נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אהה לא עוד לא חח בהצלחה אחי.
נכתב במקור על ידי Aviv.E כן .. ומאז אני לא מציח בכלל לשבת . חחחח נדיר למצוא שותף לעיר בפורום הזה ולא אני לא גיי,אני סטרייט + וכמוך משתמש סקסי בעליל
נערך לאחרונה על ידי _Avi_; 21-02-2011 בשעה 20:45.
נכתב במקור על ידי _Avi_ חחחח נדיר למצוא שותף לעיר בפורום הזה ולא אני לא גיי,אני סטרייט + וכמוך משתמש סקסי בעליל יש עוד כמה מנהריה פה .. בן כמה אתה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E יש עוד כמה מנהריה פה .. בן כמה אתה ? נושק ל17 .
נכתב במקור על ידי _Avi_ נושק ל17 . 15.5?
שנתיים במג"ב הא ? תהיה בריא...
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao שנתיים במג"ב הא ? תהיה בריא... חחחחח רציתי לעשות לכם קטע חחחח נכתב במקור על ידי WOOOOOOW 15.5? 16.5
נערך לאחרונה על ידי _Avi_; 21-02-2011 בשעה 21:10.
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao חשבתי שזה מובן לא ? אנחנו אז איך זה שהצעת לה אם אתה לא מוכן?
נכתב במקור על ידי הפילוסוף אז איך זה שהצעת לה אם אתה לא מוכן? לעיתים הדרך הכי כיפית להתחיל לדבר על משהו גם אם זה מישהו שאתה מכיר אותו הרבה זמן - זה בדרך הלצה אז רציתי להתחיל לדבר איתה על חתונה והחלטתי לעשות את זה בדרך הלצה כל שהיא הדיבורים הרציניים וההחלטה שאנחנו לא מוכנים באה אחר כך אהבת את ההתפלספות אדוני ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao לעיתים הדרך הכי כיפית להתחיל לדבר על משהו גם אם זה מישהו שאתה מכיר אותו הרבה זמן - זה בדרך הלצה אז רציתי להתחיל לדבר איתה על חתונה והחלטתי לעשות את זה בדרך הלצה כל שהיא הדיבורים הרציניים וההחלטה שאנחנו לא מוכנים באה אחר כך אהבת את ההתפלספות אדוני ? נשמע מוזר אחי שבשביל זה אתה צריך לעשות את זה בצורה משוגעת, אבל כל אחד והראש שלו... ו-חחח אהבתי דווקא... אבל ממש לא התכוונתי להתפלסף, פשוט כבר בניתי על החתן שלנו חח
אמרתי למורה: "למה מי את בכלל שתקחי לי את הפאלפון אני יתבע אותך יזונה" *פאלפון ב 4000 שקל * (שווה את זה!)
נערך לאחרונה על ידי xPlowKill; 21-02-2011 בשעה 23:19.
פתחתי פייסבוק...
Live, Love, Die
אכלתי פלפל צ'ילי אדום בפעם הראשונה בחיים שלי.
קורנפלקס עוגי עם מיץ תפוזים
נערך לאחרונה על ידי Enslaver; 21-02-2011 בשעה 23:58.
.
נכתב במקור על ידי Enslaver קורנפלקס עוגי עם מיץ תפוזים
חוקי הפורום