קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מה עדיף להיות בטסט?
    על ידי oFiRB בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 21:31
  2. [דיון]חבר'ה אני צריך שם ללהקת אולדסקול פאנק\ת'ראש
    על ידי Funk-A-Delic בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 16:25
  3. [יעוץ] חבר'ה אני רוצה להתעייץ איתכם מה שווה לקנות יותר
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:53
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 01:44
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

[דיון] חבר'ה, אני אשאל אתכם שאלה, מה עדיף? להיות צדיק ולחיות בטוב או להיות רשע? - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אה.....הרבה זמן לא היה מישהו כמוך בפורום....
    אני אשמח לעזור לך.

אוקיי, מזה קרי לילה?
    קרי לילה זה בעצם כשאתה יושן, יוצא לך זרע.
    למה תופעה זו מתרחשת?
    משום שכל יום ביומו, הגוף בונה באופן אוטומטי זרעים, והוא לא יכול להכיל את כולם.
    לכן, כאשר הוא ה'מיכל' מתמלא, ה'מים' פשוט נשפכים החוצה, הגיון פשוט.

מחשבות רעות כפי שאתה אוהב לקרוא להן, הן דבר נורמטיבי ורגיל לחלוטין.
    בוא אני יסביר למה.
    מהי מטרת האדם? לאדם בעצם יש שתי מטרות.
    האחת היא לשרוד והשניה היא להפיץ את הזרע שלו כדי שהגנום יעבור הלאה במורד הזמן.
    עכשיו, איך נעביר את הגנים אם לא נזדווג? ואיך נזדווג אם לא נרצה להזדווג?
    המחשבות הרעות( על סקס כמובן) באות על מנתשתרצה להזדווג ותעביר את הגנום שלך הלאה!
    אתה מבין? הגיון הישרדותי פשוט.

ודבר אחרון, זרע עצמו הוא לא ילד.
    אפילו לא קרוב.
    הוא רק אלפית מהגנום שבאמת יש לילד.

מקווה שעזרתי לך
    הלוואי והייתי יכול לעזור לעוד אלפיי דתיים כמוך.

אני יכול להעיד לך ולהוכיח לך שאין שום סיבה שבעולם שיצא למישהו סתם ככה קרי בלי שהוא יהרהר! צדיקים אמיתיים לא יוצא להם קרי הרי הם גם בני אדם נכון? אז המדע סותר את זה?
    אני יכול להוכיח לך גם על עצמי, סתם ככה הדבר לא קורה. יש לי שאלה כי אני מסוקרן לדעת, אתה טוען שזה יוצא בטבעיות, כל כמה ימים זה יוצא בטבעיות לפי הטענה שלך? למרות שאין צורך לשאול אבל מסקרן אותי לדעת מה המדע אומר על השטות הזאת.
    זה ממש לא נורמטיבי ולא רגיל, בעבר הרחוק לא היה כזה דבר לדבר על זה אפילו, רק בדור של היום חושבים שזה נורמלי וחושבים בחוץ שהכל מותר ושאין דין ושאין דיין.
    אני לא אומר שזה אסור לגמרי, בתורה יש מצווה של פרייה ורביה בין בעל ואישה נשוי וזה כבר נושא קצת אחר והסבר אחר, אך יש דרכים חוץ מזה שאדם יכול לפגום בברית שלו.

זה ממש ממש לא נכון, שאלת את עצמך פעם למה יש זרע בגוף ולמה זה נועד? שאלת את עצמך למה צריך את זה אם אתה טוען שזה לא נשמה ושזה סתם ככה? התאי זרע האלו שאדם מוציא זה הילדים והנשמות שלו והוא יכול להרוג אותם אם הוא פוגם בהם!

מה שמצחיק אותי שאתה בכלל לא עוזר לי ולא תעזור לי, אני יכול לעזור לך כי אני הייתי באותה מצב כמו שלך וראיתי את שני הדרכים! אני יודע איפה הרע ואיפה הטוב, איפה הרוע ואיפה הצדק.
    חוץ מזה שגם הזרע זה כוח של הגוף שלך, זה גם התמצית של כל האיברים והגידים שלך, זה כבר משהו קצת אחר שאני גם בעצמי לא כל כך מבין בזה אבל אני יודע ובטוח ששאדם פוגם בעצמו הוא הורג את הנשמות והילדים שלו ואין על זה ויכוח. אפילו המדע בעצמו לא יודע את זה עדיין כי המדע בעצמו לא גילה וחקר את הכל, יש לו עוד המון המון מה לחקור וגם מה שחקרו עדיין יש המון תיאוריות ובתיאוריות האלו אין הוכחות ונשענים על התיאוריות שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי roy-013; 17-03-2011 בשעה 16:02.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי roy-013 צפיה בהודעה
    אני יכול להעיד לך ולהוכיח לך שאין שום סיבה שבעולם שיצא למישהו סתם ככה קרי בלי שהוא יהרהר! צדיקים אמיתיים לא יוצא להם קרי הרי הם גם בני אדם נכון? אז המדע סותר את זה?
    אני יכול להוכיח לך גם על עצמי, סתם ככה הדבר לא קורה. יש לי שאלה כי אני מסוקרן לדעת, אתה טוען שזה יוצא בטבעיות, כל כמה ימים זה יוצא בטבעיות לפי הטענה שלך? למרות שאין צורך לשאול אבל מסקרן אותי לדעת מה המדע אומר על השטות הזאת.
    זה ממש לא נורמטיבי ולא רגיל, בעבר הרחוק לא היה כזה דבר לדבר על זה אפילו, רק בדור של היום חושבים שזה נורמלי וחושבים בחוץ שהכל מותר ושאין דין ושאין דיין.
    אני לא אומר שזה אסור לגמרי, בתורה יש מצווה של פרייה ורביה בין בעל ואישה נשוי וזה כבר נושא קצת אחר והסבר אחר, אך יש דרכים חוץ מזה שאדם יכול לפגום בברית שלו.

זה ממש ממש לא נכון, שאלת את עצמך פעם למה יש זרע בגוף ולמה זה נועד? שאלת את עצמך למה צריך את זה אם אתה טוען שזה לא נשמה ושזה סתם ככה? התאי זרע האלו שאדם מוציא זה הילדים והנשמות שלו והוא יכול להרוג אותם אם הוא פוגם בהם!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    R O F L M A O

בן אדם עשה טובה, פתח אפילו ויקיפדיה תראה כמה מטומטם מה שאמרת עכשיו.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 17-03-2011 בשעה 16:02.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

מה שמצחיק אותי שאתה בכלל לא עוזר לי ולא תעזור לי, אני יכול לעזור לך כי אני הייתי באותה מצב כמו שלך וראיתי את שני הדרכים! אני יודע איפה הרע ואיפה הטוב, איפה הרוע ואיפה הצדק.
    חוץ מזה שגם הזרע זה כוח של הגוף שלך, זה גם התמצית של כל האיברים והגידים שלך, זה כבר משהו קצת אחר שאני גם בעצמי לא כל כך מבין בזה אבל אני יודע ובטוח ששאדם פוגם בעצמו הוא הורג את הנשמות והילדים שלו ואין על זה ויכוח. אפילו המדע בעצמו לא יודע את זה עדיין כי המדע בעצמו לא גילה וחקר את הכל, יש לו עוד המון המון מה לחקור וגם מה שחקרו עדיין יש המון תיאוריות ובתיאוריות האלו אין הוכחות ונשענים על התיאוריות שלהם.
    חבר יקר,
    כל עוד לא נכנסת לחדרים של ה'צדיקים' ובדקת האם יש להם קרי לילה,
    אתה יכול להספיק לטעון שאין להם.

קרי לילה קורה רק בגיל העשרה (13-18) משום שרק אז יש יצור יתר של זרע.
    זה לא יקרה בגיל כמו 20 או 40, או 60 במקרה של הצדיקים.

אני לא זה שהגיתי את אותה תאוריה של קרי לילה,
    אני למדתי על התופעה בשיעור ביולוגיה בתיכון בו אני לומד.

הזרע עצמו בכלל לא קרוב למה שהאדם עשוי ממנו.
    הזרע הוא רק מחצית מה'תוכניות' שמהם יבנה הגוף.
    וגם אחרי שנבנה הגוף, יש עוד מיליארדי כרומוזומנים שמתפתחים עם הזמן בגלל תופעות טבעיות ופיתוח השכל ואינסטינקטים.

אתה לא היית בצד שלי,
    אתה לעולם לא למדת על מה שאתה מדבר. אני לומד כבר כמה שנים.

ד"א,
    לפי היהדות שאתה כל כך מאמין בה, אין נשמה בזרע.
    וגם אין נשמה בתינוק בן 4 חודשים, ובגלל סיבה זו, מחקר תאי הגזע בישראל פורח בגלל שהיהדות מרשה 'להרוג' תינוק בן 4 חודשים כשהוא עוד ברחם. וזה על פי היהדות שלך גבר! לא לפי המדע שלי.

תאוריות בנויות מעובדות והוכחות, לכן הן נקראות תאוריות.
    הן בדיוק ההפך המוחלט מהשערה או טענה.

שתף אותי עם דבר אחד, שהמדע לא יכול להסביר אותו.
    אתה יכול לעשות את זה?
    כי אני כבר שאלתי כל כך הרבה שאלות בחיי, שלא נראלי שיש משהו חדש.
    המדע של היום כל כך מדויק! שהוא יודע בדיוק כמה כרומוזומים יש בתחת של תינוק וכמה יש בשלי.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 17-03-2011 בשעה 16:29.

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

חבר יקר,

וגם אחרי שנבנה הגוף, יש עוד מיליארדי כרומוזומנים שמתפתחים עם הזמן בגלל תופעות טבעיות ופיתוח השכל ואינסטינקטים.

אתה לא היית בצד שלי,

ד"א,
    וגם אין נשמה בתינוק בן 4 חודשים, ובגלל סיבה זו, מחקר תאי הגזע בישראל פורח בגלל שהיהדות מרשה 'להרוג' תינוק בן 4 חודשים כשהוא עוד ברחם. וזה על פי היהדות שלך גבר! לא לפי המדע שלי.

אתה יכול לעשות את זה?
    המדע של היום כל כך מדויק! שהוא יודע בדיוק כמה כרומוזומים יש בתחת של תינוק וכמה יש בשלי.
    בתא של כל אדם, לא משנה באיזה גיל ישנם 46 כרומוזומים, כל זרעון הוא למעשה מחצית תא גנטי, המכיל 23 כרומוזומים, המצטרף עם הביצית המכילה עוד 23 כרומוזומים ליצירת זיגוטה מוצלחת. כך שממש אין הבדל בין תא גנטי שלך לתא של תינוק, יש הבדל אולי במספר התאים הקיימים.

אי אפשר לדעת מתי בדיוק ואיך נכנסת הנשמה בגוף, ההשערה ההגיונית היא שהנשמה באה בעצם מנשמתם של ההורים...

עוד משהו, לא הבנתי מאיפה אתה לוקח שהיהדות מתירה להרוג תינוקות בני ארבעה חודשים?
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 17-03-2011 בשעה 16:48.

חבר יקר,

אתה לא היית בצד שלי,

ד"א,

אתה יכול לעשות את זה?

אתה טוען דברים לפי המדע שאני לא יודע אם אתה אומר שככה זה המדע או שמה סיפרו לך זה סתם הבלים..
    ואני גם לא הבנתי למה זה רק בעשרה לפי המדע? מה ההבדל בין עשרה לעשרים? או שלושים למשל? לפי המדע כמובן כי אני מסוקרן לדעת מה המדע אומר על זה.

איזה שטויות אתה רואה שאת לא מבין הרבה דברים ושמה שאתה חושב אתה אומר? ואני בטוח גם כמעט חצי מהדברים שכתבת זה דברים שאתה חושב וככה זה כולם היום חושבים דברים ומסיקים דברים ואין עובדות והוכחות. ביהדות אין היתר בכלל להרוג תינוק בין ארבעה חודשים - זה אסור! זה נשמה ממש אסור בכלל לעשות את זה..

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    בתא של כל אדם, לא משנה באיזה גיל ישנם 46 כרומוזומים, כל זרעון הוא למעשה מחצית תא גנטי, המכיל 23 כרומוזומים, המצטרף עם הביצית המכילה עוד 23 כרומוזומים ליצירת זיגוטה מוצלחת. כך שממש אין הבדל בין תא גנטי שלך לתא של תינוק, יש הבדל אולי במספר התאים הקיימים.

אי אפשר לדעת מתי בדיוק ואיך נכנסת הנשמה בגוף, ההשערה ההגיונית היא שהנשמה באה בעצם מנשמתם של ההורים...

עוד משהו, לא הבנתי מאיפה אתה לוקח שהיהדות מתירה להרוג תינוקות בני ארבעה חודשים?
    יופי, עכשיו מזה כרומוזום?
    כרומוזום בנוי ממיליארדי נוקליאוטידים קטנים, והמדע יכול לתת מספר לכמה נוקליאוטידים ומה תפקיד כל אחד, מאיפה הוא בא וכו'.

אתה טוען דברים לפי המדע שאני לא יודע אם אתה אומר שככה זה המדע או שמה סיפרו לך זה סתם הבלים..
    ואני גם לא הבנתי למה זה רק בעשרה לפי המדע? מה ההבדל בין עשרה לעשרים? או שלושים למשל? לפי המדע כמובן כי אני מסוקרן לדעת מה המדע אומר על זה.

איזה שטויות אתה רואה שאת לא מבין הרבה דברים ושמה שאתה חושב אתה אומר? ואני בטוח גם כמעט חצי מהדברים שכתבת זה דברים שאתה חושב וככה זה כולם היום חושבים דברים ומסיקים דברים ואין עובדות והוכחות. ביהדות אין היתר בכלל להרוג תינוק בין ארבעה חודשים - זה אסור! זה נשמה ממש אסור בכלל לעשות את זה..
    ההבדל בין השנים הללו בחיינו זה הפוריות.
    אתה הכי 'פורה' בין השנים 13-18, למה? כי זאת התקופה שבה אנו אמורים לפי הטבע להזדווג ולהביא לעולם ילדים.
    ואם תשים לב, רק בגיל הזה יש לנער זקפה עד ל-20 פעם ביום. למרות שמתחת לגיל 13 ומעל לגיל 18 - אין דבר כזה.(בממוצע כמובן)

אין עובדות?
    אין הוכחות?
    אם זאתי תאוריה, יש הוכחות ויש עובדות. אחרת זאת לא היתה תאוריה.
    עובדתית, שק האשכים שלך יכול להכיל 30 מיליארד זרעונים (אם אני לא טועה, אני לא זוכר במדויק).
    עובדתית, אתה מייצר בגיל הזה כל יום זרעונים, מתישהו המספר של הזרעונים יעבור את ה-30 מיליארד.
    מה נעשה? עוד אשך יבנה? לא. קרי לילה זה פשוט מנגנון לטיפול ב'אובר זרע'.

על פי חוק, מותר להרוג תינוקות ברחם כשהם מתחת ל-4 חודשים לחייהם.
    זה בישראל, כי השר ישי אישר את זה.
    דבר זה אסור בארה"ב, צרפת ובריטנה משום שעל פי הנצרות, הנשמה נמצאת כבר בזרע ואם אתה הורג את אותו התינוק ברחם זה כאילו הרגת בן אדם.
    למרות שעל פי היהדות...פחות מ-4 חודשים? אין בך נשמה.
    חוק זה חוק, הלא כן?

One Shot - One Kill

כרומוזום בנוי ממיליארדי נוקליאוטידים קטנים, והמדע יכול לתת מספר לכמה נוקליאוטידים ומה תפקיד כל אחד, מאיפה הוא בא וכו'.

אתה הכי 'פורה' בין השנים 13-18, למה? כי זאת התקופה שבה אנו אמורים לפי הטבע להזדווג ולהביא לעולם ילדים.
    ואם תשים לב, רק בגיל הזה יש לנער זקפה עד ל-20 פעם ביום. למרות שמתחת לגיל 13 ומעל לגיל 18 - אין דבר כזה.(בממוצע כמובן)

אין עובדות?
    אין הוכחות?
    עובדתית, שק האשכים שלך יכול להכיל 30 מיליארד זרעונים (אם אני לא טועה, אני לא זוכר במדויק).
    עובדתית, אתה מייצר בגיל הזה כל יום זרעונים, מתישהו המספר של הזרעונים יעבור את ה-30 מיליארד.

דבר זה אסור בארה"ב, צרפת ובריטנה משום שעל פי הנצרות, הנשמה נמצאת כבר בזרע ואם אתה הורג את אותו התינוק ברחם זה כאילו הרגת בן אדם.
    חוק זה חוק, הלא כן?

אני לא יודע אני חושב שהמדע בקשר הזה טועה, קשה לי להאמין שזה יהיה ככה סתם בלי הרהורים ומחשבות רחמ"ל,אני צריך לשאול צדיקים כי הם היחידים שאפשר לדעת ולשאול אותם על עצמם בגיליים העשרה ולא בניגוד למי שפוגם בברית כי הוא בעצמו בזימה וכל היום במחשבות והרהורים. אתה יודע למה קשה לי להאמין? כי הדבר הזה שיוצא זרע לבטלה קורה רק מהרהורים וסתם ככה שזה יצא בטבעיות אני לא מאמין לזה. אבל בכל זאת לפי היהדות קרי זה לא נחשב לחטא, זה יצא בשוגג ולא כמו במזיד שזה ניקרא חטא גמור ושהורג את בניו ממש.

אני לא יודע מה זה החוק אבל לפי התורה זה אסור להרוג ולעשות הפלה זה נחשב גם שבן אדם הורג את הילדים שלו, ולפי מה ששמעתי בנצרות אני חושב זה מותר לעשות הפלה.

אני חושב שאתה מתבלבל, יש נשמה ויש רוחניות ועוד משהו שאני לא זוכר כל כך, בטוח יש לו נשמה אבל אין לו רוחניות והדבר השני, אני לא מבין בזה ואני צריך לברר את זה יותר לעומק ולחזור אלייך עם תשובות.

אני לא יודע אני חושב שהמדע בקשר הזה טועה, קשה לי להאמין שזה יהיה ככה סתם בלי הרהורים ומחשבות רחמ"ל,אני צריך לשאול צדיקים כי הם היחידים שאפשר לדעת ולשאול אותם על עצמם בגיליים העשרה ולא בניגוד למי שפוגם בברית כי הוא בעצמו בזימה וכל היום במחשבות והרהורים. אתה יודע למה קשה לי להאמין? כי הדבר הזה שיוצא זרע לבטלה קורה רק מהרהורים וסתם ככה שזה יצא בטבעיות אני לא מאמין לזה. אבל בכל זאת לפי היהדות קרי זה לא נחשב לחטא, זה יצא בשוגג ולא כמו במזיד שזה ניקרא חטא גמור ושהורג את בניו ממש.

אני לא יודע מה זה החוק אבל לפי התורה זה אסור להרוג ולעשות הפלה זה נחשב גם שבן אדם הורג את הילדים שלו, ולפי מה ששמעתי בנצרות אני חושב זה מותר לעשות הפלה.

אני חושב שאתה מתבלבל, יש נשמה ויש רוחניות ועוד משהו שאני לא זוכר כל כך, בטוח יש לו נשמה אבל אין לו רוחניות והדבר השני, אני לא מבין בזה ואני צריך לברר את זה יותר לעומק ולחזור אלייך עם תשובות.
    אצל הקתולים הפלה שווה ערך למינימום רצח עם, תבדיל בין הזרמים....

אין דבר כזה נשמה, המושג הזה הוא מושג שקרי שנועד לתת תקווה לאנשי הדת "לעולם" כלשהו יותר טוב שהם כביכול יגיעו אליו אם יצייתו לדת. (שקר מוחלט על פי ההיגיון, שלי לפחות).

אז אתה מתקשה להאמין שקרי לילה פשוט קורה כי יש לך יותר מדי זרע, אבל מאמין בקלי קלות שהוא קורה מכיוון שחשבת אפילו על לחלל שבת? באמת עכשיו תחשוב על זה עשה לי טובה, ואני מניח שאתה גם מאמין לסיפור עם לילית אשת השטן הנוראית שגונבת לך את הזרע (איזה פחד!)....
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אין עובדות?
    אין הוכחות?

חוק זה חוק, הלא כן?
    לא הבנתי מה אתה רוצה, ובכלל זה לא ייעוץ מיני פה...

זה מאוד לא הגון להביא הוכחה לדעת היהדות מהחוק במדינת ישראל, ולא משנה ע"י מי הוא אושר או נחקק...

לא הבנתי מה אתה רוצה, ובכלל זה לא ייעוץ מיני פה...

זה מאוד לא הגון להביא הוכחה לדעת היהדות מהחוק במדינת ישראל, ולא משנה ע"י מי הוא אושר או נחקק...
    מה הקשר לייעוץ מיני? הוא פשוט הסביר לו שקרי לילה לא קשור למידת החטאים שלך....

והוא אושר על ידי שר מטעם ש"ס לא? עובדיה יוסף זה "הצדיק" של הדור הזה לא?
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    מה הקשר לייעוץ מיני? הוא פשוט הסביר לו שקרי לילה לא קשור למידת החטאים שלך....

והוא אושר על ידי שר מטעם ש"ס לא? עובדיה יוסף זה "הצדיק" של הדור הזה לא?
    אני מדבר על מה שהוא ענה לי, אבל זה באמת מיותר...

עובדיה יוסף כבודו במקומו מונח, ויש הרבה.
    לא הוא ולא אף אחד אחר יכול לייצג את היהדות, אני באמת לא יודע למה הוא חוקק חוק כזה או אחר, ואני לא חושב שזה קשור לדיון,

היהדות מדברת בעד עצמה, והיא לא צריכה לאף אחד בשביל לייצג אותה.

אני מדבר על מה שהוא ענה לי, אבל זה באמת מיותר...

עובדיה יוסף כבודו במקומו מונח, ויש הרבה.
    לא הוא ולא אף אחד אחר יכול לייצג את היהדות, אני באמת לא יודע למה הוא חוקק חוק כזה או אחר, ואני לא חושב שזה קשור לדיון,

היהדות מדברת בעד עצמה, והיא לא צריכה לאף אחד בשביל לייצג אותה.
    איבדת אותי קצת.

אז כל הרבנים הישיבות החצרות וכל זה- מה זה אם לא היהדות? כל הפסיקות המגוחכות (יש כמה שבאמת עוברות כל גבול)- בקשר למי פוסקים את זה? היהדות לא?
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

איבדת אותי קצת.

אז כל הרבנים הישיבות החצרות וכל זה- מה זה אם לא היהדות? כל הפסיקות המגוחכות (יש כמה שבאמת עוברות כל גבול)- בקשר למי פוסקים את זה? היהדות לא?
    בעיקרון אתה צודק,
    אבל תודה שזה לא הגיוני להוכיח משהו מאיזה חוק שחוקק ח"כ חרדי,
    הרי כולנו יודעים שלח"כים החרדים ו/או הדתיים יש אילוצים כי בסה"כ הם משרתים בכנסת של מדינה חילונית, אז לפעמים הם צריכים להתפשר, ולהשיג את המינימום, בכל מקרה אני רק מסביר לך איך זה עובד שם, אני לא מתכוון לומר שזה בסדר, ושזו התנהגות נכונה,
    תכל'ס זה לא באמת קשור לעניין, אבל אם היית מביא לי פסק הלכה מספר של הרב עובדיה יוסף בעצמו היה מן הראוי להתייחס לכך כטיעון קביל, אבל להביא הוכחה מאיזה חוק שנתמך על ידי ח"כ חרדי/דתי, בינינו, זו לא באמת הוכחה רצינית לדעתה של היהדות...

בעיקרון אתה צודק,
    אבל תודה שזה לא הגיוני להוכיח משהו מאיזה חוק שחוקק ח"כ חרדי,
    הרי כולנו יודעים שלח"כים החרדים ו/או הדתיים יש אילוצים כי בסה"כ הם משרתים בכנסת של מדינה חילונית, אז לפעמים הם צריכים להתפשר, ולהשיג את המינימום, בכל מקרה אני רק מסביר לך איך זה עובד שם, אני לא מתכוון לומר שזה בסדר, ושזו התנהגות נכונה,
    תכל'ס זה לא באמת קשור לעניין, אבל אם היית מביא לי פסק הלכה מספר של הרב עובדיה יוסף בעצמו היה מן הראוי להתייחס לכך כטיעון קביל, אבל להביא הוכחה מאיזה חוק שנתמך על ידי ח"כ חרדי/דתי, בינינו, זו לא באמת הוכחה רצינית לדעתה של היהדות...
    אהאה, אני מבין את הכוונה שלך.

אבל יש לי עוד שאלה קטנה, למי אדם דתי אמור להקשיב? אני מתכוון יש הרבה פוסקים- את דעתו של מי אתה אמור "לקבל"?
    סטפן רוברטס

Come Out

אצל הקתולים הפלה שווה ערך למינימום רצח עם, תבדיל בין הזרמים....

אין דבר כזה נשמה, המושג הזה הוא מושג שקרי שנועד לתת תקווה לאנשי הדת "לעולם" כלשהו יותר טוב שהם כביכול יגיעו אליו אם יצייתו לדת. (שקר מוחלט על פי ההיגיון, שלי לפחות).

אז אתה מתקשה להאמין שקרי לילה פשוט קורה כי יש לך יותר מדי זרע, אבל מאמין בקלי קלות שהוא קורה מכיוון שחשבת אפילו על לחלל שבת? באמת עכשיו תחשוב על זה עשה לי טובה, ואני מניח שאתה גם מאמין לסיפור עם לילית אשת השטן הנוראית שגונבת לך את הזרע (איזה פחד!)....

כואב לי הלב שאתה חי במדינה יהודית והמשפחה שלך הרסה אותך פשוט כואב הלב \: אתה יהודי בכלל? מה אתה?
    עזוב את זה בסדר,אתה חושב שהעולם הפקר שאפשר לעשות כל מה שאפשר אבל אחרי 120 שנה אתה הולך לשלם על הכל! אתה ידעת וסיפרו לך אבל אתה העדפת ללכת למקום הרע במקום הטוב והקדושה.
    כואב הלב שאתה חי בעולם משלך וזה לא רק אתה, אני גם הייתי כמוך, אמנם מאמין באלוהים אבל הייתי כמו חילוני גמור ותאמין לי שאני הצטערתי על זה מאוד, החיים כל כך שונים! איפה שיש טוב אתה מרגיש מתיקות איפה שיש טומאה אתה מרגיש רע עם עצמך עם כל החטאים והעברות שלך.
    הדת זה לא רק אמונה, הדת זה מוסר מה שבטוח אין ברחוב היום, אני לא יודע מה אתה ואיך אתה אבל אני רואה איך הדור של היום והעולם נראה, כמה סבל לראות את הילדים והילדות היום ועוד כמה שנים שיגדלו זה רק הולך ונהיה יותר רע ויותר גדול וזה מצטער את הלב, בדת יש לך מוסר מה שבחוץ אפילו לא נותנים לך מוסר איך להתפתח ולפתח את האישיות ולהיות בן אדם טוב.
    אני לא באתי לפה להתווכח עם אנשים, אני רק באתי להסביר לבן אדם שרוצה באמת לחיות בטוב ובאושר ובצדק את המשמעויות והמוסריות ואת התורה.
    אתה יכול לעשות עם מה שנתתי לך פה מה שאתה רוצה, אני לא רוצה להתווכח עם אף אחד, אני גם לא יכול להתווכח כי אני בעצמי בקושי מבין הסברים על דברים כי אני לא כל כך לומד תורה, רק רואה הרצאות פה ושם ואני מאמין תמים בהכל בלי הסבר מהתורה מה ולמה, לכן יש דברים בתורה שאני לא למדתי להסביר.
    שיהיה לך בהצלחה עם מה שאתה רוצה ואני מקווה שלימדתי אותך עכשיו משהו בחיים ושתשנה בחיים ותדע איפה האמת ואיך לצאת מהבלבולים וההבלים שאתה נשען עליהם, להיות רשע או צדיק? זה רק אתה מחליט, זו הבחירה שלך איך החיים שלך יראו איך המשפחה שלך תראה, איך אישתך הילדים שלך יהיו. שיהיה בהצלחה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,796 | הודעות: 8,150,378 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect