תגיד לי אתה רציני? להנדסת תוכנה או מחשבים צריך פיזיקה.
אני עושה עכשיו גם מכינה שכלול בזה 5 פיזיקה מתמטיקה ואנגלית (שמזה יש לי פטור מהפסיכומטרי) וצריך פיזיקה גם להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וגם להנדסת מחשבים (שזה חומרה ותוכנה).
תגיד לי אתה רציני? להנדסת תוכנה או מחשבים צריך פיזיקה.
אני עושה עכשיו גם מכינה שכלול בזה 5 פיזיקה מתמטיקה ואנגלית (שמזה יש לי פטור מהפסיכומטרי) וצריך פיזיקה גם להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וגם להנדסת מחשבים (שזה חומרה ותוכנה).
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 10-03-2011 בשעה 15:37.
|
|
אחי זה כל כך שטויות...לא יודע מאיפה הבאת את זה.
אף מכללה לא תיקח אותך בלי נתונים רק בגלל שיש לך כסף, לכל מכללה יש רף.
כמובן שיש חריגים, אבל הנורמה היא לקחת אנשים שיכולים ומסוגלים ללמוד.
אם אין לך תעודת בגרות אתה תעשה מכינה, אבל לא תוכל להתקבל בלי תעודת בגרות לדוגמה ובלי פסיכומטרי.
אולי פשוט בגלל שהתנאי קבלה של המכללות הם יותר נמוכים אז זה כאילו שאתה תוכל להתקבל לכל מכללה, אבל זה לא ממש ככה, באמת שלא =)
תלוי למה אתה מכוון ולמה אתה רוצה ללמוד.
אם אתה רוצה הנדסה, אז כן, עם 4 יחידות יהיה לך מאוד קשה.
5 יחידות זה כבר משהו אחר לגמרי.
חוץ מזה, מכללה נחשבת הרבה פחות מאוניברסיטה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זה ברור...בגלל שתנאי הקבלה אליהן הם הרבה יותר נמוכים.
עם מורחב של פיזיקה מחשבים , ויש לי עוד מורחב של כלכלה ופרויקט שביחד זה 10 יחידות
אתה רוצה להגיד לי שיהיה לי קשה להתקבל להנדסה עם ארבע יחידות מתמטיקה?..
אולי להתקבל לא יהיה לך קשה, אבל להבין מה הולך יהיה לך קשה...
4 יחידות מתמטיקה, תסלח לי, זאת בדיחה יחסית לחמש.
ומה שלומדים בתואר גורם לחמש יחידות להיראות כמו בדיחה...אז תבין שאם אתה לומד 4 יהיה לך מאוד, אבל מאוד קשה.
מחשבים לא ממש עוזר לך להתקבל להנדסה, אולי למקצועות המחשב.
גם אני למדתי מחשבים בציון סופי של 85+ וזה לא עוזר בכלל, לא נותן אפילו נקודת בונוס אחת (שוב אני אומר במקרה של המחלקה שאני רוצה להתקבל אליה ובאוניברסיטה שאני מכוון אליה)
שוב פעם אני מחזק את מה שהנודד כותב, 4 יחידות זה משחק ילדים יחסית ל5 יח'
טוב רשמית שתיכם הורדתם לי את הביטחון מ80 ל40..
ינעל העולם מה הכול זה תעודת בגרות ? יש ילדים עם שלוש יחידות מורחב גיאוגרפיה מה איתם ?
מה הם בחיים לא יגיעו לאוניברסיטה ? כאילו רשום להם מלמעלה ."הרחבתם גיאוגרפיה ושלוש מתמטיקה.. " זה אומר מוכר במכולת זהו סגור.
כאילו מה ?
חייבים להיות 5 פיזיקה 5 מחשבים 5 מתמטיקה כדי להצליח בחיים ולהביא משכורת גבוהה
כוסעמו המדינה הזאת .. באמת.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נערך לאחרונה על ידי theidan; 14-03-2011 בשעה 20:45.
אלברט איינשטיין