אוי כ"כ הרבה שטויות לא קראתי המון זמן...
לגבי הביביפייס זה הדבר היותר אטרקטיבי בגבר - אם אתה משלב לזה סטייל טוב
[לי יש ביביפייס והתאמתי לי סטייל +יש לי עגיל- לפרסונה ואני יכול לעשת לך אחלה פוזות של "BADASS MOTHER FUC**R ]
דוגמאות לביביפייס שהיית מת להתחלף איתם : בראד פיט ,ליאו ד'קאפריו , ג'וני דפ, ג'וד לאו -כולם מהולייווד עיר השטחיות וכולם מביאים בנות יותר מכל זיין מקומי שאתה אולי מכיר ,ואל תצעק היי הם מפורסמים זה לא חוכמה כי כן זה אולי נכון אבל תסכים איתי שאם הם לא היו שלמים עם הגוף שלהם הם לא היו אטרקטיבים אפילו ל UG - שם המשחק הוא קבלה עצמית.
לגבי גובה גם בולשיט אני גם ממוצע 170-175[ד"א יש לי חבר שהוא 187-ענק אבל ביישן, והוא היה מתחלף בכיף עם חבר אחר שלי שהוא פחות גבוה ממני אפילו, שיש לו יכולות של אלפא טבעי ותמיד מוקף בנות] לא משנה גובה אתה צריך פרופורציות נכונות אם אנחנו מדברים"נטו יופי"
לגבי שיער קח אתזה כיתרון אתה מגיע לקיץ בלי שערה אחת על החזה -
אני פאקינג מרגיש כמו תרנגולת ביום כיפור כשאני הולך לעשות שעווה.
בקיצור עזוב שטויות כשאתה רואה:
אלפא גבוה שמביא בלי סוף בנות=אלפא צריך להיות גבוה, אני נמוך=אני ישאר בודד.
אלפא עם שערות בחזה=גברים שעירים עושים אתזה לנשים, אני חסר שערות בחזה זה מה שמפריע לבנות בי.
אלפא עם קרחת=גברים חסרי שיער בראש עושים אתזה לנשים. אני עם שערות זה מה שמפריע בי. ==> טוב נראה לי שקלטת את המסר ברוך הבא לשלב הבא בפיקאפ שנקרא "משחק פנימי" תתחיל לקרוא מאמרים עכשיו שאתה יודע מה הבעיה הדרך לפתרון הרבה יותר פשוטה.
שם המשחק מאוד פשוט בפיקאפ: תקבל את עצמך=אנשים יראו אתזה ירגישו אתזה וילכו בעקבות ההרגשה הזאת ויקבלו אותך,
בהצלחה![]()

.
.
ציטוט ההודעה