אם לפתוח פורום, אתה יותר ממוזמן לפורום יוצרים לפרסם עבודות ומידע.
מדוע אתה כותב תודה על כל "כן?"
אם יפתח פורום פימו ואתה תקבל את הניהול עליו, תשיג את מובקשך?
אתה רוצה פורום פימו, או פורום שתוכל לנהל?
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 03-02-2011 בשעה 13:10.