|
|
האמת שאצלי זה טיפלה טיפלה(בלשון המעטה כה)
יותר מסובך יש לי איזה 4 רעיונות כללים ועוד כמה נושאים שחשובים לי שאני מנסה לשלב אותם בשרוול ממש מסובך
אולי בסוף אני אוותר, בכ''מ אני עכשיו 16 ומבצע רק ב18+ אם יהיה כסף.
ואני עדין לא מבין איך קעקוע קשור למשהו שמתבגר אבל סבבה.
נערך לאחרונה על ידי subwave; 12-03-2011 בשעה 23:25.
כמה שטוית במשפט אחד, משפט של אחד שלא חושב מעבר לקופסא.
יש לי קעקוע על כל רגל שמאל של דג (קוי פיש) עשיתי אותו בגיל 17 וחצי ועברו שנתיים וחצי ואני יודע שאני לא אתחרט.
אנשים שבאים לעשות קעקוע באים בשביל לקעקע על הגוף משהו שהוא יותר מחשוב להם, משהו שאי אפשר לפרש במילים ואי אפשר להוריד אותו ממך. בשבילי זה דרך חיים, כל פעם שאני מסתכל למטה אני נזכר מה המטרות שלי ומה עברתי.
זה שיש תערסים שמקעקעים אותיות סיניות על ידיים וואנאבי כלא וכאלה בלי שום משמעות אמיתית, עליהם אני לא מדבר.
The Pod
צודק.
יש לי שאלה. הקעקוע ברגל שלך. איך מסתדרים עם השיערות ברגל עם הקעקוע. אין לי הרבה שיערות ברגל בצד כלפי חוץ כאילו יש לי קצת יותר שיערות ברגלים בצדדים המופנים אחד לשני אבל לא כלפי חוץ במקום שנהוג לעשות קעקועים ברגלים. מה שאי שואל זה איך זה נראה עם שיערות כאילו זה לא מגעיל.
חשבתי לעשות קעקוע ברגלים כי הרגל שלי לא רזה והיא נראת סבבה קצת שרירית אז זה יתאים אבל מבחינת השיערות אני שוקל לרדת מהעיניין. אני לא רוצה לגלח לא על הקעקוע ולא את הרגל.
נערך לאחרונה על ידי lioz.; 13-03-2011 בשעה 14:19.
בסוף חשבתי על רעיון אחר לא קשור למטוסים
חשבתי לעשות קעקוע של מטרה (כמו פגיעה למטרה) שהמטרה בעצם מסמל את הטופ של החיים . ובתוך המטרה בתוך העיגול האמצעי (כן זה שמקבלים עליו 100 נקודות אם פוגעים) לשים סימן שמסמל חיים . אני לא יודע בדיוק עוד איזה סימן בגלל זה אני שואל אתכם אם אתם מכירים סמלים שמסמנים חיים. . וחץ שפוגע בו
משהו שנראה כמו צלב אני לא אעשה . ואני מכיר את הסמל הזה זה סמל מצרי שמסמל חיים.
בטוח יש עוד סמלים