מי שאומר שאין חייזרים הוא טיפש גמור, תחשבו על זה שיש 22 סקסטיליון כוכבים שידועים לנו בשמיים שזה אומר 10 בחזקת 22!!
תחשבו שליד כל כוכב כזה יש כוכב לכת, מתוך כל ה22 סקסטיליון+ כוכבי לכת שיש ביקום, אתם באמת חושבים שאנחנו הפאקינג יחידים?!?!
מי שאומר שאין חייזרים הוא טיפש גמור, תחשבו על זה שיש 22 סקסטיליון כוכבים שידועים לנו בשמיים שזה אומר 10 בחזקת 22!!
תחשבו שליד כל כוכב כזה יש כוכב לכת, מתוך כל ה22 סקסטיליון+ כוכבי לכת שיש ביקום, אתם באמת חושבים שאנחנו הפאקינג יחידים?!?!
|
|
זה יהיה נורא אגאויסטי להגיד שאנחנו היחדים ביקום חח
The Pod
תאמינו לי החייזרים האלה הולכים להשתלט על העולם חחחחח![]()
לא נראה לי יש דבר כזה חייזרים![]()
תודה גבר על המידע נראה מעניין אחי
מי אמר שאלו חייזרים?
יכול להיות שיש צורת חיים שדי דומה לנו אבל הם רחוקים מכאן, וכאשר או אנחנו או הם יגיעו לטכנולוגיה שמאפשרת לגור על כוכב אחר נפגש...
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
ומה זה חייזרים? זה יצור חי שהוא זר לנו, מכאן השם - חי+זר.
כה יש כזה דבר מצאתי בגוגל ארץ את אזור 51 וזה והוא לא מצונזר ולא כלום רואים בו הכול וגם חלק מהם מבנים תלת מימדי
ועוד משו שעקבתי אחריי הכביש שמביא אותך לשם אבל אורכו איזה 30 קילומטר מדדתי עקבתי קצת וזה וראיתי כמו כפר בעמצא של חור וראיתי שם תמונות וכתוב שם ''' אלייןן ??'''' ותמונות של מקומות שכתוב שם המרכז לחקר חיייזרים זה מעלה לי חשדות שבבאמת ישם משו והראתי לכול מי שאני מכיר שמתי על זה סיכה שאני ימצא את המקום זה ממש לא סתם אני מאמין בחייזרים הם קיימים ואני מאמין שהם נחתו פה והם מבקרים פה דיי הרבה רק שאנחנו האזרחים הפשוטים לא יודעים על זה כלום
היה סיפור בעיירה קטנה בשם רוזוול שקרובה לאיזור. (עשו על זה סדרת טלוויזיה).
הייתה התרסקות של עצם כלשהו בסמוך לעיירה, בהתחלה טענו שזה מטאוריט, ואחר כך טענו שזה לווין.
שינוי הגרסה מעלה חשדות, אבל מה שמחשיד עוד יותר הוא העובדה שעוד לפני שמישהו הספיק להתקרב לשם ה- FBI וכוחות של חיל האוויר האמריקני ונאס"א כבר כיתרו את האיזור, ולא היה ניתן להתקרב למקום ההתרסקות בשום אופן.
זמן עבר, והממשל המשיך להכחיש ולהתחמק משאלות, ובסופו של דבר השתיקו את העניין. באיזור הוקמו מבנים של הצבא והוא הוכרז כבסיס צבאי סגור, שהגישה אליו היא לבעלי דרגת סיווג גבוהה.
לבסיס קראו Area 52.... וזהו, חלפו מעל 60 שנה מאז, והאיזור עדיין סגור ולא נחשף כלום. הממשל עד היום לא דיווח מה באמת התרסק שם.
ואם אתם רוצים לדעת עוד, תגוגלו את "פרשת רוזוול".
עריכה:
אהמ, אי.טי, אהמ.
והנה לינק לעוד מידע: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...95%D7%95%D7%9C
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 14-02-2011 בשעה 23:27.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי