קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-09-2011, 13:58
  2. [פרסום] את הפרס שלי מלוקרז אני לא מקבל .
    על ידי LyH בפורום כסף ברשת
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-12-2009, 21:57
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-06-2008, 00:35
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 16-12-2006, 15:15
  5. [שאלה] איך אני יודע מהי הסיסמא של קובץ RAR?
    על ידי TNL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-08-2006, 21:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

"אני הפרס". מהי הגדרת ה"פרס"? - עמוד 2

fake it till you make it

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    Agent Chuck, יש הרבה דברים נכונים במה שרשמת, אבל אני מניח שחלק מהדברים שרשמת הם בונוסים כמו למשל, כובע או צמיד חח שזה בכלל לא חובה, ואגב מה יעשה בנאדם עם אין לו ניסיון רב עם בנות? ברור שהרבה יותר קל להרגיש הפרס כשיש לך ניסיון אבל מצד שני אם הוא זה ימנע ממנו להרגיש פרס לפני שהוא משיג את הניסיון יהיה לו גם קשה להשיג אותו...
    אגיד תגישה שלי לזה (אחרי הכל בגיל 17 מצאתי את עצמי בתור בתול שפתיים וכבר סיימתי את שאר התהליכים שבאים לפני..)

"כרגע, אין לי נסיון עם בנות כי עד הנקודה הזאת, הייתי אדם אחר שהוא לא אני. עכשיו, כשאני יותר ויותר מתקרב למי שאני רציתי להיות, כשאני נראה כמו שאני רוצה להראות, מתנהג כמו שרציתי להתנהג - זה עניין של זמן עד שזה יגיע, עד אז אני פשוט אזרום וכבר אהפוך לפרס אמיתי עם הזמן"

תכונות נרכשות, אחרי הכל.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

השאלה האם, יוסי או יוספטל לשעבר, יכול לייצג משו שאפשר לקרוא לו "פרס" ולגרום לבחורות לרצוח אחת תשניה בשביל להיות איתו. האם הוא באמת מה שהבחורה רוצה?
    אנא היעזרו בתיאור של יוסי בנושא על מנת לתת לי תתשובה המדוייקת ביותר.
    אם כן, למה הוא הפרס? במה הוא יותר טוב מהבתול הממוצע שהולך ברחוב?
    אם לא, מה עליו לעשות כדי להפוך לאחד?
    הוא הינו הוא, יוספטל הינו יוספטל, אין עוד יוספטל דומה לו בעולם כולו!
    דעתי היא שלא צריך משהו מוחשי או מוכח בשביל להיות "הפרס", לא צריך שרירים בגוף, כסף בכיס, ציונים מרשימים או תחביבים מרתקים, כן צריך להשלים עם עצמך! ברגע שעשית זאת, אתה לא רק הפרס לבחורות, אתה הפרס של החיים! העולם השקיע בך וכעת הוא מפיק את הפרי.

בגלל זה לא מעט חכמולוגים של הפיקאפ חוזרים ואומרים "תרגיש הפרס" ואל תנסה להוכיח שאתה הפרס.
    דרך אגב, לטיילר ישנה צורה מיוחדת מאוד להעברת מסר, צורה מדהימה בעיני! טיילר, תפתח אותה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-03-2011 בשעה 20:02.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע אין ספק שאתה צודק,השינוי צריך קודם כל לבוא מבפנים אבל ההגדרה "אני הפרס" נובעת מתוך צורת חשיבה שיכולה להפוך את התהליך של השינוי מ AFC ליותר מהיר...שינוי בתפיסה העצמית ובניית בטחון עצמי מתחיל קודם כל בדברים הקטנים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Raska צפיה בהודעה
    שמע אין ספק שאתה צודק,השינוי צריך קודם כל לבוא מבפנים אבל ההגדרה "אני הפרס" נובעת מתוך צורת חשיבה שיכולה להפוך את התהליך של השינוי מ AFC ליותר מהיר...שינוי בתפיסה העצמית ובניית בטחון עצמי מתחיל קודם כל בדברים הקטנים.
    שהם?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

כשילד כזה ינסה להשתמש בגישת הפרס,הוא בעצם סתם יגרום לבחורה להרגיש שהוא מתנשא מכוער.
    הבאת בחור שלא הבין מה זה פיקאפ ולא משתמש בשום דבר שקשור לפיקאפ ,חוץ מגישת הפרס.

זה כמו שתסביר למישהו,שלא יודע שום דבר על פיקאפ,על נגים.
    הבחורות סביבו פשוט יבכו.

מה שכן,שיטת הפרס,נותנת לך להיכנס לפרופורציה.
    קרה לך שחברים שלך,אחרי שהם נישקו מישהי...התחילו לשאול אותך "התקשרי והיא לא ענתה כבר יום...להתקשר שוב? " , "היא אומרת שהיא הולכת לסבתא שלך...נראה לך שהיא סתם נותנת תירוצים ? " ועוד שאלות בסגנון.
    כשהבחור חושש לאבד את הבחורה,ככה זה נראה,והבחורה תנצל את זה לרעה.
    מה גם שזה מוריד מהערך של הגבר.
    פה שיטת הפרס כן עוזרת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

חשבתי על זה גם בכמה ימים האחרונים... מישהו כתב את זה כבר אבל זה גם מה שאני בדיוק חושב שגישת הפרס אומרת שהאישה היא לא הפרס ושאתה לא משיג אותה ושהיא לא משיגה אותך.
    אבל צריך להרגיש פרס על ידיי השגת ערך כמו כסף, קריירה, מכונית, דירה, חברים ידידות וכו'... וזה יגבש לך מוניטין של גבר ששווה להשיג

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

וואו פיספסתם את כל הנקודה. איך נכנסנו לכסף, לביגוד (שהוא נושא סובייקטיבי לחלוטין), לתחביבים (מי יחליט לי שאני אהנה יותר מגלישת גלים מאשר מלשחק פיפא? בחורות? איך זה עושה אותי הפרס אם אני משנה את מה אוהב לעשות לפי מה שנראה לי שאחרים יאהבו?), לכמה בנות השכבתי (אני הולך לנפץ לכם מיתוס, רוב הבנות לא יידעו עם כמה בחורות הייתם לפניהן.). אל תכניסו את מה שאתם חושבים שמושך (שזה שטויות לגמרי ורק מראה כמה שאתם לא מבינים כלום, סלחו לי על הבוטות) לפוסט שנועד לדבר על אינר גיים ברמה הכי בסיסית.

אגיד תגישה שלי לזה (אחרי הכל בגיל 17 מצאתי את עצמי בתור בתול שפתיים וכבר סיימתי את שאר התהליכים שבאים לפני..)

"כרגע, אין לי נסיון עם בנות כי עד הנקודה הזאת, הייתי אדם אחר שהוא לא אני. עכשיו, כשאני יותר ויותר מתקרב למי שאני רציתי להיות, כשאני נראה כמו שאני רוצה להראות, מתנהג כמו שרציתי להתנהג - זה עניין של זמן עד שזה יגיע, עד אז אני פשוט אזרום וכבר אהפוך לפרס אמיתי עם הזמן"

תכונות נרכשות, אחרי הכל.
    מזדהה לגמרי, זאת בעצם הנקודה שהגעתי אליה פחות או יותר, (גם ניתן לראות במאמר שכתבתי לפני כמה ימים), אמנם אני כבר אוטוטו 19 ויש לי ניסיון אבל מועט מאוד (שבעיניי לא נחשב הרבה) פעם הייתי מתעצבן על זה (וממש עד לא מזמן זה היה ככה) שבגיל כזה הניסיון שלי כמעט אפסי ולא נותן לעצמי להמשיך הלאה, אבל לאחרונה עשיתי מה שרשמת, פשוט שחררתי מזה ובמשך התקופה שבה נכנסתי לכל הקטע של הפיקאפ אני באמת מתקרב בצעדי ענק למי שאני רוצה להיות, וכמו שרשמת אני יודע שעם הזמן (וגם מרגיש סוף סוף שזה אוטוטו עקב המון תגובות של בנות לאחרונה) זה באמת יבוא, אני שמח שהצלחתי להתגבר על החרא הזה מבחינה רגשית כי לא משנה כמה פעמים הייתי מבין מבחינה הגיונית שאם איך שהייתי לפני אין סיבה שהייתי מצליח ושעוד בכלל היה לי המון מזל (כן כן!) שלא ניצלתי אותו בזמן סוף החטיבה עד תחילת התיכון, עדיין תמיד הייתי נתקע רגשית ומתבאס על עצמי (וזה קרה אחרי התקופה הראשונית שהתלהבתי מהפיקאפ כי חשבתי שזה כזה "מיסטרי" להתחיל עם בחורות... חח) אני שמח שלפחות למדתי את זה יחסית מהר.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 08-03-2011 בשעה 02:00.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    וואו פיספסתם את כל הנקודה. איך נכנסנו לכסף, לביגוד (שהוא נושא סובייקטיבי לחלוטין), לתחביבים (מי יחליט לי שאני אהנה יותר מגלישת גלים מאשר מלשחק פיפא? בחורות? איך זה עושה אותי הפרס אם אני משנה את מה אוהב לעשות לפי מה שנראה לי שאחרים יאהבו?), לכמה בנות השכבתי (אני הולך לנפץ לכם מיתוס, רוב הבנות לא יידעו עם כמה בחורות הייתם לפניהן.). אל תכניסו את מה שאתם חושבים שמושך (שזה שטויות לגמרי ורק מראה כמה שאתם לא מבינים כלום, סלחו לי על הבוטות) לפוסט שנועד לדבר על אינר גיים ברמה הכי בסיסית.
    אני מוכן שתסביר לי איך חנון בסגנון של החנונים מהיפה והחנון (לפני התוכנית כמובן) יכול להחשב בתור פרס.

אם הוא כזה נחשק בתור מי שהוא ולא צריך להשתנות, איך זה שעד עכשיו אף אחת לא שמה עליהם?

איך זה, שבחטיבה נהנתי מלשחק מייפל סטורי מאשר ללכת למסיבות אבל עדיין אף אחת לא שמה עלי?
    איך פתאום בתיכון שהשתניתי לגמרי חצי מהבצפר היה דלוק לי על התחת? (בכיתה י' עדיין הייתי בתול שפתיים ופחות "יוזם" ממה שאני כיום אבל זה לא הפריע לזה לקרות וגם אף אחד לא ממש ידע מזה)

תבין שיש דברים שכל גבר חייב לשנות בהם. נקודה.
    זה לא בסדר שמישו מעדיף לימודים, ספרים, מחשב ומייפל סטורי מאשר אינטרקציות חברתיות אמיתיות.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-03-2011 בשעה 08:16.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

בוא נעשה סדר בדברים, קודם כל יש הבדל בין תחביבים (מייפל סטורי, מסיבות) לבין מחסור באינטרקציות, אני הראשון שיגיד שברגע שמישהו מתחיל לחשוף את עצמו יותר לאינטרקציות הוא יידע יותר טוב איך להתמודד איתם. (וגם אם הוא לא, הוא יסתדר).

דבר שני, אתה יודע שהאנשים לא אוהבים אותך כי אתה הולך למסיבות נכון? אתה פשוט חושב שללכת למסיבות זה משהו שאנשים אחרים יאהבו אז אתה מאוד בטוח בעצמך כשאתה עושה את זה - ובגלל זה אנשים אוהבים אותך. איפה כל הקטע של האלפא? איפה כל הקטע של ה"יש לי עקרונות ואני לא מושפע מטרנדים חברתיים"? אתה מבין שהפסקת לעשות משהו שאתה אוהב לעשות כי לאחרים זה "לא נראה"?

דבר שלישי, מה שאנשים מגדירים כ"מושך" משתנה. למשל, הבחור מעלינו כתב..:
    אבל צריך להרגיש פרס על ידיי השגת ערך כמו כסף, קריירה, מכונית, דירה, חברים ידידות וכו'... וזה יגבש לך מוניטין של גבר ששווה להשיג
    מהנקודת מבט שלי, הוא ילדון. דירה ומכונית וחברים, זה לא דברים שעושים אותך "גבר שווה להשיג", זה דברים סטנדרטים. הוא פשוט רואה את כל מה שהוא חושב שהוא צריך בשביל להצליח עם בחורות ומשייך לזה את התכונות של "גבר ששווה להשיג". במקסימום זה עושה אותך "גבר שמאורגן לוגיסטית". בחור בן 28 עם עבודה זמנית שיוצא כל היום למסיבות זה לא מושך, זה עצוב. בחור בן 24 שרק שותה מעשן והשאיפות שלו בחיים מסתכמות בג'וינט זה לא מושך. אולי תיכוניסטיות עם אפס נסיון בחיים. (ואני יוצא מנקודת הנחה שלכולם יש את אותם ה"כישורים" מבחינה חברתית, בשביל הדיון אינר גיים שלנו.)

ובקיצור, בחורות נמשכות לתכונות אופי, ולא לתחביבים ותחומי עניין. ללכת למסיבות בשבילי זה כמו ללכת לשיעור פילאטיס, זה פשוט מקום עם כוסיות. לצורך העניין בפילאטיס הכוסיות הרבה יותר פתוחות. הן גם יותר גמישות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

"עקרונות" ו"דברים שאני אוהב" משתנים עם הזמן. הייתי גם אומר עם הגיל אבל זה פחות קשור לזה.

אם פעם הדבר שהכי אהבתי לעשות זה לשחק מייפל סטורי עד לאור הבוקר, כיום זה הדבר שהכי מגעיל אותי לעשות.
    אם פעם התביישתי לרקוד במסיבה, כיום אני אוהב את זה.
    אם פעם התחברתי לילדים ביישנים, כיום אני מתרחק מהם כמו מאש.
    אם פעם הרגשתי לא בנוח ליד אנשים "סטלנים" שמסתלבטים על כל דבר ועושים צחוקים, כיום אני מרגיש שם כמו בבית.

דברים משתנים. וגבר שנשאר תקוע עם לייף סטייל של הגיבור הראשי מהסרט "בתול בן 40" לעולם לא יהיה מושך ולא יהיה "פרס" עד שהוא לא ישתנה.

בחורה רוצה גבר שהיא תוכל להשוויץ בו לחברות שלה ולנשים אחרות על מנת להתחרות איתן.
    אין מה להשוויץ בילד מייפל חסר חברים שלא רואה אור שמש ומתבייש מכל דבר ומזניח את המראה החיצוני שלו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-03-2011 בשעה 12:23.

זה פשוט שם דפוק לקו מחשבה הזה, זה הכול.
    "תהיה הפרס" יכול להתפרש בדרכים לא נכונות... וזה מה שקורה בדרך כלל...
    לא סובל אנשים שעושים את עצמם מה שהם לא.

אגב טיילר, אתה בעצמך הבאת דוגמה של בחור מליין עם אפס בחורות... אולי בחורות רוצות גברים בלי קשר לזה שהם ילדי מייפל או מליינים? להשוויץ בילד שירש מלא כסף מאבא שלו ואף פעם לא שכב עם בחורה זה יותר טוב?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,836 | הודעות: 8,199,429 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect