|
|
המחשבות שלך לא נכונות עד שאתה מוכיח אותם ומאמת אותם עם המציאות.
תחשוב שמדען עובד על פרוייקט ויש לו מחשבות\רעיונות, זה אומר שהן נכונות? לא. עד שהוא לא מוכיח שהן נכונות, ואז ה"מחשבות" הופכות לעובדה (מציאות).
אתה כזה מפגר מסריח אתה דפוק באמא שלי אין גבול לטמטום מקווה שאולי תגיע יום אחד לרמה שלי עד אז אין לך מה לדבר איתי.
STOP, מה שאמרתי נכון? או אלה המחשבות שרצות לי בראש? אלה רק המחשבות שרצות לי בראש ואין להם שום קשר למציאות, כל מה שאני רק מראה זה את המחשבה\דעה שרצה לי בראש באותו רגע. אם אני יגיד שאתה הומו זה אומר שזה נכון? זאת רק המחשב שלי, יותר נכון כל מה שאני מראה פה זה עד כמה אני מתוסכל ומאויים ממך ואני מרגיש צורך להוריד ולהשפיל אותך בכדי להרגיש טוב יותר עם עצמי (אנשים שיש להם הרבה חרא בנשמה מחפשים איפה להוציא אותו).
עכשיו דמיין שאתה רואה אישה ורצה לך מחשבה בראש? "בטח יש לה חבר". האם המחשבה הזאת היא מציאות? לא, עד שתוכיח שהיא נכונה.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-03-2011 בשעה 01:16.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:28.
החיים יפים!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:53.
יש משהו פשוט יותר שעובד אצל כולם קח ספר [לא עבה מדי ולא דק מדי] תחזיק אותו בשתי אצבעות [באגודל ובאצבע הסמוכה לו] מאמצע הרוחב שלו כלומר שיהיה שווה משקל משני הצדדים,ועכשיו תשאל איפה זה צד ימין [אפשר לשאול במחשבה אפילו] ואתה תראה שהספר זז לצד ימין [מבלי שתזיז אותו] כנ"ל לגבי צד שמאל,וחשוב מאוד כדי שזה יעבוד לא להחזיק אותו חזק מדי אלא להרפות קצת מהאחיזה (לא יותר מדי שלא יפול), אפשר לעשותו את זה עם כל חפץ פחות או יותר השיטה הטובה ביותר זה עם מפתח כלומר לקחת ספר קצת עבה לפתוח אותו באמצע לשים את הלשון של המפתח לסגור באופן שהידית של המפתח [החלק הפלסטיק שמחזיקים] יבלוט החוצה לוקחים חוט מקיפים איתו את הספר ומשחילים אותו דרך החריץ של המפתח [עדיף מפתחות של רב-בריח זה יותר נוח] קושרים אותו אבל לא להדק חזק אלא לתת למפתח להחזיק את הספר להחזיק את המפתח משתי קצותיו,אפשר 2 אנשים ולשאול כנ"ל.
הנה עוד תרגילקח ספר [לא עבה מדי ולא דק מדי] תחזיק אותו בשתי אצבעות [באגודל ובאצבע הסמוכה לו] מאמצע הרוחב שלו כלומר שיהיה שווה משקל משני הצדדים,ועכשיו תשאל איפה זה צד ימין [אפשר לשאול במחשבה אפילו] ואתה תראה שהספר זז לצד ימין [מבלי שתזיז אותו] כנ"ל לגבי צד שמאל,וחשוב מאוד כדי שזה יעבוד לא להחזיק אותו חזק מדי אלא להרפות קצת מהאחיזה (לא יותר מדי שלא יפול), אפשר לעשותו את זה עם כל חפץ פחות או יותר