קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דחוף!!!!-מה יש מעניין לקנות בתל אביב?!!??!
    על ידי Sound Forces בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 30-10-2013, 05:13
  2. אני יושב על תרגיל שעתיים ולא מצליח לפתור :@
    על ידי הגברת הזקנה בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 22:24
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 11:50
  4. למה נעלתה אלון.. זה היה כזה נושא מעניין
    על ידי אלון lox בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 15:59
  5. מעניין אותי כמה בנות יש בפורום???
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 23:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

[תרגיל מעניין] כוחן של מחשבות. - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מתנצל, חשבתי לרגע ששאלת "זה מסתובב?" במקום לנסות.
    קבל את התנצלותי הכנה!
    אני מוכן לקבל את התנצלותך רק עם תעזוב את טיילר ותבוא אלי יש לי מיטה גדולה ויש בה הרבה מקום פנוי
    סתם אחי חח לא נורא אנחנו כולה בני אדם כולם טועים לפעמים

2. קישורים ממומנים

וואלה? ואם הייתי אומר לך שהמדענים מבינים היום שהעולם כולו נוצר ממחשבה? (לרבות המוח).
    חפש בגוגל "תורת הקוונטים".

המחשבות שלך לא נכונות עד שאתה מוכיח אותם ומאמת אותם עם המציאות.

תחשוב שמדען עובד על פרוייקט ויש לו מחשבות\רעיונות, זה אומר שהן נכונות? לא. עד שהוא לא מוכיח שהן נכונות, ואז ה"מחשבות" הופכות לעובדה (מציאות).

אתה כזה מפגר מסריח אתה דפוק באמא שלי אין גבול לטמטום מקווה שאולי תגיע יום אחד לרמה שלי עד אז אין לך מה לדבר איתי.

STOP, מה שאמרתי נכון? או אלה המחשבות שרצות לי בראש? אלה רק המחשבות שרצות לי בראש ואין להם שום קשר למציאות, כל מה שאני רק מראה זה את המחשבה\דעה שרצה לי בראש באותו רגע. אם אני יגיד שאתה הומו זה אומר שזה נכון? זאת רק המחשב שלי, יותר נכון כל מה שאני מראה פה זה עד כמה אני מתוסכל ומאויים ממך ואני מרגיש צורך להוריד ולהשפיל אותך בכדי להרגיש טוב יותר עם עצמי (אנשים שיש להם הרבה חרא בנשמה מחפשים איפה להוציא אותו).

עכשיו דמיין שאתה רואה אישה ורצה לך מחשבה בראש? "בטח יש לה חבר". האם המחשבה הזאת היא מציאות? לא, עד שתוכיח שהיא נכונה.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-03-2011 בשעה 01:16.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:28.

1) כל מחשבה יכולה להיות נכונה, בפרט של מדענים.
    גילו תופעה מאוד מאוד מוזרה בקרב המדענים, בכל פעם שמדען "טען" טענה, היא התגלתה לרוב כ"נכונה" אבל מה שהיה מצחיק זה שמדען אחר "טען" טענה סותרת לטענת המדען הראשון וגם היא התגלתה כ"נכונה"! הדבר הזה רק מוכיח שלמחשבות ישנה נטייה לממש את עצמן ולהפוך למציאות גשמית. בדוק ביוטיוב, יש איזה פרופסור סופר מן כזה, דמות מצויירת שמראה את זה. מקור?

2) בעיני אדם אחד אני יכול להיחשב כ"גאון" בעוד בעיניך אני יכול היחשב כ"מפגר". אני יכול להיות מפגר וגאון ביחד, וגם אף אחד משניהם. זה כמו זמן, אין באמת כזה דבר "זמן", הזמן זה משהו שאנו, בני האדם, המצאנו.
    ובלי קשר, להבא אל תקלל בבקשה, לי אישית זה לא מזיז אבל אני לא מוכן שאחרים יביטו על פוסטים עם קללות ויחשבו שזה נכון לקלל ורצוי.

3) אם תגיד שאני הומו אתה מגביר את הסיכויים שאהיה הומו(איך??) (כמובן בצורה קלושה לחלוטין שאין לה כל השפעה עלי, אלא אם כן אתן לה להשפיע עלי). זה כמו שאם תדמיין כרגע מול העיניים שלך עץ, אתה מגביר את ההסתברות שביום מן הימים (גם אם בעוד מיליון שנה), יצמח באותו מקום עץ אמיתי(חח?). ובאופן כללי, שוב אני אומר, למחשבות ישנה הנטייה לממש את עצמן, (וזאת לא דעתי, אלא טענות של מדענים וחוקרי מוח-מקור?), במיוחד כשאמונה מלווה את אותה מחשבה. אם זה נכון, חשוב למה לדתיים חשוב כלכך שתאמין באלוהים.

למה לדתיים חשוב כלכך שתאמין באלוהים? אני יגיד לך למה, כי רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-03-2011 בשעה 01:53.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    פאק אחי זה כבר עמוק מידי
    יש משהו פשוט יותר שעובד אצל כולם קח ספר [לא עבה מדי ולא דק מדי] תחזיק אותו בשתי אצבעות [באגודל ובאצבע הסמוכה לו] מאמצע הרוחב שלו כלומר שיהיה שווה משקל משני הצדדים,ועכשיו תשאל איפה זה צד ימין [אפשר לשאול במחשבה אפילו] ואתה תראה שהספר זז לצד ימין [מבלי שתזיז אותו] כנ"ל לגבי צד שמאל,וחשוב מאוד כדי שזה יעבוד לא להחזיק אותו חזק מדי אלא להרפות קצת מהאחיזה (לא יותר מדי שלא יפול), אפשר לעשותו את זה עם כל חפץ פחות או יותר השיטה הטובה ביותר זה עם מפתח כלומר לקחת ספר קצת עבה לפתוח אותו באמצע לשים את הלשון של המפתח לסגור באופן שהידית של המפתח [החלק הפלסטיק שמחזיקים] יבלוט החוצה לוקחים חוט מקיפים איתו את הספר ומשחילים אותו דרך החריץ של המפתח [עדיף מפתחות של רב-בריח זה יותר נוח] קושרים אותו אבל לא להדק חזק אלא לתת למפתח להחזיק את הספר להחזיק את המפתח משתי קצותיו,אפשר 2 אנשים ולשאול כנ"ל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpMaster צפיה בהודעה
    חחח
    זה הסתובב
    יפה אחי אתה מכיר עוד תרגילים כאלה?
    הנה עוד תרגיל
    קח ספר [לא עבה מדי ולא דק מדי] תחזיק אותו בשתי אצבעות [באגודל ובאצבע הסמוכה לו] מאמצע הרוחב שלו כלומר שיהיה שווה משקל משני הצדדים,ועכשיו תשאל איפה זה צד ימין [אפשר לשאול במחשבה אפילו] ואתה תראה שהספר זז לצד ימין [מבלי שתזיז אותו] כנ"ל לגבי צד שמאל,וחשוב מאוד כדי שזה יעבוד לא להחזיק אותו חזק מדי אלא להרפות קצת מהאחיזה (לא יותר מדי שלא יפול), אפשר לעשותו את זה עם כל חפץ פחות או יותר

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect