כל אחד והדעה שלו אחי
כל אחד והדעה שלו אחי
|
|
ברצלונה היא פשוט קבוצה עם שחקנים מגעילים כל אחד שם עושה הצגות
אתה שוכח שהיו מצבים נייחים אחרי זה, והיה גם מצב אם אני לא טועה של ארשבין שהיה אפשר להכניס את זה..
היה מצב אחד לבנטנר וזהווו. תפסיקו להצמד לשטויות. הקבוצה היותר טובה ניצחה ועלתה וזהו. ואל תישכחי את הפנדל שהיה על מסי.
אז מה שאתה אומר ששנה שעברה שאינטר ניצחה את בארסה זה כי היא יותר טובה, משמע שאינטר הקבוצה הטובה בעולם לא?
לא, אינטר ניצחה את ברצלונה בכדורגל מגעיל, שכל ה- 11 שחקנים היו בהגנה ולא עברו ת'חצי, ואני מוכרח להודות, מוריניו היה זה ש"עשה" את המשחק ולא אינטר, כי הוא במחשבה טקטית גאונית הצליח לעצור את ברצלונה. מה שאינטר שיחקה זה לא כדורגל. יכלו להביא במקום 10 שחקני השדה 10 רוסים ג'בארים ולהעמיד אותם בהגנה שיזיזו קצת ת'רגליים ושיגנו, לא צריך כדורגל ככה בשביל בונקר כזה.
חחח טוב פה ממש עפת, ב3-1 באיטליה אינטר פשוט הראתה לברצלונה מזה כדורגל איטלקי, ברצלונה הייתה משותקת ועזוב עברה או לא עברה ת'חצי, העובדה היא שהמצב היחיד שהם הגיעו אליו היה הגול הזה, ואתה אומר 'שכל ה-11 שחקנים היו בהגנה ולא עברו ת'חצי' כשאתה שוכח שגם לאינטר הורחק שחקן (:
זה נכון. היה לברסה משחק חרא שמה בסן סירו ואינטר ידעה שבקאמפ נואו היא תקבל בראש ולכן אמרתי מה שאמרתי הם עשו בונקר של החיים ושיחקו כדורגל מגעיל אם בכלל אפשר לקרוא לזה כדורגל. ולא אינטר לא הקבוצה הטובה בעולם כי למרות שעברה את ברסה בזכות ולא בחסד, היא עשתה זאת באמצעות כדורגל בגעיל שכל עולם הכדורגל בז לו. לעומת זאת שימי לב למשחק של ברצלונה ולמשחק של אינטר ותגידי לי מי קבוצה יותר טובה...
חחחח התוצאה אומרת הכול. בארסה שיחקה חרא, אינטר שיחקה בונקר, אבל בסוף אינטר זו זו שעלתה
טוב יאאלה הבנו תינעלו את הדיון הזה סתם רבים פה על כלום