נכתב במקור על ידי DayMaN סבבה,תודה. כולם כולם !!! שימו לב: בקרוב תיפתח חנות ענקית ושם המחירים יעלו ! לא בהרבה אבל יעלו! קנו עוד היום. לא לקנות הוא רמאי
אתה מלמד עם קומבאו או עם user+pass אם זה קומבאו אז אתה לא מתבייש אני מביא לך סירטון ואתה מוכר אותו? בקיצור אין לך בושה...
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
נכתב במקור על ידי ביסלי אתה מלמד עם קומבאו או עם user+pass אם זה קומבאו אז אתה לא מתבייש אני מביא לך סירטון ואתה מוכר אותו? בקיצור אין לך בושה... אחי הוא רמאי אין פלא
טל,חלאס להגיב פה עוד פעם אחת אני מתלונן שאתה הורס לי את המכירה. יוסי הסברתי לך מה זה.. ולכולם : +13 מוניטין אני אחד האמינים בפורום. בקרוב יפתח חנות גדולה עם סטימים (ובינהם MW2 לא מאושר !!! )
I LOVE BEITAR JERUSALEM חתימה בשיפוץ
נכתב במקור על ידי DayMaN טל,חלאס להגיב פה עוד פעם אחת אני מתלונן שאתה הורס לי את המכירה. יוסי הסברתי לך מה זה.. ולכולם : +13 מוניטין אני אחד האמינים בפורום. בקרוב יפתח חנות גדולה עם סטימים (ובינהם MW2 לא מאושר !!! ) אחי אם אתה לא רמאי תחבר לסקייפ כי הmw2 שכתבת פה זה שלי וגנבת לי אותו
חוקי הפורום