קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-12-2010, 15:00
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 16-04-2009, 18:55
  3. [עזרה] אחת פצצה..מת להתחיל איתה-מה עושה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:10
  4. {עזרה}איך להתחיל איתה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-06-2008, 00:09
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

כל אחת בעצם יודעת שהמטרה שלכם היא להתחיל איתה? - עמוד 2

קודם כל, אין שום בעיה אם זה שהן קולטות את זה, פשוט תמשיך כרגיל.
    אבל יכול להיות שאתה לא עושה את זה מספיק אמין, אולי אתה מחייך יותר מדי או משהו כזה, תנסה לשים לב.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:55.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    תהיה קצת יותר חצוף ופחות מתחשב.

בפעם האחרונה ששאלו אותי למה עשיתי משו אמרתי "כי ככה בא לי", את זה ניתן לענות על כל ה"למה ניגשת אלי" ו"למה ניסית לנשק אותי".

לא צריך יותר רוטינות, פשוט שים זין ודבר בבטחון.

וסוניק אומרים ברומא תהיה רומני יא קיפוד
    כן, ככה אני מתנהג בבצפר בכל מקום. זה מתבטא בזה שהבנות באות אלי ורואות את כולם סביבי, אבל הבעיה היא כשאתה במועדון או בחוץ ואתה ניגש לאחת . היא רואה שאתה אלפא, היא רואה שאתה המוביל, אבל היא גם יודעת "מכולן הוא רוצה אותי, כנראה אני שווה משהו" ופה אם היא פאקצה היא מתחילה לעשות פוזות ואז צריך להוריד לה את הפוזות ומהר, ואם היא נחמדה אז זורם נחמד.

יש כאלה מכוערות שאין דברים כאלה, שאני ניגש הן ישר "מה אנחנו קשורות אליך?" ואז אני ניגש לאחת שיושבת ספסל ממול והן אוכלות את הלב.

אז הקטע לא שהן יאכלו את הלב, אני רוצה שלא יגיע המצב שהן יחשבו שהן משהו משהו, שיחשבו שמשעמם לי והן המוצא היחיד שלי כדי לשעשע את עצמי אז אני קצת מדבר איתן. כי זה בעצם מה שאני מנסה להעביר, ומצליח - אבל רק באמצע השיחה ככה אני משלב "היה לי משעמם וכנראה בחרתי נכון להעביר איתך ת'שעמום" זה אחלה של דבר, אבל זה מגיע רק באמצע השיחה
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 14-03-2011 בשעה 18:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מישהו פה שאל למה יש הרבה שיטות ויש שיטות שסותרות את עצמן כי בנות הן שונות.
    אין שיטה שעובדת על כולן! ומצד שני ברור שיש דברים שעובדים כמעט על כולן.
    כעקרון אם אתה מתחיל עם מישהי אין לך מה להסתיר את זה,זה בגנים שלה להיכנס למה שאתה מרגיש ולדעת בעצם אם אתה מתחיל איתה או לא
    כמו שאמא יודעת מתי כשהתינוק שלה בוכה אם הוא רעב או צמא או חולה או אולי סתם עשה קקי טוב נו זה הריח.
    חוץ מזה, דיי הגיוני שאם אתה ניגש אליה שהיא לבד ומנסה להזרים שיחה אז היא יודעת שאתה מתחיל איתה, נשים הן לוגיות בדיוק כמונו , אך יש להן מוח קצת שונה ולכן הן יכולות לזהות את ההרגשה שלך.
    כדי לדעת באיזו שיטה הכי כדאי ויעיל להשתמש אז אתה צריך לדעת קצת על האופי שלה.
    וככה אתה יכול לדעת במה כדאי לך להשתמש או שאולי בכלל היא לא מתאימה לאופי שלך וחבל על הזמן שלך.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 14-03-2011 בשעה 14:41.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני לא מבין מה כלכך לא טוב בישיר, פתיח ישיר אבל בצורה כנה וטבעית (לא בצורה שאומרת "אני חרמן שבא להתחיל איתך" אלא "באמת שמצאת-חן בעיני, גם אם תנפנפי אותי, את עדיין תמצאי-חן בעיני!"), זה דבר מאוד מאוד משתלם ונכון לדעתי!

הרגע חזרתי מאינסטט-דייט שהשגתי תוך פחות מדקה עם בחורה מדהימה בזכות הפתיח הישיר והודות לכך שהיא הייתה פשוט בחורה מקסימה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-03-2011 בשעה 17:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני לא מבין מה כלכך לא טוב בישיר, פתיח ישיר אבל בצורה כנה וטבעית (לא בצורה שאומרת "אני חרמן שבא להתחיל איתך" אלא "באמת שמצאת-חן בעיני, גם אם תנפנפי אותי, את עדיין תמצאי-חן בעיני!"), זה דבר מאוד מאוד משתלם ונכון לדעתי!

הרגע חזרתי מאינסטט-דייט שהשגתי תוך פחות מדקה עם בחורה מדהימה בזכות הפתיח הישיר והודות לכך שהיא הייתה פשוט בחורה מקסימה.
    איזה סוס!!!
    תכלס, ישיר וסיטואציה הכי טוב. אין לך משהו חכם להגיד? תגיד לה שאתה בא להתחיל איתה! יש לך משהו מצחיק להגיד לה שקשור אליה/למקום שאתם נמצאים בו? תגיד. זהו. יאללה באלגן!!
    לנושא-מן הסתם שכל אחת תדע, אם אתה שואל אותה משהו כמו איפה זה רחוב X או לאדע מה היא תחשוב שאתה רק רוצה לדעת באמת איפה הרחוב הזה או כל שאלה אחרת, אם אתה ממשיך את השיחה מן הסתם שהיא מבינה שאתה לא מדבר איתה ליופי. בגלל זה פתיחים של מיסטרי דפוקים לדעתי ולא צריך תבולשיט הזה. הכי טוב זה להיות כנה כי תכלס לפי מיסטרי-כולם מתחילים עם בנות בצורה ישירה אז אתה צריך להיות מיוחד ולהתחיל איתה בצורה עקיפה! אבל זה לא נכון כי מי שניגש בצורה ישירה לא באמת עושה את זה טוב וכמו שסוניק אמר "אני חרמן שבא להתחיל איתך" אם אתה אומר את זה עם חיוך, מסתכל לה בעיניים, מדבר ברור זה יתן את אותן תוצאות+התקדמות יותר מהירה או שפשוט לזרוק לה איזה משהו מצחיק אם יש לך להגיד, היא גם תדע שאתה מתחיל איתה אבל.. אתה מצחיק אותה וזה נקודות לזכותך! וגם אפשר לשלב גישה ישירה ולהוסיף לזה הומור וזה.. גם טוב לדעתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

ברור שאנחנו יודעות שאתה עומד להתחיל איתנו! החלק המעניין הוא דווקא התמימות של הגברים!
    משום מה, כשאני מתחילה לדבר עם גבר הוא אף פעם לא קולט שאני בעצם מתחילה איתו, שאני בעצם מנסה לעזור לו להתחיל איתי.

לא קולט הראש כרוב...לא קולט? או שהוא פשוט לא בקטע? לא ברור.

איך להתחיל עם בנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי ענת לוין צפיה בהודעה
    ברור שאנחנו יודעות שאתה עומד להתחיל איתנו! החלק המעניין הוא דווקא התמימות של הגברים!
    משום מה, כשאני מתחילה לדבר עם גבר הוא אף פעם לא קולט שאני בעצם מתחילה איתו, שאני בעצם מנסה לעזור לו להתחיל איתי.

לא קולט הראש כרוב...לא קולט? או שהוא פשוט לא בקטע? לא ברור.

איך להתחיל עם בנים
    זאת הפשלה שלכן יקירתי!
    ואם אתן יודעות שאנו מתחילים איתכן, למה לשחק את המשחק? סתם כי משעמם לכן?
    לא שיש לי בעיה לשחק את זה, זה נחמד.. אבל המון פעמים מייגע.. סתם רציתי לדעת כיצד הנשים מסתכלות על זה.

לדעתך, יש סיכוי שביום מן הימים נוכל לגשת אליכן ולומר "שמעי בא לי סקס.." ואתן תשיבו "וואלה גם לי בא! אצלי או אצלך?".
    או בסגנון שלי "שלום, אני רוצה להתחתן איתך!" "מתאים לי! יאלה בוא נשעה את זה זריז.. יש לי פדיקור עוד חצי שעה!".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-03-2011 בשעה 21:43.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect