משחק פשוט ענק של הפועל!!
דיי התאכזבתי מהתוצאה הייתי בטוח שחיפה תיתן יותר פייט...
משחק פשוט ענק של הפועל!!
דיי התאכזבתי מהתוצאה הייתי בטוח שחיפה תיתן יותר פייט...
|
|
אין ספק שהתוצאה משקרת, ניצחון בגול אחד להפועל היה יותר משקף את המצב.
פתיחה מסחררת של הפועל, בן שהר נמצא בכושר הבקעה מעולה וגול בדקה הראשונה זאת מכה מנטאלית לא פשוטה עבור מכבי חיפה, בדקות הבאות הפועל ת"א הייתה יכולה גם להכפיל את התוצאה אך לא עשתה זאת, בשאר המחצית השנייה אני חושב שהפועל לא הייתה עדיפה.
חילוף מטופש של אלישע במחצית, גדיר במקום ורד, השחקן הכי טוב של חיפה במחצית הראשונה, הוא וגולאסה היו היחידים שעשו משהו, זה שגדיר נכנס זה מעולה (שד"א גם הוא כמו זהבי, תמיד בא למשחקים גדולים מהסוג הזה), אבל למה במקום ורד?
כמו הפועל במחצית הראשונה, כנ"ל חיפה במחצית השנייה שפתחה עם לחץ על השער של אניימה, כעבור כמה דקות הלחץ גם הניב שער של גדיר.
ציפיתי שמהרגע הזה חיפה תשתלט על המשחק אבל זה לא קרה והמשחק די נרגע.
עבירה מטופשת של קולמה על ורמוט, שכבר שיחרר את הכדור, הביאה לשער השני של הפועל, ממצב כזה אי אפשר להחטיא וכשראיתי את הטווח כבר ראיתי לצערי את את הכדור של זהבי ברשת.
מזה מכבי חיפה כבר לא חזרה, הפועל ת"א באמת בהתקפה הכי טובה במשחק הבקיעה שער שלישי נהדר, עד הסיום חיפה עוד ניסתה לצמק אבל טועמה בתוספת הזמן קבע ניצחון גדול מבחינת ההפרש, 4-1, להפועל.
ניהול משחק ממש לא טוב של אלישע, מנגד ניהול משחק מעולה של אבוקסיס.
הוא יידע לנצל את החולשות של חיפה והורה לקבוצה שלו לתקוף מאגף ימין, של טוואטחה הלא מנוסה וחסר הביטחון, מסיללה חסר מאוד.
בסה"כ מה שכואב לי זה שההפסד היה בהפרש של 3 שערים שזאת באמת השפלה.
המשחק לא ייקבע כלום חוץ מביטחון גדול לקבוצה המנצחת, הפועל בסה"כ בהפרש נקודה מחיפה ומה עוד שיש את הקיזוז, אבל חשוב מאוד לסיים במקום הראשון, כי מי שתסיים במקום הראשון תארח בפליאוף את המשחק נגד הקבוצה במקום השני.
תוצאה משקרת לדעתי. אבל אין מה לדבר הפועל יותר טובה מחיפה נכון לעכשיו היא קבוצה דורסת נקודה. היו חלקים שחיפה הייתה שווה להם ואולי אפילו יותר טובה אבל זה לא היה לאורך זמן ובדקות שהפועל שלטה היא ביטלה את חיפה ב 100% ובגלל זה נגמר 4-1 ולא 2-1.